Egy nő a távolba tekint. Mögötte egy BMW halad el.

NEM OLYASVALAKIRE VAN SZÜKSÉG, AKI ÁLLANDÓAN JELEN VAN – HANEM OLYANRA, AKI GYORSAN ODAÉR, AMIKOR KELL.

Ne adja alább. BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Bizonyára Önt is megnyugtatja az a tudat, hogy van hová fordulnia, ha rosszul alakulnának a dolgok. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment jóvoltából mindig a rendelkezésére áll a kompetens segítség – a nap 24 órájában, az év 365 napján. Telefonhívás, iDrive menü vagy a BMW Connected app – a BMW egyik specialistája mindig ott van kéznél.

Bővebben
NEM OLYASVALAKIRE VAN SZÜKSÉG, AKI ÁLLANDÓAN JELEN VAN – HANEM OLYANRA, AKI GYORSAN ODAÉR, AMIKOR KELL.Ne adja alább. BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.
Egy nő az elakadásjelző háromszöget veszi ki BMW-jének csomagtartójából.

BMW ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉS VÉSZHELYZETMENEDZSMENT.

Szakértő kezekben a nap 24 órájában: élvezze felhőtlenül a BMW-je által nyújtott vezetési élményt, biztonságot és kényelmet. BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásunk a garancia arra, hogy Ön kritikus helyezetekben is a legjobbat kapja. Út közbeni meghibásodás esetén Önnek csak tárcsáznia kell a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment számát – mi pedig haladéktalanul Önhöz küldünk egy BMW szervizautót vagy gondoskodunk arról, hogy valamely együttműködő partnerünk segítséget nyújtson a helyszínen. Ha szükséges, taxit rendelünk vagy szállodai szobát foglalunk az Ön számára.

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment Magyarország: +36 1 814 9505

Kérdés merült fel Önben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatással kapcsolatban? Amennyiben igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-814-9505-ös telefonszámon.

 • Helyben történő országúti segítségnyújtás

  Az esetek nagy részében telefonon is segítséget tudunk nyújtani Önnek. Mégis, ha helyben szorul segítségre, azonnal küldünk Önnek egy BMW Szervizautót vagy az arra szakosodott szerződéses partnerünk együttműködésével megszervezzük Önnek az országúti segítségnyújtást. Ennek a szolgáltatásnak a költségeit természetesen mi álljuk (maximum 100 euró plafonösszegig). Figyelem: az országúti segítségnyújtás kizárólag a jármű menetképességének helyreállítására korlátozódik.

 • Segítségnyújtás gumiabroncs-defektnél és kisebb baleseteknél

  Gumidefekt esetén is megbízható segítséget nyújtunk Önnek. Amennyiben BMW-je defekttűrő abroncsokkal van felszerelve és négy órán belül nem kap pótgumikat, úgy az extra szolgáltatások díját átvállaljuk – azonban a gumiabroncs árát nem áll módunkban visszatéríteni. Kisebb baleseteknél, mint amikor véletlenül az autóba zárja vagy elveszíti a slusszkulcsot, ha rossz üzemanyagot tankolt, vagy ha kifogyott a tankból az üzemanyag, szívesen küldünk Önnek segítséget. Felhívjuk figyelmét, hogy a országúti segítségnyújtással összefüggésben felmerülő költségeket nem térítjük meg, mint ahogy a fentiekben részletezett mobilitási szolgáltatások körén felül igénybe vett szolgáltatások díjaiért sem tudunk helytállni.

 • Autómentő a legközelebbi hivatalos BMW Márkaszervizig

  Amennyiben a probléma a helyszínen nem kezelhető eredményesen, úgy a jármű legközelebbi hivatalos BMW Márkaszervizig történő vontatásának költségeit átvállaljuk Öntől.

 • Taxiköltségek

  Ha az autó műszaki hibája miatt az utazást taxival kényszerül folytatni, az egy vagy több alkalommal igénybe vett taxiszolgáltatás díját maximum 80 eurónak megfelelő összeghatárig visszatérítjük Önnek.

 • Szállodai elhelyezés

  Ha a lerobbant autó miatt az éjszakát egy szállodában kell töltenie, a szállodai elhelyezés költségeit az autó javítása alatt, de legfeljebb négy éjszakát felölelő tartózkodásig (legfeljebb négycsillagos szállodában) az autó összes utasa számára megtérítjük. A szállodai elhelyezésnek az a feltétele, hogy az autó meghibásodásának helyszíne és az Ön életvitelszerű lakóhelye között nem lehet kisebb a távolság 50 kilométernél.

