BMW Proaktív gondoskodás, 2024, áttekintés

BMW PROAKTÍV GONDOSKODÁS.

A JÓ SZOLGÁLTATÁS ELŐRELÁTÓ.

Ön minden helyzetben proaktív, személyre szabott támogatásban részesül. A járművében megjelenő hibaüzenet, tájékoztatás a soron következő esedékes szervizről, valamint segítségnyújtás út közbeni meghibásodás vagy baleset esetén – mindig a legjobb megoldást kínáljuk a BMW-jéhez. Így hát nyugodtan hátradőlve élvezheti a Proaktív gondoskodással kiegészített BMW Service szolgáltatások előnyeit.

ELŐNYÖK

A PROAKTÍV GONDOSKODÁSSAL KIEGÉSZÍTETT BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ELŐNYEI AZ ÖN SZÁMÁRA.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, proaktivitiás ikon

Proaktív.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, kényelem ikon

Kényelmes.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, átláthatóság ikon

Átlátható.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, professzionalitás ikon

Professzionális.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, ingyenesség ikon

Ingyenes.

ELŐFELTÉTELEK

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ.

0:00
0:00 /  0:00

Ellenőrzőlista a Proaktív gondoskodás szolgáltatás igénybevételéhez:

 

  • A BMW-jéhez van aktív BMW Connected Drive fiók
  • A járművet a My BMW applikációban vagy a My BMW portálon hozzárendelte a BMW fiókjához (BMW ID-jához)
  • A BMW fiókjában megvannak a személyes adatai, azaz a jelenlegi telefonszáma és e-mail címe, valamint meg van nevezve a preferált BMW márkakereskedő

 

Kérjük, a kapcsolatfelvétel érdekében fogadja el a járműben az adatkezelési nyilatkozatot, valamint járuljon hozzá ahhoz, hogy BMW márkakereskedője vagy a BMW AG kommunikációt folytasson Önnel. A kapcsolatfelvételt megkönnyítheti azzal, hogy a My BMW appban engedélyezi a push értesítéseket.

ÚTMUTATÓ

ÍGY MŰKÖDIK.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, útmutató

A jármű szenzorai idejekorán érzékelik a szervizigényt, valamint a funkciókban mutatkozó lehetséges hibákat, majd a rendszer a vonatkozó jelentést továbbítja a BMW-nek. Ezt követően a My BMW appban, e-mailben vagy közvetlenül a járműben felvesszük Önnel a kapcsolatot. Sürgős esetben telefonon hívja a BMW szakembere.

PROAKTÍV GONDOSKODÁS A MINDENNAPOKBAN

OPTIMÁLIS TÁMOGATÁS NAP MINT NAP.

Ha Ön nagyon elfoglalt, előfordulhat, hogy megfeledkezik az időszakos szervizről. Mi azonban felhívjuk rá a figyelmét. Amikor például esedékessé válik a fékszerviz, értesítést kap tőlünk, így idejében elvégeztetheti a beavatkozást. Amennyiben pedig az autója út közben meghibásodna vagy baleset érné Önt, a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment részéről gyorsan érkezik a szakszerű segítség.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proaktív gondoskodás, 2024, BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉS VÉSZHELYZETMENEDZSMENT.

Ígéret, amelyet minden körülmények között megtartunk: proaktívak lévén, a lehető legrövidebb idő alatt a segítségére sietünk, ha baleset érné, vagy ha út közben meghibásodna az autója. A szolgáltatásra a nap 24 órájában, az év 365 napján számíthat – autója teljes élettartama alatt.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, BMW fékszerviz

BMW FÉKSZERVIZ.

Járművének érzékelőitől olyan üzenet érkezett, hogy a fékek szervizelésre szorulnak? Ebben az esetben átvizsgáljuk a fékrendszert, vagyis ellenőrizzük a féktárcsák és -betétek, valamint a fékfolyadék állapotát, majd a megfelelő beavatkozásokkal visszaállítjuk a kifogástalan működést.

BMW Proaktív gondoskodás, 2024, My BMW app

MY BMW APP.

A Proaktív gondoskodás jóvoltából Ön könnyedén utat talál a BMW Service világába. A My BMW app tájékoztatja az esedékes szervizről, a beavatkozások várható költségeiről, valamint a szervizfolyamat aktuális állásáról. Amennyiben ellenőrizné a fékfolyadék állapotát vagy online szeretne szervizidőpontot foglalni magának, ott a My BMW applikáció, amely digitálisan kapcsolja össze egymással az Ön BMW-jét és a mi szolgáltatásainkat.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK.

TOVÁBBI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

„Csak nyugodtan. Bízza ránk.” – Ön a BMW nyújtotta összes szolgáltatásra vonatkoztathatja ezt, amelyeket folyamatosan tökéletesítünk és fejlesztünk.