X3 30e xDrive

SHOP THE LOOK

X3 30e xDrive

BMW X3 30e

AZ ÚJ BMW

X3

Cégeknek most akár 3,33% kamattal.*

*A képek illusztrációk.. A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás a BMW X3 modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.06. 19-től 2024. 09. 30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Változatok és műszaki adatok.

   X3 30e xDrive
   X3 30e xDrive

   Teljesítmény[1][2]

   220 kW (299 LE)

   0–100 km/óra[1]

   6,2 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   215 km/óra

   Hatótávolság[1][3]

   81–90 km


   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.
   [2] Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből áll össze. Az elektromos hajtáslánc az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően áll rendelkezésre.

   [3] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Formavilág

   A világ felfedezésére készült.

   A BMW X3 Plug-in hibrid a kényelmet ötvözi a mindennapi rugalmassággal, valamint a jellegzetesen X menetdinamikával. Plug-in hibrid hajtásának köszönhetően a rövid utakon is fenntartható mobilitást biztosít. A BMW X3-ban az innovatív csatlakozási és vezetőt segítő rendszerek új szintre emelik a funkcionalitást, a biztonságot és a szórakozást. Dizájnja új mércéket állít az olyan kiemelkedő jellemzőknek köszönhetően, mint például a BMW Iconic Glow. Fedezze fel az összes modellváltozatot, felszereltségi opciót és műszaki adatot, vagy konfigurálja azt egyéni igényei szerint.

   Sokoldalú kialakítás mindenre, amit az élet tartogat az Ön számára.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Töltési teljesítmény AC ikon

   7,4 (11) / - kW[1] AC töltési teljesítmény

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Elektromos hatótávolság ikon

   81–90 km[1][2] tisztán elektromos hatótávolság, WLTP

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Csomagtér-űrtartalom ikon

   460–1600 literes csomagtér-űrtartalom

   Minden szögből lenyűgöző.

   A BMW X3 Plug-in hibrid a külsőt tekintve méretet és jelenlétet sugároz. A nagy felületek és az éles kontúrok együtt monolitikus SUV arányokat alkotnak az impozáns orrtól a lenyűgöző tengelytávú hosszú oldalnézeten keresztül a széles hátsó részig. A kiemelkedő jellemzők közé tartozik a teljesen újraértelmezett BMW vese dizájn a kontúrvonalas világítással, valamint az elülső fényszórók sajátos új kettős lámpája.

   A tökéletes hangulat minden úthoz.

   A BMW X3 Plug-in hibrid belső tere modern és kényelmes hangulatot sugároz. Ezt a prémium anyaghasználat és a minimalista általános dizájn biztosítja. A jármű utastere a legmodernebb technológiák mellett tökéletes kezelési kényelmet is biztosít a 14,9" BMW Curved Display kijelzőnek, a dinamikus világítási kompozíciónak, a BMW Smart sávnak és a megvilágított betéteknek köszönhetően. A BMW X3 Plug-in hibrid fenntartható, újrahasznosított poliészterből készült szövetkárpitozása a textíliák melegségét és kényelmét ötvözi, ezzel pedig teljesen új megjelenést teremt.

   Lenyűgöző térérzet.

   A BMW X3 Plug-in hibrid esetében hátul is lenyűgöző a térkínálat. A megnövekedett lábtérnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően akár három személy is a legkiválóbb kényelemben utazhat.

   Digitális. A legmodernebb technológia.

   A BMW X3 Plug-in hibrid a legmodernebb digitális funkciókkal új szintre emeli a mércét. A BMW digitális kulcs Plus funkciónak köszönhetően okostelefonjával érintésmentesen nyithatja és zárhatja BMW-jét, amint hatótávolságon belülre ér. Menetközben a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével kényelmesen, intelligens hangvezérléssel kezelheti a legfőbb funkciókat. Amikor pedig megáll pihenni, az opcionális BMW Digital Premium csomag részét képező 14,9" BMW Curved Display kijelzőn szórakoztató tartalmakat nézhet vagy játszhat egy kicsit. Egy alkalmazással számos streaming szolgáltató tartalmát elérheti.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid BMW Digitális prémium videóstreamelés

   Nagyszerű szórakozás a szünetekben.

   Nézzen filmeket és tévéműsorokat BMW-je ellenőrző kijelzőjén! A várakozási idő szinte elrepül, miközben a nagy felbontású, teljesen integrált videóstreamelés funkció a legjobb szórakozási élményt kínálja.

   Az autóban történő szórakozás új generációja.

   Korlátlan csatlakoztatási lehetőségek. Intelligens biztonság.

   Sokkal több, mint kulcs.

   A BMW digitális kulcs Plus segítségével kompatibilis mobileszközeit járműkulcsként használhatja. És ezeket digitálisan megoszthatja akár öt személlyel. Amint kellő közelségbe kerül BMW-jéhez, az autó fényhatások kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

   Az Ön figyelmes asszisztense.

   A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

   BMW-je magától leparkol.

   Parkoljon le anélkül, hogy a járművében ülne. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan leparkolja a BMW-jét, és ki is áll a parkolóhelyről. Először hajtsa végre a manővert legfeljebb 200 m-es szakaszon, majd mentse el a műveletet.

   Könnyedén, egyértelmű utasításokkal eljuthat úti céljához.

   Az Augmented View segítségével pontosan láthatja, hogy merre tart. A jármű körüli tényleges környezetet átviszi a vezérlőegység kijelzőjére, valamint kiegészítő információkkal segíti a navigációt. Az élő videón látható nyilak egyértelműen jelzik a következő kanyar helyét.

   Dinamizmus felfedezőknek.

   Erőteljes belsőégésű motor innovatív elektromos hajtással kiegészítve. Élvezze a sportos teljesítményt és fedezze fel a világot a BMW X3 30e xDrive Plug-in hibriddel. Tisztán elektromos hajtással és helyi károsanyag-kibocsátás nélkül, ha úgy kívánja.

   Két világ legjava.

   Amint a gázpedálra lép, érezheti a BMW X3 30e xDrive villanymotorját. A kivételes menetdinamika azonban a hibrid hajtás számos előnye közül csak az egyik –ezzel a hajtással szükség esetén helyi károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Felvillanyozó vezetés, és töltés
   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Felvillanyozó vezetés

   Lélegzetelállító izgalmak 6,2 másodpercben.

   A X3 30e xDrive utánozhatatlan elektromos érzése az elindulás pillanatától kezdve szórakoztatóvá teszi a vezetést. És utána még sokáig – köszönhetően a nagy akkumulátorkapacitású innovatív hajtásának és a(z) 81–90 km-es[1][2] elektromos hatótávolságnak.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid BMW Charging

   Egyszerű töltés. Bármikor.

   Otthona kényelmében, vagy menetközben egyszerűen és gyorsan Európa egyik legnagyobb töltőhálózatában. A X3 30e xDrive modellhez minden jár, amire ehhez Önnek szüksége lesz.

   Proaktív gondoskodás a BMW X3 modellekhez.

   Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

   Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül A My BMW App applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

   Gyakran ismételt kérdések a BMW X3 modellekkel kapcsolatban.

   Ez is érdekelheti.

   Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.
   [2] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

   A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

   Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.