 • Az utazás folytatása csereautóval

  A jármű megjavításáig tartó időszakban csereautót biztosítunk az Ön számára, melynek költségeit belföldön maximum három munkanapig (plusz a hétvége), míg külföldön öt munkanapig (plusz a hétvége) fedezzük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csereautók elérhetősége országonként változhat. A kereskedelmi célú autóbérléssel foglalkozó cégek általános szerződési feltételeikben kiköthetik, hogy az adott járművel milyen földrajzi határokon belül lehet közlekedni.

 • Egyéb szolgáltatásaink az Ön teljes körű mobilitásáért

  A fentiekben körülírt szolgáltatásokon túlmenően az alábbi szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő költségeket esetenként maximum 650 euró plafonösszegig fedezzük.

  Amennyiben a körülmények megkövetelik, a vonattal vagy repülővel történő hazautazás költségeit is álljuk – a fentebb említett összeghatárig.

  Ha a járműért való elmenetel költségeket eredményez, úgy ezeket is kifizetjük Önnek a korábban megjelölt plafonösszegig. Amennyiben a javítás várható időtartama a jármű szervizbe történő beérkezésétől számított három munkanapot meghaladja, a jármű hazaszállításáról gondoskodunk Ön helyett. Ennek további feltétele az is, hogy az Ön lakóhelye a meghibásodás helyszínétől több mint 100 kilométeres távolságban legyen. A jármű külföldről történő hazaszállítása – forgalomtól függően – akár tíz napot is igénybe vehet (ésszerűen figyelembe vehető közlekedési eszközökkel).*

  *Megjegyzés a szolgáltatással kapcsolatban: a több, egymástól függetlenül igénybe vett mobilitási szolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségeket káreseményenként 650 euró plafonösszegig tudjuk megtéríteni Önnek.

 • Költségtérítés

  Alapszabályként kizárólag azokat a költségeket fedezzük, amelyeket a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment előzetesen jóváhagyott. Általánosságban elmondható, hogy a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásaival kapcsolatban felmerülő költségeket közvetlenül mi fizetjük ki az Ön nevében. Abban a kivételes esetben, ha egy szolgáltatásért helyben fizetnie kell, kiadásait azonnal visszatérítjük. Ehhez szükségünk van a szolgáltatásról kiállított számla eredeti példányára (pl. járműjavító cégek esetén) a javításról kiállított számla és a műszaki hiba tényét és körülményeit alátámasztó munkalap másolatával együtt.

 • A szolgáltatás földrajzi hatálya

  A járművek műszaki meghibásodása esetén a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásai az alábbi európai országokban érhetőek el:

  Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy Britannia, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Montenegró, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (ideértve a Kanári-szigeteket is) és Törökország.

  Ha bármilyen kérdése van a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásaival kapcsolatban, az alábbi számon elér bennünket: 06-1-814 9505 Magyarországról és +36-1-814 9505 minden más országból, ahol a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment elérhető.

 • Teljeskörű mobilitási szolgáltatás két évre

  Ez az ajánlat a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment általános szerződési feltételeinek garanciára vonatkozó rendelkezésének megfelelően kétéves, teljes körű mobilitási szolgáltatást tartalmaz minden új, 2011. január 1-jén vagy azt követően forgalomba helyezett BMW modellre vonatkozóan.

 • A mobilitási garancia megújítása

  Miután a 24 hónapos jótállási időszak lejár, eldöntheti, hogy kívánja-e meghosszabítani a BMW-jére vonatkozó BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment mobilitási garanciát. Amennyiben legközelebb is hivatalos BMW Márkaszervizbe viszi autóját olajcserére, a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment mobilitási garancia újabb 24 hónappal, de legfeljebb az első forgalomba helyezéstől számított ötödik év végéig automatikusan meghosszabbodik. A soron következő olajcsere időpontjáról a fedélzeti számítógép fogja értesíteni, mégpedig az Ön egyéni vezetési stílusától függően. Az elvégzett munka Szervizkönyvbe való bejegyzése vagy a szolgáltatásról kiállított számla megfelelő igazolásul szolgál.

  Akkor is érdemes meghosszabbítani a mobilitási garanciát, ha olajcseréit eddig nem a BMW által jóváhagyott hivatalos szervizekben végeztette. Amennyiben a következő olajcserére már egy hivatalos BMW Márkaszervizbe jelentkezik be, úgy a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment mobilitási garancia két évre, de legfeljebb az első forgalomba helyezéstől számított ötödik év végéig automatikusan újra életbe lép. Megjegyzés: kérjük, vegye figyelembe, hogy a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment mobilitási garancia az első forgalomba helyezéstől számított tizedik év végén minden autó esetében – kivétel nélkül – lejár.

