BMW Coporate Sales vállalatok és vállalati ügyfelek részére, egy férfi áll egy BMW előtt

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: BŐVÍTSE FLOTTÁJÁT.

Mik az előnyei, a BMW Vállalati Értékesítésnek?
Modern dizájnnal rendelkező, üzemanyag- és költséghatékony motorokkal ellátott járművekkel, valamint a dinamikus vezetés és az innovatív technológiák által motivált alkalmazottakkal. Mindemellett pedig egy kiemeltügyfél-kapcsolati menedzserekből álló csapattal, amely szakértő, határokon átnyúló támogatást nyújt a világ 150 országában.

Bővebben
BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: BŐVÍTSE FLOTTÁJÁT.
BMW Vállalati Értékesítés, konzultáció és termékek, egy beszélgető férfi

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: TERMÉKEK

Kategóriaelső autós megoldások
vállalati ügyfeleknek

Amennyiben flottát üzemeltet, a BMW Üzleti Partnerség jelenti az ideális megoldást az Ön számára: személyes kiemeltügyfél-kapcsolati menedzserére mindig számíthat, akármilyen kérdése vagy igénye merülne fel. A BMW kimagaslóan dinamikus járműveket ajánl az Ön figyelmébe, egyszersmind segít abban is, hogy teljesüljenek vállalatának a fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzései – elég az olyan, a mai korszellemet tükröző termékekre gondolni, mint a BMW eDrive és a BMW EfficientDynamics. 

Bővebben

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: TERMÉKEK

Kategóriaelső autós megoldások
vállalati ügyfeleknek

BMW MODELLEK VÁLLALATI ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Legyen szó akár a városi közlekedéshez eszményi BMW 1-ről, a BMW 5-ről vagy a nagy presztízsű, a fogadásokra és a hivatalos találkozókra járáshoz használt BMW 7-ről – a BMW-nek minden alkalomra megvan az ideális járműve. Annak érdekében, hogy Ön tartani tudja a cége számára meghatározott flottakibocsátást, a BMW széles választékában olyan modellek is találhatók, amelyek kilométerenként 120 grammál kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Számos modell – köztük a BMW 530e különböző változatai vagy éppen a BMW i3/i3s – kivételesen gazdaságos üzeműek, CO2-kibocsátásuk pedig még a 90 g/km-es értéket sem éri el, aminek jóvoltából azokhoz számos országban adókedvezmény jár. Mindemellett ott vannak még a legmodernebb vezetőt segítő, illetve személyi asszisztencia rendszerek – köztük a BMW Intelligent Personal Assistant –, amelyek minden eddiginél biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az utazást.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 1 modellsorozat

BMW 1

Diktálja a tempót, élje át a pillanat örömét és hódítsa meg a nagyvárosok utcáit ezzel az atletikus vonalvezetésű, innovatív dizájnnal rendelkező autóval. Amellett, hogy fokozott vezetési élményt nyújt, a BMW 1 rendkívül gazdaságos is.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 2 modellsorozat

BMW 2

Jellegzetesen BMW-s, dinamizmust sugárzó dizájn, amely egyúttal kompakt, funkcionális és a legkülönbözőbb felhasználási területeken is megállja a helyét. Ismerkedjen hát meg a BMW 2-es sorozat olyan tagjaival, mint a BMW 2 Active Tourer, a BMW 2 Gran Tourer, a BMW 2 Coupé, a BMW 2 Cabrio és a BMW 2 Gran Coupé. Tervezzen Ön bármit – így például valamilyen sporttevékenységet, vakációs utazást vagy napi jövés-menést –, autója mindig ugrásra készen várja az indulást.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 3 modellsorozat

BMW 3

A lélegzetelállító dinamizmus, a tökéletes arányok, a lenyűgöző technológia és a három BMW Line modellváltozat együttesen abszolút egyedi jelenséggé teszik a BMW 3-sorozat Limousine és Touring variánsait, amelyek egyszersmind a hatékonyság és a teljesítmény mintaképei is.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 4 modellsorozat

