BMW Coporate Sales vállalatok és vállalati ügyfelek részére, egy férfi áll egy BMW előtt

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: BŐVÍTSE FLOTTÁJÁT

Mik az előnyei, a BMW Vállalati Értékesítésnek?
Modern dizájnnal rendelkező, üzemanyag- és költséghatékony motorokkal ellátott járművekkel, valamint a dinamikus vezetés és az innovatív technológiák által motivált alkalmazottakkal. Mindemellett pedig egy kiemeltügyfél-kapcsolati menedzserekből álló csapattal, amely szakértő, határokon átnyúló támogatást nyújt a világ 150 országában.

Bővebben
BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: BŐVÍTSE FLOTTÁJÁT
BMW Vállalati Értékesítés, konzultáció és termékek, egy beszélgető férfi

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: TERMÉKEK

Kategóriaelső autós megoldások
vállalati ügyfeleknek

Amennyiben flottát üzemeltet, a BMW Üzleti Partnerség jelenti az ideális megoldást az Ön számára: személyes kiemeltügyfél-kapcsolati menedzserére mindig számíthat, akármilyen kérdése vagy igénye merülne fel. A BMW kimagaslóan dinamikus járműveket ajánl az Ön figyelmébe, egyszersmind segít abban is, hogy teljesüljenek vállalatának a fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzései – elég az olyan, a mai korszellemet tükröző termékekre gondolni, mint a BMW eDrive és a BMW EfficientDynamics. 

Bővebben

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: TERMÉKEK

Kategóriaelső autós megoldások
vállalati ügyfeleknek

BMW MODELLEK VÁLLALATI ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Legyen szó akár a városi közlekedéshez eszményi BMW 1-ről, a BMW 5-ről vagy a nagy presztízsű, a fogadásokra és a hivatalos találkozókra járáshoz használt BMW 7-ről – a BMW-nek minden alkalomra megvan az ideális járműve. Annak érdekében, hogy Ön tartani tudja a cége számára meghatározott flottakibocsátást, a BMW széles választékában olyan modellek is találhatók, amelyek kilométerenként 120 grammál kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Számos modell – köztük a BMW 530e különböző változatai vagy éppen a BMW i3/i3s – kivételesen gazdaságos üzeműek, CO2-kibocsátásuk pedig még a 90 g/km-es értéket sem éri el, aminek jóvoltából azokhoz számos országban adókedvezmény jár. Mindemellett ott vannak még a legmodernebb vezetőt segítő, illetve személyi asszisztencia rendszerek – köztük a BMW Intelligent Personal Assistant –, amelyek minden eddiginél biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az utazást.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 1 modellsorozat

BMW 1

Diktálja a tempót, élje át a pillanat örömét és hódítsa meg a nagyvárosok utcáit ezzel az atletikus vonalvezetésű, innovatív dizájnnal rendelkező autóval. Amellett, hogy fokozott vezetési élményt nyújt, a BMW 1 rendkívül gazdaságos is.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 2 modellsorozat

BMW 2

Egy jellegzetes BMW, amely egyszerre kompakt, funkcionális és rugalmas – íme, BMW 2-sorozatunk tagjai, a BMW Active Tourer, a BMW Gran Tourer vagy éppen a BMW Coupé, Cabrio és Gran Coupé. Tervezzen Ön bármit – sporttevékenységet, vakációt vagy napi jövés-menést – ezek az autók alig várják majd, hogy útnak induljon velük.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 3 modellsorozat

BMW 3

A hihetetlen dinamizmus, a tökéletes arányok, a lenyűgöző technológia és a három BMW Line modellváltozat együttesen abszolút egyedi jelenséggé teszik a BMW 3 Limousine és Touring változatokat, amelyek egyszersmind a hatékonyság és a teljesítmény mintaképei is.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 4 modellsorozat

BMW 4

Amikor a sportosság izgalmas esztétikummal találkozik: A BMW 4 Coupé és Cabrio az új BMW járműgeneráció lebilincselő reprezentánsai. A modellkínálatot eszményi módon teljessé tevő BMW 4 Gran Coupé pedig természetes eleganciájával nyűgöz le.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 5 modellsorozat