 • A szolgáltató mentesítése a mobilitási garancia alól

  A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment mobilitási garancia ideje alatt érvényben lévő szolgáltatási jogosultságokat Ön akkor sem veszíti el, ha nem hivatalos BMW Márkaszervizben végzett szolgáltatásokat vagy javítási munkákat vesz igénybe, ideértve az olajcseréket is. Ugyanakkor a szolgáltató mentesül a garanciában vállalt szolgáltatások elvégzése alól, ha bebizonyosodik, hogy a jármű meghibásodását olyan ok vagy körülmény idézte elő, amely a gyártó által előírt kötelező szervizintervallumok be nem tartására, vagy a gyártó által a jármű szervizelésére és karbantartására vonatkozóan megfogalmazott műszaki követelmények figyelmen kívül hagyására vezethető vissza.

Egy, a telefonján beszélő nő száll ki a BMW-jéből.

BMW BALESETI FORRÓVONAL.

A BMW Baleseti forróvonal részéről érkező gyors, szakértő támogatás a lehető legnagyobb terhet igyekszik levenni az Ön válláról, amikor erre szükség van – egyúttal garantálja, hogy BMW-je a legkitűnőbb gondoskodást kapja még rendkívüli körülmények között is.
Amikor felhívja a BMW Baleseti forróvonalat, egyértelmű útmutatásokat kap arra vonatkozóan, hogy miként járjon el a baleset helyszínén. A rendőrséget mi hívjuk az Ön nevében, felvesszük a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW Márkaszervizzel és amennyiben szükséges, megszervezzük az autómentést. A további szolgáltatások közé tartozik a biztosítási ügyintézés, a cserejármű rendelkezésre bocsájtása, valamint az alternatív továbbutazási módokra vonatkozó tanácsadás.

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban segíthessünk Önnek, kérjük, a hívás alkalmával mondja be nevét, adja meg BMW-jének a forgalmi engedélyben szereplő típusát, illetve nevezze meg a helyet, ahonnan a hívást indította. Kérjük, hogy a BMW Baleseti forróvonallal kapcsolatos további információért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez vagy hivatalos BMW Márkaszervizéhez, illetve hívja a +36-1-814-9505-ös telefonszámot.

BMW Baleseti forróvonal Magyarországon: +36-1-814-9505

Ha helyszíni segítségnyújtásra van szüksége, hívja a BMW Baleseti forróvonalat. A szolgáltatás a következő előnyökkel jár az Ön számára:

 

 • A BMW Baleseti forróvonal jóvoltából azonnal gyors és szakértő segítségben részesül
 • A szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján a rendelkezésére áll
 • A balesetre vonatkozó adatok rögzítése
 • Az autómentés megszervezése
 • A legközelebbi hivatalos BMW Márkaszerviz értesítése
 • Csereautó (bérautó) rendelkezésre bocsájtása, valamint tanácsadás az alternatív továbbutazási módokra vonatkozóan
 • A jármű balesetből kifolyólag keletkezett károsodásainak kijavítása a gyártó előírásainak megfelelően
 • A BMW Baleseti forróvonal szolgáltatásai

  Egy hívás, és mindenre választ kap. Autómentő, csereautó vagy kárrendezés: a BMW Vészhelyzetmenedzsment szolgáltatással a káresemény minden fontos részletét kézben tartjuk.

  A szolgáltatások áttekintése:

  • 24 órás baleseti forróvonal, amely minden BMW ügyfél számára ingyenes, bárhol is tartózkodjon Magyarországon belül
  • Autómentő és a csereautó biztosítása (autóbérléssel) a javítás idejére*
  • A legközelebbi hivatalos BMW Márkaszerviz értesítése
  • A hivatalos BMW Márkaszerviz segít az előzetes kárigény biztosítónak való bejelentésében
  • Az autó BMW által elfogadott, hivatalos Márkaszervizben történő javításának megszervezése
  • Kárfedezeti ügyintézés lebonyolítása és szakértői közreműködés a kárrendezésben
  • Általános tanácsok a baleset utáni teendőkkel kapcsolatban
  • Alternatív továbbutazási módokra vonatkozó javaslat

   

  *Az autómentéssel, a javítással és a csereautó bérlésével összefüggésben keletkező költségeket a szolgáltatás díja nem fedezi.

 • Professzionális kárelhárítás

  Csúcsminőség és optimális értékállóság – a számos magasan fejlett technológia miatt a BMW-k javítása egyre összetettebb feladatot jelent. A javítási munka elvárt minőségi sztenderdek szerinti, pontos és alapos elvégzésére kizárólag a hivatalos BMW Márkaszerviz képes. Magasan képzett szakembereink műszaki és esztétikai szempontból is helyreállítják BMW-je eredeti állapotát és gondoskodnak arról, hogy az autó továbbra is hozza a törésteszt-eredményeket. A javításokat kizárólag eredeti BMW alkatrészekkel végezzük. Amennyiben az Ön BMW-je fényezésre szorul, ezt a BMW ColorSystem által biztosított környezetbarát festékekkel végezzük.

