SHOP THE LOOK

AZ ÚJ

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTROMOS.

i5 M60 xDrive Limousine

Teljesítmény

442 kW (601 LE)

0–100 km/óra

3,8 s

Max. sebesség

230 km/óra

Elektromos hatótáv (akár)[1]

516 km

TERVEZZE MEG

BMW i5 M60 xDRIVE LIMOUSINE.

TELJESÍTMÉNYRE OLYAN,

AKÁR EGY M MODELL.

Erős motor és sportos menetdinamikai jellemzők: az új BMW i5 M60 xDrive maradéktalanul hozza az M modellekre jellemző teljesítményt – tisztán elektromos meghajtás mellett. A videóban nem a tényleges értékek láthatóak.

KINÉZETRE OLYAN,

AKÁR EGY M MODELL.

ÉRZÉSRE OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

TISZTÁN ELEKTROMOS MEGHAJTÁS.

0:00
0:00 /  0:00

Egyszerű töltés. Bárhol és bármikor. Köszönhetően az új BMW i5 M60 xDrive modellhez kínált BMW Charging megoldásoknak.

ÉRJE EL KÖNNYEDÉN ÚTI CÉLJÁT: A BMW i5 M60 xDRIVE VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

more Information

Szemléltető Útvonalak

A szemléltető útvonalak megváltoztatása
  Stops

  Töltési megállók szükségesek

  Valószínűleg ennyi töltési megállóra lesz szüksége választott útvonalán.

  A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  Az akkumulátor megmaradt töltöttségi szintje

  A feltüntetett adat a kívánt távolság megtétele utáni akkumulátortöltöttségi szintet jelöli. A számítás során 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  h

  Teljes töltési idő

  A feltüntetett adat azt az időtartamot jelöli, amelyet Önnek az útvonal megtétele során valószínűleg töltésre kell fordítania. A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk. A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  h

  Teljes menetidő a töltési megállókkal együtt

  A feltüntetett menetidő a ténylegesen vezetéssel töltött idő mellett a töltésre fordított időt is magában foglalja, amennyiben Önnek út közben töltési szüneteket kell tartania.

  A kalkuláció során azzal az előfeltételezéssel éltünk, hogy Ön a leggyorsabb útvonalat választja, viszont nem számoltunk az esetleges forgalmi fennakadásokkal, illetve egyéb, késedelmet okozó tényezőkkel.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, valamint a kiegészítő berendezések használatától függ. Az itt szereplő töltési idők 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltésre vonatkoznak úgy, hogy Ön a töltést megelőzően már megtett valamekkora utat a járművel. A töltési idők a használat jellegétől függően eltérhetnek az itt megjelenítettektől. Az értékekben eltérés mutatkozhat amiatt is, hogy a méréshez alapul vett járműhöz képest az ugyanolyan típusú jármű eltérő felszereltségekkel rendelkezik.

  A My BMW alkalmazásban bárhol és bármikor tájékozódhat a hatótávról, valamint a töltöttségi szintről. Az applikációban a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse le most az appot és próbálja ki azt demó módban.

  more Information

  Töltési idő

  Nyilvános töltés

  Villámtöltő állomás

  Ön igen gyorsan töltheti fel BMW i5 M60 xDrive járművét a villámtöltő állomásokon (például azokon, amelyek az IONITY hálózatába tartoznak). Az ezeken a töltőállomásokon rendelkezésre álló egyenárammal (DC) lényegesen gyorsabb a töltés, mint váltóárammal (AC), amely például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető. A villámtöltő állomások tehát éppen emiatt ideálisak az út közbeni töltéshez.

  Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra való feltöltéséhez. A kalkuláció a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítményű töltéssel számol. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is.

  A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó villámtöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

  Gyorstöltő állomás

  Amennyiben a városi jövés-menés vagy utazás közben válik szükségessé a töltés, a gyorstöltő állomások jelentik az ideális megoldást. Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) ugyanis nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát ideálisak az út közbeni töltéshez.