BMW 5

Egyedülállóan kifejező mivoltával és pedáns stílusérzékével a legmagasabb elvárásokat is kielégíti. A BMW 5 minden egyes mozdulatából erő és stílus sugárzik – függetlenül attól, hogy Ön a BMW 5 Limousine-t vagy a BMW 5 Touringot választja-e.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 6 modellsorozat

BMW 6

Az időtlen vonzerő fenséges hagyománya: a BMW 6 az agilis dinamizmus és az exkluzív elegancia különleges ötvözete.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 7 modellsorozat

BMW 7

A BMW 7 azoknak készült, akik ugyan már megérkeztek, de még többre vágynak. Tapasztalja meg a legmodernebb járműtechnológia, a hatékonysággal párosuló csúcsteljesítmény és a párját ritkító kényelem áldásait egy, a maga nemében egyedülálló autóban.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 8 modellsorozat

BMW 8

Méretre szabott pulzusnövelő: a BMW 8-sorozat változatai (Coupé, Gran Coupé és Cabrio) a sportautós karaktert a BMW Luxus Kategória szellemiségével ötvözik, aminek eredményeként az esztétikum merőben új formája születik meg.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW X modellsorozat

BMW X modellek

Rugalmasnak lenni annyi, mint megőrizni a mobilitást. A színes paletta a BMW X1-től a BMW X7-ig terjed – a választás az Öné. A kívül és belül egyaránt izgalmasan vibráló BMW X modellek határtalan lehetőségeket kínálnak úgy a városban, mint az aszfaltutakról letérve. E kevételes karakterű járművek arra biztatják Ön, hogy csak a legtöbbel érje be.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW i modellsorozat

BMW i modellek

A BMW i, amely a BMW i3/i3s, a BMW iX3 és a BMW iX formájában forradalmian újszerű elektromos járműveket, illetve személyszállítási szolgáltatásokat kínál a flották számára, a teljes értékláncán belül a fenntarthatóságot helyezi a középpontba.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés, BMW eDrive modellek üzleti ügyfelek számára, BMW modellek az utcán

TÖBB MINT 55 MODELL 120 G/KM ALATTI CO₂-KIBOCSÁTÁSSAL

A plug-in hibrid modellek BMW eDrive technológiája három komponenst ötvöz egymással a lehető legtisztább és leghatékonyabb autózás megvalósítása érdekében: egy innovatív elektromos motort, egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort, valamint az intelligens energiamenedzsmentet. Utóbbi az akkumulátor töltöttségi szintje, a sebesség és az útvonal alapján mindig kiválasztja az adott pillanatban legideálisabb haladási módot. A tisztán elektromos módban történő, illetve az elektromos BMW i3/i3s, valamint BMW iX3 modellekkel való autózás nem jár helyi károsanyag-kibocsátással – lenyűgöző gyorsulással annál inkább.

BMW EFFICIENT DYNAMICS

BMW Vállalati Értékesítés, BMW EfficientDynamics városi forgalomban

Amióta bevezették az új, a korábbiaknál jóval transzparensebb és a hétköznapi vezetést sokkal valóságszerűbben modellező WLTP mérési eljárást, a BMW EfficientDynamics minden eddiginél nagyobb jelentőségre tesz szert. A fenntartható, valamint a hatékonyságot és a felelős környezettudatosságot a középpontba helyező stratégia az üzemanyag-hatékony motorok, az Auto Start/Stop funkció és az aerodinamikailag optimalizált elemek mellett többek között a fékenergia-visszanyerést vonultatja fel – és a sort még hosszan lehetne folytatni.

BMW Vállalati Értékesítés, szolgáltatások üzleti ügyfeleknek, egy BMW elektromos autók előtt álló férfi

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi BMW megoldások az Ön vállalata számára – a világon mindenütt

Mi itt a BMW-nél elköteleztük magunkat az iránt, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk, ami hosszú távon szolgálja az Ön vállalata szükségleteinek és elvárásainak kielégítését. Olyan termékeket bocsájtunk a rendelkezésére, amelyek illeszkednek a helyi piac sajátos igényeihez. Globális értékesítési szervezeteink és márkakereskedői hálózatunk biztos alapot nyújt számunkra ahhoz, hogy az Ön vállalatára szabott megoldást dolgozhassunk ki. A megoldás olyan tényezőkből áll össze, mint a járművek típusa, a finanszírozási módozatok és a mobilitási szolgáltatások.

