BMW Szerviz 5+, egy férfi és egy nő egy garázs előtt, amelyben egy BMW X5 áll

VONZÓ SZERVIZAJÁNLATOK AZ ÖN 5 ÉVES VAGY ANNÁL IDŐSEBB BMW-JÉHEZ.

#WHATEVERHAPPENS. BMW SZERVIZ 5+.

VONZÓ SZERVIZAJÁNLATOK AZ ÖN 5 ÉVES VAGY ANNÁL IDŐSEBB BMW-JÉHEZ.#WHATEVERHAPPENS. BMW SZERVIZ 5+.


Az Ön BMW-je 5 éves, esetleg annál idősebb? Amennyiben ez a helyzet, a BMW Szerviz 5+ szolgáltatás jelenti az ideális megoldást BMW-je biztonságos működésének, valamint értéktartásának szavatolásához. Legyen szó járműátvizsgálásról vagy kopóalkatrész-szervizről, a BMW Szerviz 5+ jóvoltából Ön 20%-os kedvezményben részesül. Használja hát ki a vonzó feltételek nyújtotta előnyöket és élvezze a megnyugtató érzést, hogy BMW-je a lehető legjobb kezekben van. #whateverhappens

Bővebben

KERESSE MEG AZ ÖNNEK MEGFELELŐ BMW SZERVIZ 5+ AJÁNLATOT.

Lorem Ipsum Lorem Ipsum

A BMW SZERVIZ 5+ ELŐNYEI AZ ÖN SZÁMÁRA.

  • 01 Vonzó, 20%-os árelőny az 5 éves vagy annál idősebb járművekhez
  • 02 A legmagasabb színvonalú szolgáltatás a BMW szakembereinek köszönhetően
  • 03 BMW-jének tartósan jó értéktartása
  • 04 Eredeti BMW alkatrészek alkalmazása

MI A BMW SZERVIZ 5+?

A BMW Szerviz 5+ egy exkluzív ajánlat az 5 éves vagy annál idősebb BMW-khez. Legyen szó akár olajcseréről, akár fékszervizről, akár járműátvizsgálásról, vonzó áraink tartalmazzák a munkadíjat és az eredeti BMW alkatrészek költségét.

Bővebben

A BMW SZERVIZ 5+ SZOLGÁLTATÁSRÓL RÖVIDEN.

Az Ön ideális segítő partnereiként garantáljuk, hogy még sokáig élvezheti a BMW-je által nyújtott vezetési élményt. A BMW Szerviz 5+ formájában egy olyan szolgáltatást nyújtunk Önnek, amely egyszerre minőségi és költséghatékony a BMW szervizszakemberek nagy tapasztalatának, valamint az eredeti BMW alkatrészek használatának köszönhetően.

BMW Szerviz 5+, egy szervizalkalmazott benéz egy járműbe

JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁS

Innovatív diagnosztikai és programozási technológiáink segítségével leellenőrizzük, hogy megfelelően működnek-e az Ön BMW-jének fontos funkciói, emellett késlekedés nélkül orvosoljuk a korral együttjáró problémákat – hiszen mindez kulcsfontosságú ahhoz, hogy az Ön BMW-je továbbra is biztonságosan üzemeljen és megtartsa értékét.
BMW Szerviz 5+, egy szervizalkalmazott egy járművön dolgozik

KOPÓ ALKATRÉSZEK.

Előbb-utóbb a kiváló minőségű alkatrészek ideje is lejár. Ez az oka annak, hogy szemügyre vesszük a fékeket, a mikroszűrőket és az ablaktörlő lapátokat, és ha kell, kicseréljük azokat – kizárólag eredeti BMW alkatrészekkel.
24 hónap garancia

24 HÓNAP ALKATRÉSZ-GARANCIA

Minden eredeti alkatrészre jellemző a tökéletes illesztési pontosság, a hosszú élettartam és a 24-hónap garancia.

  • A járműátvizsgálásról részletesen
  • A kopóalkatrész-szervizről részletesen

A BMW SZERVIZ 5+ ELÉRHETŐ A BMW JÁRMŰVEMHEZ?

A BMW Szerviz 5+ bizonyos, 5 éves vagy annál idősebb BMW modellekhez érhető el (a kor az első forgalomba helyezés vagy az első kötelező szerviz időpontjától számítandó). Tekintse meg, hogy mely modellsorozatokhoz érhető el exkluzív ajánlatunk:

Bővebben
  • Ellenőrzés
BMW Service Inclusive, egy férfi egy tengerparton álló BMW i4 előtt

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Gondtalan autózásra vágyik? A BMW Service Inclusive formájában olyan személyre szabott ajánlatokat kínálunk Önnek, amelyekkel hosszú távú költségmegtakarítást érhet el. A csomag bővített változata a BMW Service Inclusive Plus, amely tartalmazza a kopó alkatrészek cseréjét is. Az egyszeri alkalommal fizetendő csomagár minden beavatkozást tartalmaz a választott szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény erejéig.
BMW Service, egy férfi és egy nő áll egy BMW iX előtt egy BMW márkakereskedésben

A BMW SERVICE TELJES KÍNÁLATA.

Fedezze fel vonzó szervizajánlatainkat és találja meg közülük azt, amelyik a leginkább illik a BMW-jéhez, az Ön egyéni igényeihez és gondtalan vezetési élményt biztosít.

BMW SZERVIZ 5+: A LEGLÉNYEGESEBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

  • Mi a BMW Szerviz 5+?
  • A BMW Szerviz 5+ mellett milyen BMW szervizszolgáltatások érhetők el a használt járművekhez?
  • Miért van annak jelentősége, hogy a BMW Szerviz 5+ szolgáltatás keretében eredeti BMW és nem univerzális alkatrészeket használnak?