SHOP THE LOOK

A BMW

iX2

BMW i

BMW iX2. 100 % ELEKTROMOS.

Cégeknek akár 0% kamattól. *

 

A képek illusztrációk. BMW iX2 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; átlagos villamosenergia-fogyasztás: 15,3 – 17,7 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km;

 

* A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós BMW i4, BMW i5 Limousine, BMW i5 Touring, BMW i7, BMW iX1, BMW iX2, BMW iX3, BMW iX modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.07.01-től 2024.09.30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

 

 

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A BMW iX2 a tisztán elektromos autózás nyújtotta élvezeteket bőséges térkínálattal, valamint látványosan egyedi, modern dizájnnal toldja meg. A sportos, erőt sugárzó külsejű és elegáns belső terű, nagy hatótávú BMW iX2 fedélzetén Ön zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett, a BMW járművekre jellemző kényelemben juthat el mindennapos úti céljaihoz. Fedezze hát fel az új BMW iX2 modellváltozatait, azok felszereltségét, illetve műszaki adatait.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

 • Modellek
  • Tisztán elektromos meghajtás
 • M modellekBMW M
   BMW iX2 xDrive30
   BMW iX2 xDrive30

   Teljesítmény[2]

   313 kW (LE)

   0–100 km/óra

   5,6 s

   Legnagyobb sebesség

   180 km/óra

   Hatótáv (akár)

   449 km

    

   [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül különösen nagy jelentőségű a vezetési stílus, az útvonal jellege, a külső hőmérséklet, a fűtés/légkondicionálás és az előkondicionálás.
    

    [2] Elektromos meghajtás 225 kW, átmeneti, legfeljebb 10 másodpercig tartó teljesítménynöveléssel akár 230 kW teljesítménnyel.

    

    

    

   Egy vidéki ház előtt, napsütésben álló, Dragonfire vörös fényezésű BMW iX2

   NAGYSZERŰ MEGJELENÉS. KICSI LÁBNYOM.

   A SUV-kupés sziluett, valamint a BMW Iconic Glow vese jóvoltából a tisztán elektromos meghajtású BMW iX2 xDrive30 igen látványos jelenség. Az autó a BMW X modellek rugalmasságát és tágasságát elegyíti az innovatív, tisztán elektromos BMW i hajtáslánc előnyeivel. Ön akár hosszabb utazásokra is elindulhat az akár 449 kilométeres (WLTP)[1] elektromos hatótávú járművel, amely 5,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

   TERVEZZE MEG BMW iX2 JÁRMŰVÉT.

    Info content placeholder

    KÜLSŐ DIZÁJN

    ERŐT SUGÁRZÓ MEGJELENÉS.

    LEHET AKÁR ÉJSZAKA IS. AKKOR SEM TÉVESZTHETŐ ÖSSZE SEMMIVEL.

    Fehér világító kontúrjával a BMW Iconic Glow vese – különösen sötétedés után – ellopja a show-t úgy álló helyzetben, mint menet közben. Az innovatív, LED-es optikai szálak látványos fényjátékokat hozhatnak létre például haladás közben vagy az ajtók nyitásakor/zárásakor.

    BELSŐ DIZÁJN

    KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

    MINTHA CSAK A CSILLAGOS ÉG ALATT ÜLNE.

    A Panoráma üvegtető jóvoltából még nagyobbnak érződik az utastér. Az üvegtetőnek köszönhetően több fény jut be, emellett Önnek szinte kabrióélményben lehet része, bármelyik ülésen is foglaljon helyet.

    TECHNOLÓGIÁK

    INNOVATÍV SZÓRAKOZÁS.

    JÁTÉK UTAZÁS KÖZBEN.

    Legyen szó egy-, vagy többszemélyes játékról, az AirConsole Games játékkonzollá lényegíti át BMW-jét. Döntse meg saját rekordját vagy hívja ki utasait egy menetre a BMW Curved Display kijelzőn a várakozás ideje alatt. A kontroller szerepét az okostelefonja tölti be. Egyszerűen csak szkennelje be a központi kijelzőn látható QR-kódot, és már kezdődhet is a küzdelem.

    BMW X2, elektromos SUV, U10, Digital Premium

    MÉG JOBB ÖSSZEKÖTTETÉSEK.

