BMW M135 xDrive

SHOP THE LOOK

BMW M135 xDrive

BMW M135 xDrive

AZ ÚJ BMW

1

BMW M

AZ ÚJ BMW M135 XDRIVE.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Sportos motorizáltság, dinamikus formaterv és innovatív belső funkciók együttese. Fedezze fel a BMW M135 xDrive M modellt, felszereltségi opcióit és műszaki adatait!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   BMW M135 xDrive
   BMW M135 xDrive

   Teljesítmény

   221 kW (300 LE)

   Nyomaték

   400 Nm

   0–100 km/óra

   4,9 s

   Legnagyobb sebesség

   250 km/óra

   Formaterv és teljesítményjellemzők BMW M135

   KOMPAKT MÉRETBEN. KOMPROMISSZUMOKTÓL MENTESEN. MINDENÜTT JELENLÉVŐ M GÉNEKKEL.

   Négy kipufogóvég, jellegzetesen M-es vesék, M tükörburkolatok és M hátsó légterelő – az új BMW M135i xDrive már a dizájnjával azonnal világossá teszi, hogy micsoda erő lakozik benne. A semmi máshoz nem fogható megjelenés lenyűgözően juttatja kifejezésre, hogy mire képes a 125 kW (170 LE) teljesítményű motor. Az M Sport fékrendszer és az Adaptív M futómű az aszfalt igazi csúcsragadozójává avatja a BMW M135i xDrive modellt.[1]

   AZ ÖN ÚJ BMW M135 XDRIVE JÁRMŰVE.

    Info content placeholder

    PONT ÚGY MEGY

    MINT EGY M MODELL.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Lenyűgöző teljesítmény és dinamikus menetélmény. Élje át Ön is az új BMW M135 xDrive erős motorja és sportos menetdinamikája által nyújtott élményt!

    ERŐTELJES KARAKTER.

    A vörös színű, M logós féknyergekkel ellátott M Sport fékrendszeren első ránézésre látszik, hogy mire képes. A megnövelt méretű, belső hűtésű féktárcsák jóvoltából a rendszer rendkívül hatásosan lassítja az autót.

    DIZÁJN

    AKÁR EGY M MODELL.

    A LÁTHATÓ ÉS HALLHATÓ ERŐ.

    Az M kipufogórendszer telt motorhangot bocsát ki. A kétcsatornás, kettős végű kipufogóvégcsövek nem hagynak kétséget a BMW M135 xDrive dinamikája felől.

    ÉRZÉSRE PONT OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

    OPTIMÁLIS MEGTÁMASZTÁS MINDEN KANYARBAN.

    Az integrált fejtámlás M sportülések ideális üléshelyzetet adnak, a sportos jelleget pedig a megvilágított M logó emeli ki.

    TECHNOLÓGIÁK

    INTELLIGENSEN ÉS INNOVATÍVAN.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional aktívan megtartja a sávot 210 km/h-ig, biztonságos távolságban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít. Ez nagy segítség, különösen araszoló forgalomban.

    BMW-je magától beparkol, sőt, ki is áll a parkolóhelyről.

    BMW-je automatikusan megtalálja a parkolóhelyet a Parkolóasszisztens Professional segítségével. Önnek elegendő egyszer végrehajtani a manővert, ami akár 200 méteres hosszúságú is lehet. Ezután BMW-je kérésre önállóan be- és kiparkol, Ön pedig mindent pontosan nyomon követhet okostelefonján.

    Távolsági fényszóróját folyamatosan használhatja.

    BMW-je a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens segítségével automatikusan kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Nem kell tehát Önnek átkapcsolnia a táv- és a tompított fény között. A megvilágítás mégis mindig optimális lehet.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a vezetésinfókat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. Az Augmented View nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképre vetíti rá a navigációs útmutatásokat.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW Digital Key Plus segítségével kompatibilis mobil eszközöket is használhat járműkulcsként. És digitális módon akár öt személlyel is megoszthatja. Amint Ön kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az autó fényjáték kíséretében automatikusan oldja a zárjait.

    DIGITÁLIS FUNKCIÓK.

    test

    A BMW DIGITAL
    PREMIUM

    ÉLMÉNY – MENET KÖZBEN IS.

    Egyetlen csomag – rengeteg funkció. A továbbfejlesztett navigációs és parkolási szolgáltatások és a valós idejű közlekedési információk megkönnyítik az utazást. A jármű által nyújtott exkluzív szórakoztatással a várakozási idők hamar elrepülnek. Minden alkalmazás esetében az adatmennyiség természetesen adott. A rengeteg személyre szabási opciónak köszönhetően BMW-je minden eddiginél egyedibb lehet.

    TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

    PROAKTÍV GONDOSKODÁS AZ ÚJ
    BMW M135 XDRIVE MODELLBEN.

    Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

    Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a MY BMW App applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW M135 xDRIVE MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    EZ IS ÉRDEKELHETI.

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.


    [1] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    [2] Az M Technology II. csomag várhatóan 2024 novemberétől lesz elérhető.

    [3] A “Legyen Ön is millliomos!” logók, képek és védjegyek a Sony Pictures Television engedélyével kerültek be.

    [4] Az BMW M135 xDrive a BMW Individual megjelenítőben várhatóan 2024 novemberétől lesz elérhető.    A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.


    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.