AZ ÚJ BMW

i5

BMW i

AZ ELSŐ BMW i5. 100% ELEKTROMOS.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

Modellek

Optional Label
  Optional Label

   M modellek

   BMW M
   Optional Label
    Optional Label
     BMW i5 eDrive40
     Teljesítmény
     250 kW (340 LE)[1]
     0–100 km/óra
     6 s
     Max. sebesség 
     193 km/óra
     Hatótáv
     akár 582 km
     [1]Átmeneti, legfeljebb 10 másodpercig tartó, a megadott névleges érték feletti teljesítménynövekedés. Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből tevődik össze.

     SHOP THE LOOK

     ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEIHEZ A BMW i5 MEGJELENÉSÉT.

     BMW i5 eDrive40
     BMW i5 eDrive40
     BMW i5 eDrive40

     BMW i5 eDrive40

     SIGNATURE

     BMW i5 eDrive40

     ESSENCE

     BMW i5 eDrive40

     BALANCE

     HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

     AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ÉLMÉNYE AZ ÚJ BMW i5 FEDÉLZETÉN.

     ÉRJE EL ÚTI CÉLJÁT MINDENFÉLE NEHÉZSÉG NÉLKÜL. A BMW i5 VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

     Töltési idő

     Nyilvános töltés

     Villámtöltő állomás

     Ön rendkívül gyorsan töltheti fel a járművét a villámtöltő állomásokon (pl. azokon, amelyek az IONITY hálózatához tartoznak). Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) jóval nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A villámtöltő állomások pontosan ezért ideálisak az út közbeni töltéshez.

      

     A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel történő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

      

     A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes villámtöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

     Gyorstöltő állomás

     Amennyiben a városi jövés-menés vagy utazás közben válik szükségessé a töltés, a gyorstöltő állomások jelentik az ideális megoldást. Az ezeken rendelkezésre álló egyenárammal (DC) ugyanis nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a – például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető – váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát ideálisak az út közbeni töltéshez.

      

     A képernyőn a 10-ről 80%-os szintre való, az 50 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. A töltés ebben a tartományban a leggyorsabb, illetve az akkumulátor szempontjából a legkíméletesebb.

      

     A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes gyorstöltő állomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

     AC (váltóáramú) töltési pontok

     Váltóáramú (AC) töltőállomásokkal Ön úgyszólván bárhol találkozhat. Ezek kiválóan alkalmasak a rendszeres, hosszabb ideig tartó – például az éjszakai vagy a munkahelyen történő – töltésekhez. A kijelzőn a 0-ról 100%-os szintre való, a 22 kW teljesítményt is elérő töltéshez minimálisan szükséges idő látható. 

      

     A térkép a BMW Charging hálózatába tartozó összes váltóáramú töltőállomást feltünteti. (Az információ a 2023. március 22-ei állapotot tükrözi.)

     Otthoni töltés

     Wallbox / Flexible Fast Charger

     Otthon Ön a Wallbox vagy a Flexible Fast Charger segítségével töltheti fel a járművét.

      

     Mindkét eszköz váltóáramot (AC) használ a töltéshez. A járműtől, annak kiegészítő felszereltségétől, valamint az adott országtól függően a Wallbox készülékkel maximálisan 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig maximálisan 11 kW teljesítménnyel végezhető a töltés.

      

     A képernyőn a 0-ról 100%-ra történő, 11 kW teljesítménnyel való töltéshez minimálisan szükséges idő látható.

     A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő berendezések használatától, valamint az adott jármű műszaki jellemzőitől függ. A feltüntetett töltési idők előzetes vezetést követő, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten történő töltést feltételeznek. A töltési idő a használati körülmények függvényében változhat.

      

     A My BMW app segítségével megkeresheti a töltőállomásokat, valamint megtervezheti, figyelemmel kísérheti és vezérelheti a töltési műveleteket – úgy otthon, mint út közben. A demó módban megismerkedhet a My BMW app teljes funkciókínálatával.

     TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK.

     0:00
     0:00 /  0:00

     FENNTARTHATÓSÁG.

     A BMW i5 a fenntartható jövőhöz is hozzájárul. Az újrahasznosított anyagok alkalmazásával, valamint a „zöld” elektromos energia gyártásba való bevonásával már azelőtt gondoskodunk a BMW i5 CO₂-lábnyomának optimalizálásáról, hogy Ön birtokba venné az autót. Út közben az EfficientDynamics innovatív technológiái gondoskodnak a hatékonyság és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúlyról. Mindezeken túl pedig a BMW i5 lesz az első olyan modell, amely vegán belső térrel is megrendelhető.

     Dizájn

     KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEK.

     BELSŐ DIZÁJN.

     BELSŐ DIZÁJNJEGYEK.

     Technológiák

     VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

     Tanácsadás és szolgáltatások

     PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS AZ ÚJ BMW i5 MODELLEKHEZ.

     GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW i5 MODELLEKKEL KAPCSOLATBAN.