i4 M50 xDrive Gran Coupé

SHOP THE LOOK

i4 M50 xDrive Gran Coupé

i4 M50 xDrive Gran Coupé

AZ ÚJ BMW

i4

BMW M

AZ ÚJ BMW i4 M50 xDRIVE.
100% ELEKTROMOS.

Cégeknek akár 0% kamattól. *

[1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

[2] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

 

* A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós BMW i4, BMW i5 Limousine, BMW i5 Touring, BMW i7, BMW iX1, BMW iX2, BMW iX3, BMW iX modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.07.01-től 2024.09.30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A BMW i4 M50 xDrive jellegzetes M vezetési élményt és teljesen újszerű dizájnt kínál – helyi károsanyag kibocsátás nélkül. Fedezze fel az új BMW 4 Gran Coupé összes modellváltozatait, felszereltségi opcióit és műszaki adatait.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

   i4 M50 xDrive Gran Coupé
   i4 M50 xDrive Gran Coupé

   Teljesítmény[2]

   400 kW (544 LE)

   0–100 km/óra[2]

   3,9 s

   Legnagyobb sebesség[2]

   225 km/óra

   Hatótáv[1][2]

   457–515

   [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

   [2] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   A BMW i4 M50 xDrive külsejének új formavilága

   A TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY. 100%-BAN ELEKTROMOS MEGHAJTÁSSAL.

   A BMW i4 M50 xDrive tisztán elektromos meghajtása zökkenőmentesen gyorsul 0-ról 100 km/h-ra 3,9 másodperc alatt[2]. Az M modellekre olyannyira jellemző atletikus megjelenés itt is azonnal szembetűnik: az új M frontrészt adaptív LED fényszórók, a hátsó részt M hátsó légterelők és lézertechnológiás hátsó lámpák, az oldalakat pedig M tükrök és az exkluzív kerekek teszik jellegzetessé. A beltérben az M sportülések, valamint az új M bőrkormány gondoskodnak az M-es vezetési élményről.

   [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

   [2] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

   AZ ÖN ÚJ BMW i4 M50 XDRIVE MODELLJÉT.

    Info content placeholder

    PONT ÚGY MEGY,

    MINT EGY M MODELL.

    0:00
    0:00 /  0:00

    A LEGERŐTELJESEBB SPORTPROGRAM.

    Az M Sport Pro csomag sportkocsivá alakítja BMW-jét. A csomag az M Sport csomagot számos egyéb opcionális külső és belső elemmel egészíti ki.

    DIZÁJN

    AKÁR EGY M MODELL.

    A SÖTÉT RÉSZLETEK EGYÉNI MEGJELENÉST SUGÁROZNAK.

    Összetéveszthetetlen megjelenést ad BMW-jének: Az M Shadow Line kivitelű első és hátsó lámpák sötétített dizájnelemekkel rendelkeznek a fő fényszórókban.

    ÉRZÉSRE PONT OLYAN, AKÁR EGY M MODELL.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 xDrive M sportülések a vezető és az első utas számára

    KIVÁLÓ OLDALTÁMASZTÁS DINAMIKUS VEZETÉS KÖZBEN IS.

    Az M sportülések ideális üléspozíció kialakítását teszik lehetővé. Beépített fejtámlával és M logóval.

    HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

    100%-OSAL FELVILLANYOZÓ ÉLMÉNY.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ÉRJE EL ÚTI CÉLJÁT MINDENFÉLE NEHÉZSÉG NÉLKÜL. A BMW i4 M50 xDRIVE VEZETÉSE ÉS TÖLTÉSE.

    more Information

    Keresési hatósugár

    Töltési megálló beiktatása szükséges

    A töltési megállók itt feltüntetett száma azt mutatja, hogy hányszor kell út közben energiát vételeznie.

     

    A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltőpontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

     

    A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

    Teljes töltési idő

    A feltüntetett érték azt az időt mutatja, amelyet Önnek nagy valószínűséggel töltésre kell fordítania út közben. A rendszer csak a ténylegesen létező (2023. április 25-i állapot), a lehető legkisebb kitérőt igénylő töltési pontokat veszi figyelembe a számítás során, valamint abból indul ki, hogy Ön 100%-ig feltöltött akkumulátorral kezdi meg az utazást.

