BMW i5 eDrive40

SHOP THE LOOK

BMW i5 eDrive40

AZ ÚJ BMW

i5

BMW i

AZ ÚJ BMW i5 LIMOUSINE.

[1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

BMW i5 eDrive40

Teljesítmény

250 kW (340 LE)[1]

0–100 km/óra

6 s

Max. sebesség 

193 km/óra

Hatótáv (akár)[1]

582 km

[1]A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.Átmeneti, legfeljebb 10 másodpercig tartó, a megadott névleges érték feletti teljesítménynövekedés. Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből tevődik össze.

TERVEZZE MEG

BMW i5 LIMOUSINE

  InfoI content placeholder

  TECHNOLÓGIÁK

  BMW i5: TÁMOGATJA A VEZETŐT AZ ÚTON.

  VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

  Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

  A Driving Assistant Professional jóvoltából az Ön járműve 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávját, illetve a követési távolságot. Ez utóbbi főleg feltorlódott forgalomban jön jól. Vészhelyzetben a BMW-je állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

  BMW-je elvégzi Ön helyett a parkolási manővert.

  Úgy is leparkolhat, hogy közben nem ül az autóban. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan levezényli BMW-jének le- és kiparkolását. Önnek csak annyi a dolga, hogy egyszer elvégzi az autóval a manővert, majd elmenti azt. Így az autó megjegyzi az utat és a későbbiekben magától is képes lesz beállni az adott parkolóhelyre, illetve kiállni onnan. A rendszer akár 200 méternyi utat is képes memorizálni.

  Több, mint amit pusztán a saját szemével láthatna.

  A BMW Live Cockpit Professional a legfontosabb információkat közvetlenül az Ön látómezőjében jeleníti meg, így Önnek nem kell levennie a tekintetét az útról. A Kiterjesztettvalóság-nézet (Augmented View) grafikus jelzéseket vetít az autó előtti útszakasz képére, megkönnyítve ezzel a tájékozódást.

  Nem csak kulcs.

  A BMW Digitális kulcs Plus jóvoltából autókulcsként is használhatja okostelefonját. A kulcsot digitális úton akár 5 személlyel is megoszthatja. Amikor kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az fényjáték kíséretében automatikusan nyitja a zárjait. Az autóba beszállva pedig érvényesülnek a személyes profiljához rendelt beállítások.

  SHOP THE LOOK

  ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEIHEZ A BMW i5 MEGJELENÉSÉT.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

  AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ÉLMÉNYE AZ ÚJ BMW i5 FEDÉLZETÉN.

  ÉRJE EL KÖNNYEDÉN ÚTI CÉLJÁT: A BMW i5 VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

  more Information

  Szemléltető Útvonalak

  A szemléltető útvonalak megváltoztatása
   Stops

   Töltési megállók szükségesek

   Valószínűleg ennyi töltési megállóra lesz szüksége választott útvonalán.

   A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

   A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

   Az akkumulátor megmaradt töltöttségi szintje

   A feltüntetett adat a kívánt távolság megtétele utáni akkumulátortöltöttségi szintet jelöli. A számítás során 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk.

   h

   Teljes töltési idő

   A feltüntetett adat azt az időtartamot jelöli, amelyet Önnek az útvonal megtétele során valószínűleg töltésre kell fordítania. A kalkuláció során kizárólag a ténylegesen meglévő (a 2023. április 25-i állapot szerint), a legkisebb kitérővel elérhető töltőpontokat vettük figyelembe. 100%-os kezdeti akkumulátortöltöttséggel számoltunk. A villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatában találhatókat) részesítettük előnyben, mivel azokon Ön a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítménnyel tölthet.

   h

   Teljes menetidő a töltési megállókkal együtt

   A feltüntetett menetidő a ténylegesen vezetéssel töltött idő mellett a töltésre fordított időt is magában foglalja, amennyiben Önnek út közben töltési szüneteket kell tartania.

   A kalkuláció során azzal az előfeltételezéssel éltünk, hogy Ön a leggyorsabb útvonalat választja, viszont nem számoltunk az esetleges forgalmi fennakadásokkal, illetve egyéb, késedelmet okozó tényezőkkel.

   A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, valamint a kiegészítő berendezések használatától függ. Az itt szereplő töltési idők 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltésre vonatkoznak úgy, hogy Ön a töltést megelőzően már megtett valamekkora utat a járművel. A töltési idők a használat jellegétől függően eltérhetnek az itt megjelenítettektől. Az értékekben eltérés mutatkozhat amiatt is, hogy a méréshez alapul vett járműhöz képest az ugyanolyan típusú jármű eltérő felszereltségekkel rendelkezik.

