A BMW X4 KÜLSŐ MEGJELENÉSE.

BMW X4, G02, külső, 2021

A BMW X4 ORRDIZÁJNJA AZ ÚJ BMW VESÉKKEL.

BMW X4, G02, Brooklyn szürke, az orrdizájn közelről, 2021
Teljesen áttervezett orr-részével a BMW X4 minden eddiginél progresszívabb külsőt öltött magára. A hangsúlyosan szögletesített körvonalú vesék, a függőleges légbeömlő nyílásokkal ellátott, újratervezett első lökhárító, valamint a teljes egészében LED-es, az eddigieknél 10 milliméterrel lejjebb vitt fényszórók minden látószögből kimagaslóan modernné és atletikussá teszik az autó megjelenését.

A BMW X4 TISZTÁN LED-ES LÁMPÁKKAL ELLÁTOTT FARÁNAK DIZÁJNJA.

BMW X4, G02, Brooklyn szürke, a fardizájn közelről, 2021

A BMW X4 BELSŐ DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

BMW X4, G02, belső tér, Tacora vörös bőrkárpit, 2021
BMW X4, G02, BMW Live Cockpit Professional, 2021

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12.3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12.3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.

BMW X4, G02, Sportülések a vezető és az első utas számára, 2021

Sportülések a vezető és az első utas számára

A vezető és az első utas oldalán található sportülések számos manuális állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között a hosszirányú pozíció és a háttámla-dőlésszög is szabályozható. A vezetőülés esetében a háttámla-szélesség állítására is lehetőség van. Az ülőlap és a háttámla magasított, határozott formázású oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.

BMW X4, G02, Galvanizált díszítés a kapcsolók körül, 2021

Galvanizált díszítés a kapcsolók körül.

Az opcionális, az elektromos ablakemelők gombjai, a kormányon található multifunkciós gombok, az ajtón lévő vezérlőpanel, valamint az ajtózáró gombok körül látható exkluzív, galvanizált díszítőelemek a magas szintű minőség atmoszféráját teremtik meg.

A BMW M40i ÉS A BMW M40d MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI: CSAK SZÁLLJON BE ÉS PRÓBÁLJA KI.

Az új BMW M40i és BMW M40d a menetdinamikai tulajdonságok és a teljesítmény új szintjét képviselik. Tapasztalja hát meg, hogy mire is képes az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel ellátott, progresszív Sports Activity Coupé.
Bővebben
BMW X4, G02, 2021

A BMW X4 HAJTÁSLÁNCA ÉS FUTÓMŰKOMPONENSEI.

BMW X4, G02, TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, 2021

TwinPower Turbo motorok.

A BMW TwinPower Turbo 2,0 literes 4 hengeres soros motor dízel és benzines verziója egyaránt maximális vezetési élményt szavatol. Az egységek lendületes erőfelépítésükkel, valamint még alacsony fordulatszámokon is spontán gázreakcióikkal tűnnek ki.

BMW X4, G02, BMW xDrive, 2021

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében.
BMW X4, G02, Változó áttételű sport kormánymű, 2021

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW X4, G02, Steptronic Sport sebességváltó, 2021

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz.

A BMW X4 DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

Az olyan innovatív technológiák, mint az Okostelefon-integráció, a BMW Maps és a BMW Hírek, vagy éppen az ultramodern vezetőt segítő rendszerek – köztük azok, amelyek a Driving Assistant Professional felszereltség részét képezik – még magasabb szintre emelik a BMW X4 nyújtotta vezetési élményt és biztonságot.
IMG TITLE: BMW X4, G02, BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

További információk a digitális szolgáltatásokról
BMW X4, G02, Driving Assistant Professional, 2021

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési helyzetekben. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség részét képezi a kibővített funkciókínálatú Kormányzási és sávasszisztens, a Vészfékasszisztens, valamint az Aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztens is.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW X4-HEZ.

A BMW X4 esetében a vezetési élmény garantált. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW X4 járművéhez – bármit is forgasson Ön a fejében.
BMW X4, G02, Financial Services, egy mozgó, Brooklyn szürke autó rézsútos hátulnézetből, 2021
BMW X4, G02, 20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként, 2021

20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X4, G02, BMW WaterBlade, 2021

BMW WaterBlade.