Bővebben

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi BMW megoldások az Ön vállalata számára – a világon mindenütt

FINANSZÍROZÁSI ÉS LÍZINGLEHETŐSÉGEK

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW finanszírozás és lízing üzleti ügyeleknek, egy férfi a BMW-jéhez megy

A BMW Financial Services személyre szabott autófinanszírozási formák széles választékával segíti elő, hogy Ön saját tulajdonú vagy lízingelt BMW járműre tehessen szert. Minden BMW márkakereskedésben rendelkezésére áll egy Financial Services tanácsadó, aki segíti flottával kapcsolatos igényeinek teljesülését. Miután kiválasztotta a megfelelő autófinanszírozási módozatot – a lízinget vagy a bérletet –, mindenre kiterjedő szolgáltatásra számíthat a részünkről. A fentiekkel a célunk az, hogy Ön és munkatársai a lehető leghamarabb útra kelhessenek.

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW Mobilitási Szolgáltatások üzleti ügyfeleknek, egy férfi a BMW appot használja

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Világunk folyamatosan változik – akárcsak a városi mobilitással kapcsolatos elvárások. A NOW szolgáltatások ideális megoldásokat kínálnak e mozgásban lévő világ számára – amelyek egyszerűek, intuitívan használhatók, kényelmesek és személyre szabottak. Az alábbi szolgáltatások – amelyek a legszorosabb napirend követelményeihez is igazodnak – célja a vállalati alkalmazottak életének könnyebbé tétele: A SHARE NOW prémium autómegosztó szolgáltatás lehetővé teszi a spontán autóbérlést; a PARK NOW* digtális parkolási megoldásokat kínál az utcán, illetve a parkolási létesítményekben; a CHARGE NOW* segítségével az ügyfelek hozzáférhetnek a világ legkiterjedtebb nyilvános töltőállomás-hálózatához. Az USA-ban és Kínában az ügyfelek innovatív mobilitási megoldásokat vehetnek igénybe a REACH NOW szolgáltatás jóvoltából. A NOW szolgáltatások tehát átfogó, a hálózati kapcsolatokra épülő megoldásokat kínálnak a jövő mobilitásához – minden egyes ügyfél számára.

A fentieken túl rendelkezésre áll az AlphaCity is, amely intelligens és költséghatékony, az Ön cégének egyedi igényeire szabott vállalati autómegosztási megoldást kínál. A nap 24 órájában maximális kényelmet nyújtó AlphaCity* jóvoltából a vállalat alkalmazottjai kulcs nélkül vehetik használatba a járműveket, amelyeknek szervizeléséről és karbantartásáról partnerünk, az Alphabet gondoskodik. (A *-gal jelölt szolgáltatások egyelőre nem érhetők el Magyarországon.)

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW ConnectedDrive üzleti ügyfeleknek, női autóvezető

BMW CONNECTED DRIVE

A BMW ConnectedDrive jóvoltából Ön irodáját a járművére is kiterjesztheti. E technológiai csomag szolgáltatások, applikációk és vezetőt segítő rendszerek hosszú sorával biztosítja, hogy folyamatosan kapcsolatban maradhasson a külvilággal. A BMW ConnectedDrive segítségével Ön például e-maileket fogadhat, olvashat el és válaszolhat meg, de mód van arra is, hogy a fontos adatokat – többek között a címjegyzékben szereplőket – szinkronizálja a járművel. A vezetőt segítő rendszerekre minden egyes utazása során bizton számíthat. Ott van például a BMW-jét még intelligensebbé tevő BMW Intelligent Personal Assistant *, amely bármilyen helyzetben támogatást nyújt Önnek.

*A szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem érhető el.

 

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: KAPCSOLAT

Készséggel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel a vállalati ügyfeleinknek kínált BMW Speciális Értékesítés területét érintő ajánlatainkkal kapcsolatosan