Egy villa előtt álló, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio rézsútos oldalnézetből.

BMW M8 CABRIO

BMW M8 CABRIO

BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO ÉS BMW M8 COMPETITION CABRIO

Az extravagáns módon erős BMW 8-as Cabrio M modellek a nyitott tetős vezetési élmény vonzerejét eleddig nem tapasztalt magasságokba emelik, amivel a luxus szintű autózás új dimenzióját tárják fel. A BMW M850i xDrive Cabriót avantgárd dizájn, magas szintű exkluzivitás, valamint a kényelem, a dinamizmus és a hatékonyság briliáns egyensúlya jellemzi. Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Cabrio a maga kompromisszumokat nem ismerő teljesítményével és exkluzív aurájával egy, a rendkívüli nyitott tetős vezetési élményt megtestesítő, erőtől duzzadó sportautó. Az M xDrive-val ellátott, különleges dizájnelemekkel ékesített és luxus belső térrel rendelkező BMW M8 Competition Cabrio még kifinomultabb egyensúlyba hozza egymással a mindennapi vezetést és az autóversenyzés világát idéző teljesítményt.

Bővebben

A BMW M8 CABRIO ÉS A BMW M8 COMPETITION CABRIO FŐBB JELLEMZŐI

KATTINTSON AZ ELSŐ PILLANTÁSRA FELISMERHETŐ NAGY TELJESÍTMÉNYÉRT

Egy éjszaka, a tengerparti úton nyitott vászontetővel suhanó, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Cabrio háromnegyedes elölnézetből.

KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY

A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ M TWIN POWER TURBO 8 HENGERES BENZINMOTOR

A BMW M8 Competition Cabrio erős, 4,4 literes, biturbó feltöltéses motorja kiugróan nagy, 625 lóerőnyi (460 kW) teljesítményt és 750 Nm-es nyomatékot állít elő. A hengersorok közé beépített közös kipufogóleömlő – amely megoldás az autóversenyzés világából ismert – rendkívül élénkké teszi a gázreakciókat. A két TwinScroll turbófeltöltő optimális mennyiségű erőt bocsájt rendelkezésre ­– úgy az úton, mint a versenypályán.

Egy éjszaka, a tengerparti úton nyitott vászontetővel suhanó, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Cabrio háromnegyedes hátulnézetből.

HATÁRTALAN NYITOTT TETŐS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A BMW M8 CABRIO ÉS A BMW M8 COMPETITION CABRIO HAJTÁSLÁNCA ÉS FUTÓMŰVE

Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Cabrio és az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Cabrio által nyújtott vezetési élmény egyszerűen elképesztő. Mindez a kimagaslóan fejlett, versenyautós génekkel rendelkező hajtáslánc- és futóműkomponensek tökéletes összjátékának köszönhető, amely a BMW műszaki virtuozitásának hű kifejezője. A határtalan vezetési élményért másodpercről másodpercre.

Egy éjszaka, az aszfalon álló, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio háromnegyedes oldalnézetből.

EXKLUZÍV KILÁTÁSOK – FELSŐ HATÁR NÉLKÜL

A BMW M8 CABRIO ÉS A BMW M8 COMPETITION CABRIO KÜLSŐ DIZÁJNJA

A luxus sportkabriók új dizájnnyelve – amelyet a nagyméretű, tökéletesen megformált, biztos kézzel megrajzolt vonalakkal határolt felületek határoznak meg – kiemelik a BMW M8 Cabrio és a BMW M8 Competition Cabrio elegáns sportosságát. A dinamikus orr-rész, a lendületes ívű kabriósziluett, valamint az atletikus far a dinamizmus és a nem mindennapi elegancia erőteljes megnyilvánulásává olvadnak össze.

BMW M8 Competition Cabrio, a műszerfal éjszaka az M bőrkormánnyal és a vörös színű Hangulatvilágítással.

A LUXUSBAN ELMERÜLVE

A BMW M8 CABRIO ÉS A BMW M8 COMPETITION CABRIO BELSŐ DIZÁJNJA

Az exkluzív belső tér még jobban kidomborítja az M modellek egyedülálló, sportos karakterét – a luxus szemernyi csorbulása nélkül. Az M bőrkormánytól a teljes Merino bőrkárpittal bevont M Sport üléseken, valamint az ajtókon és a középkonzolon pedánsan végigfutó világító csíkokon át egészen a kezelőszerveken látható, jellegzetes M vörös kontrasztszínű díszítésekig minden egyes részlet felerősíti a luxus kabrió expresszív sportautós karakterét.