     

    A kalkuláció a villámtöltő állomásokat (pl. az IONITY hálózatába tartozókat) részesíti előnyben, mivel azokon maximális teljesítménnyel tölthető a járműve.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Teljes utazási idő, töltéssel együtt

    A feltüntetett teljes utazási idő a becsült, a haladással töltött időből, valamint a töltésre fordított időből áll össze.

     

    A kalkuláció abból indul ki, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalon halad mindenféle közlekedési fennakadás, vagy egyéb késleltető tényező nélkül.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő fogyasztók használatától, valamint az adott modelltől függ. A töltési idők a 23 °C-os környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkoznak. A töltési idő a felhasználói szokásoktól függően változhat. A feltüntetett adatok a választott modell alapfelszereltségű változatára érvényesek. Az adatok éppen ezért eltérőek lehetnek ugyanazon modell más felszereltséggel rendelkező változatainak esetében.

     

    A My BMW app jóvoltából bárhol és bármikor tájékozódhat a még rendelkezésre álló hatótávról és a töltöttségi szintről. Állítson magának össze töltésre optimalizált útvonalakat, majd továbbítsa azokat a járművébe. Töltse le most az alkalmazást és próbálja ki azt a demó módban.

     

    Hogyan jöttek ki ezek az értékek?

     

    Ezek a javasolt útvonalak becslést adnak Önnek a várható teljes menetidőről, amelybe beleszámít a töltésre fordítandó idő is 100%-os kezdeti töltöttséget feltételezve. A kalkuláció azzal számol, hogy a töltési pontok szabadok és működőképesek, illetve, hogy Ön a leggyorsabban megtehető útvonalat választja, ahol sem útakadályok, sem egyéb tényezők nem lassítják a haladást. A töltési pontokra és az időtartamra vonatkozó információk abból indulnak ki, hogy Ön legalább 10%-os töltöttségi szinttel kezdi meg az energiavételezést.

     

    Fontos szem előtt tartani, hogy a töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól és a kiegészítő fogyasztók használatától függ. A töltés időtartama 23 Celsius-fokos környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkozik. A töltés időtartama a felhasználói szokásoktól függően változhat.

     

    Milyen feltételezéseken alapul ez a számítás?

     

    A hatótávolság-számítás eredménye csak tájékoztató jellegű: ne kezelje megbízható adatként. A tényleges hatótávolság és töltési idők olyan egyéb tényezőkön is múlnak, mint az akkumulátor töltöttsége, kora, hőmérséklete, a környezeti hőmérséklet, a feszültség stabilitása, a vezetési stílus stb.

     

    A számítások elméleti értékeken, átlagértékeken és feltételezéseken alapulnak, és csak tájékoztató jellegűek. A feltüntetett hatótávadatok a valósághűbb WLTP mérés eredményein alapulnak.

    more Information

    Töltési idők

    Töltési idő

    Nyilvános töltés

    Villámtöltő állomás

    Különösen gyorsan töltheti fel {model.description} járművét a villámtöltő állomásokon (például azokon, amelyek az IONITY hálózatába tartoznak). Az ezeken a töltőállomásokon rendelkezésre álló egyenárammal (DC) lényegesen gyorsabb a töltés, mint váltóárammal (AC), amely például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető. A villámtöltő állomások tehát éppen emiatt ideálisak az út közbeni töltéshez. Az ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra való feltöltéséhez. A kalkuláció a jármű által lehetővé tett legnagyobb teljesítményű töltéssel számol. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó villámtöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot.)

    Gyorstöltő állomás

    Amennyiben a városi jövés-menés során vagy utazás közben gyorsan lenne szüksége áramra, az a legjobb, ha beáll egy gyorstöltő állomásra. Már csak azért is, mert az ezeken az állomásokon elérhető egyenárammal (DC) nagyobb töltési teljesítmény érhető el, mint például a háztartási elektromos csatlakozókból vételezhető váltóárammal (AC). A gyorstöltő állomások tehát különösen alkalmasak az utazás közbeni töltésre. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 10-ről 80%-ra, 50 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. Az akkumulátor töltése ebben a tartományban a leggyorsabb, egyben a legkíméletesebb is. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó gyorstöltő állomást. (2023. március 22-ei állapot) (2023. március 22-ei állapot)

    AC töltőállomás

    A váltóáramú (AC) töltőállomások úgyszólván mindenütt ott vannak. Ezek különösen ideálisak a rendszeres, hosszabb időtartamú – például az éjszakai vagy a munkaidő alatti – töltésekhez. Az itt látható ábrán azt az időt láthatja, amely minimálisan szükséges az akkumulátor 0-ról 100%-ra, a maximális 22 kW teljesítménnyel való feltöltéséhez. A töltési teljesítmény a jármű felszereltségétől függ. A térképre pillantva láthatja az összes, a BMW Charging hálózatába tartozó váltóáramú töltőállomást. (2023. március 22-ei állapot.)

