BMW 3 Limousine

330i xDrive Limousine

SHOP THE LOOK

330i xDrive Limousine

BMW 3 Series Limousine G20

AZ ÚJ BMW

3

AZ ÚJ BMW 3 LIMOUSINE.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 3 Limousine a dinamikus vezetési élményt modern belső térrel ötvözi. Az innovatív technológiák és az intelligens vezetéstámogató rendszerek minden utazást felejthetetlen élménnyé tesznek. A BMW 3 Limousine külső megjelenése egyszerre sportos és elegáns. Az utastérben eszközölt finomítások teljes kényelmet és intuitív kezelhetőséget garantálnak.Fedezze fel az új BMW 3 Limousine összes modellváltozatát, felszereltségi opcióit és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   330i xDrive Limousine
   330i xDrive Limousine

   Teljesítmény[1]

   180 kW (245 LE)

   Nyomaték[1]

   400 Nm

   0–100 km/óra[1]

   5,7 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   250 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   AZ ÖN ÚJ BMW 3 LIMOUSINE JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    DIZÁJN

    KÜLSŐ DIZÁJN.

    BELSŐ DIZÁJN.

    TECHNOLÓGIÁK

    CSATLAKOZÁS A MÉG NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRT.

    INTELLIGENSEN AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional a lehető legjobb támogatást nyújtja a vezetéshez. Ez egy komplett biztonsági és kényelmi csomag a vezetéshez.

    Tolatás még egyszerűbben.

    A tolatási asszisztens támogatja Önt a szűk felhajtókon stb. történő manőverezéskor. Akár 50 méteren is rögzíti az előrefelé megtett útvonalat. Ha szükséges, BMW-je ezután önállóan visszafordul ugyanazon az útvonalon.

    Nyugodtan hagyja otthon az autókulcsot.

    A kompatibilis mobileszközök BMW digitális kulccsá alakíthatók. Oldja fel vagy indítsa el BMW-jét okostelefonjával vagy okosórájával. A digitális kulcsot akár öt emberrel is megoszthatja.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet a központi kijelzőn látható, a valós környezetet ábrázoló videófelvételbe ágyazza a navigációs útmutatásokat, illetve a műszerfalon jeleníti meg azokat.

    DINAMIZMUS

    ÖTVÖZI A VEZETÉSI ÉLMÉNYT ÉS A KÉNYELMET.

    TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS AZ ÚJ BMW 3 LIMOUSINE-BAN.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a BMW alkalmazásom applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW 3 LIMOUSINE-NAL KAPCSOLATBAN.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

     

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

     

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.