Eredeti BMW alkatrészek, féktárcsák, tesztpad

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

HOGY BMW-JE VALÓBAN IGAZI BMW MARADJON.

A legjobbat szeretné megadni a BMW-jének? Akkor válassza az eredeti BMW alkatrészeket. Ezen alapos tesztelésen átesett darabokat kifejezetten az Ön BMW-jéhez fejlesztették és gyártották. Mint ilyenek, egyszerre növelik BMW-jének biztonságosságát, megbízhatóságát és tartósságát, de hozzájárulnak az autó újraeladási értékének növeléséhez is.

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

5 ÉRV AMELLETT, HOGY AZ EREDETI BMW ALKATRÉSZEKET VÁLASSZA.

Kipróbált BMW minőség.

Vonzó ár–érték arány.

Kiváló értéktartás.

Első osztályú, igazi BMW-s műszaki színvonal.

Akár 24 hónapos jótállás.

EREDETI BMW ÚJ ALKATRÉSZEK

ÚJONNAN, KIFEJEZETTEN AZ ÖN BMW-JÉHEZ.

Amennyiben valamely alkatrész elhasználódik, megsérül vagy meghibásodik, a BMW kínálatából elérhető az adott modellhez fejlesztett és gyártott BMW új alkatrész. Az utánpótlás a jármű piaci megjelenésétől egészen a gyártás befejezése utáni tizenkét évig biztosított. Mindez a biztonságon túl szavatolja BMW-jének értéktartását is.

FELÚJÍTOTT ALKATRÉSZEK

NEM MINDIG KELL FELTÉTLENÜL ÚJ.

Eredeti BMW alkatrészek 2023, felújítás

Alaposan kipróbálva, használatra készen. A felújított eredeti BMW alkatrészekre ugyanazok a szigorú minőségi előírások vonatkoznak, mint az eredeti BMW új alkatrészekre. Vagyis éppen úgy megfelelnek a BMW-jéhez, miközben használatuk környezetkímélő. Mindemellett a BMW a felújított alkatrészekre is 24 hónapos jótállást ad. Ez azt jelenti, hogy Ön maximálisan megbízhat a felújított eredeti BMW alkatrészekben. A BMW az alábbi felújított eredeti alkatrészeket kínálja meghatározott modellekhez:

  • automata sebességváltók
  • osztóművek
  • kormányművek
  • turbófeltöltők
  • önindítók 
  • generátorok
  • fejegységek

 

FELÚJÍTÁS

A MEGÚJULÁS 5 LÉPÉSE.

Eredeti BMW alkatrészek 2023, alkatrészek a klasszikus modellekhez

EREDETI BMW CLASSIC ALKATRÉSZEK

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK KLASSZIKUS AUTÓKHOZ.

Amennyiben kizárólag eredeti BMW cserealkatrészeket használ hozzá, klasszikus autója hosszú távú élményekkel hálálja meg figyelmességét. Legyen szó a futóműről, az elektronikáról vagy a karosszériáról, hivatalos BMW márkakereskedőjétől vagy a BMW Classic partnerek egész Európára kiterjedő hálózatától beszerezheti a szükséges darabokat. A szakemberek megrendelik a szükséges alkatrészeket, majd professzionális módon beépítik azokat.

BMW Service

AZ EREDETI BMW ALKATRÉSZEK SZAVATOLTA LEGSZÍNVONALASABB SZERVIZ.

Természetesen a BMW Service nyújtotta összes szervizszolgáltatáshoz eredeti BMW alkatrészeket használunk fel. Ön tehát biztos lehet abban, hogy autója minden szervizlátogatás, karbantartás vagy javítás alkalmával a legjobb minőségű, legértőbb gondoskodásban részesül. A megbízhatóság, a biztonság és a vezetési élmény tehát szavatolt, történjen bármi. #történjenbármi

BMW Service Inclusive, egy nyári környezetben látható BMW egy modell társaságában

BMW Service Inclusive.

Miután Ön egyszeri alkalommal kifizeti a rögzített árat, a választott szerződéses perióduson belül minden, a csomagban foglalt szervizszolgáltatásra és karbantartásra jogosulttá válik.

BMW Szerviz 5+, egy modellek társaságában látható BMW áll egy garázs előtt

BMW Szerviz 5+.

Első osztályú ajánlatunk minden ötéves vagy régebbi BMW modellhez elérhető – hiszen minél idősebb az Ön autója, annál kedvezőbb feltételekkel szervizeltetheti azt.

BMW javítás és autóápolás. BMW fényszórójavítás

BMW javítás és autóápolás.

Balesetikár- vagy kozmetikai javítás: nyugodtan rábízhatja autóját a BMW hivatalos tanúsítványával rendelkező karosszériajavító és -fényező műhelyekre. A szakemberek a legszigorúbb minőségi előírások betartásával, tökéletesen a BMW-jére szabott módon javítanak ki minden kisebb és nagyobb hibát.

BMW Service, egy férfi és egy nő áll egy BMW iX előtt egy BMW márkakereskedésben

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Fedezze fel vonzó szervizajánlatainkat és találja meg közülük azt, amelyik a leginkább illik a BMW-jéhez, az Ön egyéni igényeihez és gondtalan vezetési élményt biztosít.

GY. I. K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ EREDETI BMW ALKATRÉSZEKKEL KAPCSOLATBAN.