    Fedezze fel a további funciókat kínáló BMW Digital Premium csomagot[3] – az ismerkedést pedig kezdje az ingyenes próbaverzióval:

     

    • A továbbfejlesztett BMW Maps a teljes régiótérképen jeleníti meg a valós idejű közlekedési információkat (még akkor is, ha a navigáció nem aktív)
    • Hozzáférési lehetőség az audio-, szórakoztató és hírszolgáltató alkalmazásokhoz – úgy, hogy a csomag ára tartalmazza az adatforgalmi költségeket, valamint a folyamatosan érkező frissítéseket
    • A kibővített személyre szabási lehetőségek révén a BMW Intelligent Personal Assistant megfigyeli az Ön szokásait, és amennyiben úgy kívánja, átvállalja a kisebb feladatok végrehajtását

    INTELLIGENSEN AZ ÖN OLDALÁN.

    Mindig a megfelelő sávban, a kellő távolságot tartva.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot. Ezzel még jobban megkönnyíti az Ön dolgát, különösen dugóban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely a központi kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely áll rendelkezésére.

    Haladjon mindig felkapcsolt reflektorral.

    BMW-je az elvakítást megakadályozó Távolságifényszóró-asszisztens segítségével kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Így minden és mindenki a legjobb megvilágításban tűnik fel a sötét éjben.

    Sokkal több, mint kulcs.

    A BMW Digitális kulcs Plus jóvoltából okostelefonját autókulcsként használhatja, amelyet digitálisan megoszthat akár 5 személlyel is. Amint Ön kellő közelségbe kerül a BMW-jéhez, az autó fényjáték kíséretében automatikusan oldja a zárjait. A digitális kulcsot érzékelve a jármű előhívja az adott vezető profiljához rendelt beállításokat.

    Lásson többet az útnál.

    Érje el úti célját még pontosabban. A BMW Head-Up kijelző a vezetéssel kapcsolatos információkat közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet a központi kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképre vetíti rá a navigációs útmutatásokat vagy a műszerfalon jeleníti meg azokat.

    HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

    A TISZTÁN ELEKTROMOS VEZETÉS ÉLMÉNYE.

    Elektromos gyorsulás, BMW My Modes módok, BMW IconicSounds és sok más egyéb: A BMW X modellekre jellemző vezetési élmény, immár elektrifikált formában. (A videóban előzetes, hivatalosan egyelőre nem megerősített értékek tűnnek fel.)

    ÉRJE EL ÚTI CÉLJÁT

    MINDENFÉLE
    NEHÉZSÉG

    NÉLKÜL. A BMW iX2
    VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

    more Information

    Keresési hatósugár

    Töltési megálló beiktatása szükséges

    A töltési megállók itt feltüntetett száma azt mutatja, hogy hányszor kell megállnia út közben.

     

    A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltési pontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

     

    A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon a maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

    Teljes töltési idő

    A feltüntetett érték azt az időt mutatja, amelyet Önnek nagy valószínűséggel töltésre kell fordítania út közben. A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltési pontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

     

    A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

    Hogyan jöttek ki ezek az értékek?

    A mintául szolgáló útvonalak becslést adnak Önnek a várható teljes menetidőről, amelybe beleszámít a töltésre fordítandó idő is. A kalkuláció azzal számol, hogy töltési pontok szabadok és működőképesek, illetve, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalat választja, ahol sem közlekedési fennakadások, sem egyéb tényezők nem lassítják a haladást. A töltési megállók számával és az azok időtartamával kapcsolatos információk abból indulnak ki, hogy Ön legalább 10%-os töltöttségi szinttel kezdi meg az energiavételezést.

     

    További fontos tudnivalók: A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól és a kiegészítő fogyasztók használatától függ. A töltési idők a 23 °C-os környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkoznak. A töltési idő a felhasználói szokásoktól függően változhat.

    Teljes utazási idő

    A feltüntetett teljes utazási idő a becsült menetidőből, valamint a töltésre fordított időből áll össze.

     

    A kalkuláció abból indul ki, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalon halad mindenféle közlekedési fennakadás, vagy egyéb késleltető tényező nélkül.

    Teljes utazási idő

    A feltüntetett teljes utazási idő a becsült menetidőből, valamint a töltésre fordított időből áll össze.

