BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, egy hallban álló, Sao Paulo sárga autó oldalnézetből
teljesítményAkár 375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW X4 M

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, egy hallban álló, Sao Paulo sárga autó oldalnézetből
teljesítményAkár 375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i és BMW X4 M40d.

Elbűvölő lázadók: a BMW X4 M modellek esetében a nagy teljesítménypotenciál és az M járművek exkluzivitása elegyedik a BMW X4 progresszív koncepciójával. Válasszon hát egyet a négy kivételes Sports Activity Coupé (SAC) közül. A versenyautós génekkel színültig töltött BMW X4 M-et elképesztő dinamizmus jellemzi – amely még magasabb szintű a BMW X4 M Competition esetében. Utóbbi modell maximális teljesítménnyel és exkluzív felszereltségekkel tolja ki a vezetési élményt a legvégső határokig. A képességeit bárhol érvényesíteni tudó BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság ugyancsak meggyőző szimbiózisát képviseli.

Bővebben

A BMW X4 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A bámulatos produkció legfontosabb kellékei: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW X4 M Competition

Maximális dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó
 • Exkluzív, magasfényű fekete M Competition dizájnelemek
 • 510 LE (375 kW), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, Sao Paulo sárga, rézsútos elölnézet

BMW X4 M

Dinamizmus felsőfokon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE (353 kW), 620 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,0 másodperc alatt
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Toronto vörös metál, rézsútos elölnézet

BMW X4 M40i

A teljesítmény és a mindennapi használhatóság kivételesen tökéletes egyensúlya.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 360 LE (265 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW X4 M40i, G02 LCI, 2021 Facelift, rézsútos elölnézet

BMW X4 M40d

Erő és hatékonyság – kompromisszumok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros dízelmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 340 LE (250 kW), 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW X4 M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, rézsútos elölnézet
 • BMW X4 M Competition
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40d

BMW X4 M COMPETITION – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X4 M Competition dinamizmusa és dizájnjegyei.

A BMW X4 M modellek közül a BMW X4 M Competition képviseli a csúcsot a vezetési élmény tekintetében – köszönhetően az autóversenyzés világa inspirált hajtáslánc- és futómű-technológiáinak, nagy, 375 kW (510 LE) teljesítményt és 650 Nm-nyi nyomatékot előállító BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotorjának, valamint elképesztő, 3,8 másodperces 0–100-as sprintidejének. Mindehhez jön még a hamisítatlan X karakter, amivel együtt az atletikus Sports Activity Coupé (SAC) adrenalinnal teli, az M modellekre jellemző produkciót nyújt. A BMW X4 M Competition a mindennapokban és a versenypályán érzékletesen mutatja meg ízig-vérig dinamikus és atletikus karakterét jellegzetesen kupés formájával és az egymást tökéletesen kiegészítő, magasfényű fekete, M Competition-specifikus dizájnelemeivel. Az utastérben található egyedi M felszereltségek és luxus színvonalú részletek a maguk exkluzivitásával járulnak hozzá az első osztályú vezetési élmény megteremtéséhez.

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, egy alsó rézsútos elölnézetből látható, Sao Paulo sárga autó házak között halad
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor 375 kW (510 LE) teljesítményt és 650 Nm nyomatékot állít elő.

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, az M-specifikus futómű oldalnézetből, füstölő kerékkel, hidak alatt

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M xDrive, rézsútos hátulnézet

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Karbon toronymerevítő

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű műanyagból készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg. Az autó sportos potenciálja tehát kivételesen jól kifejezésre jut itt.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, középkonzol, Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Servotronic, műszerfal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen tempónál garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, a fekete féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fék.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenlétéről kívülről a fekete metálfényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Sport kipufogórendszer, hátulnézet

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, Sao Paulo sárga, rézsútos elölnézet

Orrdizájn.

