BMW i

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW i3s)

6,9

Maximális sebesség tisztán elektromos meghajtással, km/óra (BMW i3s)

160

Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (BMW i3s)

16,2-16,5

Elektromos hatótávolság átlagos napi használat mellett, km (BMW i3s)

260

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid fekete fényezés E-Copper kiemelésekkel, rézsútos elölnézet
20” méretű, Jet fekete duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, BMW i3s Edition RoadStyle, külső
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid fekete fényezés E-Copper kiemelésekkel, rézsútos hátulnézet
Dalbergia barna natúrbőr kombináció, BMW i3s Edition RoadStyle, belső tér

BMW I3S EDITION ROADSTYLE.

Maga a megtestesült felvillanyozó vezetési élmény: a BMW i3s Edition RoadStyle kiadás a jármű egyedi karakterét a különleges, E-Copper kiemelésekkel ellátott Fluid fekete fényezéssel gazdagítja tovább, amely ott látható a veséken, az első lökhárító légbeömlőin és az oldalküszöbökön is. Az autó eleve karakteres megjelenését a lenyűgöző, 20” méretű, Jet fekete duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, valamint a hővédő üvegezés teszik még egyedibbé. A korlátozott példányszámban készülő elektromos jármű beszálláskor finom, egyszersmind fenntartható anyagokkal – köztük a Dalbergia barna Stellaric natúrbőr kombinációjú kárpittal és a matt sötét Tölgy belső díszítőelemekkel – fogadja Önt. Az exkluzív kiadás egy további megkülönböztető jegye: az első ülések fejtámláin hímzett „Edition RoadStyle” felirat – azaz a kiadás neve – látható.

A FEJLŐDÉS KÉT FELVILLANYOZÓ MEGJELENÉSI FORMÁJA.

AZ ÚJ BMW i3.

AZ ÚJ BMW i3s.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

A BMW i3 nem ül fel semmilyen divathullámra – ez az autó a magabiztos életstílus kifejezője. Progresszív formanyelve letisztultságot fejez ki és egyértelmű utalást tesz a lounge-jellegű belső térre. Utóbbi könnyed stílusa mellett fenntartható anyagaival és praktikus részleteivel hódítja meg Önt. Egy olyan járműről van szó tehát, amely az egyéniségével maga diktálja a trendeket.

Bővebben

PIHENTETŐ MOBILITÁS.

Az Amazon Alexa Car Integration funkciójának jóvoltából Ön kényelmesen használhatja az autójában a hangasszisztenst.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.