BMW X4

BMW X4

Mindegy, hogy Ön milyen kihívással találja szemben magát, a BMW X4 azonnal felveszi a kesztyűt. Progresszív dizájnjával és kupészerű sziluettjével az autó olthatatlan tettvágyat sugároz magából. A elsőrangú dinamizmusnak, az alacsony súlyponttal párosuló innovatív könnyűépítésnek, valamint a még tovább növelt teljesítménynek köszönhetően pedig csak egyvalami van Ön és az úti célja között: a vezetés színtiszta élménye.

Bővebben

AZ 5 FŐ ISMÉRV.

  • 01 Atletikus külső megjelenés jellegzetesen kupés sziluettel
  • 02 Kimagasló menetteljesítmények a 354 lóerőnek és az 500 Nm-nek köszönhetően
  • 03 Sportos és elegáns belső tér Sensatec borítású műszerfallal
  • 04 Az egyik legintelligensebb vezetőt segítő rendszer a Driving Assistant Plus részeként
  • 05 Mindig pontos, és ideális hálózati kapcsolatokat élvez az innovatív digitális szolgáltatások jóvoltából
„Az új BMW X4 az X modellek robusztusságát egy sportautó nyers erejével ötvözi.”
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke.
„A külső dizájn az első generáció egyedi karakterét következetesen, letisztult, modern felületkialakítással viszi tovább.”
Marc Michael Markefka, a BMW Automobiles középkategóriás járművek dizájnjáért felelős részlegének vezetője

AZ INFORMÁCIÓS VILÁGSZTRÁDÁN IS HOZZA A FORMÁJÁT.

A BMW X4 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

A BMW X4 ugyanolyan csúcsteljesítményt nyújt a világhálón is, mint az úton. A legkorszerűbb vezetőt segítő rendszerek maximális biztonságot és kényelmet garantálnak, miközben az innovatív infotainment rendszer gondoskodik a szórakozásról és a tájékoztatásról. A BMW ConnectedDrive intelligens digitális szolgáltatásainak jóvoltából pedig Ön mindig optimális összeköttetéseket élvezhet menet közben – az egyszerű és pihentető hétköznapi mobilitás jegyében.

Bővebben

Csapatjátékos és mindentudó zseni.

A Driving Assistant Plus kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést monoton vagy bonyolult helyzetekben. Az említett szituációk között ugyanúgy ott van a dugókban és a lépésben haladó autósorokban való araszolás, a várost átszelő, hosszú utak megtétele, az országutakon és az autópályákon való haladás, mint a forgalmi csomópontokban való tájékozódás és a sávváltás.
Bővebben

Irányítópulttá változtatott műszerfal.

A jármű infotainment rendszerének kezelése mostantól még egyszerűbb, magától értetődőbb és informatívabb. A vezető a kezelőfelületet az érintőképernyőn keresztül, az iDrive kontrollerrel, a beszédvezérléssel vagy a gesztusvezérléssel használhatja – a választás lehetősége az ő kezében van. A csempék nem statikus menünézetben, hanem élő tartalommal jelennek meg.
Bővebben

Nagyobb áttekinthetőség, kisebb figyelemelvonás.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre lehet összpontosítani. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn.
Bővebben

Multifunkció 12,3 colos méretben.

A Black Panel technológiával ellátott, 12,3 col átmérőjű, fekvő formátumú, multifunkciós kijelző lenyűgöző módon teszi láthatóvá a vezetési élmény paramétereit. Az alábbi három mód – mindegyik a saját színsémájával és egyedi grafikai stílusával – jeleníthető meg a műszeregységen: ECO PRO, COMFORT és SPORT.
Bővebben

Útbaigazítás az utolsó méterig.

