JOY KNOWS NO BOUNDARIES.

AZ ÉLMÉNY NEM ISMER HATÁROKAT.

Különleges ajánlatok magánimporttal behozott BMW modellekhez.

Legfőbb célunk az, hogy minden BMW tulajdonosnak maximális vezetési élményben legyen része. E törekvés jegyében szolgáltatások széles kínálatával állunk az Ön rendelkezésére – függetlenül attól, hogy BMW-jét valamelyik hazai hivatalos BMW Márkakereskedőnél, külföldön vagy használtan vásárolta-e meg. Kérjük, regisztráljon már ma, hogy megküldhessük Önnek BMW-je kezelési kézikönyvét magyar nyelven.

A BMW mindemellett olyan szolgáltatásokat nyújt Önnek, mint például a digitális úttérkép-frissítés, a BMW biztonsági átvizsgálás, a BMW nyelvi frissítés vagy a Natural Air Starter Kit. Ön tehát joggal érezheti majd úgy, hogy még soha nem részesült ilyen méltányos szolgáltatásokban, és azt is, hogy BMW-je még soha nem volt ilyen jó kezekben.

Bővebben
AZ ÉLMÉNY NEM ISMER HATÁROKAT.Különleges ajánlatok magánimporttal behozott BMW modellekhez.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK MAGÁNIMPORTTAL BEHOZOTT BMW MODELLEKHEZ.

BMW Szerviz 5+

BMW Szerviz 5+

Tekintse meg szerviz csomag ajánlatainkat 5 évnél idősebb BMW modellek számára!

Bővebben
Ingyenes kezelési kézikönyv

Ingyenes kezelési kézikönyv.

Szerezze be a BMW kezelési kézikönyv magyar nyelvű példányát. Teljesen ingyenesen. Kérje most.

Bővebben
Digitális úttérképfrissítés

Digitális úttérképfrissítés.

Az útvonalhálózat folyamatosan változik, akárcsak az Ön úti céljai. A BMW szakemberei tájékoztatják Önt a BMW-je navigációs rendszeréhez való szoftververzióról.

Bővebben
BMW biztonsági átvizsgálás

BMW biztonsági átvizsgálás

Az első a biztonság. Vizsgáltassa át tüzetesen a BMW márkaszerviz szakembereivel BMW-jének fékrendszerét, világítását, kormányszerkezetét, gumiabroncsait, valamint egyéb, a biztonságra hatást gyakorló funkcióit és berendezéseit.

Bővebben
BMW nyelvi frissítés

BMW nyelvi frissítés.

Ön külföldről hozta be autóját, és szeretné, hogy BMW-jének szoftvere magyar nyelvű legyen? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ugyanis birtokunkban van a tökéletes megoldás.

Bővebben
Natural Air Starter Kit

Natural Air Starter Kit.

Frissítse fel BMW-jében a levegőt – BMW Natural Air Starter Kit segítségével, amely egy illatrudat és egy tartót foglal magában.

Bővebben

Műszaki akciók ellenőrzése.

„Ellenőriztesse le, hogy van-e nyitott műszaki akció az Ön BMW típusú gépjárművére.”
Bővebben
Kezelési kézikönyv

BMW KEZELÉSI KÉZIKÖNYV.

Teljesen ingyenesen, magyar nyelven.

Az élmény nem ismer nyelvi határokat. Ha Ön külföldön, vagy esetleg használtan vásárolta BMW-jét, valószínűleg így is rendelkezik BMW kezelési kézikönyvvel, de csak angol nyelvű változattal. Annak érdekében, hogy maximális vezetési élményben legyen része, a BMW átnyújt Önnek egy magyar nyelvű BMW kezelési kézikönyvet, elektronikus formában. Kérjük, regisztráljon most, és kérje saját, magyar nyelvű példányát.

 

Felajánlásunk a rendelkezésre álló, 2004 után gyártott modellek kezelési kézikönyveire vonatkozik. Előfordulhat, hogy egyes 2004 utáni modellekhez / évjáratokhoz nem tudunk kezelési kézikönyvet biztosítani.

Így juthat hozzá a BMW kezelési kézikönyvhöz.

Kérjük, regisztráljon – és megküldjük Önnek a BMW kezelési kézikönyvet.

BMW Digitális úttérkép- frissítés

DIGITÁLIS ÚTTÉRKÉP-FRISSÍTÉS.

Érezze mindenütt otthon magát.

A BMW navigációs rendszerek digitális úttérképei kézközelbe hozzák az aktuális forgalmi és turisztikai információkat. Az úthálózat folyamatosan változik, mint ahogyan az Ön úti céljai is. Függetlenül attól, hogy Ön a legrövidebb vagy éppen a leglátványosabb útvonalra vágyik-e, el szeretné kerülni a dugókat, parkolóhelyet keres vagy étteremajánlóra lenne szüksége, a BMW digitális úttérképek mindenre tudják a választ. A mindig naprakész térképanyagnak köszönhetően Ön mindig tudja majd a céljához vezető legelőnyösebb útvonalat. A BMW márkaszerviz szakemberei örömmel nyújtanak információkat a BMW-je navigációs rendszerével kompatibilis szoftververzióról.

