BMW ONLINE SZERVIZIDŐPONT FOGLALÁS GYORSAN, EGYSZERŰEN, BÁRMIKOR.

Szervizidőpontot foglalni most kényelmesebb mint valaha. A BMW Online Szervizidőpont Foglaló rendszer segítségével egész nap, néhány kattintással tud időpontot foglalnia az Ön márkaszervizének weboldalán - amilyen gyorsan csak lehetséges és amikor Önnek a legmegfelelőbb. Legyen szó akár fékszervizről, olajcseréről a jó szerviz online kezdődik.

Bővebben
BMW ONLINE SZERVIZIDŐPONT FOGLALÁS GYORSAN, EGYSZERŰEN, BÁRMIKOR.

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA.

Gyors.

A BMW Online Szervizidőpont Foglaló rendszer segítségével most gyorsabban tud időpontot foglalni a következő szervizére mint valaha: válassza ki online a listából a kívánt szervizt és keressen egy megfelelő időpontot.

 

Könnyű.

Az online eszköz működése egyszerű. Az online eszköz személyes fiókkal történő használata különösen kényelmes. A következő időpont foglalásakor már nem kell megadnia az elmentett információkat. Néhány kattintással létrehozhatja ezt a fiókot.

 

Bármikor

A nap bármely időszakában foglalhat szervizidőpontot, amikor Önnek megfelel. Az időpont foglalást követően, kap egy megerősítő e-mailt vagy SMS-t. Emellett letölthet egy automatikus naptárbejegyzést az okostelefonjára, amely emlékeztetni fogj az időpont foglalásról.

Bővebben