     

    A kalkuláció abból indul ki, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalon halad mindenféle közlekedési fennakadás, vagy egyéb késleltető tényező nélkül.

    more Information

    Töltési idők

    Töltési idő

    Nyilvános töltés

    Villámtöltő állomás

    Ön igen gyorsan töltheti fel a járművét a villámtöltő állomásokon (például azokon, amelyek az IONITY hálózatába tartoznak). Az ezeken a töltőállomásokon rendelkezésre álló egyenárammal (DC) lényegesen gyorsabb a töltés, mint váltóárammal (AC), amely például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető. A villámtöltő állomások tehát éppen emiatt ideálisak az út közbeni töltéshez. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra való feltöltéséhez. A kalkuláció a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítményű töltéssel számol. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó villámtöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

    Gyorstöltő állomás

    Amennyiben a városi jövés-menés során vagy utazás közben gyorsan lenne szüksége áramra, az a legjobb, ha beáll egy gyorstöltő állomásra. Már csak azért is, mert az ezeken az állomásokon elérhető egyenárammal (DC) nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát különösen alkalmasak az utazás közbeni töltésre. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra, 50 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó gyorstöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

    AC töltőállomás

    A váltóáramú (AC) töltőállomások úgyszólván mindenütt ott vannak. Ezek különösen ideálisak a rendszeres, hosszabb időtartamú – például az éjszakai vagy a munkaidő alatti – töltésekhez. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, a maximális 22 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. A töltési teljesítmény a jármű felszereltségétől függ. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó váltóáramú töltőállomást. (2023. március 22-ei állapot.)

    Otthoni töltés

    Wallbox/ Fast Charger

    Otthonában Ön valamely Wallbox készülékkel vagy a Flexible Fast Chargerrel töltheti a járművét. Mindkét esetben váltóárammal (AC) zajlik a töltés. A jármű típusától, felszereltségétől, valamint az adott piactól függően a maximális töltési teljesítmény Wallbox készülékkel 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig 11 kW. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, 11 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez.

    Töltőállomások szűrése

    ÉRJE EL ÚTI CÉLJÁT MINDENFÉLE NEHÉZSÉG NÉLKÜL. A BMW iX2 VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

    more Information

    Szemléltető Útvonalak

    A szemléltető útvonalak megváltoztatása
     Stops

     Töltési megálló beiktatása szükséges

     A töltési megállók itt feltüntetett száma azt mutatja, hogy hányszor kell megállnia út közben.

      

     A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltési pontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

      

     A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon a maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

     Hogyan jöttek ki ezek az értékek?

     A mintául szolgáló útvonalak becslést adnak Önnek a várható teljes menetidőről, amelybe beleszámít a töltésre fordítandó idő is. A kalkuláció azzal számol, hogy töltési pontok szabadok és működőképesek, illetve, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalat választja, ahol sem közlekedési fennakadások, sem egyéb tényezők nem lassítják a haladást. A töltési megállók számával és az azok időtartamával kapcsolatos információk abból indulnak ki, hogy Ön legalább 10%-os töltöttségi szinttel kezdi meg az energiavételezést.

      

     További fontos tudnivalók: A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól és a kiegészítő fogyasztók használatától függ. A töltési idők a 23 °C-os környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkoznak. A töltési idő a felhasználói szokásoktól függően változhat.

     h

     Teljes töltési idő

     A feltüntetett érték azt az időt mutatja, amelyet Önnek nagy valószínűséggel töltésre kell fordítania út közben. A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltési pontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

      

     A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

     h

     Teljes utazási idő

     A feltüntetett teljes utazási idő a becsült menetidőből, valamint a töltésre fordított időből áll össze.

      

     A kalkuláció abból indul ki, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalon halad mindenféle közlekedési fennakadás, vagy egyéb késleltető tényező nélkül.

     Die Ladeleistung ist abhängig von Ladezustand, Umgebungstemperatur, individuellem Fahrprofil und Nutzung von Nebenverbrauchern sowie dem ausgewählten Fahrzeug selbst. Die Ladezeiten gelten für Umgebungstemperaturen von 23° C nach vorangegangener Fahrt und können entsprechend des Nutzungsverhaltens abweichen. Die angezeigten Werte sind Beispielwerte für die Basiskonfiguration des ausgewählten Modells. Für andere Ausstattungsvarianten des Fahrzeugs können die Werte abweichen.

