BMW CONNECTED DRIVE.

Összeköttetésben, szabadon

BMW CONNECTED DRIVE.Összeköttetésben, szabadon

Mit tehet Önért a BMW-je? Segítsen időben eljutni céljához? Adjon választ minden kérdésére? Vagy nyújtson szórakozást? A BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a hasznos, intelligens és innovatív funkciók széles palettáját kínálják, amelyek megkönnyítik életét és minden utat élménnyé változtatnak.

A Connected Drive Store jelenleg nem elérhető Magyarországon.

Bővebben
Egy nő egy BMW ConnectedDrive glóbuszt tart a kezében

BMW CONNECTED DRIVE FUNKCIÓK.

BMW CONNECTED DRIVE FUNKCIÓK.

AZ ÉN ASSZISZTENSEM.

A legjobb útitárs. Mindig.

Bárhol is tartózkodjon, bármire is legyen szüksége: a BMW ConnectedDrive egyedülálló szolgáltatásai a lehető leghasznosabb támogatásban részesítik Önt az utazás előtt és alatt. A város legjobb olasz éttermét keresi, netán hétvégén az ügyeletes gyógyszertár címére van szüksége? Az olyan szolgáltatások, mint a Concierge Service egyetlen gombnyomással aktiválhatók – és azok máris segítséget nyújtanak az igényei és a kívánságai teljesítéséhez. A BMW Connected applikáció segítségével pedig otthona kényelmében tervezheti meg a következő utazását. Mindemellett az app azt is lehetővé teszi, hogy a távolból férjen hozzá BMW-je fontos funkcióihoz.

Bővebben
Concierge Services: egy fejhallgatót viselő BMW alkalmazott ül az asztalánál

Concierge Service.

Holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol van a város legjobb étterme? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt, amikor úton van. A jóvoltából egyetlen gombnyomásra érkezik a támogatás – amely egyéni, személyre szabott és gyors. Tartózkodjon Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

Bővebben
Egy, a BMW-ben ülő férfi, valamint egy, a BMW-n kívül lévő nő, aki a BMW Connected alkalmazást használja az okostelefonján

BMW Connected.

Kapcsolódjon össze a BMW-jével. A BMW Connected app az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás előtt és alatt gondoskodik minden kívánságáról. Férjen hozzá autójának különféle funkcióihoz az okostelefonja vagy az okosórája segítségével, továbbítsa a jármű navigációs rendszerébe az úti célokat vagy állítson be magának emlékeztetőket a találkozóiról, hogy idejében érkezhessen meg azokra.

Bővebben
Egy férfi és egy nő a kanapén ülve a Távoli szolgáltatásokat használja az okostelefonján

Távoli szolgáltatások.

Vajon bezártam az autóm ajtóit? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Távoli szolgáltatások (Remote Services) jóvoltából Ön a BMW Connected applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járműve bizonyos funkcióihoz. Villogtassa meg BMW-je fényszóróit, kapcsolja be az autó klímaberendezését vagy zárja be az ajtókat az okostelefonjával – bárhonnan.

Bővebben
Egy mosolygó nő a Remote 3D View funkciót használja az okostelefonján

Remote 3D View.

Tartsa szemmel BMW-je közvetlen környezetét, hogy megnyugodjon: minden rendben van az autójával. A Távoli szolgáltatások és a Remote 3D View funkció segítségével tetszőleges perspektívából tekintheti meg a járműve környezetét, bezárhatja az ajtókat, megvillogtathatja a fényszórókat és működésbe hozhatja a dudát.

A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországon.

Bővebben

AZ ÉN UTAZÁSOM.

Tegyen különlegessé minden utazást.

Minden utazás más és más – ám abban biztos lehet, hogy mindig kényelmesen és idejében éri el úti célját. A Valós idejű közlekedési információk szolgáltatás (RTTI) segítségével Ön folyamatosan szemmel tarthatja a pillanatnyi forgalmi helyzetet és kitérők nélkül, gyorsabban érhet oda, ahová igyekszik.

Bővebben
Egy férfi a Valós idejű közlekedési információk szolgáltatást használja a BMW kijelzőjén

Valós idejű közlekedési információk (RTTI).

Egyszer csak a csúcsforgalomban találta magát, netán a vakáció óráit vesztegeti dugóban üldögélve? Az ilyen helyzetek könnyen elkerülhetők a Valós idejű közlekedési információk segítségével. A rendszer valós időben monitorozza a forgalmat és alternatív útvonalakat ajánl fel Önnek – hogy a lehető leggyorsabban érje el úti célját.

A Valós idejű közlekedési információk funkció a folyamatosan új szolgáltatásokkal bővülő Connected navigáció része.

Bővebben
Egy ablak előtt ülő nő a Share Live Trip Status funkciót használja az okostelefonján

Share Live Trip Status.

A Share Live Trip Status funkció jóvoltából a családtagjainak nem kell arról érdeklődniük Önnél, hogy mikor ér haza. A saját maga által kiválasztott kontaktokat közvetlenül az autójából vagy a BMW Connected app segítségével tájékoztathatja pontos helyzetéről, úti céljáról és érkezési idejéről.

Bővebben
Egy fiatal férfi gyalogol a városban, miközben a Navigate Door-to-Door funkciót használja az okostelefonján

Navigate Door-to-Door.

