Skip to main content

A webhely jelenleg nem érhető el teljesen.

A sütik általunk történő használatának kezelése átmenetileg offline. Ezért lehet, hogy bizonyos sütihasználat engedélyezését igénylő funkciók hiányozni fognak.

 BMW i lízingajánlatok cégeknek most 0%-os kamattal.

100% ELEKTROMOS VEZETÉSI ÉLMÉNY, CÉGEKNEK AKÁR 0%-OS KAMATTÓL.

PRÉMIUM ÜZLETI FINANSZÍROZÁS 2024. SZEPTEMBER 30-IG.

LEHETŐSÉGEK

TALÁLJA MEG KEDVENC BMW MODELLJÉT.

Készletautók.

Készletautók

Tesztvezetés.

Tesztvezetés

Konfigurátor.

Konfigurátor

BMW i7 M70 xDrive G70 szedán

THE i7

BMW M

BMW i7 M70 xDRIVE
100% -ban ELEKTROMOS HAJTÁS.

AZ ÚJ BMW

M5

BMW M

A BMW M5 Limousine.

Az ábrázolt járműalkatrészek eltérhetnek a rendelkezésre álló termékektől. Hibák és módosítások előfordulhatnak.

AZ ÚJ BMW

1

Havi nettó 115 844 Ft-tól,-*

*A képek illusztrációk. A meghirdetett kedvezményes lízingdíj 24 hónap futamidejű, fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére, az alábbi feltételek mellett: a BMW 1 modell vételára bruttó 16 005 000 Ft, az önerő 60%, a maradványérték 20%, a kamat 3,33%. A vételár és a lízingdíj pontos mértéke a választott egyedi konfiguráció árától függ. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás a BMW X3 modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.07. 01-től 2024. 09. 30-ig vagy visszavonásig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

BMW

i5

BMW i

AZ ELSŐ BMW i5 TOURING.

100% ELEKTROMOS.

BMW SERVICE.

BMW SERVICE

BMW SZERVIZ 5+.

Az Ön BMW-je 5 éves, esetleg annál idősebb? Amennyiben ez a helyzet, a BMW Szerviz 5+ szolgáltatás jelenti az ideális megoldást BMW-je biztonságos működésének, valamint értéktartásának szavatolásához. Legyen szó járműátvizsgálásról vagy kopóalkatrész-szervizről, a BMW Szerviz 5+ jóvoltából Ön 20%-os kedvezményben részesül.