MENJEN MÉG MESSZEBBRE, MÉG GYORSABBAN. ÉLMÉNYTELIEN ÉS ZÉRÓ EMISSZIÓVAL.

Az új BMW i3 és az új BMW i3s hatótávolsága, töltése és hatékonysága.

MENJEN MÉG MESSZEBBRE, MÉG GYORSABBAN. ÉLMÉNYTELIEN ÉS ZÉRÓ EMISSZIÓVAL.

Az új BMW i3 és az új BMW i3s hatótávolsága, töltése és hatékonysága.

MENJEN MÉG MESSZEBBRE, MÉG GYORSABBAN. ÉLMÉNYTELIEN ÉS ZÉRÓ EMISSZIÓVAL.Az új BMW i3 és az új BMW i3s hatótávolsága, töltése és hatékonysága.

A BMW i3 rendelkezik mindennel, amivel Ön bátran nézhet szembe a modern mobilitás támasztotta kihívásokkal – amelyeket azután szép csendben legyőzhet. Az akkumulátor egy gyorstöltő állomáson* körülbelül 45 perc alatt 80 százalékosra tölthető. A BMW i3 intelligens energiamenedzsment rendszere mind a városi forgalomban, mind a hosszabb kirándulások alkalmával gondoskodik a rugalmasságról és a kimagasló hatékonyságról.

*A Magyarországon rendelkezésre álló töltési lehetőségekről kérjük, érdeklődjön hivatalos BMW Márkakereskedőjénél.

Bővebben
BMW i

ERŐTELJESEBBEN. HOSSZABBAN. MESSZEBBRE.

Messzebbre jutni soha nem volt ennél egyszerűbb: a megnövelt hatótávolságú BMW i3 akár 260 kilométert is képes megtenni egy nap alatt. Az új nagy feszültségű akkumulátor több energiával látja el az elektromos motort – ily módon még intenzívebb vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt.

TÖLTÉS GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN, BÁRHOL.

A töltés még soha nem volt ennél egyszerűbb: A BMW i3-hoz kínált intelligens töltési megoldások a legmagasabb szintre emelik a rugalmasságot és a kényelmet. A digitális szolgáltatások segítségével minden korábbinál átláthatóbb módon tervezheti meg a töltési folyamatot – függetlenül attól, hogy otthon tartózkodik-e vagy éppen úton van.

 • Otthoni töltés

  A BMW i Wallbox, a BMW i Wallbox Plus és a BMW i Wallbox Connect készülékek segítségével Ön az otthonában, biztonságosan, gyorsan és kényelmesen töltheti fel BMW i3-asát. Az akkumulátor körülbelül három óra alatt 80%-osra tölthető fel. Mindez az akár 11 kW* töltési teljesítményre is képes, háromfázisú új BMW i Wallbox töltőállomással lehetséges. A BMW i telepítési szolgáltatásának keretében az Ön BMW i Wallbox készülékét képzett szakemberek szerelik fel és helyezik üzembe az otthonában.

  A még teljesebb körű fenntarthatóság jegyében Önnek lehetősége van arra is, hogy az otthonában, napelemek segítségével előállított zöld energiát bevonja a töltési folyamatba.

  *A Wallbox töltési teljesítménye akár 22 kW is lehet.

 • BMW Digital Charging Service: intelligens töltés

  A töltés lehet ilyen kényelmes és egyénre szabott is: a BMW Digital Charging Service (DCS) szolgáltatás jóvoltából Ön automatikusan azokban az idősávokban végezheti a töltést, amikor a legkedvezőbbek az energiatarifák. Mindez csökkenti a töltési költségeket, egyúttal lehetőséget biztosít a megújuló energiaforrások célzott kihasználására. A DCS önállóan vezérli a töltési folyamatot, gondoskodva arról, hogy a kívánt indulási időre teljesen fel legyen töltve a jármű akkumulátora. Amennyiben Ön BMW i Wallbox Connect típusú töltőállomással rendelkezik, a még nagyobb fenntarthatóság jegyében arra is lehetősége nyílik, hogy a saját napelemei által termelt energiát használja fel a töltéshez. A DCS teljesen átláthatóvá teszi a megújuló energiaforrások használatát.

  A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországon.

 • Nyilvános töltés*

  Számtalan ok adódik arra, hogy útra keljen BMW i3-asával – és ugyanilyen sok lehetőség adódik a út közbeni töltésre is. A BMW i3 váltóáramú (AC) és egyenáramú (DC) nyilvános töltőállomásokon egyaránt feltölthető. Mindez még rugalmasabbá teszi az autó használatát, emellett a lehető leggyorsabb töltést biztosítja. Ez azért lehetséges, mert a nyilvános egyenáramú töltőállomáson az energia egyenletes áramlás mellett közvetlenül a jármű akkumulátorának nagyfeszültségű tárolóegységébe továbbítódik. Ennek köszönhető, hogy a BMW i3 akkumulátora körülbelül 45 perc alatt 80%-osra tölthető fel. Alternatívaként Ön igénybe veheti a váltóáramú töltőállomásokat (AC) is, amelyeken nagyjából három óra alatt akár 80%-osra töltheti fel BMW i3-asának akkumulátorát. Ily módon tehát a váltóáramú töltőállomások különösen jól kihasználhatók, amikor jármű hosszabb időn át parkol például egy bevásárlókörút alkalmával.

  *A Magyarországon elérhető nyilvános töltési lehetőségekről kérjük, érdeklődjön hivatalos BMW Márkakereskedőjénél.

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.