BMW M modellek eltérő színekből álló, V-alakzatra emlékeztető fényezéssel

BMW INDIVIDUAL.

STÍLUSSAL A MEGSZOKÁSOK ELLEN.

Ön a stílus, nem pedig a konvenciók mellett tette le a voksát. Hiszen ugyanúgy szereti a váratlant, mint a különlegeset. Miért nem mutatja meg a külvilágnak mindezt? Egy olyan BMW-vel, amely pontosan tükrözi az ízlését. A BMW Individual segítségével ugyanis exkluzív módon juttathatja érvényre személyiségét. Legyen szó akár egy izgalmasan vonzó fényezésről, lenyűgöző bőrkárpitról vagy egymást remekül kiegészítő, kitűnő minőségű belső részletekről – a választékban minden megtalálható. Emelkedjen ki a tömegből saját, egyéni stílusával és hagyja ott kézjegyét az autó külsején és belsején, oly módon, hogy azt ne lehessen nem észrevenni. Elvégre a stílus mindig karakter kérdése.

Bővebben
BMW INDIVIDUAL.STÍLUSSAL A MEGSZOKÁSOK ELLEN.

A DIZÁJN SZABADSÁGÁNAK NEVE IS VAN.

Az egyéni karakter kinyilvánításának exkluzív módja: ismerkedjen meg az izgalmasan vonzó műremekekkel, a tökélyre szabott Edition kiadásokkal, valamint az inspiráló BMW Individual felszereltségekkel – és fedezze fel a BMW Individual által felkínált változatos lehetőségeket néhány kiválasztott példán keresztül.

Bővebben
BMW M3 Limousine, G80, 2021, egy BMW Individual Verde Mantis fényezésű, rézsútos elölnézetből látható autó egy BMW M3 Limousine, G80, 2021, BMW Individual Menta zöld autóval szemben, egy kivágással a háttérben, közeli felülnézetből

BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSEK: AZ ÖN SZEMÉLYISÉGÉNEK SOKSZÍNŰ KIFEJEZÉSI MÓDJA.

Engedje szabadjára kreativitását: a BMW Individual jóvoltából Ön 100-nál is több izgalmasan vonzó fényezés közül választhat – hogy még exkluzívabbá tehesse saját BMW-jét. Színek a Macau kéktől a Lime Rock szürkéig. A Fire narancstól a Frozen feketéig. Matt vagy metál, lenyűgözően előkelő vagy extravagáns – a fényezések mindegyike tökéletes ragyogásával és látványos színmélységével ejt ámulatba. Az eredmény: az általunk kínált, csúcsminőségű fényezések a figyelem középpontjába helyezik az Ön autóját, legyen az látható bármilyen szögből. Ez pedig mindenütt így van, álljon a jármű a háza előtt, haladjon a kanyargós alpesi utakon vagy suhanjon a Riviéra pálmafákkal szegélyezett bulvárján. Mindegy tehát a helyszín: a stílusos és karakteres megjelenés garantált.

FÉMESEN RAGYOGÓ STÍLUS.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy BMW Individual Thundernight metálfényezésű autó rézsútos felső elölnézetből, részletfotó

Ragyogó kilátások az acélos teljesítményre. A BMW Individual metálfényezések eszményi módon emelik ki az Ön BMW-jének kontúrjait azzal, hogy – különösen napsütésben – megtörik a fényt. Csodálattal tölthetik el Önt a változó szögben beeső fény hatására létrejövő csillogó effektusok, amelyeket csak még hatásosabbá tesz a fényezések látványos, mély ragyogása. A számos, rendkívül kifejező szín megadja a BMW-jének azt a bizonyos pluszt – az Ön stílusával összhangban.