      

     Mit der My BMW App haben Sie Reichweite und Ladezustand jederzeit und überall im Blick. Auch ladeoptimierte Routen lassen sich einfach planen und an das Fahrzeug senden. Jetzt App herunterladen und im Demo-Modus erleben.

     more Information

     Töltési idők

     Töltési idő

     Nyilvános töltés

     Villámtöltő állomás

     Ön igen gyorsan töltheti fel a járművét a villámtöltő állomásokon (például azokon, amelyek az IONITY hálózatába tartoznak). Az ezeken a töltőállomásokon rendelkezésre álló egyenárammal (DC) lényegesen gyorsabb a töltés, mint váltóárammal (AC), amely például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető. A villámtöltő állomások tehát éppen emiatt ideálisak az út közbeni töltéshez. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra való feltöltéséhez. A kalkuláció a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítményű töltéssel számol. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó villámtöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

     Gyorstöltő állomás

     Amennyiben a városi jövés-menés során vagy utazás közben gyorsan lenne szüksége áramra, az a legjobb, ha beáll egy gyorstöltő állomásra. Már csak azért is, mert az ezeken az állomásokon elérhető egyenárammal (DC) nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint a például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát különösen alkalmasak az utazás közbeni töltésre. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra, 50 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó gyorstöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

     AC töltőállomás

     A váltóáramú (AC) töltőállomások úgyszólván mindenütt ott vannak. Ezek különösen ideálisak a rendszeres, hosszabb időtartamú – például az éjszakai vagy a munkaidő alatti – töltésekhez. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, a maximális 22 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. A töltési teljesítmény a jármű felszereltségétől függ. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó váltóáramú töltőállomást. (2023. március 22-ei állapot.)

     Otthoni töltés

     Wallbox/ Fast Charger

     Otthonában Ön valamely Wallbox készülékkel vagy a Flexible Fast Chargerrel töltheti a járművét. Mindkét esetben váltóárammal (AC) zajlik a töltés. A jármű típusától, felszereltségétől, valamint az adott piactól függően a maximális töltési teljesítmény Wallbox készülékkel 22 kW, a Flexible Fast Charger töltővel pedig 11 kW. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, 11 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez.

     Töltőállomások szűrése

     EGYSZERŰ TÖLTÉS. BÁRMIKOR.

     A 449 kilométeres[1] hatótáv, valamint az intelligens útvonaltervezés jóvoltából a legnagyobb nyugalomban autózhat. A hosszabb utazások alatt 30 perc alatt akár 80%-ra is feltöltheti az akkumulátort.

     A 449 kilométeres[1][2] hatótáv, valamint az intelligens útvonaltervezés jóvoltából a legnagyobb nyugalomban autózhat. A hosszabb utazások alatt 30 perc alatt akár 80%-ra is feltöltheti az akkumulátort.

     TÖLTSÖN. AHOL ÉS AHOGYAN CSAK SZERETNE.

     BMW iX2 (U10): Modellek és műszaki adatok

     BMW iX2 (U10): Modellek és műszaki adatok

     Fenntarthatóság, BMW X2, elektromos meghajtású SUV, U10

     FENNTARTHATÓSÁG.

     Globális vállalatként a BMW Group a társadalom fontos részének tartja magát, és ebbéli minőségében felelősséget vállal a fenntarthatóság kiteljesítéséért. Ismerkedjen hát meg alaposabban a körforgásos gazdaság alapelvével, valamint a CO₂-kibocsátás és az erőforrás-megőrzés érdekében foganatosított intézkedéseinkel.

     BMW JÁRMŰLÁBNYOM

     CÉLUNK AZ ÁTLÁTHATÓSÁG.

     A BMW Járműlábnyom a BMW-je teljes élettartamára vonatkozóan szolgáltat információkat Önnek. A legfontosabb tényezők alapján Ön áttekintheti, hogy járműve milyen hatással van a környezetre és a társadalomra. Mindez pedig segíti a döntéshozatalban.

     TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

     PROAKTÍV GONDOSKODÁS A BMW iX2 MODELLHEZ.

     Szerviz – pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

     Mindig egy lépéssel előrébb. Legyen szó akár egy esedékessé vált szervizről, vagy éppen arról, hogy elkoptak a gumik: mi idejében felvesszük Önnel a kapcsolatot. A szervizidőpontot közvetlenül a My BMW applikációban megjelenő üzeneten keresztül foglalhatja le. Ezután pedig nyugodtan folytathatja az útját.

     GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW iX2 MODELLEL KAPCSOLATBAN.

     Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

      

      

     [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

      

     [2] Ideiglenes, legfeljebb 10 másodpercig tartó teljesítménynövelés a névleges értékhez képest.

      

     [3] A BMW Digital Premium csomag előfizetéssel vehető igénybe. A csomagba tartozó bizonyos funkciók hálózati adatforgalmat igényelnek.

     [4]
       A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól és a kiegészítő fogyasztók használatától függ. A töltési idők a 23 °C-os környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkoznak. A töltési idő a felhasználói szokásoktól függően változhat.

     Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.