AZ ÚJ

M2

BMW M

BMW 2 COUPÉ M MODELLEK.

Vezetési élmény.

Az új BMW M2 Coupé az új fényezések széles választékának köszönhetően nemcsak sportos, hanem egyedi dizájnnal is rendelkezik. Erős motorja, valamint precíz futómű- és felfüggesztési beállítása egyértelműen jelzi motorsportos származását. Fedezze fel az új BMW M2 Coupé modellvariánsait, felszereltségi opcióit és műszaki adatait.

Változatok.

   M2 Coupé
   M2 Coupé

   Teljesítmény

   353 kW (480 LE) 

   Nyomaték

   550 Nm

   0–100 km/óra

   4,2 s

   Legnagyobb sebesség

   250 km/óra

   Az új BMW M2 Coupé modellek.

   M2 Coupé
   M240i xDrive Coupé
    • BMW M2 Coupé.

    • 29 950 000 Ft-tól

     • Maximális M nagy teljesítmény hátsókerék-hajtással
     • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor
     • Kézi M 6-fokozatú sebességváltó vagy 8-fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval
     • Hátsókerék-hajtás aktív M differenciálművel
     • A motorsportból átvett innovációk, beleértve például az M Karbon tetőt vagy az M Karbon kagylóüléseket
     • Kézi sebességváltó: 353 kW (480 LE), gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 4.2 mp alatt[1]
     • Automata sebességváltó: 353 kW (480 LE}, gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 4.2 mp alatt[1]
    • BMW M240i xDrive Coupé.

    • 21 342 000 Ft-tól

     • Sportos és kényelmes M Performance
     • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor
     • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
     • BMW xDrive összkerékhajtás
     • A sportosság, a kényelem és a mindennapi vezethetőség tökéletes ötvözete a jellegzetes M dizájnban
     • 275 kW (374 LE), gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 4,3 mp alatt

   A feltüntetett teljesítmény-, fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az alapfelszereltséghez tartozó járművekre vonatkoznak.

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   Tervezze meg saját BMW M2 modelljét.

    Info content placeholder
    BMW M2 Coupé Külső nézet

    BMW M2 Coupé.

    Azonnal láthatja, hallhatja és érezheti, hogy micsoda teljesítmény lakozik az új BMW M2 Coupéban. Az erőtől duzzadó M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor immár 480 lóerővel (353 kW) repíti az autót. Az új keréktárcsáknak, valamint a szelepvezérelt kipufogórendszerhez tartozó négy, fekete borítású kipufogóvégnek köszönhetően az autó mély benyomást kelt. Az új BMW M2 Coupé ráadásul sokféle karaktert ölthet magára a kínálatba újonnan bekerült fényezések jóvoltából. Amennyiben pedig Ön megrendeli autójához az M Karbon kagylóüléseket és az M Karbon tetőt magában foglaló M Race Track csomagot, biztos befutónak érezheti magát.

    Dinamizmus.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Az erős motor, a precíz futómű- és felfüggesztési beállítás, valamint a kompakt méretek harmóniájának köszönhetően a BMW M2 Coupé úgy mozog, mint egy agilis és sportos telivér. A videóban előzetes értékek jelennek meg.

    M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

    Érezhető és hallható erő. A motor maximális teljesítményt biztosít, jellegzetes és karakteres M motorhanggal.

    Külső dizájn.

    Minden szín egyéniséget sugároz.

    A nyolc új, exkluzív fényezésnek hála saját ízlésére alakíthatja járműve sportos külső megjelenését. A ragyogás és színmélység garantáltan magára vonja a figyelmet minden szögből.

    Belső dizájn.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Sofőrközpontú és ergonomikus, emellett pedig sportos és stílusos: a BMW M2 Coupé belső tere tipikus motorsportos hangulatot sugároz, de közben a hosszabb utakra is kényelmet ígér. 

    Egy ülés, amire épp olyan jó ránézni, mint ráülni.

    A részben többszínű M sportülések optimális oldaltámaszt biztosítanak. A részben integrált és állítható fejtámlákat egy megvilágított M2 logó ékesíti.

    BMW M240i xDrive Coupé Külső nézet

    BMW M240i xDrive Coupé.

    Az új M240i xDrive Coupé sportos teljesítményét látni és érezni kell. Köszönhetően izgalmas dizájnjának és agilis menetdinamikájának. Erős motorja, 8-fokozatú M Steptronic Sport sebességváltóváltója, valamint M Sport futóműve izgalmas és karakteres, de a kényelemmel egyensúlyba hozott vezetési élményt ígér.  Az M sportülések és az M bőrkormány biztos fogást és teljes kontrollt garantálnak minden kanyarban és minden egyenesben.

    Dinamizmus.

    Külső dizájn.

    Belső dizájn.

    Technológiák – intelligensen az Ön oldalán.

    Nyugodt közlekedés a forgalomban.

    A Driving Assistant segít, hogy biztonságosan eljusson úti céljához. Sávváltáskor és parkoláskor figyelmezteti Önt a veszélyekre, és szükség esetén be is avatkozik.

    Biztonságosan, a megfelelő távolságban.

    Megbízhatóan, a megfelelő távolságban. Az aktív sebességtartó automatika 30 és 160 km/h sebesség között automatikusan megtartja a távolságot az Ön előtt haladó járműtől. Araszoló forgalomban a Stop&Go funkció automatikusan megállítja, majd újraindítja a járművet.

    Parkolóasszisztens.

    A Parkolóasszisztens megkönnyíti a parkolást és a manőverezést. A tolatókamera, a távolságérzékelők és a vészfékezési funkció megakadályozza a károkat, amelyek a parkolás során esetlegesen bekövetkeznének. Továbbá BMW-je felismeri a megfelelő parkolóhelyeket, amikor elhalad mellettük, és szükség esetén automatikusan be is áll a parkolóhelyre. Praktikus: a tolatási asszisztens szűk felhajtókon és más helyeken is segít Önnek.

    BMW Live Cockpit Professional.

    A BMW Live Cockpit Professional egy vizuálisan egyedülálló élményt kínál. Ez a prémium felszerelés a BMW Live Cockpit Plus-t kiegészíti a BMW head-up kijelzővel. A rendszer a vezető elé, a szélvédőre vetíti a vezetési és útadatokat. A BMW Curved Display kijelzőn pedig animált navigációs információk láthatók az Ön aktuális környezetét ábrázoló élő videókban.

    Digitális funkciók.

    Proaktív gondoskodás az új BMW M2 Coupé-hoz.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a MyBMW App-ban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    Gyakran ismételt kérdések a BMW M2 Coupé-val kapcsolatban.

    Ez is érdekelheti.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.