ELBŰVÖLŐ MATT HATÁS.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy álló BMW Individual Frozen szürke metálfényezésű autó felső elölnézetből, részletfogó

Tegye még szemrevalóbbá BMW-jét – a BMW Individual matt fényezéseinek segítségével. E fényezések érzékletesen hangsúlyozzák ki az Ön tekintélyt ébresztő autójának atletikus és erőt sugárzó dizájnnyelvét, egyszersmind ultramodern megjelenést kölcsönöznek számára. Ami pedig a legjobb az egészben: a matt fényezések úgyszólván bármilyen fényviszonyok között remekül engedik érvényesülni a szoborszerűen plasztikus felületek közötti izgalmas összjátékot – elérve ezzel azt, hogy az autó minden egyes részlete maximális kifejező erővel bírjon.

A BMW Individual a BMW M exkluzív testreszabási programja, amelynek segítségével Ön meglepően egyedivé teheti autóját, egyúttal maximális kifejezőerővel ruházhatja fel azt.
Markus Flasch, a BMW M GmbH igazgatója

BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSEK A BMW X MODELLEKHEZ.

Négy különböző BMW X modell tömb alakzatban egy országúton

Az exkluzív és kitűnő minőségű BMW Individual fényezésekkel Ön rendkívül különleges megjelenést kölcsönözhet X járművének. Függetlenül attól, hogy az Ön tetszését a különlegesen telt és ragyogó Atlantis, Le Mans kék vagy Java zöld, netán az izgalmasan vonzó matt Frozen fekete vagy Frozen Marina kék fényezés nyeri-e el, könnyedén egyedi preferenciáihoz igazíthatja autójának sportos külső megjelenését. Mindemellett pedig még egyénibb, dinamikusabb vagy éppen exkluzívabb jelenséggé teheti a járművét. Sikerült felkeltenünk az érdeklődését? A BMW Individual megjelenítő lehetőséget ad Önnek arra, hogy megszerezze első informatív benyomásait.

BMW M4 Competition x KITH Edition fekete BMW Individual Merino teljes bőrkárpittal és M Trikolór M Karbon kagylóülésekkel

BMW INDIVIDUAL BŐRKÁRPITOK: KIVÉTELES BELSŐ ÉRTÉKEK.

Engedje szabadon érvényesülni stílusát. De tegye mindezt rafináltan stílusosan. Válassza például a makulátlan, finomszemcsés felületű BMW Individual Merino bőrkárpitot. E kárpit kiemelkedően exkluzívvá és legalább ugyanannyira egyénivé teszi az Ön BMW-jének belső terét. A legjobb azonban mégis az, hogy a BMW Individual lenyűgözően sokféle anyagot, színt és kombinációs lehetőséget bocsájt a rendelkezésére.
A választékban ugyanúgy megtalálhatók a kifejezetten sportos vagy az atletikusan elegáns és luxus bőrkárpitok – amelyek lehetnek egyszínű vagy bikolor kivitelűek, diszkrét vagy exkluzív kontrasztvarrásúak –, mint a legfinomabb Alcantara/bőr kombinációk. Az exkluzív bőrkárpitok ezen sokoldalú választékának jóvoltából a legapróbb részletekig maximálisan az egyedi preferenciáinak megfelelően állíthatja össze BMW-jét.

A BMW Individual lehetővé teszi vásárlóink számára, hogy a stílusosság legfelső fokát képviselő felszereltségek segítségével úgy ússzanak sikeresen az ár ellen és emelkedjenek felül a bevett normákon, hogy közben maximálisan érvényre juttathassák saját személyiségüket.
Lothar Schupet, ügyféltanácsadási vezető, BMW M márkamenedzsment
BMW Individual Fineline fekete nemesfa belső díszítőelemek alumínium berakással, közelről

BMW INDIVIDUAL BELSŐ DÍSZÍTŐELEMEK: TÖKÉLYRE VITT KIDOLGOZÁS.

