M5 Limousine

Shop The Look

M5 Limousine

BMW M5 Sedan with M xDrive

AZ ÚJ BMW

M5

BMW M

Cégeknek akár 3,33%

kamattal.*

*A képek illusztrációk.. A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás az új BMW M5 minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át). Érvényes 2024.07. 01-től 2024. 09. 30-ig vagy visszavonásig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

A vezetés élménye.

Mindenféle értelemben.

Kompromisszumokra vágyik? Akkor rossz helyen kopogtat. Az M xDrive összkerékhajtással ellátott BMW M5 Limousine legkésőbb a beindítás pillanatában a bűvkörébe vonja Önt. Fedezze hát fel ezt a nagy teljesítményű sportautót és annak felszereltségeit, valamint ismerkedjen meg a műszaki adataival.

Változatok és

műszaki adatok.

   M5 Limousine
   M5 Limousine

   Teljesítmény[3]

   535 kW (727 LE)

   0–100 km/h[3]

   3,5 s

   Legnagyobb sebesség[3]

   250 km/óra

   Hatótáv[1][3]

   67–69 km

    

   [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

    

   [2] A plug-in hibrid modell esetében: Súlyozott, kombinált (EU, AC töltés, súlyozott)

    

   [3] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   A BMW M5 Limousine M-specifikus külső részletei

   Kategóriateremtő.

   Az M Hibrid hajtáslánccal ellátott BMW M5 Limousine az utolsó csavarig maga a csúcstechnológia. Az elektromos hajtás és a rendkívül erős M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor együttesen 535 kW (727 LE) [3][4][5] teljesítményt szabadít az útra. A kényelmet, a dinamizmust és az első rangú menettulajdonságokat egyesítő modell üzleti járműként és telivér sportautóként egyaránt helytáll.

    

   [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

    

   [2] A plug-in hibrid modell esetében: Súlyozott, kombinált (EU, AC töltés, súlyozott)

    

   [3] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   Tervezze meg az Ön BMW M5 Limousine modelljét.

    Info content placeholder

    Teljesítmény.

    0:00
    0:00 /  0:00

    A hamisítatlan élmények jegyében. M Hibrid.

    Az elektromos hajtást az erős M TwinPower Turbo V8-as benzinmotorral egyesítő M Hibrid hajtáslánc a maga 535 kW (727 LE) [3][4][5] teljesítményével egészen biztosan az ülésbe préseli Önt, amint mélyre nyomja a gázpedált.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Külső dizájn.

    Az autó, amely sötétben sem téveszthető össze semmivel.

    A modell legvonzóbb részletei között a világító körvonalú BMW Iconic Glow vesék mellett ott vannak az egyedi értelmezésben megjelenő dupla első fényszórók, valamint az M-specifikus dinamikus Üdvözlő fényszőnyeg is.

    Egy anyag, mely megjelenésében is lenyűgöző.

    Az M Karbon külső csomag még sportosabb megjelenést kölcsönöz az Ön BMW M gépkocsijának. A tető, a külsőtükör-burkolatok és a hátsó légterelők anyaga könnyű, mégis robusztus szénszál.

    Belső dizájn.

    Tökéletes

    illeszkedés.

    Az egyéni támlaszélességtől az ülésfűtésig. Mindkét M többfunkciós ülés sokféle beállítási lehetőséget kínál az optimális megtámasztás és kényelem érdekében.

    Digitális funkciók.

    Az elektromos vezetés

    élménye.

    Indítsa el a töltést. Ahol és ahogyan csak szeretné.

    Intelligensen az Ön

    oldalán.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    BMW-je magától beparkol, sőt, ki is áll a parkolóhelyről.

    BMW-je ezután automatikusan megtalálja a parkolóhelyet a Parkolóasszisztens Professional segítségével. Önnek elegendő egyszer végrehajtani a manővert, ami akár 200 méteres hosszúságú is lehet. BMW-je kérésre önállóan be- és kiparkol, Ön pedig mindent pontosan nyomon követhet okostelefonján.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW digitális kulcs Plus segítségével kompatibilis mobileszközeit járműkulcsként használhatja. És ezeket digitálisan megoszthatja akár öt személlyel. Amint kellő közelségbe kerül BMW-jéhez, az autó fényhatások kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a vezetésinfókat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképekre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    Proaktív gondoskodás a BMW M5 Limousine modellhez.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a My BMW App applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    Gyakran ismételt kérdések a BMW M5


    Limousinenal kapcsolatban.

    Ez is érdekelheti.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

     

    [2] A plug-in hibrid modell esetében: Súlyozott, kombinált (EU, AC töltés, súlyozott)

     

    [3] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

     

    [4] Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből áll össze. Az elektromos hajtáslánc az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően áll rendelkezésre.

     

    [5] A plug-in hibrid modell esetében: Az elektromos hajtáslánc az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően áll rendelkezésre.

     

    [6] Az anyagjellemzők erősebb működéshez fűződő hangokat eredményezhetnek fékezéskor, pl. hosszabb ideig tartó enyhébb fékezés után, illetve nedves időben, megállás előtt közvetlenül. Az útszóró só, illetve az autómosás után, éjszakai páralecsapódás miatt vagy esőben vezetve jelentkező nedvesség ugyanúgy befolyásolhatja a fékhatást, mint a hagyományos fékberendezéseknél. Ez a csökkent fékhatás nagyobb pedálerővel kompenzálható.

     

    [7] A plug-in hibrid modell esetében: Fagypont alatti külső hőmérséklet esetén a tisztán elektromos meghajtás csak néhány kilométer megtételét követően érhető el, amint az akkumulátor üzemi hőmérsékletre melegszik.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.
     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.