BIZTOSÍTÁSOK.

Biztosítások.

BMW BIZTOSÍTÁSOK.

MINDIG BIZTOS KEZEKBEN.

Akárcsak Ön, mi is tudjuk, hogy egy BMW milyen értékeket hordoz, és azt is, hogy mi a vezetés valódi élménye. Ezért szeretnénk, hogy Önnek kizárólag a gépjárműhasználat örömteli oldala jusson – az esetleges bosszúságot hagyja meg nekünk. A BMW Biztosítások ezt a nyugalmat biztosítják Önnek.

Bővebben

TISZTELT BMW TULAJDONOS!

A BMW világa a vezetés élménye mellett számos prémium szolgáltatást is kínál az Ön számára. A BMW Biztosítások a megnyugtató biztonságot nyújtják előre nem látható káresemény során – így Ön minden pillanatban biztos lehet abban, hogy a probléma a lehető legrövidebb időn belül, és az Ön számára legelőnyösebb módon kerül megoldásra, hogy csak a vezetés élményére koncentrálhasson.

Farkas Péter
Telefon: +36/29-555-183

BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS AUTÓJÁNAK.

Mit kínálnak Önnek a BMW Biztosítások?

A BMW Biztosítások egyedülállóan kedvező feltételekkel rendelkező Casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékek, kizárólag BMW tulajdonosok részére. A BMW Biztosítások csak a BMW hivatalos márkakereskedői hálózatán keresztül vehetők igénybe.

 

BMW CASCO.

 

Néhány érv a BMW CASCO mellett:

 • Felezett minimum önrész hivatalos BMW Márkakereskedésben történő javítás esetén.
 • Töréskár esetén a gépjármű mentésével, tárolásával és az Ön által választott BMW márkaszervizbe történő szállításával kapcsolatos költségek megtérítése legfeljebb 100 000 Ft értékben.
 • Totál- vagy lopáskár esetén új érték térítése az első forgalomba helyezéstől számított 12 hónapos korig (a kiskereskedelmi számlaérték alapján, csak a %-os önrész kerül levonásra).
 • Márkahűség-biztosítás: totál- vagy lopáskár esetén az új BMW vásárlásához a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10%-át a BMW CASCO megtéríti.
 • Részkár esetén avulásmentes kártérítés (nincs értékemelkedés-levonás) a CASCO szerződés ideje alatt.
 • Üvegkár térítése önrész levonása nélkül.
 • Egész Európára kiterjedő területi hatály (kivéve: a volt Szovjetunió utódállamai).
 • Aktív kárrendezés (idegenhibás kár esetén önrész levonása nélkül).
 • Törés- és elemi kár esetén kölcsöngépjármű térítése a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 12 napra 120 000 Ft összeghatárig.
 • Évente egy alkalommal 20 000 Ft összegű, hivatalos BMW Márkaszervizben kármegelőzésre és karbantartásra felhasználható generál szolgáltatás.
 • Műszaki hiba assistance: segítségnyújtás műszaki hiba miatti menetképtelenségre a szolgáltatás felső határáig.
 • Hibás tankolás biztosítás 50 000 Ft/év felső határig.
 • Vezetéstechnikai tréningen történő részvétel esetén 5% kedvezmény.
 • Csoportos beszedési fizetési mód választása esetén nem csak levesszük Önről a rendszeres díjfizetés gondját, de 10%-os kedvezményt is nyújtunk a CASCO biztosítás díjából.
 • Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás együtt kötése esetén kedvezmény a BMW CASCO éves díjából.


BMW TPA műholdas járművédelem
A BMW Műholdas Járműkövető Rendszer a nap 24 órájában, az év 365 napján védi autóját. A BMW TPA védelemmel ellátott gépjármű esetén a BMW CASCO díjából 15%-os kedvezményt nyújtunk
Vételár garancia.
A legnagyobb biztonság a lehető legtovább.

 

A Vételár garancia olyan kiegészítő, CASCO biztosítás mellé köthető szolgáltatás, amely a biztosított gépjármű gazdasági totálkára esetén, a kárkori érték és a – számlával igazolt vagy pl. Eurotax szerinti – vételár közötti különbözetet téríti meg. Amennyiben egy sérült gépjármű kárkori értékének 100%-ig sem javítható, akkor a kárkori érték és az eredeti vételár között különbözetet, de max. 5 millió Ft-ot térítünk az alap CASCO által térített összegen felül.

