BMW javítás és autóápolás, szervizmunkatárs

BÍZZA BMW-JÉT A LEHETŐ LEGJOBB KEZEKRE.

BÍZZA BMW-JÉT A LEHETŐ LEGJOBB KEZEKRE.

JAVÍTÁSHOZ ÉS AUTÓÁPOLÁSHOZ IS VÁLASSZA A MINŐSÉGET.

Apróbb karcolások vagy ütközéskor keletkezett, komolyabb sérülések – a mindennapok bizony otthagyják lenyomatukat az autóján. Történjen bármi, a BMW által minősített Karosszéria és Fényező műhelyek szakemberei gyorsan újra makulátlan állapotba hozzák a járművet. Senki nem ismeri ugyanis olyan jól az Ön BMW-jét, mint mi.

Bővebben

AZ ELŐNYÖKRŐL DIÓHÉJBAN.

  • 01 Változatlan értéktartás a gyári előírásoknak megfelelően elvégzett javításoknak köszönhetően.
  • 02 A jármű átesik az összes szükséges biztonsági ellenőrzésen.
  • 03 Minden tökéletesen működőképes marad.
  • 04 Gyors és zökkenőmentes lebonyolítás.
  • 05 Annak megnyugtató érzése, hogy minden a legjobb kezekben van.

A BMW ÁLTAL MINŐSÍTETT KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ MŰHELYEK.

A BMW által minősített Karosszéria és Fényező műhelyek, BMW javítás és autóápolás

Válassza a legkorszerűbb tesztelési módszerekkel és diagnosztikával kiegészített javításokat. Szabványaink – amelyeknek alkalmazása mind a BMW saját tulajdonában lévő, mind pedig a független karosszériajavító és fényező műhelyekben alapkövetelmény – szavatolja, hogy teljesüljenek magas minőségi követelményeink. Munkájuk során eredeti BMW alkatrészeket, illetve a BMW ColorSystem eszközöket és eljárásokat alkalmazó szakembereink gondoskodnak arról, hogy az Ön BMW-je megőrizze értékét. Mindez ugyanúgy vonatkozik a belső égésű motorral ellátott, mint az elektromos BMW járművekre.

BMW BALESETISÉRÜLÉS-JAVÍTÁSOK.

BMW javítás és autóápolás, BMW balesetisérülés-javítások, egy BMW-vese cseréje

Sajnos, olykor előfordulnak balesetek. Emiatt azonban ne fájjon a feje: mindig biztosan számíthat szakembereink gyors és professzionális segítségére. Még akkor is, ha a baleset következményei a karosszéria és a fényezés mellett az elektronikai és a biztonsági rendszereket is érintik. A javításokat minden esetben képzett szakemberek végzik el eredeti BMW vagy azokkal egyenértékű minőségű alkatrészeket felhasználva, valamint a legjobb eljárásokat alkalmazva. Mindez pedig egyszerre szavatolja az Ön járművének makulátlan megjelenését és hiánytalanul kiváló működését.

Bővebben
BMW javítás és ápolás, karosszériajavítások, egy szervizmunkatárs

BMW karosszériajavítások.

A karosszéria döntő fontosságú szerepet tölt az utasbiztonság szempontjából. Amennyiben olyan baleset történik, amely komolyabb következményekkel jár egy egyszerű horpadásnál, szakembereink a legkorszerűbb analitikai és diagnosztikai eszközökkel előbb felmérik a kár súlyosságát, majd pedig újra a megfelelő állapotba hozzák az Ön járművét. Mindennek köszönhetően szemernyit sem csorbul sem a jármű megjelenése, sem pedig a biztonsága.

BMW javítás és autóápolás, fényezésjavítások, egy szervizmunkatárs

BMW fényezésjavítások.

A komolyabb fényezéskárosodások javításához szakembereink a legmodernebb polírozási technológiákat használják, illetve a környezetbarát, vízbázisú BMW ColorSystem festékeket alkalmazzák. A pontosan eltalált színárnyalatok, valamint az érvényben lévő legfrissebb BMW fényezési és javítási szabványoknak megfelelő, precíz kivitelezés ragyogó, egyszersmind tartós eredményt hoznak – mindemellett pedig hozzájárulnak BMW-je értékének megtartásához.

BMW KOZMETIKAI JAVÍTÁSOK.

BMW javítás és autóápolás, BMW kozmetikai javítások, egy szervizmunkatárs

Még egy apróbb incidens következményeinek az elhárítása is komoly szakértelemet igényel. Pontosan ezt szavatolják a BMW kozmetikai javítások. Legyen szó akár külső karcolásról, akár kárpitszakadásról, innovatív javítási technológiákat alkalmazó szakembereink gyorsan és következetesen tüntetik el a kisebb hibákat. Ezzel pedig gondoskodnak arról, hogy a BMW-je ízig-vérig BMW maradjon.