BMW 4

Amikor a sportosság izgalmas esztétikummal találkozik: A BMW 4 Coupé és Cabrio az új BMW járműgeneráció lebilincselő reprezentánsai. A modellkínálatot eszményi módon teljessé tevő BMW 4 Gran Coupé pedig természetes eleganciájával nyűgöz le.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 5 modellsorozat

BMW 5

Egyedülálló kifejezőerő és eszményi találkozás a legmagasabb szintű elvárásokkal. A BMW 5 mindenütt erőt mutat és stílusosan lép fel – legyen szó akár az új BMW 5 Limousine-ról, akár a BMW 5 Touringról.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 6 modellsorozat

BMW 6

Az időtlen vonzerő fenséges hagyománya: a BMW 6 Gran Turismo az agilis dinamizmus és az exkluzív elegancia különleges ötvözete.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 7 modellsorozat

BMW 7

A BMW 7 azoknak készült, akik ugyan már megérkeztek, de még többre vágynak. Tapasztalja meg a legmodernebb járműtechnológia, a hatékonysággal párosuló csúcsteljesítmény és a párját ritkító kényelem áldásait egy, a maga nemében egyedülálló autóban.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW 8 modellsorozat

BMW 8

Méretre szabott pulzusnövelő: a BMW 8-sorozat különböző változatai, azaz a Coupé, a Cabrio és a Gran Coupé a sportautós karaktert a BMW Luxus Kategória szellemiségével ötvözik, aminek eredményeként az esztétikum merőben új formája születik meg.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW X modellsorozat

BMW X modellek

Rugalmasnak lenni annyi, mint megőrizni a mobilitást. A színes paletta a BMW X1-től a BMW X7-ig terjed – a választás az Öné. A kívül és belül egyaránt izgalmasan vibráló BMW X modellek határtalan lehetőségeket kínálnak úgy a városban, mint az aszfaltutakról letérve. E kevételes karakterű járművek arra biztatják Ön, hogy csak a legtöbbel érje be.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés vállalati ügyfelek számára, BMW i modellsorozat

BMW i modellek

A BMW i, amely a BMW iX, a BMW i4, a BMW iX3 és a BMW i3/i3s formájában forradalmian újszerű elektromos járműveket, valamint különféle személyszállítási szolgáltatásokat kínál a flották számára, a teljes értékláncán belül a fenntarthatóságot helyezi a középpontba.

Bővebben
BMW Vállalati Értékesítés, BMW eDrive modellek üzleti ügyfelek számára, BMW modellek az utcán

TÖBB MINT 55 MODELL 120 G/KM ALATTI CO₂-KIBOCSÁTÁSSAL

A plug-in hibrid modellek BMW eDrive technológiája három komponenst ötvöz egymással a lehető legtisztább és leghatékonyabb autózás megvalósítása érdekében: egy innovatív elektromos motort, egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort, valamint az intelligens energiamenedzsmentet. Utóbbi az akkumulátor töltöttségi szintje, a sebesség és az útvonal alapján mindig kiválasztja az adott pillanatban legideálisabb haladási módot. A tisztán elektromos módban történő, illetve az elektromos BMW iX, BMW i4, BMW iX3 vagy BMW i3/i3s modellekkel való autózás nem jár helyi károsanyag-kibocsátással – lenyűgöző gyorsulással annál inkább.

BMW EFFICIENT DYNAMICS

BMW Vállalati Értékesítés, BMW EfficientDynamics városi forgalomban

Amióta bevezették az új, a korábbiaknál jóval transzparensebb és a hétköznapi vezetést sokkal valóságszerűbben modellező WLTP mérési eljárást, a BMW EfficientDynamics minden eddiginél nagyobb jelentőségre tesz szert. A fenntartható, valamint a hatékonyságot és a felelős környezettudatosságot a középpontba helyező stratégia az üzemanyag-hatékony motorok, az Auto Start/Stop funkció és az aerodinamikailag optimalizált elemek mellett többek között a fékenergia-visszanyerést vonultatja fel – és a sort még hosszan lehetne folytatni.

