Hat, BMW Individual fényezésű BMW M modell felülnézetből

BMW INDIVIDUAL.

STÍLUSSAL A MEGSZOKÁSOK ELLEN.

Ön a stílus, nem pedig a konvenciók mellett tette le a voksát. Hiszen ugyanúgy szereti a váratlant, mint a különlegeset. Miért nem mutatja meg a külvilágnak mindezt? Egy olyan BMW-vel, amely pontosan tükrözi az ízlését. A BMW Individual segítségével ugyanis exkluzív módon juttathatja érvényre személyiségét. Legyen szó akár egy izgalmasan vonzó fényezésről, lenyűgöző bőrkárpitról vagy egymást remekül kiegészítő, kitűnő minőségű belső részletekről – a választékban minden megtalálható. Emelkedjen ki a tömegből saját, egyéni stílusával és hagyja ott kézjegyét az autó külsején és belsején, oly módon, hogy azt ne lehessen nem észrevenni. Elvégre a stílus mindig karakter kérdése.

Bővebben
BMW INDIVIDUAL.STÍLUSSAL A MEGSZOKÁSOK ELLEN.

A DIZÁJN SZABADSÁGÁNAK NEVE IS VAN.

Az egyéni karakter kinyilvánításának exkluzív módja: ismerkedjen meg az izgalmasan vonzó műremekekkel, a tökélyre szabott Edition kiadásokkal, valamint az inspiráló BMW Individual felszereltségekkel – és fedezze fel a BMW Individual által felkínált változatos lehetőségeket néhány kiválasztott példán keresztül.

Bővebben
BMW M3 Limousine, G80, 2021, egy BMW Individual Verde Mantis fényezésű, rézsútos elölnézetből látható autó egy BMW M3 Limousine, G80, 2021, BMW Individual Menta zöld autóval szemben, egy kivágással a háttérben, közeli felülnézetből

BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSEK: SOKSZÍNŰ LEHETŐSÉG AZ ÖN SZEMÉLYISÉGÉNEK KIFEJEZÉSÉRE.

Engedje szabadon érvényesülni kreativitását: a BMW Individual jóvoltából Ön mintegy 150 lenyűgöző fényezés közül választhat – amelyekkel exkluzív módon teheti nagyon egyedivé BMW-jét. Legyen szó a Macao kékről vagy a Lime Rock szürkéről. A Fire narancsról vagy éppen a Frozen feketéről. Essen a választása matt vagy metál, elegáns vagy extravagáns változatra, mindegyik fényezés káprázatos ragyogásával és látványos mélységi hatásával bűvöl el. Az első osztályú minőséget képviselő fényezések minden látószögből igazi látványossággá avatják az Ön BMW-jét – álljon az az otthona előtt, kanyarogjon az Alpok kacskaringós útjain vagy éppen suhanjon a Riviéra valamelyik pálmákkal szegélyezett tengerparti sugárútján.

A CSÚCSMINŐSÉG MEGHATÁROZTA ERŐS JELLEM.

Domborítsa ki saját énjét a valódi exkluzivitás eszközével: a BMW Individual pontosan ezt a célt kívánja szolgálni egy olyan járművel, amely összhatását, színét, megkérdőjelezhetetlen minőségét és tökélyre vitt kidolgozását tekintve pont olyan, amilyennek Ön szeretné. A palettán található sokféle színt aprólékos munkával, kézzel keverik ki, majd próbálják rá egyenként a karosszériaelemekre, hogy még a legmagasabb minőségi elvárások is teljesüljenek.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

A WLTP mérési eljárással kapcsolatos bővebb információk a www.bmw.de/wltp weboldalon találhatók.

Bővebben
BMW 7, G70, egy álló, BMW Individual Liquid Copper fényezésű autó rézsútos elölnézetből

EXKLUZÍV, KÉTTÓNUSÚ FÉNYEZÉSEK.

Színesítse még látványosabban az utcaképet BMW 7 Limousine-jával. A legmagasabb nívót képviselő kéttónusú fényezések jóvoltából még szabadabban határozhatja meg autója stílusát. Válassza hát ki kedvenc színét az autó alsóbb részeihez, majd keresse meg a kínálatból az Önnek leginkább tetszőt a felső szekcióhoz kínált kontrasztszínek közül – rendkívül különlegessé és egyedivé téve ezzel a jármű megjelenését. A két részt a legjobb helyen futó, előkelően kifinomult Coach Line különíti el egymástól. A kéttónusú fényezések különleges minőségét az aprólékos gonddal végzett műveletek – például a karosszériaelemek felületének tökéletes homogenitását biztosító kézi maszkolás és polírozás – szavatolják.