Bővebben
BMW javítás és autóápolás, BMW szélvédőjavítások

BMW szélvédőjavítások.

Egy kicsiny kő is okozhat komoly károkat. Egy apró kő által okozott, látszólag jelentéktelennek tűnő sérülés is gyorsan komoly repedéssé fejlődhet a szélvédőn, ami drága cserét tesz szükségessé. Amennyiben viszont a felverődés nem a vezető látóterében van, a szakembereink gyorsan és egyszerűen eltüntetik azt.

BMW javítás és autóápolás, BMW horpadásjavítások, egy szervizmunkatárs

BMW horpadásjavítások.

A legutóbbi utazása nyomott hagyott az autóján? Sebaj, hiszen szakembereink eltüntetik a karosszériaelemekről a legfeljebb 60 mm átmérőjű horpadásokat. A modern horpadásjavítási módszerek pedig gondoskodnak arról, hogy a művelet közben ne sérüljön a fényezés.

BMW javítás és autóápolás, BMW helyi javítások, egy szervizmunkatárs

BMW helyi javítások.

Szakembereink gyorsan és precízen képesek eltávolítani a peremeken és az éleken esett, 25 mm-nél kisebb sérüléseket, valamint a 100 mm-rél rövidebb karcolásokat. Az alkalmazott különleges eljárásnak köszönhetően a javításhoz nem kell leszerelni a kérdéses elemet.

BMW javítás és autóápolás, BMW műanyagjavítások, egy szervizmunkatárs

BMW műanyagjavítások.

A BMW műanyagjavítás szolgáltatás keretében gyorsan és egyszerűen távolíthatóak el a külső műanyag elemeken keletkezett, 25 mm-nél kisebb átmérőjű sérülések, így például egy-egy kisebb repedés a lökhárítón. Szakembereink a karcolásokat és a horzsolásokat is a legnagyobb gondossággal tüntetik el.

BMW javítás és autóápolás, BMW keréktárcsa-javítások, egy szervizmunkatárs

BMW keréktárcsa-javítások.

Parkoláskor elég, ha egy pillanatra elkalandozik a figyelme, és már meg is sérült a keréktárcsa. Szakembereink azonban egy innovatív töltőanyag segítségével kijavítják a legfeljebb 1 mm mély, a peremtől maximum 5 cm-re lévő sérüléseket, majd árnyalathűen lefestik azokat.

BMW javítás és autóápolás, BMW belső téri javítások, egy szervizmunkatárs

BMW belső téri javítások.

A mindennapi élet rajta hagyja a nyomait az autón. Lyuk vagy szakadás a kárpiton, kisebb kopás vagy horzsolás például a kezelőszerveken – 15 mm-es átmérőig vagy 40 mm-es hosszig eltüntetjük ezeket a szépséghibákat. A zavaró szennyeződésnyomokra és az elszíneződésekre ugyancsak tudjuk a megoldást.

BMW JAVÍTÁS ÉS AUTÓÁPOLÁS: A LEGLÉNYEGESEBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

  • Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment munkatársaival?
  • A BMW balesetisérülés-javítás szolgáltatás mit nyújt a számomra?
  • Milyen esetekre kínál megoldást a BMW kozmetikai javítás szolgáltatás?
  • Mi az a BMW ColorSystem?

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

BMW javítás és autóápolás, BMW márkaszerviz, a BMW szerviz egyik munkatársa tanácsod ad egy ügyfélnek

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A széles és változatos kínálatnak ugyanúgy szerves részei a hosszú időtartamra szóló szervizcsomagok, mint a vonzó árak és a személyre szabott szolgáltatások.

Bővebben
BMW javítás és autóápolás, BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment térítésmentesen, a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére. Szükség esetén lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a My BMW appon keresztül vagy közvetlenül a járműből.

Bővebben
BMW márkakereskedői jótállás, BMW javítás és autóápolás, egy ülő, a kezében BMW katalógust tartó nő

BMW márkakereskedői jótállás.

Amennyiben valami kellemetlenség éri, használja ki sokszínű szolgáltatáskínálatunk – köztük az eredeti BMW alkatrészekkel történő gyorsjavítás – előnyeit, és töltse el az a megnyugtató érzés, hogy alaposan felkészült minden eshetőségre.

Bővebben
BMW javítás és autóápolás, My BMW app, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő egy BMW-nek támaszkodik

My BMW app.

A My BMW app jóvoltából egyszerűen szervezhetők a karbantartási és szervizidőpontok.

Bővebben