Érkezzen meg időben és kipihenten. Miután kiszállt az autójából, a Door to Door navigáció végigvezeti Önt a céljához vezető utolsó rövid útszakaszon, illetve vissza a járműhöz. Az autójának Connected Onboard kijelzőjén megjelenő információk, valamint a BMW Connected app push üzeneteinek segítségével gyorsan hozzáférhet okostelefonjának gyalogos navigáció szolgáltatásához.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Bővebben

Fő a tökéletes időzítés.*

Mindig idejében érkezzen meg soron következő találkozójára. A BMW Connected applikáció Time to Leave Notification funkciója okostelefonján vagy okosóráján idejében figyelmezteti Önt arra, hogy mikor kell elindulnia soron következő találkozójára. A funkció a valós idejű közlekedési információkat* figyelembe véve számítja ki az optimális indulási időt, ami garantálja, hogy Ön idejében érkezzen meg úti céljához.

A *-gal jelölt szolgáltatások Magyarországon egyelőre nem elérhetők.

Bővebben

Adatgyorsító.

A felszereltség egy LTE szabványt használó WiFi hotspotot* foglal magában, amely módot ad az internethez való díjköteles csatlakozásra. A hotspot a beépített SIM-kártyával csatlakozik annak azt internetszolgáltatónak a hálózatához, amelynél a felhasználó előfizetéssel rendelkezik.

*Magyarországon egyelőre nem elérhető.
Bővebben

X SZÁMÚ LEHETŐSÉG CÉLJAI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ.

Eredeti BMW tartozékok.

Miért is választana egyvalamit, ha minden az Öné lehet. Az eredeti BMW tartozékok kínálatában minden olyasmit megtalál, amivel nemcsak leküzdheti a kihívásokat, hanem élvezheti is azokat.

Bővebben

Sportos kinyilatkoztatás.

A karbonszál-erősítésű műanyagból aprólékos kézi munkával készített, feltűnő külső tükörházak kiemelik a jármű high-tech pedigréjét. A tükörházak dinamizmust sugárzó dizájnja látványos, prémium szintű megjelenést kölcsönöz az autónak, emellett egyedien sportos vonással gazdagítja azt.
Bővebben

Mindenre jók. Tehát semmitől nem kell tartania.

Az első és a hátsó lábtérbe való, tökéletesen méretre szabott velúr lábszőnyegek szennyeződés-lepergetők és vízállók. A szőnyegek színe illik a padlókárpitéhoz, amelyet hatásosan védenek meg. Mindezzel megkönnyítik az autó takarítását, egyszersmind minőségivé teszik a lábtér megjelenését.
Bővebben

Nyitva tartott szemmel.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely minden, az autó körüli történést rögzít – még éjszaka is. Amennyiben a jármű közelében bármilyen gyanús történést vagy rendellenes mozgást észlel, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket annak érdekében, hogy dokumentálhatók legyenek az esetleges ütközések vagy (a megkísérelt) autófeltörések.
Bővebben

Kikovácsolt sportosság bikolor kivitelben.

A kitűnő minőségű, 21” méretű, kovácsolt, matt Fekete, kétszínű kivitelű BMW M Performance Y-küllős 701 könnyűfém keréktárcsák – amelyeknek a külső felülete polírozott – optimalizált tömegűek és BMW M logóval ellátottak. A komplett nyári kerékkészlet részeként elérhető, elöl 8,5J x 21, hátul 9,5J x 21 méretű könnyűfém keréktárcsákon 245/40 R21 100Y XL RSC, hátul 275/35 R21 103Y XL RSC gumiabroncsok feszülnek.
Bővebben

A sportosság matt fekete kifejezője.

A prémium minőségű, 20” méretű Y-küllős 695 könnyűfém keréktárcsák két rétegbe rendezett, matt fekete küllőkkel rendelkeznek. A gumiabroncsnyomás-érzékelő rendszerrel ellátott, komplett nyári kerékkészlet részeként elérhető, elöl 8J x 20, hátul 9,5J x 20 méretű könnyűfém keréktárcsák 245/45 R20 103W XL RSC, illetve 275/40 R20 106W XL RSC gumiabroncsokkal szereltek.
Bővebben

Látványos dizájn, meggyőző praktikum.

A titánezüst színű oldalpanelekkel ellátott, modern tetődoboz, amely 420 liter űrtartalmú, mindegyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. Köszönhetően annak, hogy két oldalról nyitható és mindkét oldalon hárompontos központi zárral rendelkezik, a tetődoboz egyszerűen rakodható és tartalma védve van a tolvajoktól.
Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.