BMW X2 M35i xDrive

SHOP THE LOOK

BMW X2 M35i xDrive

BMW X2 M35i xDrive

AZ ÚJ BMW

X2

BMW M

AZ ÚJ BMW X2 M35i xDRIVE.

 

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az acélos erejű motorral, valamint precíz hangolású futóművel ellátott BMW X2 M35i xDrive modellt egyedülálló teljesítmény jellemzi, amely tény a formatervében is tükröződik. Ismerkedjen hát meg a BMW X2 M35i xDrive műszaki adataival és felszereltségeivel, valamint tapasztalja meg a sportosság és a mindennapi használhatóság különleges találkozását.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Teljesítmény

   221 kW (300 LE)

   Nyomaték

   400 Nm

   0–100 km/óra

   5,4 s

   Legnagyobb sebesség

   250 km/óra

    

   Egy városi környezetben, egy irodaépület előtt álló, Frozen Portimao kék fényezésű BMW X2 M35i xDrive elölnézetből

   HAMISÍTATLANUL M.

   Négy kipufogó, opcionálisan rendelhető M Sport ülések, M-specifikus aerodinamikai komponensek – a BMW X2 M35i xDrive már első pillantásra egyértelművé teszi, hogy a BMW M modellek sorába tartozik. A BMW X2 M35i xDrive nyújtotta, jellegzetesen M-es vezetési élményről a 221 kW (300 LE) teljesítményű benzinmotor, az Adaptív M futómű és nagy teljesítményű M Sport fékrendszer gondoskodik.

   TERVEZZE MEG

   AZ ÚJ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Info content placeholder

    PONT ÚGY MEGY,

    MINT EGY M MODELL.

    MEGÁLLÁSBAN SEM ISMER TRÉFÁT.

    A 19" méretű M kompozit féktárcsák nagyon hatásosan lassítják az autót még csapadékos időben is. A perforált tárcsák mindemellett rendkívüli hőtűrő képességgel rendelkeznek. A magasfényű szürkére fényezett féknyergeken látható M logók vizuálisan fejezik ki a nem mindennapi képességeket.

    A DINAMIZMUS FŐBB ZÁLOGAI.

    Erős motor és sportos menetdinamikai tulajdonságok. Az új BMW X2 M35i xDrive a precíz menettulajdonságokat nagy teljesítménnyel ötvözi.

    DIZÁJN.

    LÁTHATÓAN M.

    M A SZEMNEK ÉS A FÜLNEK.

    Az M kipufogórendszer telt hangot bocsát ki a négy kipufogón keresztül. Az M Sport Pro csomag megrendelése esetén a kipufogók fekete borítást kapnak.

    KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEK.

    ÉRZÉSRE PONT OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

    ALCANTARÁBA ÖLTÖZTETETT LÁZADÓ.

    Az Ön stílusában, tökéletesen párosítva. A Luxury műszerfalon kifinomult Alcantara/Veganza kombinációjú kárpit feszül. Egészen az ajtóbetétekig. A műszerfalat és a küszöböket kék színű M varrás keretezi. De más kárpitot is választhat. Ebben az esetben a műszerfalra kitűnő minőségű, rombuszmintás, Veganza-hatású borítás kerül.

    BELSŐ DIZÁJNJEGYEK.

    TECHNOLÓGIÁK.

    INTELLIGENSEN ÉS INNOVATÍVAN.

    TELJES MÉRTÉKBEN INTEGRÁLT VIDEOSTREAMING.

    Nagyszerű szórakozás a közbenső szünetekben. A videók jóvoltából kevésbé unalmasan telik majd a várakozás ideje. Hozza ki a maximumot a tartalmak sokszínű, piacspecifikus kínálatából. A BMW folyamatosan fejleszti streaming szolgáltatásait. Lényegítse hát át BMW-jét az otthonává – otthonról.

    DIGITÁLIS FUNKCIÓK.

    BMW X2 M35i xDrive, SUV, U10, Digital Premium funkciók

    MÉG JOBB ÖSSZEKÖTTETÉSEK.

    Fedezze fel a további digitális funkciókat kínáló BMW Digital Premium csomagot[1] – az ismerkedést pedig kezdje az ingyenes próbaverzióval:

     

    • A továbbfejlesztett BMW Maps a teljes régiótérképen jeleníti meg a valós idejű közlekedési információkat (még akkor is, ha a navigáció nem aktív)
    • Hozzáférési lehetőség az audio-, szórakoztató és hírszolgáltató alkalmazásokhoz – úgy, hogy a csomag ára tartalmazza az adatforgalmi költségeket, valamint a folyamatosan érkező frissítéseket
    • A kibővített személyre szabási lehetőségek révén a BMW Intelligent Personal Assistant megfigyeli az Ön szokásait, és amennyiben úgy kívánja, átvállalja a kisebb feladatok végrehajtását

    AUTÓZÁS A LEGNAGYOBB NYUGALOMBAN.

    BMW X2 M35i xDrive (U10): Modellek és műszaki adatok

    BMW X2 M35i xDrive (U10): Modellek és műszaki adatok

    TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS A BMW X2 M35i xDRIVE MODELL ESETÉBEN.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW X2 M35i xDRIVE MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    [1] A BMW Digital Premium csomag előfizetéssel vehető igénybe. A csomagba tartozó bizonyos funkciók hálózati adatforgalmat igényelnek. A BMW Digital Premium csomag nem ad lehetőséget az alkalmazáson belüli vásárlásokra.


    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.