A BMW X4 M Competition orr-részének karakterét a hangsúlyozottan háromdimenziós, biztos kézzel megrajzolt vonalakat alkalmazó dizájn határozza meg. A látvány középpontjában az exkluzív, magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel és típusfelirattal ellátott M dupla vese áll, amely félreérthetetlenül utal a jármű elképesztően nagy teljesítményére. Az opcionális BMW Lézervilágításhoz járó keskenyített világító csövek a magabiztosság érzetét erősítik tovább, a dinamizmust keltő benyomást pedig az alul látható, tekintélyes méretű légbeömlők teszik teljessé.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, Sao Paulo sárga, 21" M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 765 M, közelről

21'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, fekete, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, Sao Paulo sárga, M Karbon tükörburkolatok

M Karbon tükörburkolatok.

A jellegzetesen M-es, duplaszáras kialakítású M Karbon tükörburkolatok még hatásosabbá teszik a jármű erőt sugárzó, sportos formatervét.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, Sao Paulo sárga, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A magabiztosság kifejeződése: a BMW X4 M Competition sportos fara – amelyen ott láthatók a teljes egészében LED-es, „L” alakú lámpák – egyértelmű utalást tesz a nagy teljesítményre. A versenyautós gének jelenlétére a magasfényű fekete hátsó diffúzor, valamint két jellegzetes dupla kipufogó is felhívják a figyelmet. Az agilis sportautó extrovertált dizájnját a kipufogók feletti üllő alakú, magasfényű fekete borítás, valamint a függőleges fényvisszaverő betétek teszik teljessé.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M xDrive, az M Karbon hátsó légterelő közeli hátulnézetből

M Karbon hátsó légterelő.

Az M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű exkluzivitását, valamint erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a hátsó tengelyre ható, nemkívánatos felhajtóerőt.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Carbon Fibre belső díszítőelemek

M Carbon Fibre belső díszítőelemek.

Pearl króm kiemeléssel ellátott M Carbon Fibre belső díszítőelemek a műszerfalon és az ajtókon.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M sebesség-előválasztó kar, belső tér

M sebesség-előválasztó kar.

A megvilágított, M-specifikus kapcsolási sémájú M sebesség-előválasztó kar kimagaslóan jól használható. A manuális „S” módban a vezető kézzel, a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe. A három M-specifikus váltási program valamelyike a Drivelogic billenőkapcsolójával választható ki.

BMW X4 M – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X4 M dinamizmusa és dizájnjegyei.

Egy extrovertált megjelenésű, mozgékony atléta: a BMW X4 M szereti megmutatni magát. Főként a sportos oldaláról. Az autó szívesen csillantja meg lenyűgöző teljesítményét, amely jelentős részben az autóversenyzés világából származó hajtáslánc- és futóműkomponens érdeme. Atletikus stílusa pedig inkább kidomborítja a szóban forgó X modell dinamikai potenciálját. A jármű külseje még látványosabbá tehető az opcionális M Karbon külső csomag olyan elemeivel, mint karbonból készült tükörburkolatok, hátsó légterelő és diffúzor. A sportos ambíciók a belső térben is jelen vannak, ahol a luxus szintű anyagok és az M-specifikus részletek teremtenek exkluzív, versenyautós hangulatot.

BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Toronto vörös metál, egy gyárépületben álló, rézsútos elölnézetből látható autó
BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott egység 353 kW (480 LE) teljesítményt és lenyűgöző, 620 Nm nyomatékot állít elő.

BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, egy kanyarban haladó, Toronto vörös autó elölnézetből, M-specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M xDrive, egy úton haladó autó rézsútos hátulnézetből

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.

BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M Servotronic, műszerfal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen sebességnél garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, a fekete féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fékek.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a magasfényű fekete, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Toronto vörös metál, orr-dizájn, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW X4 M a kompromisszumokat nem ismerő sportosság és dinamizmus megtestesítője. Az autó egyik leglátványosabb eleme a dupla, magasfényű fekete függőleges rácselemekkel ellátott dupla M vese, amely mágnesként vonzza magára a tekinteteket. A dupla vese és a vele dinamikus szimbiózist alkotó keskeny fényszórók találkozásából látványos, háromdimenziós látvány születik meg. Az extrovertált Sports Activity Coupé (SAC) sportos megjelenését a nagyméretű, méhsejtmintás betéttel ellátott, az Air Curtain nyílásoknak is helyet adató hatszögletű légbeömlők teszik teljessé.
BMW X4 M, F98, 21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Toronto vörös metál, M külső tükör

