BMW 520d Touring

SHOP THE LOOK

BMW 520d Touring

BMW 520d Touring - Konfigurieren

BMW

5

AZ ÚJ BMW 5 TOURING.

 

 

ÉLVEZZE A KÉNYELMES VEZETÉST. MINDENNAP.

Az új BMW 5 Touring rendelkezik mindazzal, ami ahhoz kell, hogy kényelmesebbé varázsolja a napját. 570-1700 l-es csomagterébe minden befér, amit magával szeretne vinni, akár kerékpárok vagy babakocsik is. A hosszú utazásokat is kényelmesnek érezheti. Mindez a tágas belső térnek köszönhető. Amelyben olyan egyedülálló digitális berendezések kaptak helyet, mint a nagy méretű BMW Curved Display. És a sportos 197 LE (145 kW ) teljesítmény gondoskodik róla, hogy minden nap izgalmas legyen. Fedezze fel a modellvariánsokat, valamint a számos lízing- és finanszírozási lehetőséget.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   BMW 520d Touring
   BMW 520d Touring

   Teljesítmény

   197 LE (145 kW )

   Nyomaték

   400 Nm

   0–100 km/óra

   7,5 s

   Legnagyobb sebesség

   220 km/óra

    

    

   ÚJ BMW 5 TOURING JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    BELSŐ DIZÁJN.

    TÁGAS ELEGANCIA.

    Hatalmas tér a terveinek. Hatalmas tér a terveinek A tágas csomagtérbe beteheti golfzsákjait, csomagjait vagy akár kerékpárját. A praktikus rekeszek, fűzőkarikák és kampók megkönnyítik a pakolást.

    PRAKTIKUS, KÉNYELMES ÉS SZÓRAKOZTATÓ.

    TELJES MÉRTÉKBEN INTEGRÁLT VIDEOSTREAMING.

    Nézzen kényelmesen filmeket és tévésorozatokat BMW-je központi kijelzőjén. A nagy felbontásban megjelenő videók lerövidítik a várakozással töltött időt, és nagyszerű szórakozást nyújtanak[1].

    KÜLSŐ DIZÁJN

    MINDEN OLDALRÓL TÖKÉLETES.

    Fenntarthatóság, BMW 520d Touring

    FENNTARTHATÓSÁG.

    Globális vállalatként  a  BMW  Group  a társadalom fontos részének tekinti magát, és felelősséget vállal a fenntarthatóságért. Ismerje meg jobban a körforgásos gazdaság alapelveit és a CO2-kibocsátás csökkentése, valamint az erőforrások megőrzése érdekében tett erőfeszítéseinket.

    DINAMIZMUS

    A VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ DIMENZIÓJA.

    Kényelmes, sportos és tágas: Az új BMW 5 Touring eszményi társ a hosszú utazásokhoz.

    TECHNOLÓGIÁK.

    INTELLIGENSEN AZ ÖN OLDALÁN.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot az elöl haladó járműtől. Extra előny – különösen araszoló forgalomban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    BMW-je magától leparkol.

    Parkoljon le anélkül, hogy a járművében ülne. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan leparkolja BMW-jét, és ki is áll a parkolóhelyről. Hajtsa végre egyszer a manővert legfeljebb 200 m-es szakaszon, és mentse el a műveletet.

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a My BMW applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW 5 TOURING MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előfordulhat, hogy az itt bemutatott szolgáltatások és funkciók nem minden piacon és nem minden nyelven érhetők el, és külön előfizetést igényelhetnek

     

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.