A BMW M8 Cabrio a vonzó nyitott tetős autózás teljesen új oldalát tárja fel: a kabrióérzés e lebilincselően izgalmas interpretációja luxussal, teljesítménnyel és eleganciával van átitatva – és mint ilyen, első a BMW történetében.
Marcus Syring, a BMW M dizájnfőnöke

BMW M8 COMPETITION CABRIO DIZÁJNJA

FEDEZZE FEL NÉHÁNY KATTINTÁSSAL A KÜLSŐ ÉS A BELSŐ DIZÁJNT

A BMW M8 Competition Cabrio progresszív dizájnja radikálisan dinamikus, ugyanakkor kivételesen elegáns kontúrjaival nyűgöz le, amelyek még nyúlánkabbak és stílusosabbak lesznek nyitott tető mellett. A végeredmény egy izgalmas sportkabrió, amely minden látószögből könnyedén mutatja meg luxus karakterét. A legfinomabb anyagokból építkező, mesterien kidolgozott belső tér a kompromisszumoktól mentes dinamizmus és a legmagasabb szintű exkluzivitás szimbiózisát képviseli.
Egy mozgó, világító fényszórójú, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio elölnézetből, éjszaka.
Egy nyitott vászontetős, Motegi Vörös BMW M8 Competition Cabrio hátulnézetből, egy csillagos ég alatt álló férfival.
Egy nyitott vászontetős, Motegi Vörös BMW M8 Competition Cabrio oldalnézetből, egy csillagos ég alatt álló férfival.
Egy aszfalton álló, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio nyitott vászontetővel, felülről, éjszaka.
Egy Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio fara közelről a LED-es hátsó lámpákkal és az M8 Competition emblémával.
Egy nyitott vászontetős BMW M8 Competition Cabrio éjszaka, vörös színű Hangulatvilágítással.
Egy, a csillagos ég alatt álló, nyitott tetős BMW M8 Competition Cabrio belső tere a Merino bőrkárpitozású M Sport ülésekkel és a vörös Hangulatvilágítással.
Egy mozgó, világító fényszórójú, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio elölnézetből, éjszaka.

Keskeny, BMW Lézervilágítást alkalmazó első fényszórók, valamint magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel ellátott, jellegzetes vesék. Plasztikus kialakítású, nagyméretű légbeömlőkkel és méhsejt-mintás betéttel ellátott M első kötény. Az említett, különleges elemek alacsony építéssel találkoznak, ami rendkívül dinamikus benyomásúvá teszi az összképet. Az M8 tehát láthatóan készen áll arra, hogy bármelyik pillanatban valóságos térugrást hajtson végre.

Egy nyitott vászontetős, Motegi Vörös BMW M8 Competition Cabrio hátulnézetből, egy csillagos ég alatt álló férfival.

A BMW M8 Competition Cabrio izmos hátsó része a maximális teljesítményt fejezi ki. A kontúros, a LED-es hátsó lámpákba futó vállvonalak, valamint a hangsúlyos, domborodó kerékjárati ívek egyetlen, kompakt egységet képeznek. Az M hátsó légterelő még tovább javítja a nagy teljesítményű kabrió aerodinamikai tulajdonságait azzal, hogy csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt és így még stabilabbá teszi az autó futását.

Egy nyitott vászontetős, Motegi Vörös BMW M8 Competition Cabrio oldalnézetből, egy csillagos ég alatt álló férfival.

A hosszú orr-rész és atletikus far, valamint a kis túlnyúlások által meghatározott, lendületes sziluettből elegáns arányok bontakoznak ki. A dinamizmus benyomását a tekintélyt parancsoló, 20” méretű könnyűfém keréktárcsák, valamint a magasfényű fekete díszbetéttel ellátott Air Breather erősítik fel.

Egy aszfalton álló, Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio nyitott vászontetővel, felülről, éjszaka.

