X3 M50 xDrive

SHOP THE LOOK

X3 M50 xDrive

BMW X3 M50 SUV Stage Teaser

AZ ÚJ BMW

X3

BMW M

A BMW X3 M50 xDrive.

Cégeknek most akár 3,33% kamattal.*

*A képek illusztrációk.. A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás a BMW X3 modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.06. 19-től 2024. 09. 30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Vezetési élmény.

M Performance: a sportossággal ötvözött kényelem és a tökéletes mindennapi használhatóság szinonimája. A X3 M50 xDrive jellegzetesen M-es dinamizmusával, modern dizájnjával, valamint a BMW M járművek családjába tartozó X modellek jellegzetes megjelenésével emelkedik ki a mezőnyből. Fedezze hát fel a X3 M50 xDrive modellt és annak izgalmas felszereltségeit, ismerkedjen meg a jármű műszaki adataival, valamint tájékozódjon a bőséges választékban elérhető lízing- és finanszírozási ajánlatokról.

Változatok és műszaki adatok.

   X3 M50 xDrive
   X3 M50 xDrive

   Teljesítmény[1][2]

   293 kW (398 LE)

   Nyomaték[1][2]

   580 Nm

   0–100 km/óra[1]

   4,6 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   250 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    

   [2] Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből áll össze.

   Tervezze meg az ön BMW X3 M50 xDrive modelljét.

    Info content placeholder
    BMW X3 M50 SUV Pozicionálás

    Összetéveszthetetlenül M.

    A(z) X3 M50 xDrive még több M érzést visz az utakra és az Ön mindennapi életébe. M TwinPower Turbo soros 6 hengeres soros benzinmotorjának, adaptív M futóművének, valamint precíz változó áttételű sport kormányművének köszönhetően közvetlen, mégis rendkívül kényelmes vezetési élményt nyújt, még a hosszú utakon is. Négy kipufogócső, speciális M aerodinamikai komponensek, exkluzív kormánydizájn, és még sok más. A(z) X3 M50 xDrive a megjelenését tekintve is saját mércét állít.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    Teljesítmény – mint egy M modell.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Erős karakter.

    Az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor az elektromos támogatás jóvoltából már alacsony fordulatszámon is azonnal reagál a gázadásra. Mindezt a BMW M modellekre jellemző hangzás festi alá.

    Külső – akár egy M modell.

    Sötétben is azonnal felismerhető.

    A megvilágított körvonalú BMW Iconic Glow vesék és a dinamikus Üdvözlő fényszőnyeg mellett a jármű kiemelkedően érdekes részletei közé tartoznak a különleges interpretációban megjelenő dupla első fényszórók is.

    Belső tér – érzésre olyan, akár egy M modell.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Jobb megvilágításban. Még kellemesebb hangulatban.

    Ön sportosabb stílusban szeret vezetni? Nos, a Hangulatvilágítás megteremti ehhez a kellő atmoszférát. A My Modes SPORT módját kiválasztva a piros és a kék szín árnyalatai uralják belső teret. Netán valami pihentetőbbre vágyik? A My Modes RELAX módjában Elefántcsont és zöld színbe borul az utastér. A fentieken túl a dinamikus, 15 féle színt felkínáló Hangulatvilágítás máshová, például a BMW Interakciós Sávra is kiterjed.

    Intelligensen az Ön oldalán.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    BMW-je magától leparkol.

    Parkoljon le anélkül, hogy a járművében ülne. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan leparkolja a BMW-jét, és ki is áll a parkolóhelyről. Először hajtsa végre a manővert legfeljebb 200 m-es szakaszon, majd mentse el a műveletet.

    Könnyedén, egyértelmű utasításokkal eljuthat úti céljához.

    Az Augmented View segítségével pontosan láthatja, hogy merre tart. A jármű körüli tényleges környezetet átviszi a vezérlőegység kijelzőjére, valamint kiegészítő információkkal segíti a navigációt. Az élő videón látható nyilak egyértelműen jelzik a következő kanyar helyét.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW digitális kulcs Plus segítségével kompatibilis mobileszközeit járműkulcsként használhatja. És ezeket digitálisan megoszthatja akár öt személlyel. Amint kellő közelségbe kerül BMW-jéhez, az autó fényhatások kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

    Digitális funkciók.

    Proaktív gondoskodás a BMW X3 M50 xDrive modellhez.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Proaktív gondoskodás: szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó egy függőben lévő szervizről vagy a gumiabroncsok kopásáról, időben felvesszük Önnel a kapcsolatot. A My BMW App alkalmazáson keresztül küldött üzenettel azonnal foglalhat időpontot. Így nyugodtan folytathatja az útját.

    Gyakran ismételt kérdések a BMW X3 modellekkel kapcsolatban.

    Ez is érdekelheti.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

     

    [2] Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből áll össze.

     

    [3] A BMW X3 M50 xDrive várhatóan 2025 áprilisától lesz elérhető a BMW Individual megjelenítőben.

     

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.
     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.