BMW 3 Touring

330i xDrive Touring

SHOP THE LOOK

330i xDrive Touring

BMW 3 Series Touring G21

AZ ÚJ BMW

3

AZ ÚJ BMW 3 TOURING.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 3 Touring egy kombi sokoldalúságát és mindennapi vezethetőségét sportos menetdinamikával és átgondolt kényelemmel ötvözi. A külső megjelenés sportos és elegáns. Nagyméretű csomagtere, innovatív technológiái és intelligens vezetéstámogató rendszere tökéletessé teszik a hosszabb utazásokhoz is. Fedezze fel az új BMW 3 Touring modellváltozatait, felszereltségi opcióit és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   BMW 330i xDrive Touring
   BMW 330i xDrive Touring

   Teljesítmény[1]

   180 kW (245 LE)

   Nyomaték[1]

   400 Nm

   0–100 km/óra[1]

   6 s

   Legnagyobb sebesség[1]

   250 km/óra

   [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   AZ ÚJ BMW 3 TOURING JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    DIZÁJN

    BELSŐ DIZÁJN.

    Csomagtér BMW 3 Touring

    HATALMAS TÉR, BÁRMINT IS TERVEZZEN.

    Legyen teljesen rugalmas a mindennapi vezetésben és a hosszabb utaknál a csomagtér révén, amely 500 - 1510[1] literes. A jármű így elég helyet biztosít minden bevásárláshoz és az összes bőröndnek. Ha pedig még több tárolóhelyre van szüksége, csak döntse előre a hátsó üléssort.

    KÜLSŐ DIZÁJN.

    TECHNOLÓGIÁK.

    CSATLAKOZÁS A MÉG NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRT.

    INTELLIGENSEN AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot az elöl haladó járműtől. Ezzel még jobban megkönnyíti az Ön dolgát, különösen dugóban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    Tolatás még egyszerűbben.

    A tolatóasszisztens segítséget nyújt Önnek a tolatáshoz, például szűk sikátorokban. A rendszer akár 50 m előremenetben megtett útszakaszt is képes rögzíteni, majd ha kívánja, BMW-je önállóan is meg tudja tenni az útszakaszt visszafelé.

    Nyugodtan hagyja otthon az autókulcsot.

    A BMW digitális kulcs szerepét magára öltő okostelefonja ugyanis átveszi annak feladatát. Csak tartsa oda a készüléket az ajtókilincshez, és már szállhat is be. BMW-jének beindításához helyezze a telefont a kijelölt tálcára.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet a központi kijelzőn látható, a valós környezetet ábrázoló videófelvételbe ágyazza a navigációs útmutatásokat, illetve a műszerfalon jeleníti meg azokat.

    DINAMIZMUS

    ÖTVÖZI A VEZETÉSI ÉLMÉNYT ÉS A KÉNYELMET.

    TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS AZ ÚJ BMW 3 TOURING MODELLBEN.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a BMW alkalmazásom applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW 3 TOURINGGAL KAPCSOLATBAN.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.