Nyitott tető mellett a BMW M8 Competition Cabrio még nyúlánkabbnak és még elegánsabbnak tűnik. Zárt állapotában a vászontető összetéveszthetetlen karakterű, a lépcsőshátú autókra jellemző sziluettet kölcsönöz az autónak. A tető automatikusan, mindössze 15 másodperc alatt nyílik ki és záródik be – 50 km/órás sebességig akár menet közben is.

Egy Motegi vörös metálfényezésű BMW M8 Competition Cabrio fara közelről a LED-es hátsó lámpákkal és az M8 Competition emblémával.

Az atletikus farrész minden egyes exkluzívan sportos részletével kihangsúlyozza a BMW M8 Competition Cabrióban szunnyadó, lenyűgöző potenciált. A jellegzetes hátsó szoknyába épített, magasfényű fekete M diffúzor az összkép meghatározó eleme a kétoldali, 100 mm átmérőjű dupla kipufogókkal együtt.

Egy nyitott vászontetős BMW M8 Competition Cabrio éjszaka, vörös színű Hangulatvilágítással.

A BMW M8 Competition Cabrio sportos, luxus színvonalú, M-specifikus műszerekkel ellátott műszerfala nyílt állásfoglalás a kompromisszummentes vezetőorientáltság mellett.

Egy, a csillagos ég alatt álló, nyitott tetős BMW M8 Competition Cabrio belső tere a Merino bőrkárpitozású M Sport ülésekkel és a vörös Hangulatvilágítással.

A BMW M8 Competition Cabrio belső egyszerre luxus jellegű és ellenállhatatlanul sportos. A kézzel varrott, elegáns teljes Merino bőrkárpittal bevont, a fejtámlájukon világító M8 logóval ellátott M Sport ülések tökéletes oldaltartást, valamint hosszú távon is kimagasló kényelmet nyújtanak.

A BMW M8 CABRIÓRÓL ÉS A BMW M8 COMPETITION CABRIÓRÓL RÉSZLETESEN: INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK.

A BMW M850i xDRIVE CABRIO FŐBB JELLEGZETESSÉGEI

A HATÉKONY SPORTOSSÁG EGYETLEN KATTINTÁSNYIRA: MOTOR, DINAMIZMUS ÉS DIZÁJN

Egy betonépület előtt álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio rézsútos oldalnézetből.

MEGGYŐZŐ ERŐ

A BMW M850i xDRIVE CABRIO HAJTÁSLÁNCA

A BMW M850i xDrive Cabrio 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú, remekbe szabott benzinmotorja mindig túláradó teljesítményt nyújt.

Egy betonépületen áthaladó, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio háromnegyedes hátulnézetből.

PÁRJÁT RITKÍTÓ DINAMIZMUS

A BMW M850i xDRIVE CABRIO DINAMIZMUSA

A BMW M850i xDrive Cabrio az egyedülálló dinamizmust nagyszerű kényelemmel ötvözi. A tökéletes trakció és az optimális iránytartás zálogai a 20” méretű, nagy sebességindexű gumiabroncsok, az M Sport differenciálművel kiegészített BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, az Adaptív M futómű, valamint az opcionális, elektromechanikus működésű karosszériadőlés-szabályozás.

Egy parton álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW xDrive Cabrio háromnegyedes elölnézetből.

EXTRAVAGÁNS MEGJELENÉS

A BMW M850i xDRIVE CABRIO KÜLSŐ DIZÁJNJA

A BMW M850i xDrive Cabrio számos, Cerium szürke – vagy opcionálisan magasfényű króm – elemével kelti szárnyra a képzeletet, amelyek rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöznek a luxus sportautónak.

Egy nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio műszerfala az M bőrkormánnyal.

LUXUS SPORTOSSÁG

A BMW M850i CABRIO BELSŐ DIZÁJNJA

A BMW M850i Cabrio legfinomabb anyagokból építkező belső tere az egyedülálló kényelmet ötvözi az exkluzív sportossággal.

