BMW 120

SHOP THE LOOK

BMW 120

AZ ÚJ BMW

1

A BMW 1-ES SOROZAT.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 1-es sorozat a kiemelkedő menetdinamikát és a sportos dizájnt az innovatív technológiával egyesíti. Belső tere egyszerre modern és egyszerű. A jellegezetes formatervi elemek és a digitális funkciók vizuálisan és funkcionálisan egyaránt kiemelik a járművet a tömegből. A sportos hűtőrács és az áttervezett farrész összetéveszthetetlenné teszi a külsőt. Fedezze fel az új BMW 1-es sorozat modellvariánsait, felszereltségi opcióit és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

 • Modellek
  • Benzin • Dízel
 • M modellekBMW M
   BMW 120
   BMW 120

   Teljesítmény

   125 kW (170 LE)

   Nyomaték

   280 Nm

   0–100 km/óra

   7,8 s

   Legnagyobb sebesség

   226 km/óra

   Modern technológiák – BMW 1-es sorozat

   AMIKOR A KOMPAKT OSZTÁLY AZ ÉLRE TÖR.

   Az új BMW 1-es sorozat egyszerre innovatív, egyedi és intelligens. A belső tér modern technológiái, többek között a nagyméretű BMW Curved Display és a BMW Head-Up kijelző még tovább erősítik az élmény intenzitását. A legfrissebb, BMW 9-es verziószámú operációs rendszer segítségével még kényelmesebben kezelheti zenéjét és navigációját. A külső megjelenést az új BMW hűtőrács és az erőteljes farrész teszi szembetűnőbbé, ami izgalmas, összetéveszthetetlen kinézetet biztosít az új BMW 1-es sorozat számára. Az intelligens vezetéstámogató rendszerek tovább javítják a kényelmet, az erőteljes 125 kW (170 LE) teljesítményű motor pedig sportos vezetési élményt nyújt az úton.[1]

   AZ ÖN ÚJ BMW 1 MODELLJÉT.

    Info content placeholder
    M SPORT KIVITEL

    AZ ÚJ 1-ES SOROZAT

    M SPORT KIVITEL

    Tapasztalja meg a lenyűgöző kialakítást! A szembetűnő M sport lökhárítók és a sportos 18 colos Midnight Grey könnyűfém keréktárcsák az utak csúcsragadozójává teszik a járművet.

    *Az új BMW 116-os M Sport Design modell 2024 szeptemberétől lesz elérhető.

    KÜLSŐ DIZÁJN

    MERÉSZ MEGJELENÉS – MARADANDÓ BENYOMÁS.

    Az oldalsó szekciók és a modern formatervű hátsó lámpák dinamikus megjelenéssel ruházzák fel az új BMW 1 farrészét.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Egy tető. Megannyi színkombináció.

    A még egyedibb megjelenés jegyében. Az erős kontrasztért vagy az összképet gazdagító finom vonásért. BMW-jének fekete tetője a jármű színétől függően más és más hatás kelt.

    BELSŐ DIZÁJN.

    INNOVATÍVAN TÁGAS.

    A belső tér minimalista és tökéletes elrendezésű. A központban a műszerfali technológia áll, mely folyamatosan tökéletes áttekintést biztosít a vezető számára. A BMW Curved Display és a BMW Head-Up kijelző együttese innovatív digitális szolgáltatásokkal erősíti a vezetési élményt.

    TÁJÉKOZTAT VEZETÉS
    KÖZBEN.
    SZÓRAKOZTAT A SZÜNETEKBEN.

    BMW Digital Premium BMW 1-es sorozat

    A BMW DIGITAL PREMIUM

    ÉLMÉNY – MENET KÖZBEN IS.

    Egyetlen csomag – rengeteg funkció. A továbbfejlesztett navigációs és parkolási szolgáltatások és a valós idejű közlekedési információk megkönnyítik az utazást. A jármű által nyújtott exkluzív szórakoztatással a várakozási idők hamar elrepülnek. Minden alkalmazás esetében az adatmennyiség természetesen adott. A rengeteg személyre szabási opciónak köszönhetően BMW-je minden eddiginél egyedibb lehet.

    TECHNOLÓGIÁK

    INTELLIGENSEN AZ ÖN OLDALÁN.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    BMW-je magától beparkol, sőt, ki is áll a parkolóhelyről.

    BMW-je automatikusan megtalálja a parkolóhelyet a Parkolóasszisztens Professional segítségével. Önnek elegendő egyszer végrehajtani a manővert, ami akár 200 méteres hosszúságú is lehet. Ezután BMW-je kérésre önállóan be- és kiparkol, Ön pedig mindent pontosan nyomon követhet okostelefonján.

    Távolsági fényszóróját folyamatosan használhatja.

    BMW-je a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens segítségével automatikusan kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Nem kell tehát Önnek átkapcsolnia a táv- és a tompított fény között. A megvilágítás mégis mindig optimális lehet.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a vezetésinfókat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképekre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW Digital Key Plus segítségével kompatibilis mobil eszközöket is használhat járműkulcsként. És digitális módon akár öt személlyel is megoszthatja. Amint Ön kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az autó fényjáték kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

    TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS AZ ÚJ BMW 1-ES SOROZATHOZ.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a MyBMW App applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW 1-ES SOROZATTAL KAPCSOLATBAN.

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    EZ IS ÉRDEKELHETI.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    [2] A “Legyen Ön is millliomos!” logók, képek és védjegyek a Sony Pictures Television engedélyével kerültek be.

    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.