BMW 4 Coupé tűzpiros fényezéssel

BMW M440i xDrive Coupé

SHOP THE LOOK

BMW M440i xDrive Coupé

BMW M440i xDrive

BMW

4

AZ ÚJ BMW 4 COUPÉ.AZ ELLENÁLLHATATLAN SPORTOS TÁRSA A MINDENNAPOKBAN.

Az új BMW 4 Coupé mindenhol elismerő pillantásokat kap, bármerre is jár. Külső megjelenésében a karakteres vese alakú hűtőrács és a keskenyre szabott fényszórók azonnal jelzik a jármű erejét. Szériafelszereltségű utasterének sportos, mégis funkcionális kivitele szintén erőteljes benyomást kelt. Fedezze hát fel az új BMW 4 Coupé  modellváltozatait, azok opcionális felszereltségeit és műszaki adatait, továbbá a választható sokféle lízingelési és finanszírozási megoldást.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   BMW M440i xDrive Coupé
   BMW M440i xDrive Coupé

   Teljesítmény

   275 kW (374 LE)

   Nyomaték

   500 Nm

   0–100 km/óra

   4,5 s  

   Legnagyobb sebesség

   250 km/h     ÚJ BMW 4 Coupé JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    DIZÁJN.

    AZ UTASTÉR ÉS A KÜLSŐ DIZÁJN FŐBB ELEMEI.

    TECHNOLÓGIÁK.

    KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL. DIGITÁLIS ÉLMÉNYEK ÚTKÖZBEN.

    VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot. Ezzel még jobban megkönnyíti az Ön dolgát, különösen dugóban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely az ellenőrző kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely van a manőverezéshez.

    Hagyja nyugodtan otthon gépkocsija kulcsait.

    Használja okostelefonját BMW digitális kulcsként. Egyszerűen csak tartsa az ajtókilincshez, és szálljon be. BMW-je elindításához csak helyezze a megfelelő tálcába.

    Lásson többet annál, mint ami Ön előtt van.

    Érje el úti célját még pontosabban. A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet a központi kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW 4 COUPÉ-VAL KAPCSOLATBAN.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.


    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.