A BMW WaterBlade elnevezés egy innovatív tisztítási technológiával ellátott ablaktörlő lapátot takar, amely lényegesen hatékonyabban látja el a feladatát, mint hagyományos társai.
BMW X4, G02, 2021, BMW 420 tetőbox, fekete/titánezüst

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 420 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
BMW X4, G02, BMW négy évszakos lábszőnyegek előre, 2021

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken „X4” felirat látható.
BMW X4, G02, 2021, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó. 2021

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátulra felszerelhető kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.
BMW X4, G02, 2021, BMW Advanced Car Eye 2, 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Amennyiben valamilyen rendellenes helyzet adódik, a kimagaslóan érzékeny, full-HD felbontású kamera automatikusan rögzíteni kezdi az autó előtt és mögött zajló történéseket.

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X4-HEZ.

A látványos dizájnnal rendelkező BMW X4 magabiztosan emelkedik ki a közlekedés forgatagából: Kiváló minőségű BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön még inkább kidomboríthatja különleges megjelenésű Sports Activity Coupéjának sportos karakterét.
BMW X4, G02, karbonszálas M Performance vesék, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
BMW X4, G02, M Performance karbonszálas tükörburkolatok, 2021

M Performance karbonszálas tükörburkolatok.

A látványos, karbonszálas anyagból készült M tükörburkolatok érzékletesen emelik ki a jármű high-tech karakterét, egyszersmind egyedi vonással gazdagítják az összképet.
BMW X4, G02, 21" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 701 M, kétszínű (matt fekete, fényesre mart), 2021

21" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 701 M, kétszínű (matt Jet fekete, fényesre esztergált).

21" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 701 M, kétszínű, matt Jet fekete, fényesre esztergált. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X4, G02, M Performance kormány, 2021

M Performance kormány.

A látványos megjelenésű, Alcantarával borított karimájú M Performance kormány autentikus versenyhangulatot teremt a vezetőhelyen.
BMW X4, G02, M Performance lábszőnyeg, 2021

M Performance lábszőnyeg.

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak a teljes összkép még dinamikusabbá tételéhez.
BMW X4, G02, M Performance aramidszálas antennaborítás, 2021

BMW M Performance aramidszálas antennaborítás.

Egyszerre látványos és funkcionális elem a jármű tetején: M Performance aramidszálas antennaborítás.

A BMW X4 MŰSZAKI ADATAI.

Teljesítmény, kW (LE):

265 (360)

Gyorsulás, 0–100 km/óra (s):

4,9

Fogyasztás, kombinált (l/100 km):

8,7-9,5

CO2-kibocsátás, kombinált (g/km):

198-215

BMW X4, G02, a műszaki adatokat tartalmazó ábra
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X4-HEZ.

BMW X4, G02, egy szerviz és asszisztencia ügyfél és egy BMW tanácsadó, 2021

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X4-hez kínált különleges ajánlatokról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X4-HEZ.

Egy BMW Service munkatárs kezet fog egy ügyféllel

#whateverhappens. Teljes mértékig gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal, valamint megnyugtató tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a választott időtartam vagy futásteljesítmény erejéig.

A szervizcsomag tartalma:

 • Motorolaj-szerviz
 • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyvben foglaltaknak megfelelően
 • Légszűrőszeviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotoros járművek esetében)
 • Mikroszűrőszerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzinmotoros járművek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz

A BMW X4 fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW X4 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

   

  A teljesítmény-, fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az alapfelszereltséghez tartozó sebességváltóval ellátott járművekre vonatkoznak.

  [1]  A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximálisan 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

  [2]  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

  [3]  Az EU saját tömeg az alapfelszereltségű járműre vonatkozik, az nem tartalmazza az extra felszereltségek tömegét. A saját tömeg 90%-ig töltött üzemanyagtartállyal, valamint egy 75 testtömegű vezetővel együtt értendő. A kiegészítő felszereltségek befolyásolhatják a jármű tömegét, terhelhetőségét, valamint a legnagyobb sebességét is, amennyiben a választott kiegészítő felszereltség(ek) hatással vannak a jármű aerodinamikai tulajdonságaira.