AZ ÚJ

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTROMOS.

i5 M60 xDrive Limousine

Teljesítmény

442 kW (601 LE)

0–100 km/óra

3,8 s

Max. sebesség

230 km/óra

Elektromos hatótáv (akár)[1]

516 km

TERVEZZE MEG

BMW i5 M60 xDRIVE LIMOUSINE.

[1] A Tűzpiros metálfényezés várhatóan 2023 novemberétől lesz elérhető.

TELJESÍTMÉNYRE OLYAN,

AKÁR EGY M MODELL.

Erős motor és sportos menetdinamikai jellemzők: az új BMW i5 M60 xDrive maradéktalanul hozza az M modellekre jellemző teljesítményt – tisztán elektromos meghajtás mellett. A videóban nem a tényleges értékek láthatóak.

KINÉZETRE OLYAN,

AKÁR EGY M MODELL.

ÉRZÉSRE OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

TISZTÁN ELEKTROMOS MEGHAJTÁS.

0:00
0:00 /  0:00

Egyszerű töltés. Bárhol és bármikor. Köszönhetően az új BMW i5 M60 xDrive modellhez kínált BMW Charging megoldásoknak.

ÉRJE EL KÖNNYEDÉN ÚTI CÉLJÁT: A BMW i5 M60 xDRIVE VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

Szemléltető Útvonalak

A szemléltető útvonalak megváltoztatása
  Stops

  Töltési megállók szükségesek

  Valószínűleg ennyi töltési megállóra lesz szüksége választott útvonalán.

  A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  Az akkumulátor megmaradt töltöttségi szintje

  A feltüntetett adat a kívánt távolság megtétele utáni akkumulátortöltöttségi szintet jelöli. A számítás során 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  h

  Teljes töltési idő

  A feltüntetett adat azt az időtartamot jelöli, amelyet Önnek az útvonal megtétele során valószínűleg töltésre kell fordítania. A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk. A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  h

  Teljes menetidő a töltési megállókkal együtt

  A feltüntetett menetidő a ténylegesen vezetéssel töltött idő mellett a töltésre fordított időt is magában foglalja, amennyiben Önnek út közben töltési szüneteket kell tartania.

  A kalkuláció során azzal az előfeltételezéssel éltünk, hogy Ön a leggyorsabb útvonalat választja, viszont nem számoltunk az esetleges forgalmi fennakadásokkal, illetve egyéb, késedelmet okozó tényezőkkel.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, valamint a kiegészítő berendezések használatától függ. Az itt szereplő töltési idők 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltésre vonatkoznak úgy, hogy Ön a töltést megelőzően már megtett valamekkora utat a járművel. A töltési idők a használat jellegétől függően eltérhetnek az itt megjelenítettektől. Az értékekben eltérés mutatkozhat amiatt is, hogy a méréshez alapul vett járműhöz képest az ugyanolyan típusú jármű eltérő felszereltségekkel rendelkezik.

  A My BMW alkalmazásban bárhol és bármikor tájékozódhat a hatótávról, valamint a töltöttségi szintről. Az applikációban a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse le most az appot és próbálja ki azt demó módban.

  Töltési idő

  Nyilvános töltés

  Villámtöltő állomás

  Ön rendkívül gyorsan töltheti fel a járművét a villámtöltő állomásokon (pl. azokon, amelyek az IONITY hálózatához tartoznak). Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) jóval nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A villámtöltő állomások pontosan ezért ideálisak az út közbeni töltéshez.

   

  A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel történő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes villámtöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  Gyorstöltő állomás

  Amennyiben a városi jövés-menés vagy utazás közben válik szükségessé a töltés, a gyorstöltő állomások jelentik az ideális megoldást. Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) ugyanis nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát ideálisak az út közbeni töltéshez.

   

  A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, az 50 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes gyorstöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  AC töltőállomás

  Váltóáramú (AC) töltőállomásokkal Ön úgyszólván bárhol találkozhat. Ezek kiválóan alkalmasak a rendszeres, hosszabb ideig tartó – például az éjszakai vagy a munkahelyen történő – töltésekhez. A kijelzőn a 10-ről 80%-os szintre való, a 22 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltési teljesítmény a jármű felszereltségétől függ.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes váltóáramú töltőállomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  Otthoni töltés

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Otthon Ön a Wallbox vagy a Flexible Fast Charger segítségével töltheti fel a járművét.

   

  Mindkét eszköz váltóáramot (AC) használ a töltéshez. A járműtől, annak kiegészítő felszereltségétől, valamint az adott országtól függően a Wallbox készülékkel maximálisan 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig maximálisan 11 kW teljesítménnyel végezhető a töltés.

   

  A képernyőn a 0-ról 100%-ra történő, 11 kW teljesítménnyel való töltéshez minimálisan szükséges idő látható.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő berendezésektől, valamint az adott jármű műszaki jellemzőitől függ. A feltüntetett töltési idők előzetes vezetést követő, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltést feltételeznek.  A töltési idő a használati körülmények függvényében változhat. Az itt megjelenített értékek az adott modell széria felszereltségű változatára vonatkoznak. Amennyiben ugyanilyen típusú járműről van szó, de annak felszereltsége eltér a széria kivitelétől, az értékek változhatnak.
   

  A My BMW app jóvoltából Ön mindenkor és mindenhol tisztában lehet a rendelkezésre álló hatótávval és töltöttségi státusszal. Az alkalmazás segítségével a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse hát le az alkalmazást most és próbálja ki azt a demó módban.

  TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK.

  A BMW i5 M60 xDRIVE FENNTARTHATÓSÁGA.

  A BMW i5 M60 xDrive a fenntartható jövőhöz is hozzájárul. Az újrahasznosított anyagok alkalmazásával, valamint a „zöld” elektromos energia gyártásba való bevonásával már azelőtt gondoskodunk a BMW i5 M60 xDrive CO2-lábnyomának optimalizálásáról, hogy Ön birtokba venné az autót. Út közben az EfficientDynamics innovatív technológiái gondoskodnak a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyról. Mindezeken túl pedig a BMW i5 M60 xDrive lesz az első olyan modell, amely vegán belső térrel is megrendelhető.

  Technológiák

  INTELLIGENS.

  TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

  PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS A BMW i5 M60 xDRIVE MODELLHEZ.

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW i5 M60 xDRIVE MODELLEL KAPCSOLATBAN.