A BMW Vállalati Értékesítés szolgáltatásai üzleti ügyfeleknek, egy töltőállomáson álló BMW

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi BMW megoldások az Ön vállalata számára – a világon mindenütt

Mi itt a BMW-nél elköteleztük magunkat az iránt, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk, ami hosszú távon szolgálja az Ön vállalata szükségleteinek és elvárásainak kielégítését. Olyan termékeket bocsájtunk a rendelkezésére, amelyek illeszkednek a helyi piac sajátos igényeihez. Globális értékesítési szervezeteink és márkakereskedői hálózatunk biztos alapot nyújt számunkra ahhoz, hogy az Ön vállalatára szabott megoldást dolgozhassunk ki. A megoldás olyan tényezőkből áll össze, mint a járművek típusa, a finanszírozási módozatok, valamint a Share Now autómegosztáshoz hasonló mobilitási szolgáltatások.

Bővebben

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi BMW megoldások az Ön vállalata számára – a világon mindenütt

FINANSZÍROZÁSI ÉS LÍZINGLEHETŐSÉGEK

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW finanszírozás és lízing üzleti ügyeleknek, egy férfi a BMW-jéhez megy

A BMW Financial Services személyre szabott autófinanszírozási formák széles választékával segíti elő, hogy Ön saját tulajdonú vagy lízingelt BMW járműre tehessen szert. Minden BMW márkakereskedésben rendelkezésére áll egy Financial Services tanácsadó, aki segíti flottával kapcsolatos igényeinek teljesülését. Miután kiválasztotta a megfelelő autófinanszírozási módozatot – a lízinget vagy a bérletet –, mindenre kiterjedő szolgáltatásra számíthat a részünkről. A fentiekkel a célunk az, hogy Ön és munkatársai a lehető leghamarabb útra kelhessenek.

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW Mobilitási Szolgáltatások üzleti ügyfeleknek, egy férfi a BMW appot használja

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A világunk folyamatos mozgásban van – és vele együtt a városi mobilitással kapcsolatos követelmények is változnak. A NOW Services ideális szolgáltásokat kínál ehhez a világhoz, amelyek egyszerűek, intuitívak, kényelmesek és személyre szabottak. Azzal a céllal fejlesztették ki azokat, hogy még a legsűrűbb időbeosztással rendelkező munkavállalók életét is hatékonyan könnyítsék meg. A ShareNow prémium autómegosztó szolgáltatás jóvoltából például a vállalati alkalmazottak bármikor bérelhetnek autót, a ChargeNow pedig a világ legkiterjedtebb nyilvánostöltőállomás-hálózatához biztosít számukra hozzáférést. Az USA-ban és Kínában a ReachNow nyújt innovatív mobilitási szolgáltatásokat az ügyfelek részére. A NOW Services tehát olyan átfogó hálózati megoldásokat állít a jövő mobilitásának szolgálatába, amelyeknek előnyeiből minden egyes ügyfél részesülhet.

A kínálat részét képezi továbbá az AlphaCity, amely intelligens és költséghatékony, az Ön vállalatának igényeihez igazodó vállalati autómegosztási megoldást kínál. A nap 24 órájában elérhető szolgáltatás keretében a felhasználók kulcs nélkül vehetik igénybe a járműveket, amelyeknek teljes körű szervizeléséről és karbantartásáról partnerünk, az Alphabet gondoskodik.

BMW Vállalati Értékesítés, Szolgáltatások, BMW ConnectedDrive üzleti ügyfeleknek, női autóvezető

BMW CONNECTED DRIVE

A BMW ConnectedDrive jóvoltából Ön irodáját a járművére is kiterjesztheti. E technológiai csomag szolgáltatások, applikációk és vezetőt segítő rendszerek hosszú sorával biztosítja, hogy folyamatosan kapcsolatban maradhasson a külvilággal. A BMW ConnectedDrive segítségével Ön például e-maileket fogadhat, olvashat el és válaszolhat meg, de mód van arra is, hogy a fontos adatokat – többek között a címjegyzékben szereplőket – szinkronizálja a járművet. Kihasználhatja például a BMW-jét még intelligensebbé tevő BMW Intelligent Personal Assistant* előnyeit, amely bármilyen helyzetben támogatást nyújt Önnek.

*A szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem érhető el.

BMW VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉS: KAPCSOLAT

Készséggel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel a vállalati ügyfeleinknek kínált BMW Speciális Értékesítés területét érintő ajánlatainkkal kapcsolatosan