BMW X2 sDrive20i

SHOP THE LOOK

BMW X2 sDrive20i

BMW X2 U10 02

AZ ÚJ BMW

X2

AZ ÚJ BMW X2.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW X2 – a SUV, amely a luxus, a teljesítmény és a sokoldalúság eszményi egyensúlyát nyújtja. Ismerkedjen meg a markáns vonalak és az atletikus kisugárzás meghatározta dizájnnal. Gyönyörködjön a belső térben, amely minőségi felszereltséggel innovatív technológiákkal és komfortos ergonómiai kialakítással dicsekedhet. Fedezze fel a különböző, benzin- dízelmotoros modellváltozatokat, a felszereltségeket, tájékozódjon az árakról és tervezze meg az egyéni ízlésének megfelelő BMW X2-t.

Műszaki adatok

VÁLTOZATOK.

   BMW X2 sDrive20i
   BMW X2 sDrive20i

   Teljesítmény[1]

   125 kW (170 LE)

   Nyomaték[1]

   280Nm

   0–100 km/óra

   8,3 s

   Max. sebesség

   213 km/óra

   Egy Cape York zöld BMW X2 sDrive20i kívülről, városi környezetben, egy irodaház előtt

   KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY ÉS DIZÁJN.

   Az új BMW X2 még izgalmasabbá, sportosabbá és kényelmesebbé varázsolja a mindennapokat a dinamikus, kupés sziluett meghatározta extrovertált dizájnjával. Az elegáns belső tér ékességei az opcionális, nagy felületű üvegtető, valamint a lendületesen ívelő BMW Curved Display kijelző. A benzinmotoros, tekintélyt parancsoló 125 kW (170 LE)[1] teljesítményű BMW X2 sDrive20i változat maximális sebessége 213 km/óra.

   ÚJ BMW X2 JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    SHOP THE LOOK

    VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK TETSZŐ BMW X2 MODELLT.

    X2 sDrive18d
    BMW X2 sDrive20i
    BMW X2 M35i xDrive

    X2 sDrive18d

    BMW X2 sDrive20i

    BMW X2 M35i xDrive

    KÜLSŐ DIZÁJN

    AZ EXTROVERTÁLT X.

    INTELLIGENS LED TECHNOLÓGIA.

    Fénypompás és markánsan jellegzetes megjelenés: az első fényszórókban, a hátsó lámpákban, a nappali menetfényekben és helyzetjelző lámpákban szolgálatot teljesítő LED-ek mind álló helyzetben, mind menet közben világítanak.

    BELSŐ DIZÁJN.

    KIMAGASLÓ, SZEMÉLYRE SZABOTT KÉNYELEM.

    MINTHA CSAK A CSILLAGOS ÉG ALATT ÜLNE.

    A Panoráma üvegtető jóvoltából még nagyobbnak érződik az utastér. Az üvegtetőnek köszönhetően több fény jut be, emellett Önnek szinte kabrióélményben lehet része, bármelyik ülésen is foglaljon helyet.

    DINAMIZMUS

    INTENZÍVEBB VEZETÉSI ÉLMÉNY. AMELY TÚLMUTAT MINDEN MEGSZOKÁSON.

    TECHNOLÓGIÁK.

    INNOVATÍV SZÓRAKOZÁS.

    JÁTÉK UTAZÁS KÖZBEN.

    Legyen szó egy-, vagy többszemélyes játékról, az AirConsole játékkonzollá lényegíti át BMW-jét. Döntse meg saját rekordját vagy hívja ki utasait egy menetre a BMW Curved Display kijelzőn a várakozás ideje alatt. A kontroller szerepét az okostelefonja tölti be. Egyszerűen csak szkennelje be a központi kijelzőn látható QR-kódot, és már kezdődhet is a küzdelem.

    BMW X2, Digital Premium funkciók

    MÉG JOBB ÖSSZEKÖTTETÉSEK.

    Fedezze fel a további funciókat kínáló BMW Digital Premium csomagot[2] – az ismerkedést pedig kezdje az ingyenes próbaverzióval:

    • A továbbfejlesztett BMW Maps a teljes régiótérképen jeleníti meg a valós idejű közlekedési információkat (még akkor is, ha a navigáció nem aktív)
    • Hozzáférési lehetőség az audio-, szórakoztató és hírszolgáltató alkalmazásokhoz – úgy, hogy a csomag ára tartalmazza az adatforgalmi költségeket, valamint a folyamatosan érkező frissítéseket
    • A kibővített személyre szabási lehetőségek révén a BMW Intelligent Personal Assistant megfigyeli az Ön szokásait, és amennyiben úgy kívánja, átvállalja a kisebb feladatok végrehajtását

    INTELLIGENSEN AZ ÖN OLDALÁN.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot. Ezzel még jobban megkönnyíti az Ön dolgát, különösen dugóban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely a központi kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely van a manőverezéshez.

    Haladjon mindig felkapcsolt reflektorral.

    BMW-je az elvakítást megakadályozó Távolságifényszóró-asszisztens segítségével kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Így minden és mindenki a legjobb megvilágításban tűnik fel a sötét éjben.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW Digitális kulcs Plus jóvoltából okostelefonját autókulcsként használhatja, amelyet digitálisan megoszthat akár 5 személlyel is. Amint Ön kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az autó fényjáték kíséretében automatikusan oldja a zárjait. A digitális kulcsot érzékelve a jármű előhívja az adott vezető profiljához rendelt beállításokat.

    Lásson többet az útnál.

    Érje el úti célját még pontosabban. A BMW Head-Up kijelző a vezetéssel kapcsolatos információkat közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet a központi kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképre vetíti rá a navigációs útmutatásokat vagy a műszerfalon jeleníti meg azokat.

    BMW X2 (U10): Modellek és műszaki adatok

    BMW X2 (U10): Modellek és műszaki adatok

    Tanácsadás és szolgáltatások

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS A BMW X2 MODELLEKHEZ.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a My BMW applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW X2 MODELLEKKEL KAPCSOLATBAN.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

     

    [1] Az adat a belső égésű motor 115 kW, valamint az elektromos hajtás 14 kW teljesítményéből áll össze.


    [2]
     A BMW Digital Premium csomag előfizetéssel vehető igénybe. A csomagba tartozó bizonyos funkciók hálózati adatforgalmat igényelnek. A BMW Digital Premium csomag nem ad lehetőséget az alkalmazáson belüli vásárlásokra.


    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.