BMW Biztonsági Járművek, egy nagyvárosi utcán haladó BMW

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK.

A nagy felelősséget a vállukon viselő emberek számára fontos, hogy biztonságban érezhessék magukat – anélkül, hogy ennek oltárán fel kéne áldozniuk azt a különleges vezetési élményt, amelyet csak egy BMW Biztonsági Jármű képes nyújtani. A BMW immár több mint 40 éve állít új mércét a páncélozott járművek dizájnja, valamint fejlesztése terén. Jelenlegi modellpalettánk lenyűgöző stílusban viszi tovább ezt a hagyományt. Szálljon hát be és dőljön hátra abban a biztos tudatban, hogy nem is lehetne biztonságosabb, illetve pihentetőbb környezetben. Minden egyes biztonsági járművet egyedi módon készítenek el úgy, hogy az beleolvadjon a környezetébe, ugyanakkor kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezzen; kiemelkedjen a tömegből; a gyártási folyamat minden egyes fázisát mesteri aprólékosság jellemzi. Mindennek eredményeként olyan járművek születnek meg, amelyek teljesítik a legszigorúbb ballisztikai védelmi előírásokat, ugyanakkor messzemenőkig megfelelnek a legkényesebb egyéni igényeknek is.

Bővebben
BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK.
BMW Biztonsági Járművek akcióban, videó, egy nagyvárosi utcán haladó BMW Biztonsági Jármű

VERSENY

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: BIZTONSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

BMW Biztonsági Járművek, BMW személyre szabott védelem, BMW, EU zászló

Az optimális szintű biztonság szavatolhatósága számos egyedi körülménytől függ – így a vezetőtől és annak utasaitól, a tartózkodási helyüktől, a napi rutinjuk során őket érő kihívásoktól, valamint a feltűnéskeltésük mértékétől.

BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW külső, elölnézet
BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW belső tér, ajtó
BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW belső tér, hátsó ülés
BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW belső tér, bőrülések
BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW belső tér, csomagtér

TELJES KÖRŰ VÉDELEM ALATT

Az, hogy Önnek milyen fokú védelemre van szüksége, az egyéni körülményeitől függ – vagyis attól, hogy hol él, hogy mi a munkája, valamint, hogy mennyire közismert. A BMW az egyetlen olyan gyártó, amely figyelembe veszi az eltérő szükségleteket és amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a páncélozott járművek építése terén.

 • Utascella
 • Védelmi szint
 • Tanúsítvány
BMW Biztonsági Járművek, Előnyök az Ön számára, egy BMW Biztonsági jármű az utcán

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

Munka a BMW Biztonsági Járművekkel

A BMW Biztonsági Járművek jóvoltából Önnek egyetlen fontos területen sem kell kompromisszumokat kötnie. A BMW több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a páncélozott járművek fejlesztése és gyártása terén, emellett szakadatlanul folytatja innovációs tevékenységét is annak érdekében, hogy megóvja Önt és – természetesen – a vezetés színtiszta élményét. Ily módon tehát Ön abszolút biztos lehet abban, hogy a lehető legmagasabb fokú védelemben részesül – úgy, hogy annak elérése semmilyen téren nem kényszeríti kompromisszumokra. Már csak azért is így van ez, mivel a legelső vázlatoktól az utolsó lakkréteg felviteléig mindent saját magunk végzünk. A személyes biztonság ugyanis túlságosan fontos ahhoz, hogy annak megvalósítását ne kizárólag valódi szakértőkre bízzuk. Természetesen mindegy egyes BMW-t a legnagyobb pontossággal és gondossággal, a globális BMW gyártói hálózatban alkalmazott, a legszigorúbbnak számító minőségi követelmények betartásával építünk meg. A fentiek miatt igaz az, hogy egyedül a BMW kínál maximális védelmet.

Bővebben

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

Munka a BMW Biztonsági Járművekkel

BMW Biztonsági Járművek, videó, BMW Biztonsági Jármű menet közben

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: DINAMIZMUS BÁRMILYEN TEREPEN

BMW Biztonsági Járművek, diszkrét biztonsági elemek, elölnézet
BMW Biztonsági Járművek, BMW Mi van védve, BMW külső, hátulnézet
BMW Biztonsági Járművek, diszkrét biztonsági elemek, oldalnézet

DISZKRÉT BIZTONSÁGI ELEMEK

A védelem annál hatásosabb, minél kevesebben tudnak róla. A BMW pont ezért fordít akkora figyelmet az általa gyártott autók diszkrét védelmére.