 

Ajánlatunk 28 300 Ft*

 

A telepítés költsége nélkül, minden, 2002. 9. hó után gyártott BMW modellhez

 

* A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a telepítés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges nyomdai hibákért és az elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.

Így juthat hozzá a digitális úttérkép-frissítéshez.

Kérjük, regisztráljon – és BMW márkakereskedője kapcsolatba lép Önnel a részletek tisztázása céljából.

BMW Biztonsági Átvizsgálás

BMW BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS.

Megnyugtató biztonságtudat.

Garantáljuk a BMW járműbiztonságot. Ez annyit jelent, hogy Ön úgy adhatja át magát a vezetés élményének, hogy közben tudja: saját maga és utasai biztonságban vannak. A BMW biztonsági átvizsgálás során a BMW márkaszerviz szakemberei egy 12 pontos ellenőrzőlista alapján alaposan átvizsgálják az Ön BMW-jének minden, a biztonsággal összefüggő funkcióját és berendezését – a fékrendszertől a világításon át egészen a gumiabroncsokig. A BMW biztonsági átvizsgálás tökéletes a kötelező műszaki vizsgára való felkészítéshez, illetve a jármű eladás előtti felértékeléséhez is. A biztonságba tett befektetés jegyében felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából.

 

Ajánlatunk 4 900 Ft*

 

Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel.

 

* A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a szerelés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges nyomdai hibákért és az elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.

Végeztesse el a BMW biztonsági átvizsgálást.

Kérjük, regisztráljon – és BMW márkakereskedője kapcsolatba lép Önnel a részletek tisztázása céljából.

BMW Nyelvi frissítés

BMW NYELVI FRISSÍTÉS.

Autója magyarul szól Önhöz.

Külföldön, esetleg használtan vásárolta BMW-jét? Szeretné, hogy autójának* szoftvere magyar nyelvű legyen? Semmi gond – a BMW márkaszerviz szakemberei megnézik, hogy az Ön járművéhez rendelkezésre áll-e frissítés. Élvezze ki maradéktalanul a BMW-je nyújtotta kényelmet – magyar nyelven.

 

Ajánlatunk 9 900 Ft**

 

* Nem minden modellhez elérhető, kérjük alvázszám alapján előzetesen egyeztessen BMW Márkaszerviz partnerével.

**A feltüntetett ár tartalmazza az Áfá-t és a telepítés költségét. Az ajánlat 2018.06.30-ig érvényes. Az itt szereplő ár a devizaárfolyamok függvényében változhat.

Az esetleges nyomdai hibákért és elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk. 

Szerezze be a BMW nyelvi frissítést.

Kérjük, regisztráljon – és BMW márkakereskedője kapcsolatba lép Önnel a részletek tisztázása céljából.

BMW Natural Air Starter kit

NATURAL AIR STARTER KIT.

Frissítse fel a légkört BMW-jében.

A BMW Natural Air Starter Kit a legkényelmesebb módot kínálja frissítő, jó közérzetet teremtő belső téri atmoszféra és a még élvezetesebb körülmények megteremtéséhez – a természetes, esszenciális olajkivonatokból nyert, kizárólag a BMW számára megkomponált illattal. A BMW Natural Air Starter Kit egy „Sparkling Raindrops” illatrúdból és egy tartóból áll. A tartó, amelynek színe illik a belső tér színéhez, gyorsan és könnyen odailleszthető bármelyik BMW légbefúvó rostélyához. Kellemes felfrissülést!

 

Ajánlatunk 6 500 Ft*

 

* A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a szerelés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges nyomdai hibákért és az elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.

Szerezze be a Natural Air Starter Kitet.

Kérjük, regisztráljon – és BMW márkakereskedője kapcsolatba lép Önnel a részletek tisztázása céljából.

MŰSZAKI AKCIÓK ELLENŐRZÉSE.

Elvégezzük a nyitott műszaki akciókat.

Előfordulhat, hogy az Ön gépjárművét olyan műszaki akció érinti, amely még nem került elvégzésre és Önnek erről nincs is tudomása. Adatainak megadását követően, a kiválasztott márkaszerviz kollégái örömmel ellenőrzik, hogy van-e érintett műszaki akció az Ön gépjárművén és időpont egyeztetést követően költségmentesen el is végzik a szükséges munkálatokat. Ráadásul a regisztráció révén, amennyiben újabb szervizakció kerülne meghirdetésre az Ön gépjárművéhez, akkor automatikusan értesítést kap róla, hogy BMW-je továbbra is a legjobb formájában maradhasson.

Ellenőriztesse autójára vonatkozó nyitott műszaki akciókat.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot BMW márkaszervizével a részletek tisztázása céljából.