 • Utasmentési információk

  Különösen a komoly, személyi sérüléssel járó autóbaleseteknél az idő nagyon fontos tényezőnek számít az utasok autóból való kimentése szempontjából. Ezért a mentésben résztvevő mentőegységeknek a lehető legteljesebb tájékoztatást kell kapniuk a balesetben érintett autó állapotáról. Hol vannak az akkumulátorok? Hol vannak a légzsákok? Mely pontjain lehet a járművet biztonságosan és gyorsan szétvágni? A mentőegységek könnyebb eligazodása érdekében hoztuk tehát létre a BMW Utasmentési információkat, a BMW Mentési rajzokat és a szélvédőre ragasztható speciális matricát.

 • BMW Mentési rajzok

  A BMW Mentési rajzok segítségével a balesethez kiérkező mentőegységek könnyebben tudják felmérni az autóban rekedt utasok gyors és biztonságos kiszabadításának lehetőségeit. A PDF formátumban készülő BMW Mentési rajzokat Ön kinyomtathatja és a vezetőoldali napellenző mögött tarthatja. A mentési rajzok színesek, hogy a megfogalmazott instrukciók könnyebben követhetők legyenek. Éppen ezért javasoljuk, hogy a járművéhez tartozó mentési rajzokat színes nyomtató segítségével nyomtassa ki.

  Jogi nyilatkozat: a mentési rajzok a mentőegységek szakképzett tagjainak szóló információkat tartalmazzák, így azok használata kizárólag személymentési célra alkalmas.

 • Szélvédőre ragasztható matrica

  Hivatalos BMW Márkaszervizétől kérheti a kifejezetten balesetvédelmi célból elkészített „Rescue chart inside the vehicle” (magyarul: „Mentési rajzok az autóban”) felirattal ellátott matricát. Annak érdekében, hogy a balesetet szenvedett autóhoz először kiérő mentőegység tagjai észrevegyék, hogy az autóban mentési rajzok vannak, a matricát érdemes a vezető oldalán, a szélvédő alsó részére felragasztani. Hivatalos BMW Márkaszervize minden további kérdés esetén örömmel áll rendelkezésére.

EGYETLEN KATTINTÁS A BMW CONNECTED APPBAN – ÉS MÁRIS KAPCSOLATBA LÉPHET A BMW ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉS VÉSZHELYZETMENEDZSMENTTEL.

Egy okostelefon kijelzőjén a Connected appon keresztül elérhető BMW Road Side Assistance funkció látható.

Hétköznapi életünk során valósággal elárasztanak bennünket az adatok és a benyomások. Rendkívüli helyzet esetén fontos, hogy az összes fontos információt egyetlen pillantással áttekinthessük. Intuitívan és kényelmesen. A BMW Connected app közvetlenül teremt kapcsolatot Ön, valamint a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmenttel – pontosabban annak egy kompetens munkatársával.

A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment a központi kijelzőn.

BMW BALESETI VÉSZHÍVÁS.

Gyorsabban, egyszerűbben, kényelmesebben: az innovatív BMW Baleseti vészhívás jóvoltából a vezető azonnali segítségben részesülhet kisebb, alacsony sebességnél bekövetkező ütközések esetén. A BMW szenzorjaival észleli az alacsony sebességnél történt ütközéseket, automatikusan figyelmeztető üzenetet jelenít meg az iDrive monitorján, majd felajánlja a közvetlen kapcsolatfelvétel lehetőségét a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmenttel. Elég egyetlen kattintás az iDrive kontrollerrel, és a vezető máris közvetlenül kapcsolatba kerül a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment specialistájával, aki professzionális támogatásban részesíti a számára az éteren keresztül továbbított, vagy az általa közölt adatok alapján.

Az előnyök áttekintése.

• Automatikus balesetérzékelés
• Egyetlen kattintással keríthető segítség
• Automatikus helyszínmeghatározás
• Azonnali segítség a BMW-től
• Igény esetén autómentési szolgáltatás megszervezése
• Kapcsolatfelvétel valamely hivatalos/felhatalmazott BMW Márkaszervizzel
 

 • Alapfeltételek/elérhetőség

  Alapfeltételek:

  • A BMW Teleszerviz, a BMW ConnectedDrive szolgáltatások és az Intelligens vészhívás kiegészítő felszereltségek megléte 2017 júliusától. A szolgáltatás elérhetősége piactól és BMW modelltől függően változhat.

   

  Elérhetőség:

  • Műszaki okok miatt a rendszer nem ismer fel automatikusan minden balesetet. E kivételes esetekben a BMW Baleseti vészhívás manuálisan kezdeményezhető.