ATLETIKUS ÉS AGILIS

Egy markáns karakterű Sports Activity Coupé

Az autó energetikai vázlata: dinamikus vonalak, hátrafelé lejtő tető és sportos sziluett – amelyek mind a jármű temperamentumos karakterét emelik ki. A tekintélyt parancsoló orr-rész a jellegzetes vesékkel, valamint a LED-es adaptív fényszórókkal az X modellcsalád öröksége. A sportos és elegáns formatervű, a legmodernebb hálózati megoldásokat felvonultató belső tér a kényelem és a praktikum tökéletes ötvözésével bűvöl el.
BMW X4

KERÉKJÁRATI ÍVEK

A BMW X4 ugyanúgy elemében érzi magát a városi utcákon, mint a még több kihívást tartogató, vadabb vidékeken. A jármű off-roados örökségét hangsúlyozzák ki az új kerékjárati ívek, amelyek mögött markáns kopoltyúk láthatók.
BMW X4

SPORTS ACTIVITY COUPÉ

A BMW X4 a Sports Activity Coupék minden fontos vonásával rendelkezik. Dinamizmust sugárzó stílusa, atletikus kiállása és lejtős, kupészerű tetővonala sikkes, egyszersmind választékosan elegáns karakterrel ruházzák fel az autót, amelyet teljesítménybeli potenciálja remek, sportos képességekkel fűszerezett terepjáróvá, illetve bármikor munkára fogható hétköznapi partnerré tesz.
BMW X4

VESÉK

A jellegzetes, háromdimenziós kialakítású vesék tekintélyt parancsolóvá és függetlenséget sugárzóvá teszik a BMW X4 orr-részét. A síkból előreugró dupla vese érzékletesen emeli ki az autó dinamikus karakterét, valamint a benne lakozó vállalkozó szellemet.
BMW X4

ALACSONY SÚLYPONT

Az extra adag agilitást biztosító és egyedülállóan precíz kormányzást szavatoló alacsony súlypont élénk viselkedéssel és sportos menetdinamikai tulajdonságokkal ruházza fel a BMW X4-et. Az alacsony súlypont mindenkor segít megőrizni az autó tökéletes stabilitását, egyszersmind az gondoskodik a pompás vezetési élményről is.
BMW X4

BMW LIVE COCKPIT PLUS

A navigációval ellátott BMW Live Cockpit Plus arra hivatott, hogy maximálisan megkönnyítse a vezetést. Fedezze hát fel a felszereltség olyan elemeit, mint az 5,7” méretű műszerek, a 8,8” méretű, nagy felbontású központi kijelző vagy éppen a kényelmesen elérhető helyen lévő iDrive Touch kontroller.
BMW X4

DRIVING ASSISTANT PLUS

A BMW – amely éllovasnak számít a vezetőt segítő technológiák terén – egy olyan felszereltséget tár Ön elé, amely nagy könnyebbséget jelent a nagyobb kihívásokat jelentő forgalmi szituációk kezelésében. A válogatott funkciók között ott található a Sávelhagyásra figyelmeztet rendszer, a Sávtartó asszisztens, az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzés, a Stop&Go funkcióval ellátott sebességtartó automatika, valamint a jármű környezetét 3D-ben mejelentítő Surround View, illetve a Top View is.
BMW X4

TIME TO LEAVE FIGYELMEZTETÉS

A BMW Connected applikáció Time to Leave funkciójának köszönhetően mindig mindenhová időben érkezhet meg. A rendszer az okostelefonjára vagy az okosórájára elküldött üzenettel emlékezteti, amikor el kell indulnia, megelőzendő a késést. Az emlékeztető kiküldésének időpontját a rendszer a Valós idejű közlekedési információk alapján határozza meg.

Találja meg álmai BMW X4 modelljét.

BMW X4 xDrive20i

BMW X4
 • BMW Live Cockpit Plus
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • Komfort bejutás

BMW X4 xDrive30d

BMW X4
 • xLine modell
 • 19" Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 694
 • Ülésfűtés elöl és hátul

BMW X4 xDrive30d

BMW X4
 • M Sport modell
 • Állóhelyzeti fűtés távirányítóval
 • 21" BMW Individual könnyűfém keréktárcsák V-küllős 726 I, eltérő méretű gumiabroncs

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

All Information

Vessen egy közelebbi pillantás a BMW X4 családra

Ismerkedjen meg a színes egyéniségeket felvonultató BMW X4 családdal. xLine, M Sport vagy M Sport X modell – vajon melyik ejti rabul az Ön szívét?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.