    Otthoni töltés

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Otthonában Ön valamely Wallbox készülékkel vagy a Flexible Fast Chargerrel töltheti BMW i4 M50 xDrive járművét. Mindkét rendszer váltakozó áramú (AC). A Wallbox maximális töltési teljesítménye 22 kW a járműtől, az opcióktól és a piactól függően, míg a Flexible Charger (Mode 2) legfeljebb 11 kW teljesítményt nyújt. Az ábrán az akkumulátor 0-100%-os töltéséhez szükséges minimális időigény látható 11 kW teljesítménnyel.

    Töltőállomások szűrése

    A töltési teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a környezeti hőmérséklettől, az egyéni vezetési profiltól, a kiegészítő fogyasztók használatától, valamint az adott modelltől függ. A töltési idők a 23 °C-os környezeti hőmérséklet melletti, előzetes vezetést követő töltésre vonatkoznak. A töltési idő a felhasználói szokásoktól függően változhat. A feltüntetett adatok a választott modell alapfelszereltségű változatára érvényesek. Az adatok éppen ezért eltérőek lehetnek ugyanazon modell más felszereltséggel rendelkező változatainak esetében.

     

    A  My BMW App  alkalmazás jóvoltából bárhol és bármikor tájékozódhat a még rendelkezésre álló hatótávolságról és a töltési állapotról. Állítson magának össze töltésre optimalizált útvonalakat, majd továbbítsa azokat a járművébe. Töltse le most az alkalmazást és próbálja ki azt a demó módban.

    TÖLTSÖN. AHOL ÉS AHOGYAN CSAK SZERETNE.

    TECHNOLÓGIÁK.

    MÉG JOBB ÖSSZEKÖTTETÉSEK.

    Az Ön figyelmes asszisztense.

    A Driving Assistant Professional 210 km/órás sebességig biztonságosan tartja a sávot és a követési távolságot az elöl haladó járműtől. Extra előny – különösen araszoló forgalomban. Vészhelyzetben a BMW állóra fékez, majd automatikusan újra felgyorsít.

     

    Több kamera az egyszerűbb parkolásért.

    A Parkolóasszisztens Plus remek rálátást biztosít az autó környezetére a parkolási manőver közben. A kiegészítő kamerák képéből a rendszer háromdimenziós képet generál, amely a központi kijelzőn jelenik meg. Ily módon rögtön láthatja, hogy mennyi hely van a manőverezéshez.

    Távolsági fényszóróját folyamatosan használhatja.

    BMW-je a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens segítségével automatikusan kitakarja a többi közlekedőt a lámpák fénykévéjéből. Nem kell tehát Önnek átkapcsolnia a táv- és a tompított fény között. A megvilágítás mégis mindig optimális lehet.

    Nyugodtan hagyja otthon az autókulcsot.

    A kompatibilis mobileszközök BMW digitális kulccsá alakíthatók. BMW-jét okostelefonnal vagy okosórával is nyithatja és indíthatja. A digitális kulcsot akár öt emberrel is megoszthatja.

    Tekintsen át még több információt egyetlen pillantással!

    A BMW Head-Up kijelző a navigációs útmutatásokat és a menetadatokat közvetlenül a látómezőjébe vetíti. A Kiterjesztettvalóság-nézet az ellenőrző kijelzőn megjelenő, a valós környezetet ábrázoló videóképekre vetíti rá a navigációs útmutatásokat, és a műszercsoporton jeleníti meg azokat.

    DIGITÁLIS FUNKCIÓK.

    BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK.

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A BMW i4 M50 xDRIVE MODELLEL KAPCSOLATBAN.

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    TOVÁBBI FELSZERELTSÉGI OPCIÓK

    Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

    [1] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.

    [2] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

    [3] A képen a BMW M440i xDrive Gran Coupé látható.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.