Igazi, távolról sem felszínes látványosságok: a BMW Individual választékából származó, lenyűgöző belső díszítőelemekkel Ön exkluzív, sportos vagy éppen luxus szintű részletekkel gazdagíthatja BMW-je belső terét. Mindezt teheti az ízlésének, valamint a jármű karakterének megfelelően. Különbözőségük mellett a belső díszítőelemeknek van egy közös vonásuk: a pazar felületi megmunkálású díszítőelemek mindegyike a legkiválóbb minőségű anyagokból készül rendkívüli gondossággal. Legyen szó alumíniumszövetről, karbonról vagy nemesfáról, Ön izgalmas kontrasztokat teremthet BMW-jének belső terében vagy éppen példás harmóniát hozhat létre a belső tér többi eleme és a díszítőelemek, valamint a bőrkárpit között.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy kapuban álló, BMW Individual Signal zöld fényezésű autó elölnézetből

TERVEZZE MEG AUTÓJÁT MOST A BMW INDIVIDUAL FELSZERELTSÉGEK SEGÍTSÉGÉVEL.

A BMW Individual megjelenítő jóvoltából Ön pontos képet kap arról, hogy miként is fest majd az a BMW, amelyet elképzelt. Alakítsa hát ki egyéni álomdizájnját a fényezéssel, a kárpittal, a díszítőelemekkel és a könnyűfém keréktárcsákkal. Inspirálódjon – a BMW Individual mindent megad ehhez.
BMW Individual, az M Shadowline fényszórók közelről
BMW Individual ajtóküszöb-burkolatok, BMW M Town, közelről
BMW M5 Limousine, M vesék, M magasfényű Shadowline

TÖKÉLETESEN EGYMÁSHOZ ILLŐ RÉSZLETEK.

Engedje, hogy BMW-je tükrözze az Ön saját személyiségjegyeit. A BMW Individualtól származó exkluzív dizájnelemekkel. A választékban minden megtalálható a színes kiemelésekkel ellátott könnyűfém keréktárcsáktól az egyedi felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatokon és hímzett fejtámlákon át egészen a luxus minőségű, bikolor vagy trikolor kivitelű kárpitokig, valamint a kiváló fogású és elegáns megjelenésű, Alcantarával borított kormányig. De dönthet úgy is, hogy autóját a fényezéssel tökéletesen harmonizáló, az M magasfényű ShadowLine felszereltségbe tartozó magasfényű fekete részletekkel gazdagítja – így például fekete vesekeretekkel, tükörburkolatokkal vagy hátsó légterelővel. Ugyancsak látványosak és összetéveszthetetlenek az M Shadowline fényszórók, amelyek esetében a főfényszóró eredetileg krómozott elemei fekete borítást kapnak. Bármire is essen a választása, a kitűnő minőségű BMW Individual kiegészítő felszereltségekkel különleges vonásokkal gazdagíthatja az összképet, ideális módon téve egyedi jelenséggé BMW-jét.

EXKLUZÍV BMW M EDITION KÜLÖNLEGES KIADÁSOK.

A BMW M4 Competition x KITH és a BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 két olyan, erősen korlátozott darabszámban készülő BMW M különleges kiadású modell, amelyeknek megalkotásához a nemzetközi szakértők és a nagyközönség meglátásai adták az ihletet. Bár a két Edition kiadás példányai rekordidő alatt gazdára találtak, mégis érdemes alaposabban szemügyre venni azokat – már csak azért is, mert látszik rajtuk a BMW Individual igen határozott kézjegye.

Bővebben
BMW M4 Competition Edition x KITH, G82, 2020, BMW Individual Frozen fekete, egy szürke háttér előtt álló autó felülről

EDITION x KITH – URALJA AZ ASZFALTOT.