FÉMESEN RAGYOGÓ STÍLUS.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy BMW Individual Thundernight metálfényezésű autó rézsútos felső elölnézetből, részletfotó

Ragyogó kilátások az acélos teljesítményre. A BMW Individual metálfényezések eszményi módon emelik ki az Ön BMW-jének kontúrjait azzal, hogy – különösen napsütésben – megtörik a fényt. Csodálattal tölthetik el Önt a változó szögben beeső fény hatására létrejövő csillogó effektusok, amelyeket csak még hatásosabbá tesz a fényezések látványos, mély ragyogása. A számos, rendkívül kifejező szín megadja a BMW-jének azt a bizonyos pluszt – az Ön stílusával összhangban.

ELBŰVÖLŐ MATT HATÁS.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy álló BMW Individual Frozen szürke metálfényezésű autó felső elölnézetből, részletfogó

Tegye még szemrevalóbbá BMW-jét – a BMW Individual matt fényezéseinek segítségével. E fényezések érzékletesen hangsúlyozzák ki az Ön tekintélyt ébresztő autójának atletikus és erőt sugárzó dizájnnyelvét, egyszersmind ultramodern megjelenést kölcsönöznek számára. Ami pedig a legjobb az egészben: a matt fényezések úgyszólván bármilyen fényviszonyok között remekül engedik érvényesülni a szoborszerűen plasztikus felületek közötti izgalmas összjátékot – elérve ezzel azt, hogy az autó minden egyes részlete maximális kifejező erővel bírjon.

BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSEK A BMW X MODELLEKHEZ.

A X modellcsaládba tartozó járművekből álló „X” betű felülnézetből

Az exkluzív és kitűnő minőségű BMW Individual fényezésekkel Ön rendkívül különleges megjelenést kölcsönözhet X járművének. Függetlenül attól, hogy az Ön tetszését a különlegesen telt és ragyogó Atlantis, Le Mans kék vagy Signal zöld, netán az izgalmasan vonzó matt Frozen fekete vagy Frozen Marina kék fényezés nyeri-e el, könnyedén egyedi preferenciáihoz igazíthatja autójának sportos külső megjelenését. Mindemellett pedig még egyénibb, dinamikusabb vagy éppen exkluzívabb jelenséggé teheti a járművét. Sikerült felkeltenünk az érdeklődését? A BMW Individual megjelenítő lehetőséget ad Önnek arra, hogy megszerezze első informatív benyomásait.

BMW XM, G09, BMW belső tér, BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal, egy, a hátsó ülésen ülő nő

BMW INDIVIDUAL KÁRPITOK: EGYEDÜLÁLLÓ BELSŐ ÉRTÉKEK.

Juttassa érvényre egyedi stílusát – a makulátlan minőségű, barkázott BMW Individual Merino bőrkárpit segítségével. Utóbbi kimagaslóan exkluzívvá, egyszersmind személyiségének hű kifejezőjévé teszi BMW-jének belső terét. Ami pedig a legjobb: a BMW Individual jóvoltából az anyagok, a színek és a különféle kombinációk lenyűgözően nagy kínálatából válogathat. A rendkívül sportostól, az elegánstól és a luxus színvonalútól az egy- vagy kétszínű, diszkrét vagy karakteres kontrasztvarrású kárpitokig minden megtalálható a választékban. A változatos paletta jóvoltából Ön a legapróbb részletekig az egyéni kívánalmaihoz igazíthatja BMW-jét.

STÍLUSOS, TELJES BARKÁS MERINO BŐRKÁRPIT.

BMW M4 Cabrio, G83, M Karon ülések, Fiona vörös/fekete

Amikor a kiválóság a kiindulási alap: a teljes barkás BMW Individual Merino bőrkárpit esetében a minőség az anyagválasztással kezdődik. Kizárólag a prémium minőségű, természetes anyagok kerülhetnek be a gyártási folyamatba. Színét a bőr hordós pigmentálással kapja meg, amely rendkívül kíméletesen bánik az anyaggal.  A felületi festés helyett alkalmazott, több órán át tartó művelet során az anyag teljesen átitatódik. Mindennek eredményeként a bőr megőrzi puhaságát és ruganyosságát. Légáteresztő képességének köszönhetően a bőr tökéletesen alkalmas arra, hogy BMW-je belső terét ékesítse.

NEMES KASMÍRGYAPJÚ.

BMW 7 Limousine, G70, első ülések, Füst fehér/világosszürke

Egy igazi különlegesség: tapasztalja meg a kényelem legmagasabb szintjét a kizárólag a BMW 7 Limousine-hoz elérhető, luxus szintű, exkluzív tartalmakkal ellátott BMW Individual Merino bőr/kasmírgyapjú kombinációjú kárpit segítségével. A fényűző kasmírgyapjút nem csak egyedülálló puhasága avatja a belső tér egyik legbecsesebb fénypontjává: strapabírósága és tartóssága úgyszintén ideálissá teszi arra, hogy bekerüljön az Ön BMW-jébe. „Lélegző” mivoltának és kitűnő hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a kasmírgyapjú extrém hőségben és melegben egyaránt kellemes hőérzetet biztosít. Mindehhez jön még a természetes, kellemes illat – az értékes és kellemes tapintású anyag tehát a szinte az összes érzékszerv számára tartogat valamit.