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált formájú M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn fontos elemei. A dupla száras tükörburkolatok kiemelik az autó magas szintű esztétikumát, emellett kifejezik a jármű legapróbb részletét is átható mérnöki precizitást. A kiegészítő LED-es irányjelzők tökéletesen kitöltik hosszúkás, keskeny barázdájukat.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, Toronto vörös metál, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW X4 M szoborszerűen megformált fara a színtiszta nagy teljesítményt fejezi ki. A dinamikus ambíciókat az izmosan domborodó kerékjárati ívek és a hátsó kötény hangsúlyozzák ki. Az extravagáns, teljes egészében LED-es, „L” alakú hátsó lámpák és a függőleges fényvisszaverő betétek extra adag sportos vonzerővel ruházzák fel a hátsó szekciót. Az összbenyomást a tekintélyt parancsoló méretű, magasfényű fekete hátsó diffúzor és a látványos, krómmal borított dupla kipufogók erősítik még tovább.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány, műszerfal

M bőrkormány.

A kontúros hüvelykujjtámaszokkal rendelkező, kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít, amitől a pilóta úgy érezheti, hogy tökéletesen kézben tartja a járművet. Az integrált multifunkciós gombokról a multimédiás rendszer számos elemén túl a vezetőt segítő rendszerek is vezérelhetők. A piros M1/M2 gombokkal két előre programozott M Drive konfiguráció hívható elő.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések kagylószerű kialakítással.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M sebesség-előválasztó kar, belső tér

M sebesség-előválasztó kar.

A megvilágított, M-specifikus kapcsolási sémájú M sebesség-előválasztó kar kimagaslóan jól használható. A manuális „S” módban a vezető kézzel, a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe. A három M-specifikus váltási program valamelyike a Drivelogic billenőkapcsolójával választható ki.

BMW X4 M40i ÉS M40d – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d dinamizmusa és dizájnja.

A dinamikus BMW X4 M40i és BMW X4 M40d modellek exkluzív felszereltségeik segítségével juttatják érvényre sportosságukat. Az M Aerodinamikai csomagon túl az említett elemek körébe tartoznak az olyan, tökéletesen egymáshoz hangolt meghajtási és futómű-technológiák, mint a BMW xDrive, a 8 fokozatú Steptronic sebességváltó, a Változó áttételű sport kormánymű és az M Sport differenciálmű. Mindkét modell atletikus és extravagáns dizájnjával kelti szárnyra a képzeletet.

BMW X4 M40i, G02 LCI, 2021 Facelift, egy üveghomlokzat előtt látható autó rézsútos elölnézetből
BMW X4 M40i, G02, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motor

BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres soros motorok.

A BMW X4 M40i mozgatásáról egy háromliteres, 6 hengeres soros M TwinPower Turbo technológiájú benzinmotor gondoskodik. A 354 LE (260 kW) teljesítményű és 500 Nm maximális nyomatékú egység jóvoltából az autót sportos menetteljesítmények jellemzik. Az autó mindössze 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A BMW X4 M40d motorháztetője alá egy 6 hengeres dízel erőforrás kerül, amely 326 LE (240 kW) teljesítményével és 700 Nm maximális nyomatékával ejt ámulatba. Az autó mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

BMW X4 M40d, G02 LCI, Facelift 2021, M Sport futómű, egy mozgó, Frozen sötétzöld metálfényezésű, rézsútos elölnézetből látható autó, hegyvidéki tájjal a háttérben

M Sport futómű.

Az M Sport futómű feszesebb csillapítási karakterisztikát alkalmazó, dinamikusabb beállításaival tűnik ki. A futóművet mindemellett enyhén megnövelt rugózási együttható, valamint keményebb stabilizátorok jellemzik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve ezzel.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, Facelift 2021, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, Változó áttételű sport kormánymű, műszerfal

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, M Sport differenciálmű, egy üveghomlokzat előtt látható autó rézsútos hátulnézetből

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, az M Sport fék közelről

M Sport fék.

