M440i xDrive Gran Coupé

SHOP THE LOOK

M440i xDrive Gran Coupé

M440i xDrive Gran Coupé

AZ ÚJ BMW

4

BMW M

AZ ÚJ BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

SHOP THE LOOK

[1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A BMW M440i xDrive Gran Coupé M teljesítményt kínál egy négyajtós kupé exkluzív alakjában. Fedezze fel az új BMW 4 Gran Coupé modellváltozatait, felszereltségét és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   M440i xDrive Gran Coupé
   M440i xDrive Gran Coupé

   Teljesítmény[1]

   275 kW (374 LE)

   Nyomaték[1]

   500 Nm

   0–100 km/óra[1]

   4,7 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   250 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   BMW M440 Gran Coupé (G26) Az új formavilág szerinti külső

   ÖSSZETÉVESZTHETETLEN DIZÁJN – AZ ELLENÁLLHATATLAN M.

   Az új BMW M440i xDrive Gran Coupé minden szempontból a sportos teljesítményt sugározza. A 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor 275 kW (374 LE)[1] teljesítményével és az erőteljes M Sport fékrendszerrel garantálja a jellegzetes M teljesítményt. A sportos megjelenést kívülről a vese alakú BMW M hűtőrács emeli ki a vízszintes ráccsal és a karakteres hátsó résszel együtt.

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre.

   AZ ÖN ÚJ BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    PONT ÚGY MEGY

    MINT EGY M MODELL.

    BMW M440 Gran Coupé (G26) M Technology csomag

    HOGY ÖN MÉG TÖBBET HOZHASSON KI A BMW-JÉBŐL.

    Az M műszaki csomag nagyobb átmérőjű féktárcsákkal és lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező sport gumiabroncsokkal gazdagítja járművét.

    DIZÁJN

    AKÁR EGY M MODELL.

    BMW M440 Gran Coupé (G26) Hátsólámpa-kialakítás

    TEGYEN MÉLY BENYOMÁST.

    Lézeres hátsó lámpák, vékony lézerrostokkal. A hátsó lámpák precíz vonalai jellegzetes kinézetet adnak BMW-jének.

    ÉRZÉSRE PONT OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

    BMW M440 Gran Coupé (G26) Sportülések a vezető és az első utas számára

    KÉNYELMES. SPORTOS.
    SZEMÉLYRE SZABOTT.

    Az első sportülések megtámasztják a testét, és tökéletesen idomulnak az alkatához. Számos beállításuk révén intenzív vezetési élményt garantálnak.

    TECHNOLÓGIÁK

    VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely a központi kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely van a manőverezéshez.

    Távolsági fényszóróját folyamatosan használhatja.

    BMW-je a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens segítségével automatikusan kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Nem kell tehát Önnek átkapcsolnia a táv- és a tompított fény között. A megvilágítás mégis mindig optimális lehet.

    Nyugodtan hagyja otthon az autókulcsot.

    A kompatibilis mobileszközök BMW digitális kulccsá alakíthatók. BMW-jét okostelefonnal vagy okosórával is nyithatja és indíthatja. A digitális kulcsot akár öt emberrel is megoszthatja.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképekre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    DIGITÁLIS FUNKCIÓK.

    BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    EZ IS ÉRDEKELHETI.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

     

    Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10 % etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.


    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.