 • A Vételár garancia az alap CASCO díjába épített kiegészítő szolgáltatás, amely a választott fizetési gyakoriságnak (havi, negyedéves, féléves vagy éves) megfelelően fizethető.
 • A Vételár garancia díja a választott – 2 vagy 3 éves – időtartamtól és a gépjármű árától függő összeg.
 • Új, 0 km-es márkakereskedő által forgalomba helyezett BMW esetén a BMW CASCO Újérték kiegészítő biztosítást (100% vételár térítés lopás és totálkár esetén) is tartalmaz, így ebben az esetben a gépjármű 1 éves koráig lopás és totálkár esetén az Újérték biztosítás kedvezőbb feltételei szerint térítünk.


A Vételár garancia feltételei ebben az esetben a 2. évtől kerülnek alkalmazásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS. SZABADON VÁLASZTOTT KEDVEZMÉNYEKKEL.

BMW Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítás.
Kötelező biztosítás szabadon választott kedvezményekkel.

Önnek nemcsak egy megbízható gépjárműre, de egy megbízható partnerre is szüksége van, amely biztosítja Önnek
a gondtalan utazást. A BMW kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás magyarországi szolgáltatója a gépjármű biztosítás egyik legnagyobb szereplőjeként ezt a megbízhatóságot nyújtja. Amennyiben Önnek több éves kármentes előzménybiztosítása van, mi ezt egyre növekvő kedvezményekkel ismerjük el.

 

További kedvezmények:

 • E-kommunikációs kedvezmény
 • Éves egyszeri díjfizetési kedvezmény
 • Családi vagy több szerződéses kedvezmény
 • CASCO együttkötési kedvezmény
 • Fizetési mód kedvezmény (csoportos beszedés)

 

Az aktuális kedvezményekről, szolgáltatásokról érdeklődjön
a BMW Márkakereskedésekben.

 

Tartalmazza az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat is:

 • BMW Defekt vagy Kátyúkár biztosítás 150 000 Ft/év megemelt szolgáltatási határig BMW márkaszervizben önrész levonása nélkül (opciós).
 • Autós segítségnyújtás.
 • AutósTárs gépjármű jogvédelem biztosítás szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig.
 • Bennülők balesetbiztosítása szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig..

 

BMW Casco és BMW Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.
Együtt még kedvezőbb.

 

Ha a kötelező felelősségbiztosítás mellé BMW CASCO-t is köt, a kötelező felelősségbiztosításnál a megszerzett bónusz fokozat alapján igénybe vett kedvezményt a CASCO biztosításnál is érvényesítheti, azonnal levonásra kerülő díjkedvezmény formájában. A két biztosítás együttkötése esetén akkor is jogosult kedvezményre a CASCO biztosítás díjából, ha korábban Ön még nem volt gépjármű-tulajdonos vagy üzemben tartó.

 

BMW CASCO és BMW Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítással egyaránt rendelkező ügyfeleink részére ingyenes aktív kárrendezés szolgáltatást is kínálunk. Az Ön gépjárművében idegen személy által okozott, más biztosítónál kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján térülő kárát előzetesen BMW CASCO biztosításuk alapján rendezzük az önrész levonása nélkül. Így anélkül térül meg a teljes gépjárműkár – amelyet később elszámolunk az érintett biztosítótársasággal –, hogy a folyamat Öntől további idő- és pénzráfordítást igényelne. Kényelem és gyorsaság együtt.


BMW Biztosítások Segélyvonal:
Az éjjel-nappal hívható telefonszámokon tanácsot és segítséget kérhet belföldön vagy külföldön történő baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén.

 

AutoSOS
Belföldről: (06 1) 458-4480
Külföldről: (+36 1) 458-4480

 

További részletek és információ:
Internet: www.bmwfs.hu
E-mail: bmwbiztositas@bmw.hu

 

Keresse fel hivatalos BMW Márkakereskedőjét, ahol értékesítési munkatársunk a BMW gépjárművek teljes választéka és a BMW Financial Services szolgáltatásai mellett a BMW Biztosításokra vonatkozó kérdésekben is az Ön rendelkezésére áll.

 

A BMW Financial Services biztosítási szolgáltatásait Magyarországon a Generali Biztosító Zrt. nyújtja. (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.)
A jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. További információk a www.bmwfs.hu oldalon találhatóak. Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, írjon a bmwbiztosítás@bmw.hu e-mail címre, ahol kollégáink tájékoztatják Önt az igényeinek megfelelő biztosításról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben