430i xDrive Gran Coupé

SHOP THE LOOK

430i xDrive Gran Coupé

BMW 430i xDrive Gran Coupé

AZ ÚJ BMW

4

AZ ÚJ BMW 4 GRAN COUPÉ.

[1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 4 Gran Coupé a sportos teljesítményt elegáns dizájnnal és dinamikus vezetési élménnyel egyesíti. A modern külső dizájnelemek között szerepel a nagyméretű, geometrikus hálós BMW hűtőrács és a megújult hátsó fényszóró is. Élvezze az innovatív technológiát, a stílusos kárpitozást és a megújult hátsó fényszóró. Fedezze fel az új BMW 4 Gran Coupé modellváltozatait, felszereltségi opcióit és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   430i xDrive Gran Coupé
   430i xDrive Gran Coupé

   Teljesítmény[1]

   180 kW (245 LE)

   Nyomaték[1]

   400 Nm

   0–100 km/óra[1]

   6,1 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   250 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   BMW 4 Series Gran Coupé (G26) Megújult formavilágú külső

   STÍLUSOS MEGJELENÉS. MARADANDÓAN MÉLY BENYOMÁS.

   A lendületesen ívelő tetővonal kiemeli az új BMW 4 Gran Coupé általánosan elegáns megjelenését. A lenyűgöző, letisztult külső vonalak látványos kompozíciót alkotnak a matt króm keretbe foglalt dupla vesével, a hátsó lámpák precíz rajzolatú világító elemeivel, valamint a kerek kipufogóvégekkel. Belül az újragondolt műszerfal, a kétküllős kormánykerék, valamint a méhsejtmintás légbefúvó rostélyok ejtenek ámulatba. BMW 430i xDrive Gran Coupé dinamizmusra hangolt hajtáslánca pedig az utazás minden percét felejthetetlenné teszi.

   AZ ÖN ÚJ BMW 4 GRAN COUPÉJÁT:

    Info content placeholder

    KÜLSŐ DIZÁJN

    DINAMIZMUS MINDEN SZEMPONTBÓL.

    BMW 4 Series Gran Coupé (G26) M Masgas fényű Shadow Line

    ELEGÁNS MEGJELENÉS.

    Az M magasfényű Shadowline külső díszítőelemek a BMW-jéhez választott bármely fényezéshez illenek. Az ablakok és a tükrök körüli fekete színű rész kiemeli a modell körvonalait.

    BELSŐ DIZÁJN.

    KÉNYELEM ÉS ELEGANCIA EGYBEN.

    BMW 4 Gran Coupé (G26) Új kialakítású műszerfal

    TÖBB ERŐ, TÖBB FUNKCIÓ, NAGYOBB LETISZTULTSÁG.

    Szálljon be és feledkezzen meg a külvilágról. A méhsejtmintás légbefúvó rostélyok és a plasztikus kialakítású műszerfal méltó környezetet biztosítanak a különleges vezetési élményhez. A dinamikus kaszkádvilágítást is felvonultató világítási rendszer pedig éteri hangulatot teremt.

    TECHNOLÓGIÁK.

    INTELLIGENS SEGÉDRENDSZEREK.

    BMW 4 Series Gran Coupé (G26) BMW iDrive OS 8.5

    KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL. DIGITÁLIS ÉLMÉNYEK ÚTKÖZBEN.

    Új kezdőképernyő QuickSelect gyorslistával. A 8.5-ös operációs rendszer segítségével a szórakoztatás és a névjegyek egyetlen érintésre vannak Öntől.

    VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot. Ezzel még jobban megkönnyíti az Ön dolgát, különösen dugóban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely a központi kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely van a manőverezéshez.

    Távolsági fényszóróját bármikor használhatja.

    A BMW Selective Beam funkció segítségével BMW-je automatikusan gondoskodik róla, hogy a fénysugár ne vakítsa el a többi közlekedőt. Vagyis Önnek nem kell kézi úton átkapcsolnia tompított fényre. Így mindig optimális módon láthatja be az Ön előtt húzódó útszakaszt.

    Nyugodtan hagyja otthon az autókulcsot.

    A kompatibilis mobileszközök BMW digitális kulccsá alakíthatók. Így Ön BMW-jét okostelefonjával vagy okosórájával is feloldhatja és elindíthatja. A digitális kulcsot akár öt személlyel is megoszthatja.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképekre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW 4 GRAN COUPÉ MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    EZ IS ÉRDEKELHETI.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.