X3 20 xDrive

SHOP THE LOOK

X3 20 xDrive

BMW X3 20 xDrive

AZ ÚJ BMW

X3

Cégeknek most akár 3,33% kamattal.*

*A képek illusztrációk.. A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás a BMW X3 modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.06. 19-től 2024. 09. 30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Változatok és műszaki adatok.

   X3 20 xDrive
   X3 20 xDrive

   Teljesítmény[1][2]

   153 kW (208 LE)

   Nyomaték[1][2]

   330 Nm

   0–100 km/óra[1]

   7,8 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   215 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   [2] Az adat a belső égésű motor (megadott névleges érték) és az elektromos hajtás (a megadott névleges értékig) teljesítményéből áll össze.

   BMW X3 SUV Formavilág

   Eszményi útitárs a világ felfedezéséhez.

   A BMW X3 a kényelmet és a sokoldalú használhatóságot az X modellekre jellemző menetdinamikai tulajdonságokkal ötvözi. A BMW X3 innovatív hálózati megoldásai és vezetőt segítő rendszerei új szintre emelik a praktikumot, a biztonságot és a szórakozást. Az autó dizájnja új mércét állít olyan kiemelkedő részleteivel, mint amilyenek például a BMW Iconic Glow vesék. Lenyűgöző méretű csomagterének köszönhetően pedig a BMW X3 szinte bármit a fedélzetére vehet, amit csak Ön kíván. Fedezze hát fel a modellváltozatokat és a felszereltségeket, ismerkedjen meg a műszaki adatokkal, majd állítsa össze magának a saját igényeinek megfelelő BMW X3 modellt.

   Sokoldalú kialakítás mindenre, amit az élet tartogat az Ön számára.

   BMW X3 SUV Min. csomagtér-űrtartalom ikon

   570 literes minimális csomagtér-űrtartalom

   BMW X3 SUV Max. csomagtér-űrtartalom ikon

   1700 literes maximális csomagtér-űrtartalom

   BMW X3 SUV Pótkocsiterhelés ikon

   2400 kg-os pótkocsiterhelés

   Tervezze meg az ön új BMW X3 modelljét.

    Info content placeholder

    Nézze bárhonnan, lenyűgöző látványban lesz része.

    A BMW X3 tekintélyt parancsoló jelenség. A kiterjedt felületek, valamint az éles kontúrok együttesen monolitikus, jellegzetesen SUV-s arányokkal ruházzák fel a járművet az impozáns orr-résztől a lenyűgözően nagy tengelytávot hatásosan érvényesítő profiltól egészen a széles farig. A teljesen újraértelmezett formájú, világító körvonalú vesék mellett a jármű fő érdekességei közé tartoznak a márkára jellemző dupla első fényszórók hagyományait sajátos interpretációban továbbvivő első lámpák.

    Kiváló hangulat minden megtett kilométeren.

    A BMW X3 modern belső tere rendkívül kellemes hangulatú hely. Mindez az alkalmazott, prémium minőségű anyagok és a minimalista dizájn érdeme. A legkorszerűbb technológiákkal felvértezett fedélzeten többek között a 14,9” méretű BMW Curved Display kijelző, a különféle funkciókhoz dinamikus fényeffektusokat társító hangulatvilágítás, a BMW Smart sáv és megvilágított belső díszítőelemek gondoskodnak a kényelmes használhatóságról. A BMW X3 fenntartható, újrahasznosított poliészterből készülő szövetkárpitja a textíliák jellegzetes melegségét és otthonos kényelmét nyújtja.

    Lenyűgöző térérzet.

    A BMW X3 esetében hátul is lenyűgöző a térkínálat. A megnövekedett lábtérnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően akár három személy is a legkiválóbb kényelemben utazhat.

    A legmodernebb technológiákkal megvalósított digitalizáció.

    A BMW X3 a ma rendelkezésre álló legkorszerűbb digitális szolgáltatásaival emeli még magasabbra a tétet. Az okostelefonján beállított BMW Digitális kulcs Plus eszközzel például a készülék segítségével, érintésmentesen nyithatja és zárhatja a BMW-jét egy bizonyos hatósugáron belül. Út közben a BMW Intelligent Personal Assistant ad Önnek módot arra, hogy kényelmesen, intelligens hangvezérléssel működtesse a legfontosabb funkciókat. Az út közbeni pihenők alkalmával pedig a 14,9” méretű központi kijelzőn az opcionális BMW Digital Premium csomaghoz járó szórakoztató tartalmakkal vagy játékokkal töltheti el az időt. A csomag számos streaming szolgáltató kínálatához biztosít hozzáférést.

    BMW X3 SUV BMW Digitális prémium videóstreamelés

    Első osztályú szórakozás a kényszerű vagy tudatosan beiktatott megállóknál.

    Nézzen filmeket és tévéműsorokat BMW-jének központi kijelzőjén. A várakozás ideje szinte repül a fedélzeti rendszerbe teljes körűen integrált videostreaming szolgáltatás által elérhetővé tett, nagy felbontású tartalmaknak köszönhetően.

    Az autóban történő szórakozás új generációja.

    Korlátlan csatlakoztatási lehetőségek. Intelligens biztonság.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW digitális kulcs Plus segítségével kompatibilis mobileszközeit járműkulcsként használhatja. És ezeket digitálisan megoszthatja akár öt személlyel. Amint kellő közelségbe kerül BMW-jéhez, az autó fényhatások kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    BMW-je magától leparkol.

    Parkoljon le anélkül, hogy a járművében ülne. A Parkolóasszisztens Professional automatikusan leparkolja a BMW-jét, és ki is áll a parkolóhelyről. Először hajtsa végre a manővert legfeljebb 200 m-es szakaszon, majd mentse el a műveletet.

    Könnyedén, egyértelmű utasításokkal eljuthat úti céljához.

    Az Augmented View segítségével pontosan láthatja, hogy merre tart. A jármű körüli tényleges környezetet átviszi a vezérlőegység kijelzőjére, valamint kiegészítő információkkal segíti a navigációt. Az élő videón látható nyilak egyértelműen jelzik a következő kanyar helyét.

    Világjárás dinamikus stílusban.

    Az autó álló helyzetből indulva mindössze 7,8 másodperc[1] alatt éri el a 100 km/órás sebességet. Ám a BMW X3 20 xDrive nyújtotta vezetési élmény messze nem merül ki ennyiben. Az acélos gyorsulásnak és a bőséges erőtartalékoknak köszönhetően azon veheti majd észre magát, hogy amint elérte úti célját, máris indulna következő felé.

    Proaktív gondoskodás a BMW X3 modellekhez.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a My BMW App applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    Gyakran ismételt kérdések a BMW X3 modellekkel kapcsolatban.

    Ez is érdekelheti.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.


    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.