BMW Biztonsági Járművek, elemek, BMW részletek, könnyűfém keréktárcsák
BMW Biztonsági Járművek, elemek, BMW részletek, lézervilágítás
BMW Biztonsági Járművek, elemek, BMW részletek, dupla vese

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: A LEGAPRÓBB RÉSZLETRE IS KITERJEDŐ VÉDELEM

Minden, a biztonsági koncepció részét képező komponenst a legnagyobb gondossággal alkotunk meg, aminek köszönhetően a jármű és annak biztonsági elemei egyetlen, optimális tulajdonságokat mutató egészet alkotnak. Annak érdekében, hogy az utasok képesek legyenek kommunikálni a külvilággal az ajtó és az ablakok kinyitása nélkül is, a járműhöz alapfelszereltségként jár egy intercom rendszer. A még teljesebb körű biztonságot szolgálja a rablásjelző riasztóberendezés. A BMW X5 Protection VR6 felszereltsége tartalmazza a defekttűrő gumiabroncsokat, amelyek jóvoltából az autó a gumik nyomásvesztését követően is továbbhaladhat. A szintén az alapfelszereltségbe tartozó fűtőtt szélvédő mindenkor tiszta kilátást biztosít, a hővédő üvegezés1 pedig diszkréten elrejti a hátul ülőket.

1Opcionális felszereltség

 • Biztonsági üzemanyagtartály
 • Többrétegű biztonsági üvegezés
 • Kiegészítő padló és tetőpáncélzat
BMW Biztonsági Járművek, Kiegészítő felszereltségek, külső, kék fény
BMW Biztonsági Járművek, Kiegészítő felszereltségek, külső ország nemzeti zászlója
BMW Biztonsági Járművek, Kiegészítő felszereltségek, belső tér, ajtó
BMW Biztonsági Járművek, Kiegészítő felszereltségek, belső tér, középkonzol
BMW Biztonsági Járművek, Kiegészítő felszereltségek, kijelző az első üléseken

KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELTSÉGEK SPECIÁLIS IGÉNYEKHEZ

Önnek bizonyára olykor többre van szüksége a védelemnél. A méltóságok vagy a biztonsági kíséret szállításának szerepkörét beöltő járműveknek képeseknek kell lenniük arra is, hogy a megszakítás nélküli ügymenet érdekében másodpercek alatt mozgó irodává változzanak. A BMW immár több mint 50 éve gyárt hatósági járműveket, szoros együttműködésben a nagyvilágban szerte működő hatóságokkal és kormányzati hivatalokkal. A hivatalos felhasználás céljaira a járművekhez villogókat, különböző szirénaeffektusokat előállítani képes jelzőrendszereket, jeladó eszközöket és rádiókat kínálunk, sőt a választékból még a zászlótartók sem hiányoznak.

 • Zászlótartók diplomáciai feladatokhoz
 • Soft-Close funkció
 • BMW Lézervilágítás
 • Vezeték nélküli mobiltelefontöltés
 • Professional szórakoztató egység a hátsó üléseknél
BMW Biztonsági Járművek, BMW Intelligent Personal Assistant, műszerfal
BMW Biztonsági Járművek, BMW Intelligent Personal Assistant, központi kijelző

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT* A BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEKBEN

A BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából nem marad megválaszolatlan kérdés. A legnagyobb tudású járműszakértőről van szó, amelynek feladata az Ön támogatása. Függetlenül attól, hogy mit szeretne megtudni a BMW-jéről, illetve, hogy miben lenne szüksége segítségre, az asszisztensre bizton számíthat. A jóvoltából alaposabban megismerheti járművének funkcióit, de az mindent tud BMW-jének általános státuszáról is.

*A szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem érhető el.

 

HASZNÁLT BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK.

Biztonság a kezdetektől fogva.

Annak érdekében, hogy példamutatóan gyors és problémamentes megoldást kínálhasson a használt Biztonsági Járművek megvásárlásához, a BMW a BMW Biztonsági Járművek exkluzív választékával, valamint első osztályú szervizszolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére. A BMW Biztonsági Járművek megfelelnek a minőséggel szemben támasztott szigorú követelményeknek, ami garancia arra, hogy még a legkomolyabb biztonsági elvárásoknak is megfeleljenek. Mindezeken túlmenően a használt BMW Biztonsági Járművek felett az átfogó tartalmú, világszintű BMW szervizprogram védőhálója feszül.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, Biztonságigépjármű-vezetői Tréning, belső tér, egy férfi egy BMW-t vezet
BMW Biztonsági Járművek, Bizotonságigépjármű-vezetői Tréning, külső, egy BMW halad az utcán

BMW BIZTONSÁGIJÁRMŰ-VEZETŐI TRÉNING KIFEJEZETTEN BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEKHEZ.

A legrosszabb forgatókönyvre való felkészülés jó megoldás arra, hogy az soha ne következzen be. A BMW ezen megközelítése jóval többről szól, mint magáról a járműről. Olyan speciális vezetői tréningek is rendelkezésre állnak, amelyeken a résztvevők magukévá tehetik mindazokat az ismereteket, amelyek bármilyen biztonsági jármű vezetésénél jól jönnek, illetve, amelyeken megtudhatják, hogy miként hozható ki a legtöbb a BMW X5 Protection VR6-ból. A két különböző típusú tréningen a vezetők begyakorolhatják a veszélyes helyzetek leghatékonyabb kezelését – aminek köszönhetően az ilyesfajta szituációk jó eséllyel elkerülhetővé válnak. Kérjük, hogy a kétféle BMW Biztonságijármű-vezetői Tréninggel kapcsolatos részletes tudnivalókért lapozza fel a vonatkozó katalógust.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 • BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK, 1-ES SZINTŰ TRÉNING
 • BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK, 2-ES SZINTŰ TRÉNING
BMW Biztonsági Járművek, BMW X5 Protection VR6, Előnyök az Ön számára