BMW Individual magasfényű, szőtt hatású Alumínium belső díszítőelemek

BMW INDIVIDUAL DÍSZÍTŐELEMEK: A VÉGSŐ ECSETVONÁS.

Távolról sem felszínes látványosság: a BMW Individual lenyűgöző belső díszítőelemeinek segítségével Ön különlegesen exkluzív, sportos vagy éppen luxus vonásokkal teheti fel a koronát BMW-je belső terének összképére. Válogasson hát a széles és sokszínű kínálatban, hogy megtalálja az egyéni ízléséhez és a járműve karakteréhez leginkább illő változatot. Ami közös a sokféle díszítőelemben: azok csakis a legkiválóbb anyagokból készülnek igen gondos eljárásokkal – és mindegyik elkápráztat pazar felületével. A hálómintás alumínium, a karbon és a nemesfa változatokkal Ön látványos kontrasztot teremthet BMW-je belső terében. A belső díszítőelemek és a bőrkárpit együttesen pedig valami lenyűgöző kompozícióvá állnak össze.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, egy kapuban álló, BMW Individual Signal zöld fényezésű autó elölnézetből

TERVEZZE MEG AUTÓJÁT MOST A BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSSEKKEL.

A BMW Individual megjelenítő jóvoltából pontos képet kaphat arról, hogy miként fest majd az Ön által megálmodott BMW. Válassza hát ki az egyéni ízlésének megfelelő fényezést, ha pedig nincs határozott elképzelése, csak engedje, hogy a kínálatban látottak elragadják a képzeletét – BMW Individual teret enged ehhez.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

A WLTP mérési eljárással kapcsolatos bővebb információk a www.bmw.de/wltp weboldalon találhatók.

Bővebben
BMW M3 Competition Limousine, G80, 2021, egy kanyarban haladó, BMW Individual Isle of Man zöld metálfényezésű autó rézsútos nézetből

FEDEZZE FEL AZ ERŐTŐL DUZZADÓ BMW M MODELLEKET.

Adrenalinnal csordultig telített dinamizmus csúcsformában: a BMW M nagy teljesítményű modelljei. A BMW Individual exkluzív dizájnelemei által megteremtett egyedi megjelenéssel az Ön saját személyiségéhez szabva. Engedje, hogy a bizsergető, sportos élmény elragadja a képzeletét.
BMW M4 CS, G82, 2021, oldalnézet M Performance Parts tartozékokkal

A BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK VÁLASZTÉKA.

Sportos karakterjegyek maximális dózisban: a kivétel nélkül egyenesen az autóversenyzés világából származó BMW M Performance Parts tartozékok kompromisszumokat nem ismerő minőséggel, különleges esztétikummal és az általuk biztosított, tökélyre csiszolt dinamizmussal ajándékozzák meg Önt. Nem kevesebbet nyújtanak, mint azt, hogy hamisítatlan versenyautós karakterrel ruházhassa fel BMW-jét.
BMW M760Li xDrive Limnousine, G11, G12, 2019, Frozen sötét ezüst metálfényezés, egy rézsútos oldalnézetből látható autó városi környezetben

IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG: BMW LUXUS KATEGÓRIA.

Ismerkedjen meg a tökély legmagasabb fokán álló, exkluzív autókkal, amelyek progresszív formatervűek, lenyűgöző teljesítményűek, valamint agilis menettulajdonságokkal rendelkeznek – és amelyeket sportos, elegáns atmoszféra leng körül. Fedezze hát fel a BMW Luxus Kategóriát.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, két, V-alakzatban, szürke talajon álló autó

A MŰVÉSZET NÉPSZERŰSÍTÉSÉNEK MODERN FORMÁJA.

Tudjon meg mindent arról a jelentős kulturális szerepről, amelyet a BMW Group a modern és kortárs művészet, a dzsessz és a klasszikus zene, valamint az építészet és a dizájn területén tölt be.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

A WLTP mérési eljárással kapcsolatos bővebb információk a www.bmw.de/wltp weboldalon találhatók.

[1] 0 Celsius-fok alatti külső hőmérséklet esetén a plug-in hibrid modellek tisztán elektromos menetmódja egészen addig nem működőképes, ameddig az akkumulátor néhány kilométer megtétele után el nem éri üzemi hőmérsékletét.
 

[2] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.
 

[3] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.