A BMW M850i xDRIVE CABRIO DIZÁJNJA

FEDEZZE FEL NÉHÁNY KATTINTÁSSAL A KÜLSŐ ÉS A BELSŐ DIZÁJNT

A szabatos vonalak és az erőt sugárzó arányok tökéletes összjátéka által a BMW M850i xDrive Cabrio dizájnja dinamizmust és eleganciát sugároz. E benyomást erősítik tovább az értékes, galvanizált, Cerium szürke – opcionálisan magasfényű króm – dizájnelemek, amelyek kizárólag a BMW M850i xDrive Cabrióhoz érhetők el. Ezek közé tartoznak többek között a vesék keretei és függőleges rácselemei, valamint az Air Breatherek borításai, illetve a trapéz alakú kipufogóvégek. A belső térben az exkluzív kárpitok és felszereltségek biztosítanak kényelmes, minden apró részletében hívogató környezetet – úgy, hogy közben maradéktalanul érvényesül a luxus sportkabrió dinamikus karaktere.
Egy betonépület előtt álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio háromnegyedes elölnézetből.
Egy óceánparton álló betonépületben parkoló, nyitott vászontetős, Dravit szürke BMW M850i xDrive Cabrio felülről.
Egy álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio háromnegyedes hátulnézetben, óceánnal a háttérben.
Egy nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio belső tere az M bőrkormánnyal és az Elefántcsont BMW Individual Merino bőrkárpittal.
Egy nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio belső tere az Elefántcsont színű BMW Individual Merino bőrkárpittal borított Multifunkciós ülésekkel.
Egy betonépület előtt álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio háromnegyedes elölnézetből.

A BMW M850i xDrive orr-része a hatszögletű, Cerium szürke – opcionális magasfényű króm – kerettel és függőleges rácselemekkel ellátott dupla vesével már első pillantásra félreérthetetlenül kinyilvánítja az autó sportos ambícióit. E benyomást csak felerősítik az extrém módon vékony, BMW Laserlight technológiával ellátott LED-es fényszórók, valamint a légbeömlők magasfényű fekete elemei.

Egy óceánparton álló betonépületben parkoló, nyitott vászontetős, Dravit szürke BMW M850i xDrive Cabrio felülről.

A BMW M850i xDrive Cabrio hosszan elnyúló sziluettje, amely elegáns könnyedséggel olvad bele a szoborszerűen megformált farrészbe, a sportosság és az elegancia benyomását teremti meg. A hatást tovább erősítik a kifejező, 20” méretű könnyűfém keréktárcsák, valamint az Air Breatherek magasfényű króm díszbetétjei.

Egy álló, nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio háromnegyedes hátulnézetben, óceánnal a háttérben.

A BMW M850i xDrive Cabrio jellegzetes fara a szélesen terpesztő kerekekkel és az izmos kerékjárati ívekkel tökéletesen tükrözi az exkluzív sportkabrióban lakozó teljesítményt. A keskeny, plasztikus kialakítású LED-es hátsó lámpák, valamint a trapéz alakú, magasfényű krómmal borított kipufogók lenyűgözően hangsúlyozzák ki az autó dinamikus alkatát.

Egy nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio belső tere az M bőrkormánnyal és az Elefántcsont BMW Individual Merino bőrkárpittal.

A BMW M850i xDrive Cabrio belső tere magas szintű dinamizmusával és luxusával vonz. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpit kiemeli az exkluzív karaktert, és ugyanezt teszik az M bőrkormány, az exkluzív bőrrel borított műszerfal, a típusmegjelöléssel ellátott ajtóküszöb-borítások vagy éppen az itt is látható, magasfényű, rézhatású Fineline nemesfa belső díszítőelemek is.

Egy nyitott vászontetős, Dravit szürke metálfényezésű BMW M850i xDrive Cabrio belső tere az Elefántcsont színű BMW Individual Merino bőrkárpittal borított Multifunkciós ülésekkel.

A BMW M850i xDrive Cabrio exkluzív multifunkciós első ülései – amelyek aktív ülésszellőztetéssel és légsál funkcióval ellátottak – a legmagasabb várakozásokat is túlszárnyalják. A legfinomabb bőrkárpittal bevont ülések az elektromos háttámlaszélesség-állítás, a fokozatmentesen állítható deréktámasz, valamint manuális ülésmélység-szabályozás jóvoltából optimálisan az egyéni igényekhez igazíthatók. Az ülések minden helyzetben maximális kényelmet és kimagaslóan jó oldaltartást nyújtanak.

BMW M850i xDRIVE CABRIO: MOTOR, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK