BMW 520i sDrive Limousine

SHOP THE LOOK

BMW 520i sDrive Limousine

BMW 520i Limousine G60

AZ ÚJ BMW 

5

AZ ÚJ BMW 5 LIMOUSINE.

BMW 520i sDrive Limousine

Teljesítmény

153 kW (208 LE)

Nyomaték

330 Nm

0–100 km/óra

7,5 s

Legnagyobb sebesség[1]

230 km/óra

[1] Legfeljebb 10 másodpercig tartó, a névleges értéken felüli, ideiglenes teljesítménynöveléssel. Az érték a belső égésű motor 140 kW, illetve az elektromos hajtás 13 kW teljesítményéből áll össze.

ÚJ BMW 5 LIMOUSINE JÁRMŰVÉT.

  InfoI content placeholder

  ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEIHEZ A BMW 5 MEGJELENÉSÉT.

  BMW 520i sDrive Limousine
  BMW 520d Limousine
  BMW 520i sDrive Limousine

  BMW 520i sDrive Limousine

  SIGNATURE • M Sport Pro • 0–100 km/óra: 7,5 s • 153 kW (208 LE)

  +57

  BMW 520d Limousine

  ESSENCE • M Sport • 0–100 km/óra: 7,3 s • 145 kW (197 LE)

  +28

  BMW 520i sDrive Limousine

  BALANCE • M Sport • 0–100 km/óra: 7,5 s • 153 kW (208 LE)

  +40

  DINAMIZMUS

  AZ ÚJ BMW 5 VEZETÉSE.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Kényelmes, sportos és rugalmas: az új BMW 5 a hosszú utazásokhoz is eszményi társ. A videóban nem a tényleges értékek láthatóak.

  Dizájn

  KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEK.

  BELSŐ DIZÁJN.

  BELSŐ DIZÁJNJEGYEK.

  0:00
  0:00 /  0:00

  FENNTARTHATÓSÁG.

  A BMW 5 a fenntartható jövő felé vezető út egyik jelentős mérföldköve. A másodlagos anyagok használatával, illetve azzal, hogy zöld energiával végezzük a gyártást, már azelőtt optimalizáljuk a BMW 5 karbonlábnyomát, mielőtt átadjuk azt Önnek. Utazás közben pedig a BMW EfficientDynamics ernyője alá tartozó technológiák teremtik meg a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyt. További jelentős előrelépés, hogy a sorozat történetében most először vegán belső térrel is elérhető a BMW 5.

  BMW JÁRMŰLÁBNYOM

  CÉLUNK AZ ÁTLÁTHATÓSÁG.

  A BMW Járműlábnyom a BMW-je teljes élettartamára vonatkozóan szolgáltat információkat Önnek. A legfontosabb tényezők alapján Ön áttekintheti, hogy járműve milyen hatással van a környezetre és a társadalomra. Mindez pedig segíti a döntéshozatalban.

  Technológiák

  VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

  Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

  A Driving Assistant Professional jóvoltából az Ön járműve 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávját, illetve a követési távolságot. Ez utóbbi főleg feltorlódott forgalomban jön jól. Vészhelyzetben a BMW-je állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

  BMW-je elvégzi Ön helyett a parkolási manővert.

  Úgy is leparkolhat, hogy közben nem ül az autóban. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan levezényli BMW-jének le- és kiparkolását. Önnek csak annyi a dolga, hogy egyszer elvégzi az autóval a manővert, majd elmenti azt. Így az autó megjegyzi az utat és a későbbiekben magától is képes lesz beállni az adott parkolóhelyre, illetve kiállni onnan. A rendszer akár 200 méternyi utat is képes memorizálni.

  Több, mint amit pusztán a saját szemével láthatna.

  A BMW Live Cockpit Professional a legfontosabb információkat közvetlenül az Ön látómezőjében jeleníti meg, így Önnek nem kell levennie a tekintetét az útról. A Kiterjesztettvalóság-nézet (Augmented View) grafikus jelzéseket vetít az autó előtti útszakasz képére, megkönnyítve ezzel a tájékozódást.

  Nem csak kulcs.

  A BMW Digitális kulcs Plus jóvoltából autókulcsként is használhatja okostelefonját. A kulcsot digitális úton akár 5 személlyel is megoszthatja. Amikor kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az fényjáték kíséretében automatikusan nyitja a zárjait. Az autóba beszállva pedig érvényesülnek a személyes profiljához rendelt beállítások.

  TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

  PROAKTÍV GONDOSKODÁS AZ ÚJ BMW 5 MODELLEKHEZ.

  Szerviz – pontosan akkor, amikor arra szükség van.

  Mindig egy lépéssel előrébb. Amikor esedékessé válik valamilyen szervizbeavatkozás vagy elkoptak a gumiabroncsok, idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizlátogatás időpontját közvetlenül a My BMW appon keresztül egyeztetheti le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW 5 MODELLEKKEL KAPCSOLATBAN.