   A My BMW alkalmazásban bárhol és bármikor tájékozódhat a hatótávról, valamint a töltöttségi szintről. Az applikációban a töltésre optimalizált útvonalakat állíthat össze, amelyeket azután a járművébe továbbíthat. Töltse le most az appot és próbálja ki azt demó módban.

   more Information

   Töltési idő

   Nyilvános töltés

   Villámtöltő állomás

   Ön rendkívül gyorsan töltheti fel BMW i5 járművét a villámtöltő állomásokon (például azokon, amelyek az IONITY hálózatában találhatók). Az ezeken a töltőállomásokon vételezhető egyenáram (DC) lényegesen gyorsabban tölt, mint a váltóáram (AC), amely például a háztartási elektromos csatlakozókból nyerhető.

    

   A villámtöltő állomások éppen emiatt ideálisak az út közbeni töltéshez. Az itt látható ábráról leolvashatja a 0-ról 80%-os szintre történő, jármű által lehetővé tett maximális teljesítménnyel való töltés minimális időszükségletét. A töltés ezen a tartományon belül a leggyorsabb és a legkíméletesebb az akkumulátorral szemben.

    

   A térképen megtekintheti az összes, a BMW Charging hálózatához tartozó villámtöltő állomást. (Az adatok a 2023. március 22-ei állapotot tükrözik.)

   Gyorstöltő állomás

   Amennyiben a városi jövés-menés vagy utazás közben válik szükségessé a töltés, a gyorstöltő állomások jelentik az ideális megoldást. Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) ugyanis nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát ideálisak az út közbeni töltéshez.

    

   A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, az 50 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

    

   A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes gyorstöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

   AC (váltóáramú) töltési pontok

   Váltóáramú (AC) töltőállomásokkal Ön úgyszólván bárhol találkozhat. Ezek kiválóan alkalmasak a rendszeres, hosszabb ideig tartó – például az éjszakai vagy a munkahelyen történő – töltésekhez. A kijelzőn a 0-ról 100%-os szintre való, a 22 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. 

    

   A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes váltóáramú töltőállomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

   Otthoni töltés

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Otthon Ön valamely Wallbox készülékkel vagy a Flexible Fast Chargerrel töltheti járművét.

    

   Mindkét esetben váltóárammal (AC) zajlik az energiavételezés. Az adott járműtől, annak kiegészítő felszereltségeitől, valamint az illető országtól függően a Wallbox készülék 22 kW, a Flexible Fast Charger pedig 11 kW maximális töltési teljesítményre képes.

    

   Az ábráról leolvashatja a 0-ról 100%-os szintre történő, 11 kW teljesítménnyel való töltés minimális időszükségletét.

   A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő berendezések használatától, valamint az adott jármű műszaki jellemzőitől függ. A feltüntetett töltési idők előzetes vezetést követő, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltést feltételeznek. A töltési idő a használati körülmények függvényében változhat.

    

   A My BMW app segítségével megkeresheti a töltőállomásokat, valamint megtervezheti, figyelemmel kísérheti és vezérelheti a töltési műveleteket – úgy otthon, mint út közben. A demó módban megismerkedhet a My BMW app teljes funkciókínálatával.

   TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK.

   0:00
   0:00 /  0:00

   FENNTARTHATÓSÁG.

   A BMW i5 a fenntartható jövőhöz is hozzájárul. Az újrahasznosított anyagok alkalmazásával, valamint a „zöld” elektromos energia gyártásba való bevonásával már azelőtt gondoskodunk a BMW i5 CO₂-lábnyomának optimalizálásáról, hogy Ön birtokba venné az autót. Út közben az EfficientDynamics innovatív technológiái gondoskodnak a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyról. Mindezeken túl pedig a BMW i5 lesz az első olyan modell, amely vegán belső térrel is megrendelhető.

   BMW JÁRMŰLÁBNYOM

   CÉLUNK AZ ÁTLÁTHATÓSÁG.

   A BMW Járműlábnyom a BMW-je teljes élettartamára vonatkozóan szolgáltat információkat Önnek. A legfontosabb tényezők alapján Ön áttekintheti, hogy járműve milyen hatással van a környezetre és a társadalomra. Mindez pedig segíti a döntéshozatalban.

   Dizájn

   KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEK.

   BELSŐ DIZÁJN.

   BELSŐ DIZÁJNJEGYEK.

   TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

   GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW i5 MODELLEKKEL KAPCSOLATBAN.