Az M Sport fék felszereltséghez kék (opcionálisan magasfényű vörös), M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó féknyergek, valamint belső hűtésű, nagy átmérőjű féktárcsák tartoznak. E komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.

BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, Facelift 2021, egy Frozen sötétzöld fényezésű, modellspecifikus dizájnelemekkel ellátott autó elölnézetből

A BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d modellspecifikus dizájnelemei.

A BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d rendkívüli teljesítményét remekül hangsúlyozzák ki a különleges külső és belső dizájnjegyek. Az egyedi külső stíluselemek közé egyebek mellett az M logóval és magasfényű fekete, dupla függőleges rácselemekkel ellátott, krómozott keretbe foglalt M vesék, a fekete M külső tükrök, a 21 colos, fényesre esztergált M könnyűfém keréktárcsák, valamint a fekete króm borítású, lekerekített trapéz alakú, „két fog” stílusú kipfugóvégek tartoznak. A belső térben a különleges kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány, valamint a vezető és az első utas sportülései teremtenek sportos atmoszférát.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, az M Shadowline fényszóró közelről

M Shadowline első fényszórók.

Az M Shadowline első fényszórók – amelyeknek minden krómozott eleme fekete bevonatot kap – sportos megjelenéssel ruházzák fel az autó orr-részét. A sötét tónusú lámpák nagyszerűen egészítik ki az opcionális „M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal” felszereltségbe tartozó elemeket.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, BMW Individual Frozen fényezések

BMW Individual Frozen fényezések.

A BMW Individual Frozen fényezések segítségével valóban egyedi karakterrel ruházható fel a BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d. A három különleges, látványos matt hatású fényezés – a Frozen sötétzöld, a Frozen Marina kék és a Frozen fehér – különleges karaktert kölcsönöz a Sports Activity Coupéknak (SAC).
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, Facelift 2021, 21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 8,5J x 21, 245/40 R21, hátul 9,5J x 21, 275/35 R21 defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, M Aerodinamikai csomag, első kötény

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket, valamint a magasfényű fekete diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából.
BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021 Facelift, belső tér, M Carbon Fibre belső díszítőelemek

M 'Carbon Fibre' belső díszítőelemek.

Pearl króm kiemeléssel ellátott M 'Carbon Fibre' belső díszítőelemek a műszerfalon és az ajtókon.

BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, 2021, Sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára

A vezető és az első utas oldalán található sportülések számos manuális állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között az ülés hosszirányú pozíciója, valamint a háttámla dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított, határozott formázású oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.

BMW X4 M40i, M40d, G02 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó háromküllős M bőrkormány alsó küllője kivágott kialakítású. A fekete, M színű kontrasztvarrással ellátott, kontúros hüvelykujj-támaszokkal rendelkező kormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.

BMW X4 M MODELLEK: VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-specifikus műszeregység és vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW X4 M modellekben.

Innovatív, a kényelem fokozására hivatott felszereltségeikkel a BMW X4 M modellek első rangú hálózati kapcsolatokkal teszik még kellemesebbé az Ön mindennapi mobilitását. Élvezze a számos M-specifikus felszereltség nyújtotta exkluzív, sportautós élményt, használja ki az intelligens vezetőt segítő rendszerek által biztosított előnyöket vagy kommunikáljon BMW-jével a BMW Intelligent Personal Assistanten keresztül. Mindemellett hálózati megoldások és digitális szolgáltatások egész sora áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között.

 

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, műszerfal, belső tér
BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021, M-specifikus műszeregység

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység* a SPORT és a TRACK módokban rendkívül precízen, összpontosított formában jeleníti meg a menetadatokat. Ez azt jelenti, hogy az olyan információk, mint a turbó- és az abroncsnyomás, valamint a különböző hőmérsékleti adatok mindig szem előtt vannak még a versenypályán is. A középkonzolon lévő M MODE gombbal változtatható a műszeregység nézete, illetve konfigurálható a megjelenített tartalom. *A BMW X4 M Competition és a BMW X4 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, Facelift 2021, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12.3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12.3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel* is kezelhető.