Amikor randevút ad egymásnak a divat világa és az acélos teljesítmény. A New York-i divatmárka, a Kith és a BMW M találkozásának gyümölcse a BMW M4 Competition x KITH. Egy semmi máshoz nem hasonlítható jármű, amely a rabul ejtő dizájnt fergeteges dinamizmussal, hitelességgel, erővel, szenvedéllyel és nagy teljesítménnyel ötvözi – a lehető leghatásosabb módon. A külső különleges fénypontjait a látványt uraló Kith-logó, valamint a járműhöz elérhető három BMW Individual fényezés valamelyike jelentik: Frozen fekete, Frozen sötét ezüst és Frozen briliáns fehér. A belső térben elsőként az exkluzív stílusú, trikolor kivitelű, a jellegzetes M színekben – azaz feketében, világoskékben és vörösben – pompázó M Karbon kagylóülések ragadják meg a tekintetet.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, egy rézsútos elölnézetből látható, BMW Individual Frozen fekete autó kézzel festett első köténye közelről

EDITION FUTURA 2000 – STREET. ART.

Erőteljes hatást gyakorló művészet, amely mozgásba hoz: A szigorúan korlátozott példányszámban készülő BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 mindenekelőtt a művész által saját kezűleg tervezett felszereltségeivel remekel. A New York-i művész, FUTURA 2000 a színek, a koncentrikus formák és a mozgó kompozíciók sajátságos alkalmazásával szerzett hírnevet magának. Az Edition kiadás esetében a nemzetközileg is elismert street art-alkotó szabad kezet kapott a kompakt sportautó külső és belső terének megtervezéséhez – és ha már így történt, egészen különleges módon domborította ki az autó lázadó karakterét. Kitüntetett figyelemre méltók a műszerfalon és a középkonzolon látható BMW Individual díszítőelemek. Ezeket a művész kézzel festette, így minden egyes autó egyedi, különleges kreációnak számít.
BMW M3 Competition Limousine, G80, 2021, egy kanyarban haladó, BMW Individual Isle of Man zöld metálfényezésű autó rézsútos nézetből

FEDEZZE FEL AZ ERŐTŐL DUZZADÓ BMW M MODELLEKET.

Adrenalinnal csordultig telített dinamizmus csúcsformában: a BMW M nagy teljesítményű modelljei. A BMW Individual exkluzív dizájnelemei által megteremtett egyedi megjelenéssel az Ön saját személyiségéhez szabva. Engedje, hogy a bizsergető, sportos élmény elragadja a képzeletét.
BMW M4 CS, G82, 2021, oldalnézet M Performance Parts tartozékokkal

A BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK VÁLASZTÉKA.

Sportos karakterjegyek maximális dózisban: a kivétel nélkül egyenesen az autóversenyzés világából származó BMW M Performance Parts tartozékok kompromisszumokat nem ismerő minőséggel, különleges esztétikummal és az általuk biztosított, tökélyre csiszolt dinamizmussal ajándékozzák meg Önt. Nem kevesebbet nyújtanak, mint azt, hogy hamisítatlan versenyautós karakterrel ruházhassa fel BMW-jét.
BMW M760Li xDrive Limnousine, G11, G12, 2019, Frozen sötét ezüst metálfényezés, egy rézsútos oldalnézetből látható autó városi környezetben

IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG: BMW LUXUS KATEGÓRIA.

Ismerkedjen meg a tökély legmagasabb fokán álló, exkluzív autókkal, amelyek progresszív formatervűek, lenyűgöző teljesítményűek, valamint agilis menettulajdonságokkal rendelkeznek – és amelyeket sportos, elegáns atmoszféra leng körül. Fedezze hát fel a BMW Luxus Kategóriát.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, két, V-alakzatban, szürke talajon álló autó

A MŰVÉSZET NÉPSZERŰSÍTÉSÉNEK MODERN FORMÁJA.

Tudjon meg mindent arról a jelentős kulturális szerepről, amelyet a BMW Group a modern és kortárs művészet, a dzsessz és a klasszikus zene, valamint az építészet és a dizájn területén tölt be.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.  

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.