A BMW Vision Neue Klasse modellcsalád

BMW VISION NEUE KLASSE

UGRÁS EGY ÚJ KORSZAKBA.

A HOLNAP MOBILITÁSA MÁR ITT VAN ELŐTTÜNK.

A mobilitás megmozgat bennünket – méghozzá több szinten is. A videóban többet is megtudhat a Neue Klasse két úttörőjéről. A BMW Vision Neue Klasse X és a BMW Vision Neue Klasse arra vár, hogy megmozgassa és inspirálja Önt.

0:00
0:00 /  0:00

KALANDOZÁS A MOBILITÁS JÖVŐJÉBE. AZ AUTÓZÁS CSÚCSA.

A BMW Vision Neue Klasse modellel újragondoltuk a mobilitást: elektromos, digitális és körforgásos. És az embert állítjuk a középpontba. Hogyan szeretnénk elautózni a jövőbe? Mit várunk a jövő generációs járművektől? Egy innovatív technológiákkal teli környezetet, amely gazdagítja a vezetési élményt. Emellett felelősen és fenntartható módon szeretnénk cselekedni. Éppen ezért kérdezzük magunktól, hogy mit vár tőlünk a jövő. Tudjon meg többet a BMW Vision Neue Klasse dizájnjáról, technológiájáról és hatékony, tisztán elektromos hajtáskoncepcióiról.

Dizájn – BMW Vision Neue Klasse modellcsalád

EGY ÚJ KORSZAK DIZÁJNJA.

Jövőbe mutató, mégis időtálló. Letisztult, mégis elegáns. Csak a lényegre koncentrál – mégis jellegzetesen BMW stílusú. A BMW Vision Neue Klasse dizájnja bepillantást enged a mobilitás lehetséges jövőjébe. A külső megjelenést illetően: a precíz vonalak és a nagy méretű felületek találkozása. Az utastér tágasságával, kényelmével és digitális technológiájával hívogat.

BMW iDrive – BMW Vision Neue Klasse modellcsalád

EGYSZERRE DIGITÁLIS ÉS ÉRZELMEKET KIVÁLTÓ.

Az utastérben a virtuális és a valódi világ összetalálkozik az új BMW iDrive operációs rendszerrel. A digitális funkciók teljesen új utastéri élményt teremtenek. A vezetőre fókuszáló, egyéni és precízen az Ön ízlésére van szabva.

BMW eDrive – BMW Vision Neue Klasse modellcsalád

TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁS, MAXIMÁLIS KÉNYELEM, MAXIMÁLIS VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A jövőt az elektromosság határozza meg. És kényelmesebb lesz, mint valaha. 30 százalékkal nagyobb hatótáv, 30 százalékkal gyorsabb töltés és 25 százalékkal nagyobb hatékonyság. Élvezze a jövőhöz illő, gondtalan vezetést a hatodik generációs BMW eDrive hajtással.

Kétirányú töltési technológia – BMW Vision Neue Klasse modellcsalád

A JÁRMŰ EGY ENERGIATÁROLÓ ESZKÖZ. A KÉTIRÁNYÚ TÖLTÉSI TECHNOLÓGIÁVAL, A NEUE KLASSE MODELLEL.

A legújabb generációs akkumulátor több célra is használható, nem csak a jármű töltésére. Használja a Neue Klasse akkumulátort a villamos energia átmeneti tárolására a kétirányú töltés során. Elláthatja otthonát elektromos árammal, vagy visszatáplálhatja az energiát a hálózatba. Vagy egyszerűen csak használja járművét mobil energiabankként, például kempingfelszerelésének működtetéséhez vagy e-biciklijének töltéséhez – bármikor, bárhol, minden kalandhoz.

A VISION NEUE KLASSE.

INNOVATÍV. MÁR A GYÁRTÁS IS.

A BMW Group BMW iFACTORY fejlesztési stratégiája azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy a gyártás során felelősségteljesen bánjon az erőforrásokkal. A BMW Group a körforgásos gazdaság elvét követve, már jelenleg is megújuló forrásokból származó villamos energiát szerez be telephelyei számára a nemzetközi energiaszolgáltatóitól.

FEDEZZE FEL ELEKTROMOS BMW MODELLJEINKET MOST.