   

  A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, az 50 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes gyorstöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  AC töltőállomás

  Váltóáramú (AC) töltőállomásokkal Ön úgyszólván bárhol találkozhat. Ezek kiválóan alkalmasak a rendszeres, hosszabb ideig tartó – például az éjszakai vagy a munkahelyen történő – töltésekhez. A kijelzőn a 10-ről 80%-os szintre való, a 22 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltési teljesítmény a jármű felszereltségétől függ.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes váltóáramú töltőállomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  Otthoni töltés

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Otthonában Ön valamely Wallbox készülékkel vagy a Flexible Fast Chargerrel töltheti BMW i5 M60 xDrive járművét.

  Mindkét esetben váltóárammal (AC) zajlik a töltés. A jármű típusától, felszereltségétől, valamint az adott piactól függően a maximális töltési teljesítmény Wallbox készülékkel 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig 11 kW.

  Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, 11 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő berendezésektől, valamint az adott jármű műszaki jellemzőitől függ. A feltüntetett töltési idők előzetes vezetést követő, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltést feltételeznek.  A töltési idő a használati körülmények függvényében változhat. Az itt megjelenített értékek az adott modell széria felszereltségű változatára vonatkoznak. Amennyiben ugyanilyen típusú járműről van szó, de annak felszereltsége eltér a széria kivitelétől, az értékek változhatnak.
   

  A My BMW app jóvoltából Ön mindenkor és mindenhol tisztában lehet a rendelkezésre álló hatótávval és töltöttségi státusszal. Az alkalmazás segítségével a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse hát le az alkalmazást most és próbálja ki azt a demó módban.

  TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK.

  A BMW i5 M60 xDRIVE FENNTARTHATÓSÁGA.

  A BMW i5 M60 xDrive a fenntartható jövőhöz is hozzájárul. Az újrahasznosított anyagok alkalmazásával, valamint a „zöld” elektromos energia gyártásba való bevonásával már azelőtt gondoskodunk a BMW i5 M60 xDrive CO2-lábnyomának optimalizálásáról, hogy Ön birtokba venné az autót. Út közben az EfficientDynamics innovatív technológiái gondoskodnak a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyról. Mindezeken túl pedig a BMW i5 M60 xDrive lesz az első olyan modell, amely vegán belső térrel is megrendelhető.

  Technológiák

  INTELLIGENS.

  Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

  A Driving Assistant Professional jóvoltából az Ön járműve 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávját, illetve a követési távolságot. Ez utóbbi főleg feltorlódott forgalomban jön jól. Vészhelyzetben a BMW-je állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

  BMW-je elvégzi Ön helyett a parkolási manővert.

  Úgy is leparkolhat, hogy közben nem ül az autóban. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan levezényli BMW-jének le- és kiparkolását. Önnek csak annyi a dolga, hogy egyszer elvégzi az autóval a manővert, majd elmenti azt. Így az autó megjegyzi az utat és a későbbiekben magától is képes lesz beállni az adott parkolóhelyre, illetve kiállni onnan. A rendszer akár 200 méternyi utat is képes memorizálni.

  Több, mint amit pusztán a saját szemével láthatna.

  A BMW Live Cockpit Professional a legfontosabb információkat közvetlenül az Ön látómezőjében jeleníti meg, így Önnek nem kell levennie a tekintetét az útról. A Kiterjesztettvalóság-nézet (Augmented View) grafikus jelzéseket vetít az autó előtti útszakasz képére, megkönnyítve ezzel a tájékozódást.

  Nem csak kulcs.

  A BMW Digitális kulcs Plus jóvoltából autókulcsként is használhatja okostelefonját. A kulcsot digitális úton akár 5 személlyel is megoszthatja. Amikor kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az fényjáték kíséretében automatikusan nyitja a zárjait. Az autóba beszállva pedig érvényesülnek a személyes profiljához rendelt beállítások.

  TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

  PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS A BMW i5 M60 xDRIVE MODELLHEZ.

  Szerviz – pontosan akkor, amikor arra szükség van.

  Mindig egy lépéssel előrébb. Amikor esedékessé válik valamilyen szervizbeavatkozás vagy elkoptak a gumiabroncsok, idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizlátogatás időpontját közvetlenül a My BMW appon keresztül egyeztetheti le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW i5 M60 xDRIVE MODELLEL KAPCSOLATBAN.