BMW Service, 2024, áttekintés

BMW SERVICE.

CSAK NYUGODTAN. BÍZZA RÁNK.

#történjenbármi. Ön és a járműve a legjobb kezekben van a hivatalos BMW márkaszervizben. A Proaktív gondoskodás szolgáltatás formájában pedig arra teszünk ígéretet, hogy minden körülmények között biztosítjuk a mobilitását. Tehát dőljön hátra, és éljen a személyre szabott BMW Service Inclusive csomagok nyújtotta előnyökkel. Vagy fogadja örömmel a BMW Szerviz 5+ vonzó, all-inclusive árait. Amiben egészen biztos lehet: ott van a tarsolyunkban a megfelelő ajánlat. Mindez azt a célt szolgálja, hogy maradéktalanul kielégítsük az Ön és a BMW-je igényeit azon a sok-sok gondtalan kilométeren át, amelyet együtt tesznek meg.

ELŐNYÖK

AZ ELŐNYÖKRŐL DIÓHÉJBAN.

BMW Service, 2024, proaktivitás ikon

PROAKTÍV.

BMW Service, 2024, legjobb minőség ikon

MINŐSÉG ÉS SZAKÉRTELEM.

BMW Service, 2024, kiterjedt szervizhálózat-ikon

KITERJEDT SZERVIZHÁLÓZAT.

BMW Service, 2024, eredeti BMW alkatrészek ikon

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

BMW Service, 2024, átfogó szolgáltatáskínálat ikon

ÁTFOGÓ SZOLGÁLTATÁSKÍNÁLAT.

BMW Proaktív gondoskodás

BETARTOTT ÍGÉRET.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024,

Már azelőtt gondoskodunk az Ön problémáinak elhárításáról, hogy azok ténylegesen előálltak volna. A Proaktív gondoskodással kiegészített BMW Service szolgáltatások idejekorán felismerik a karbantartási igényeket és a kopó alkatrészek cseréjének időszerűségét, csakúgy, mint a műszaki jellegű hibákat. Ön professzionális, az egyéni igényeinek megfelelő támogatást kap szakembereinktől. Egyszóval gondoskodunk arról, hogy biztonságban autózhasson.

BMW ÁTVIZSGÁLÁS ÉS SZERVIZ

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, JÁRMŰVÉNEK ÉRTÉKTARTÁSÁT SZAVATOLÓ SZOLGÁLTATÁSOK.

BMW Service Inclusive, 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Egyszeri fizetés, mindenkor gondtalan autózás. Az egyszeri alkalommal fizetendő BMW Service Inclusive csomagok esetében többféle időtartam vagy futásteljesítmény közül választhat. Ameddig él a szerződés, minden benne foglalt szervizszolgáltatás külön díjfizetés nélkül jár Önnek. Ráadásul a BMW-je mindig a legjobb kezekben lesz. Legyen szó a világ bármelyik résztvevő hivatalos BMW márkaszervizéről.

BMW Szerviz 5+, 2024

BMW SZERVIZ 5+.

A BMW-je már több mint ötéves? Éljen a kedvezményes árak, valamint az exkluzív, a biztonságot, az értéktartást, valamint a hamisítatlan vezetési élményt szavatoló BMW szervizszolgáltatások biztosította előnyökkel. A vonzó árak magukban foglalják a fékekhez tartozó eredeti BMW alkatrészek, üzemanyag- és mikroszűrők árát, valamint szakembereink munkadíját is.

BMW meghosszabbított jótállás, 2024

BMW MEGHOSSZABBÍTOTT JÓTÁLLÁS.

Maradjon a védőernyő alatt. A BMW meghosszabbított jótállás szolgáltatás lehetővé teszi az Ön számára azt, hogy az alap 2 éves jótállási időt 3–5 évig vagy 200 000 kilométeres futásteljesítményig tolja ki. A szerződéses időtartam végéig, illetve futásteljesítmény eléréséig gondtalanul élvezheti bőséges választékban elérhető szolgáltatások, valamint az eredeti BMW alkatrészek felhasználásával, gyorsan elvégzett javítások előnyeit.

TOVÁBBI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK

AZ ADOTT HELYZETBEN LEGMEGFELELŐBB SZOLGÁLTATÁS.

Kozmetikai javítások, gumicsere vagy országúti segélyszolgálat – számunkra az első az Ön biztonsága.

MY BMW APP

KÖZVETLEN ÖSSZEKÖTTETÉS ÖN ÉS A BMW-JE KÖZÖTT.

A My BMW app, amely állandó összeköttetést teremt Ön és a BMW-je között, egyetlen pillantással áttekinthetően látja el a járművével kapcsolatos információkkal. Az applikáció mindenről – ideértve az esedékessé vált szervizt is – tájékoztatja, hibaüzeneteket jelenít meg, illetve megismerteti átfogó szolgáltatáskínálatunkkal.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK.