Man holds ConnectedDrive globe in his hands and is fascinated.

BMW CONNECTED DRIVE.

Összeköttetésben, szabadon

Mit tehet Önért a BMW-je? Segítsen időben eljutni céljához? Adjon választ minden kérdésére? Vagy nyújtson szórakozást? A BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a hasznos, intelligens és innovatív funkciók széles palettáját kínálják, amelyek megkönnyítik életét és minden utat élménnyé változtatnak.

A Connected Drive Store jelenleg nem elérhető Magyarországon.

Bővebben
BMW CONNECTED DRIVE.Összeköttetésben, szabadon
A BMW Intelligent Personal Assistant az intelligens, multimodális hangalapú vezérlés új korszakába repíti Önt.
Dieter May, a Digitális termékek és szolgáltatások részleg alelnöke
NA

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

A szavunkat adjuk.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

A szavunkat adjuk.

A BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT FŐBB JELLEMZŐI.

Az Ön személyi asszisztense.

NA

Természetes interakció.

BMW Intelligent Personal Assistant – ha szüksége van rá, csak szólítsa meg. A BMW-jének lelkét jelentő asszisztens mindig készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek. Ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen vele, nem kell semmilyen gombot megnyomnia vagy megerősítő hangjelzésre várnia. Amennyiben igényli a segítségét, várakozás nélkül kezdjen el hozzá beszélni. Mondja például ezt: „Hello, BMW. Who are you?”* Netán saját, egyedi aktivációs jelszót szeretne meghatározni? Ha igen, csak ennyit közöljön: „Hey, BMW. Change the activation word.”*

Bővebben
NA

Autószakértő.

A BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul. A szolgáltatás lényegében egy abszolút kompetens autószakértőként nyújt támogatást Önnek. Bármit is szeretne megtudni a BMW-jéről, avagy akármilyen segítségre legyen szüksége, az asszisztensre nyugodtan számíthat. A BMW Intelligent Personal Assistant által még jobban megismerheti járművének különböző szolgáltatásait és funkcióit, emellett az tisztában van BMW-jének általános státuszával és szervizigényével is.

Bővebben
NA

My Assistant.

Megérti, hogy Önnek mire van szüksége és mindenkor a legmegfelelőbb támogatásban részesíti – ez teszi olyan különlegessé a BMW Intelligent Personal Assistant asszisztenst. Csak annyit kell mondania: „Hey, BMW. Drive home!”* – és az autó kidolgozza az útvonalat. Vagy: „Hey, BMW. I’m hungry!”* – mire a rendszer ajánl egy éttermet. Amennyiben Ön úgy szeretné, azt az éttermet kínálja fel, amelyik a legjobb értékeléseket kapta. Mindemellett az asszisztens segítségével aktiválhatja az ülésfűtést avagy gyorsan megkeresheti a kedvenc zenéjét.

Bővebben
NA

In-Car Experiences.

BMW-je mindig gondoskodik Önről. Felfrissülést nyújt, amikor fáradt, illetve ellazítja egy-egy stresszes nap után – mindezt úgy, hogy tökéletesen a pillanatnyi hangulatához igazítja a belső téri atmoszférát. A Caring Car programokat és az Experience módokat magában foglaló In-Car Experiences szavatolja, hogy közérzete a lehető legjobb legyen.

Bővebben
Egy nő egy BMW ConnectedDrive glóbuszt tart a kezében

BMW CONNECTED DRIVE FUNKCIÓK.

BMW CONNECTED DRIVE FUNKCIÓK.

AZ ÉN ASSZISZTENSEM.

A legjobb útitárs. Mindig.

Bárhol is tartózkodjon, bármire is legyen szüksége: a BMW ConnectedDrive egyedülálló szolgáltatásai a lehető leghasznosabb támogatásban részesítik Önt az utazás előtt és alatt. A város legjobb olasz éttermét keresi, netán hétvégén az ügyeletes gyógyszertár címére van szüksége? Az olyan szolgáltatások, mint a Concierge Service egyetlen gombnyomással aktiválhatók – és azok máris segítséget nyújtanak az igényei és a kívánságai teljesítéséhez. A BMW Connected applikáció segítségével pedig otthona kényelmében tervezheti meg a következő utazását. Mindemellett az app azt is lehetővé teszi, hogy a távolból férjen hozzá BMW-je fontos funkcióihoz.

Bővebben
NA

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hello, BMW. Who are you?”* Ugye, milyen nagyszerű volna, ha a BMW-je egyszersmind a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon autójával merőben újfajta módon és egyszerűen – a BMW Intelligent Personal Assistanten keresztül. Az Önt és a szokásait ismerő asszisztens napról napra gyarapítja a tudását és bármilyen helyzetben segítséget nyújt. Mindent elmagyaráz az autójával kapcsolatban, amire csak kíváncsi, elősegítve ezzel azt, hogy még jobban megismerje a BMW-jét. Sőt, még arra is módot ad, hogy saját aktivációs jelszót határozzon meg.

*Az asszisztens magyar nyelven nem érhető el.

Bővebben
Concierge Services: egy fejhallgatót viselő BMW alkalmazott ül az asztalánál

Concierge Service.

Holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol van a város legjobb étterme? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt, amikor úton van. A jóvoltából egyetlen gombnyomásra érkezik a támogatás – amely egyéni, személyre szabott és gyors. Tartózkodjon Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

Bővebben
Egy, a BMW-ben ülő férfi, valamint egy, a BMW-n kívül lévő nő, aki a BMW Connected alkalmazást használja az okostelefonján

BMW Connected.

Kapcsolódjon össze a BMW-jével. A BMW Connected app az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás előtt és alatt gondoskodik minden kívánságáról. Férjen hozzá autójának különféle funkcióihoz az okostelefonja vagy az okosórája segítségével, továbbítsa a jármű navigációs rendszerébe az úti célokat vagy állítson be magának emlékeztetőket a találkozóiról, hogy idejében érkezhessen meg azokra.

Bővebben
Egy férfi és egy nő a kanapén ülve a Távoli szolgáltatásokat használja az okostelefonján

Távoli szolgáltatások.

Vajon bezártam az autóm ajtóit? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Távoli szolgáltatások (Remote Services) jóvoltából Ön a BMW Connected applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járműve bizonyos funkcióihoz. Villogtassa meg BMW-je fényszóróit, kapcsolja be az autó klímaberendezését vagy zárja be az ajtókat az okostelefonjával – bárhonnan.

Bővebben
Egy mosolygó nő a Remote 3D View funkciót használja az okostelefonján

Remote 3D View.

Tartsa szemmel BMW-je közvetlen környezetét, hogy megnyugodjon: minden rendben van az autójával. A Távoli szolgáltatások és a Remote 3D View funkció segítségével tetszőleges perspektívából tekintheti meg a járműve környezetét, bezárhatja az ajtókat, megvillogtathatja a fényszórókat és működésbe hozhatja a dudát.

A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországon.

Bővebben

AZ ÉN UTAZÁSOM.

Tegyen különlegessé minden utazást.

Minden utazás más és más – ám abban biztos lehet, hogy mindig kényelmesen és idejében éri el úti célját. A Valós idejű közlekedési információk szolgáltatás (RTTI) segítségével Ön folyamatosan szemmel tarthatja a pillanatnyi forgalmi helyzetet és kitérők nélkül, gyorsabban érhet oda, ahová igyekszik. A Connected Charging szolgáltatás gondoskodik arról, hogy Ön a lehető leghatékonyabb módon használhassa ki BMW i vagy plug-in hibrid járművének elektromos hatótávját, illetve, hogy bármikor egyszerűen találhasson egy töltőállomást.

Bővebben
Egy férfi a Valós idejű közlekedési információk szolgáltatást használja a BMW kijelzőjén

Valós idejű közlekedési információk (RTTI).

Egyszer csak a csúcsforgalomban találta magát, netán a vakáció óráit vesztegeti dugóban üldögélve? Az ilyen helyzetek könnyen elkerülhetők a Valós idejű közlekedési információk segítségével. A rendszer valós időben monitorozza a forgalmat és alternatív útvonalakat ajánl fel Önnek – hogy a lehető leggyorsabban érje el úti célját.

A Valós idejű közlekedési információk funkció a folyamatosan új szolgáltatásokkal bővülő Connected navigáció része.

Bővebben
Egy férfi és egy nő a nappaliban ülve a Send to Car funkciót használja az okostelefonján

Send to Car.

Legközelebb merrefelé veszi az irányt? Keressen új úti célokat a BMW Connected applikáció segítségével, majd továbbítsa azokat közvetlenül BMW-jének navigációs rendszerébe. Amint beszállt az autójába és a jármű Bluetooth-kapcsolatot teremtett az okostelefonjával, Ön egyetlen érintéssel elindíthatja a navigációt.

Bővebben
Térképfrissítés: városi autópálya és éjszakai nagyváros

Térképfrissítés.

A BMW az első olyan autógyártó, amely két lehetőséget is felkínál a navigációs térképek frissítésére. Ezek a következők: USB-n vagy a márkakereskedőn keresztüli teljes térképadatbázis-frissítés.

Bővebben

AZ ÉN AUTÓM.

Mert az Ön BMW-je több mint jármű.

A BMW-jében Ön teljes egészében az utazásnak szentelheti a figyelmét, mivel minden más jó kezekben van. Az okostelefonján lévő Digitális kulcs egyszerű hozzáférést biztosít a járművéhez, miközben az „éteren keresztüli” Távoli szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy a BMW-jében mindig a legfrissebb szoftver fusson – anélkül, hogy ezért el kelljen látogatnia a márkakereskedőhöz. Amennyiben pedig baleset történne, az Intelligens vészhívás automatikusan kerít segítséget, valamint fontos, az utasokkal és a járművel kapcsolatos információkkal látja el a mentőszolgálatok szakembereit.

Bővebben
Man sitting in the back seat of a BMW using Experience Modes on his smartphone

Experience Modes.

Ön a visszafogott luxust értékeli nagyra, netán diszkrét atmoszférára vágyik? A három Experience mód – az Executive, az Expressive és a Well-Being – segítségével minden érzékével elmerülhet az autó tökéletesen megkomponált, az Ön hangulatához illő utasterében.

Bővebben
Az Automate My Habits funkció a BMW kijelzőjén

Automate My Habits.

Mindig hármas fokozatra állítja az ülésfűtést, amikor hideg van odakint? Az Automate My Habits jóvoltából Ön a kedvenc beállításait tartalmazó eljárási protokollokat hozhat létre, amelyeket rendszer megjegyez és automatikusan aktivál. Nyugodtan élvezheti tehát az utazást, miközben a BMW-je gondoskodik a jó közérzetéről. A jövőben további automatizált funkciókkal bővül a kínálat.

Bővebben
Egy férfi az okostelefonra telepített Digitális kulccsal nyitja a BMW-t

Digitális kulcs.

Miért is bajlódna a kulccsal, ha egyszer Önnél az okostelefonja? BMW-jét ugyanis kinyithatja, bezárhatja, sőt be is indíthatja a készülékre telepített BMW Digitális kulccsal. Azt is megteheti, hogy a digitális kulcsot megosztja akár öt, kompatibilis iPhone-nal* rendelkező személlyel. Lehetősége van továbbá arra, hogy a jogosultsággal rendelkező személyek esetében korlátozza a maximális teljesítményt és sebességet – például akkor, ha az illető csak nemrég szerezte meg a jogosítványát.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listáját a bmw.com/digitalkey weboldalon találja.

Bővebben
Egy nő kávét iszik otthon, miközben a Távoli szoftverfrissítés fut az okostelefonján

Távoli szoftverfrissítés.

Szeretné, ha a BMW-jében a legfrissebb szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából a BMW-je mindig megőrzi újkori frissességét. Kényelmesen, megbízhatóan és stresszmentesen – anélkül, hogy Önnek el kéne látogatnia a BMW márkaszervizbe. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe – hasonlóan, mint az okostelefonja esetében.

A szolgáltatás várhatóan 2019 tavaszától lesz elérhető Magyarországon.

Bővebben
BMW CarData: kivilágított városi autópálya és az éjszakai nagyváros

BMW CarData.

A BMW CarData szolgáltatás segítségével Ön bármikor rápillanthat BMW-je legfontosabb adataira, sőt, szükség esetén harmadik felekkel is megoszthatja azokat. Egyedül Ön dönti el, hogy kire bízza rá a szóban forgó adatokat. Mindennek köszönhetően ellenőrzést gyakorolhat a telematikai adatai felett. Az adatok harmadik felekkel való megosztásának előnyeit oly módon élvezheti, hogy személyre szabott, korábban nem elérhető szolgáltatáscsomagokat használhat.

Bővebben
Egy, a BMW-je előtt ülő nő a Service & Roadside Assistance funkciót használja

Service & Roadside Assistance.

A Connected applikáció szolgáltatásaival egyszerűen menedzselheti a BMW-je szerviz- és karbantartásigényével kapcsolatos teendőket. A kellő időben push üzeneteket kap, amikor autója a szerviz beavatkozását igényli, emellett közvetlenül az appon keresztül foglalhat magának időpontot az Ön által preferált BMW Márkaszervizben. Amennyiben autója meghibásodna, az app közvetlenül kapcsolatot teremt Ön, valamint a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzet-menedzsment diszpécsere között, egyszersmind – a lehető leghatékonyabb támogatás érdekében – továbbítja az Ön pillanatnyi tartózkodási helyét és járművének adatait.

Bővebben

AZ ÉN ÉLETEM.

Nem kell lemondania semmiről. Hiszen mindent megkaphat.

Miért kéne kompromisszumokat kötnie, amikor úton van? Inkább élvezze a digitális életstílust. Az Apple CarPlay és az Android Auto™ rendszereket is magában foglaló Okostelefon-integráció segítségével Ön utazás közben is hozzáférhet okostelefonjának legfontosabb funkcióihoz.

Bővebben
Az Apple CarPlay felhasználói felülete a BMW kijelzőjén

Apple CarPlay.

Miért kéne nélkülöznie iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, ha egyszer ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Apple CarPlay előkészítés segítségével a távolból férhet hozzá a telefon olyan funkcióihoz, mint az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Music. A beszédvezérlés kormánykeréken lévő gombjával akár az Apple hangasszisztensét, a Sirit is aktiválhatja.

Bővebben
Az Android Auto egy BMW fedélzeti kijelzőjén

Android Auto.

Az Android Auto™ biztonságosan és egyszerűen teszi lehetővé azt, hogy Ön út közben használja Android okostelefonjának funkcióit. Teremtsen vezeték nélküli kapcsolatot a készülék és a jármű között, majd jelenítse meg BMW-je szélesvásznú kijelzőjén kedvenc térképes, média és üzenetküldő applikációit. Mondja el a Google Assistantnek, hogy mit szeretne – és összpontosítson nyugodtan kizárólag a vezetésre.
A Google, az Android, az Android Auto és a Google Maps a Google LLC márkavédjegyei vagy bejegyzett márkavédjegyei.

Bővebben

MINDIG NAPRAKÉSZEN.

BMW Szoftverfrissítés

BMW Szoftverfrissítés USB-n keresztül.

Az okostelefonok, a zenelejátszók és a tabletek operációs rendszere folyamatosan fejlődik. A BMW Szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy applikációi és a BMW-je mindig lépést tartsanak a legújabb fejlesztésekkel. Ily módon az Ön mobil eszközei bármikor használhatók lesznek a jármű fedélzetén.