*Az  iDrive kontroller érintő funkciója jelenleg nem érhető el ehhez a járműhöz.

BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, M Setup

M Setup.

Az M Setup* segítségével Ön a saját igényeinek megfelelően konfigurálhatja a dinamizmussal összefüggő komponensek, illetve tényezők – például a motor-, futómű- és kormányzási karakterisztika, az M xDrive beállítása, valamint a Dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC) szabályozási intenzitása – paramétereit. *Az M Setup a BMW X4 M Competition és a BMW X4 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X4 M modellek, F98 LCI, Facelift 2021, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző M-specifikus funkciókkal.

A teljes színspektrumú, M-specifikus funkciókat* felsorakoztató BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos összes fontos információt közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti. A vezető egyetlen gombnyomással átválthat az M-specifikus kijelzésre, amely az aktuális sebességfokozat mellett dinamikusan változó, különböző színekkel jelölt diagram formájában jeleníti meg a fordulatszámot, felvillanó fények segítségével jelzi a váltás optimális pillanatát, illetve navigációs tippekkel is szolgál. *Az M-specifikus funkciók a BMW X4 M Competition és a BMW X4 M modellekben állnak rendelkezésre.
BMW X4 M modellek, F98 LCI, Facelift 2021, középkonzoli vezérlőpanel

Középkonzoli vezérlőpanel.

A könnyen elérhető középkonzoli vezérlőpanelen elhelyezett, a Start/Stop gomb alatt lévő M MODE* gomb segítségével Ön megváltoztathatja a kijelzőn megjelenő tartalmat. A SETUP* gomb még több lehetőséget kínál a járműkarakterisztika konfigurálására. Utóbbi gomb megnyomására egy menü nyílik meg, amelynek segítségével egyedileg állíthatók a jármű menetdinamikai tulajdonságai. A középkonzolon lévő további gombokkal az egyes vezetőt segítő rendszerek kapcsolhatók be és ki. *A M MODE és a SETUP gombok a BMW X4 M Competition és a BMW X4 M modellekben állnak rendelkezésre.
BMW X4 M modellek, F98 LCI, 2021 Facelift, piros Start/Stop gomb

Piros Start/Stop gomb.

A piros Start/Stop gomb az autó kinyitása után lehetővé teszi a motor kulcs nélküli beindítását. A gomb szolgál a motor leállítására is. Az autókulcsot automatikusan felismeri a rendszer, így azt nem kell behelyezni sehová. *A piros Start/Stop gomb a BMW X4 M Competition és X4 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Távoli szoftverfrissítés, központi kijelző

Távoli szoftverfrissítés.

A Távoli szoftverfrissítés gondoskodik az Ön BMW-jének naprakészségéről. Egyszerűen csak töltse le a frissítéseket a My BMW appon keresztül vagy közvetlenül a járműben.

BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Okostelefon-integráció, központi kijelző

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Connected Professional csomag

Connected Professional csomag.

Három digitális szolgáltatás egyben. Hozza ki a lehető legjobbat a valós idejű navigációból és kedvenc alkalmazásainak fedélzeti elérhetőségéből, valamint élvezze BMW-jében a hangzás és a kiváló levegőminőség megteremtette, minden eddiginél jobb közérzet előnyeit.

BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Vezeték nélküli mobiltelefontöltés

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés.

A vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót foglal magában. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A Bluetooth kapcsolaton keresztül egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható.
BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, 2021 Facelift, Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

BMW X4 M modellek, F98, G02 LCI, Facelift 2021, Parkolóasszisztens Plus, központi kijelző

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

A BMW X4 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X4 M Competition és a további modellek.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
[10.9-10.7]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[247-243]
Gyorsulás (0-100 km/h)
4
Legnagyobb sebesség
250
BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021, egy álló autó oldalnézetből
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

BMW X4 M MODELLEK: BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Extrán sportos felszereltségek a BMW X4 M Competition és BMW X4 M modellekhez.