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: MODELLÁTTEKINTÉS

Pontosan az a biztonság, amire Önnek szüksége van

A BMW Biztonsági Járművek hatásos védelemben részesítik Önt és utasait, bárhol is járjanak. E járművek a szériamodellek pozitív jellemzőit speciális megerősítésekkel ötvözik, amelyek még a gyakorlott szem számára is észrevehetetlenek. Egy független német állami intézet által minősített BMW Biztonsági Járművek az autók körében lehetséges legmagasabb védelmi szintet nyújtják – olyan elegáns és exkluzív módon, ahogyan egyetlen más gyártó terméke sem.

Bővebben

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: MODELLÁTTEKINTÉS

Pontosan az a biztonság, amire Önnek szüksége van

BMW Biztonsági Járművek, BMW X5 Protection VR6, egy sértetlen autó rézsútos elölnézetből
BMW Biztonsági Járművek, BMW X5 Protection VR6, egy sérült autó rézsútos elölnézetből

BMW X5 PROTECTION VR6

A fegyveres támadás lehetőségével – különösen az olyanokéval, amelyeket az AK-47-eshez hasonló automata lőfegyverekkel követnek el – bizonyos ügyfeleknek minden nap szembe kell nézniük. Ugyanakkor viszont egyre többen vágynak olyan sokoldalú Sports Activity Vehicle kategóriájú járműre, amellyel bárhová eljuthatnak bármilyen célból. Felismerve ezt az igényt, a BMW volt az első olyan gyártó, amely hathatós választ adott az említett kétféle igényre, a biztonság új szintjét teremtve meg. A gyártó munkálkodásának egyik eredménye a BMW X5 Protection VR6, amely magas szintű biztonságot nyújt a mindennapi mozgás során és amely nagyszerű kényelmet nyújt négy utas számára.

 • Belső tér
 • Páncélzat
 • Futómű és elektronika
 • Tanúsítvány
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW 7 Biztonsági Jármű

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: A BIZALOM JÓ DOLOG. A TAPASZTALAT MÉG JOBB

Az Ön biztonságba helyezésének nagy múltra visszatekintő tradíciója

A BMW immár több mint 40 éve fejleszt és gyárt a legszigorúbb követelményeknek is megfelelő biztonsági járműveket. Az eltelt idő alatt leszűrt egyik legfontosabb tapasztalat: Csak azok képesek kompromisszumok nélkül teljesíteni a biztonság összes aspektusával kapcsolatos elvárásokat, akik egyetlen forrásból kiindulva alkotják meg a védelmi koncepciót. Ez azt jelenti, hogy a védelmet szolgáló elemekkel, valamint az azok beépítésével együtt járó tömegnövekedéssel eleve számolnak a szériagyártású jármű fejlesztése során. Ezen megközelítés – az innovatív anyagok és a legmodernebb fejlesztési eljárások alkalmazásával együtt – lehetővé teszi a védelmet szolgáló komponensek tökéletesen koordinált integrációját a gyártás megkezdésének idejére.

Bővebben

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: A BIZALOM JÓ DOLOG. A TAPASZTALAT MÉG JOBB

Az Ön biztonságba helyezésének nagy múltra visszatekintő tradíciója

TÖBB MINT 40 ÉVNYI TAPASZTALAT A BIZTONSÁG TERÉN

BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW 7 Biztonsági Jármű

1978

BMW 7 Biztonsági Jármű – a Biztonsági Járművek első generációja.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW 7 High Security Limousine

1995

BMW 7 High Security Limousine – amely még magasabbra helyezte a mércét a nemzetközi piacon.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW 7 High Security

2003

BMW 7 High Security – a kor legmodernebb technológiáival felvértezett negyedik generáció.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW X5 Security

2004

BMW X5 Security – a páncélozott Sports Activity Vehicle (SAV) kategóriájú járművek első generációja.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW X5 Security

2008

BMW X5 Security és BMW X5 Security Plus – a BMW X5 első Security Plus generációja VR6 védelmi szinttel.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW 7 High Security

2012

BMW 7 High Security – az autógyártók közül elsőként a BMW bocsájtja útjára az első olyan autót, amely teljesíti a VR7 (BRV 2009) védelmi kategória előírásait.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW X5 Security és BMW X5 Security Plus

2013

A BMW X5 Security és a BMW X5 Security Plus jelzik a páncélozott SAV-ok következő generációjának színre lépését.

Bővebben
BMW Biztonsági Járművek, BMW Heritage, BMW X5 Protection VR6

2019

BMW X5 Protection VR6 – a BMW Biztonsági Járművek körébe tartozó SAV-ok negyedik, egyben legutóbbi generációja.

Bővebben

BMW BIZTONSÁGI JÁRMŰVEK: KAPCSOLAT

Készséggel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel a BMW Biztonsági Járművekkel kapcsolatban