BMW i5 eDrive40

SHOP THE LOOK

BMW i5 eDrive40

AZ ÚJ BMW

i5

BMW i

AZ ELSŐ BMW i5. 100% ELEKTROMOS.

BMW i5 eDrive40

Teljesítmény

250 kW (340 LE)[1]

0–100 km/óra

6 s

Max. sebesség 

193 km/óra

Hatótáv (akár)[1]

582 km

[1]Átmeneti, legfeljebb 10 másodpercig tartó, a megadott névleges érték feletti teljesítménynövekedés. Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből tevődik össze.

SHOP THE LOOK

ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEIHEZ A BMW i5 MEGJELENÉSÉT.

BMW i5 eDrive40
BMW i5 eDrive40
BMW i5 eDrive40

BMW i5 eDrive40

BMW i5 eDrive40

BMW i5 eDrive40

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ÉLMÉNYE AZ ÚJ BMW i5 FEDÉLZETÉN.

ÉRJE EL KÖNNYEDÉN ÚTI CÉLJÁT: A BMW i5 VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

Szemléltető Útvonalak

A szemléltető útvonalak megváltoztatása
  Stops

  Töltési megállók szükségesek

  Valószínűleg ennyi töltési megállóra lesz szüksége választott útvonalán.

  A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  Az akkumulátor megmaradt töltöttségi szintje

  A feltüntetett adat a kívánt távolság megtétele utáni akkumulátortöltöttségi szintet jelöli. A számítás során 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

  h

  Teljes töltési idő

  A feltüntetett adat azt az időtartamot jelöli, amelyet Önnek az útvonal megtétele során valószínűleg töltésre kell fordítania. A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk. A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

  h

  Teljes menetidő a töltési megállókkal együtt

  A feltüntetett menetidő a ténylegesen vezetéssel töltött idő mellett a töltésre fordított időt is magában foglalja, amennyiben Önnek út közben töltési szüneteket kell tartania.

  A kalkuláció során azzal az előfeltételezéssel éltünk, hogy Ön a leggyorsabb útvonalat választja, viszont nem számoltunk az esetleges forgalmi fennakadásokkal, illetve egyéb, késedelmet okozó tényezőkkel.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, valamint a kiegészítő berendezések használatától függ. Az itt szereplő töltési idők 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltésre vonatkoznak úgy, hogy Ön a töltést megelőzően már megtett valamekkora utat a járművel. A töltési idők a használat jellegétől függően eltérhetnek az itt megjelenítettektől. Az értékekben eltérés mutatkozhat amiatt is, hogy a méréshez alapul vett járműhöz képest az ugyanolyan típusú jármű eltérő felszereltségekkel rendelkezik.

  A My BMW alkalmazásban bárhol és bármikor tájékozódhat a hatótávról, valamint a töltöttségi szintről. Az applikációban a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse le most az appot és próbálja ki azt demó módban.

  Töltési idő

  Nyilvános töltés

  Villámtöltő állomás

  Ön rendkívül gyorsan töltheti fel a járművét a villámtöltő állomásokon (pl. azokon, amelyek az IONITY hálózatához tartoznak). Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) jóval nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A villámtöltő állomások pontosan ezért ideálisak az út közbeni töltéshez.

   

  A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel történő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes villámtöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  Gyorstöltő állomás

  Amennyiben a városi jövés-menés vagy utazás közben válik szükségessé a töltés, a gyorstöltő állomások jelentik az ideális megoldást. Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) ugyanis nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát ideálisak az út közbeni töltéshez.

   

  A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, az 50 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes gyorstöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  AC (váltóáramú) töltési pontok

  Váltóáramú (AC) töltőállomásokkal Ön úgyszólván bárhol találkozhat. Ezek kiválóan alkalmasak a rendszeres, hosszabb ideig tartó – például az éjszakai vagy a munkahelyen történő – töltésekhez. A kijelzőn a 0-ról 100%-os szintre való, a 22 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. 

   

  A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes váltóáramú töltőállomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

  Otthoni töltés

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Otthon Ön a Wallbox vagy a Flexible Fast Charger segítségével töltheti fel a járművét.

   

  Mindkét eszköz váltóáramot (AC) használ a töltéshez. A járműtől, annak kiegészítő felszereltségétől, valamint az adott országtól függően a Wallbox készülékkel maximálisan 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig maximálisan 11 kW teljesítménnyel végezhető a töltés.

   

  A képernyőn a 0-ról 100%-ra történő, 11 kW teljesítménnyel való töltéshez minimálisan szükséges idő látható.

  A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő berendezések használatától, valamint az adott jármű műszaki jellemzőitől függ. A feltüntetett töltési idők előzetes vezetést követő, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltést feltételeznek. A töltési idő a használati körülmények függvényében változhat.

   

  A My BMW app segítségével megkeresheti a töltőállomásokat, valamint megtervezheti, figyelemmel kísérheti és vezérelheti a töltési műveleteket – úgy otthon, mint út közben. A demó módban megismerkedhet a My BMW app teljes funkciókínálatával.

  TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK.

  0:00
  0:00 /  0:00

  FENNTARTHATÓSÁG.

  A BMW i5 a fenntartható jövőhöz is hozzájárul. Az újrahasznosított anyagok alkalmazásával, valamint a „zöld” elektromos energia gyártásba való bevonásával már azelőtt gondoskodunk a BMW i5 CO₂-lábnyomának optimalizálásáról, hogy Ön birtokba venné az autót. Út közben az EfficientDynamics innovatív technológiái gondoskodnak a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyról. Mindezeken túl pedig a BMW i5 lesz az első olyan modell, amely vegán belső térrel is megrendelhető.

  Dizájn

  KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEK.

  BELSŐ DIZÁJN.

  BELSŐ DIZÁJNJEGYEK.

  Technológiák

  VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

  Tanácsadás és szolgáltatások

  PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS AZ ÚJ BMW i5 MODELLEKHEZ.

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW i5 MODELLEKKEL KAPCSOLATBAN.