A BMW X4 M Competition és a BMW X4 M extrém módon sportos, dinamizmust sugárzó dizájnjukkal tűnnek ki. A pompás minőségű BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön még jobban felerősítheti járművének versenyautós karakterét – a kiegészítő M-specifikus részletekkel pedig ráirányíthatja a figyelmet az autó nagyra törő ambícióira.

M Performance karbonszálas vesék, BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance karbonszálas tanksapka, BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas tanksapka.

A különbség a részletekben rejlik: a karbonszálból készült M Performance tanksapka még sportosabbá és egyedibbé teszi a jármű megjelenését.
M Performance karbonszálas tükörburkolatok, BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások.

Az M Performance tükörburkolatok 100 százalékban karbonszálas anyagból, kézi munkával készülnek.
M karbonszálas hátsó diffúzor, BMW X4 M, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

Az M karbonszálas hátsó díffúzor még dinamikusabb megjelenéssel ruházza fel a járművet – egyszersmind még lenyűgözőbbé teszi a jármű eleve maszkulin kinézetét.
M Performance Pro kormány, BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance Pro kormány.

A látványos megjelenésű, Alcantarával borított karimájú kormány az autóversenyzés semmihez sem hasonlítható hangulatát teremti meg a vezetőhelyen.
M Performance aramidszálas antennaborítás, BMW X4 M Competition, F98 LCI, Facelift 2021

M Performance aramidszálas antennaborítás.

Egyszerre látványos és funkcionális elem a jármű tetején: M Performance aramidszálas antennaborítás.
BMW X4, 2021, G02 LCI, Facelift, Brooklyn szürke metál

BMW X4

A BMW X4 egy önálló karakterrel rendelkező Sports Activity Coupé (SAC), amely a BMW X család sportos tagjai közé tartozik magabiztos, dinamizmust sugárzó és kifejező dizájnjával. A vezetési élmény záloga pedig az autóban található számos innovatív technológia.

BMW BROSÚRÁK APP.

Egy okostelefon kijelzője a BMW Brosúrák app felületével
Fedezze fel interaktív módon a BMW világát okostelefonján vagy tabletjén. A BMW Brosúrák applikáció az összes jelenleg forgalmazott BMW modell digitális katalógusát tartalmazza. Tekintse meg a részletes termékinformációkat, gyönyörködjön a briliáns minőségű képekben és a látványos videókban, valamint ismerkedjen meg az Ön által választott BMW-hez kötődő, izgalmas háttérsztorikkal. Mindemellett természetesen megtalálja az alkalmazásban a BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d dizájnjával, felszereltségeivel, szolgáltatásaival és technológiáival kapcsolatos részletes információkat is.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X4 M MODELLEKHEZ.

BMW Ügyfélszolgálat

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i vagy BMW X4 M40d modellekhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A BMW X4 M MODELLEKHEZ.

Szervizajánlatok és -csomagok a BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i és BMW X4 M40d modellekhez.

A BMW, amely a szolgáltatások terén is etalonnak számít, mindig az Ön, illetve BMW X4 M járműve rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakembereire a nap 24 órájában, az évnek mind a 365 napján számíthat, ha netán bajba kerülne. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően az Ön BMW X4 M járműve automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltatnak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira: A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon maradhat.

BMW Service Inclusive, egy nő áll egy BMW márkakereskedés előtt

BMW Service Inclusive.

Csak menjen és összpontosítson a valóban fontos dolgokra – például élvezze felhőtlenül BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i vagy BMW X4 M40d járművének sportos vezethetőségét. A BMW Service Inclusive pontosan ezt teszi lehetővé. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon/futásteljesítményen belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
BMW Teleszerviz, egy nő néz az okostelefonjára és a BMW-je ajtóját nyitja

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW X4 M járműve leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szervizidőpont-egyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen tennivaló: regisztrálnia kell BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i vagy BMW X4 M40d járművét ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment, egy nő áll egy BMW előtt

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

A BMW X4 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdie.

 

Bővebben

A BMW X4 M modellek fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW X4 M modellek fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.