Érkezzen pontosan és stresszmentesen. A Navigate Door-to-Door funkció végigkalauzolja Önt az autójától a célig tartó utolsó métereken, illetve vissza. Az okostelefonján lévő gyalogos navigációs szolgáltatáshoz a Connected Onboard felhasználói felületén megjelenő információk, valamint a BMW Connected app push üzenetei biztosítanak gyors hozzáférést.

Bővebben
Egy férfi és egy nő a nappaliban ülve a Send to Car funkciót használja az okostelefonján

Send to Car.

Legközelebb merrefelé veszi az irányt? Keressen új úti célokat a BMW Connected applikáció segítségével, majd továbbítsa azokat közvetlenül BMW-jének navigációs rendszerébe. Amint beszállt az autójába és a jármű Bluetooth-kapcsolatot teremtett az okostelefonjával, Ön egyetlen érintéssel elindíthatja a navigációt.

Bővebben
Térképfrissítés: városi autópálya és éjszakai nagyváros

Térképfrissítés.

A BMW az első olyan autógyártó, amely két lehetőséget is felkínál a navigációs térképek frissítésére. Ezek a következők: USB-n vagy a márkakereskedőn keresztüli teljes térképadatbázis-frissítés.

Bővebben

AZ ÉN AUTÓM.

Mert az Ön BMW-je több mint jármű.

A BMW-jében Ön teljes egészében az utazásnak szentelheti a figyelmét, mivel minden más jó kezekben van. Az okostelefonján lévő Digitális kulcs egyszerű hozzáférést biztosít a járművéhez, miközben az „éteren keresztüli” Távoli szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy a BMW-jében mindig a legfrissebb szoftver fusson – anélkül, hogy ezért el kelljen látogatnia a márkakereskedőhöz. Amennyiben pedig baleset történne, az Intelligens vészhívás automatikusan kerít segítséget, valamint fontos, az utasokkal és a járművel kapcsolatos információkkal látja el a mentőszolgálatok szakembereit.

Bővebben
Az Automate My Habits funkció a BMW kijelzőjén

Automate My Habits.

Mindig hármas fokozatra állítja az ülésfűtést, amikor hideg van odakint? Az Automate My Habits egy intelligens funkció, amely elsajátítja és kívánságra automatikusan alkalmazza az Ön kedvenc beállításait. Nyugodtan élvezheti tehát az utazást, miközben a BMW-je gondoskodik a jó közérzetéről. A jövőben további automatizált funkciókkal bővül a kínálat.

Bővebben
Connected Command: Három, a BMW-ben helyet foglaló személy zenét játszik le utazás közben

Connected Command.

Teljes egészében az útra kíván koncentrálni? Akkor bizonyos funkciók vezérlésének feladatát adja át utasainak. Mindez egyszerű a Connected Commandnak köszönhetően. A BMW Connected app segítségével utasai az Ön jóváhagyásával hozzáférhetnek a szórakoztató és a navigációs rendszerekhez. Sőt, még a klímaberendezés főbb paramétereit is állíthatják.

Bővebben
Egy férfi az okostelefonra telepített Digitális kulccsal nyitja a BMW-t

Digitális kulcs.

Miért is bajlódna a kulccsal, ha egyszer Önnél az okostelefonja? BMW-jét ugyanis kinyithatja, bezárhatja, sőt be is indíthatja a készülékre telepített BMW Digitális kulccsal. Azt is megteheti, hogy a digitális kulcsot megosztja akár öt, kompatibilis iPhone-nal* rendelkező személlyel. Lehetősége van továbbá arra, hogy a jogosultsággal rendelkező személyek esetében korlátozza a maximális teljesítményt és sebességet – például akkor, ha az illető csak nemrég szerezte meg a jogosítványát.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listáját a bmw.com/digitalkey weboldalon találja.

Bővebben
Egy nő kávét iszik otthon, miközben a Távoli szoftverfrissítés fut az okostelefonján

Távoli szoftverfrissítés.

Szeretné, ha a BMW-jében a legfrissebb szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából a BMW-je mindig megőrzi újkori frissességét. Kényelmesen, megbízhatóan és stresszmentesen – anélkül, hogy Önnek el kéne látogatnia a BMW márkaszervizbe. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe – hasonlóan, mint az okostelefonja esetében.

A szolgáltatás várhatóan 2019 tavaszától lesz elérhető Magyarországon.

Bővebben
BMW CarData: kivilágított városi autópálya és az éjszakai nagyváros

BMW CarData.

A BMW CarData szolgáltatás segítségével Ön bármikor rápillanthat BMW-je legfontosabb adataira, sőt, szükség esetén harmadik felekkel is megoszthatja azokat. Egyedül Ön dönti el, hogy kire bízza rá a szóban forgó adatokat. Mindennek köszönhetően ellenőrzést gyakorolhat a telematikai adatai felett. Az adatok harmadik felekkel való megosztásának előnyeit oly módon élvezheti, hogy személyre szabott, korábban nem elérhető szolgáltatáscsomagokat használhat.

Bővebben
Egy, a BMW-je előtt ülő nő a  Service & Roadside Assistance funkciót használja

Service & Roadside Assistance.

A Connected applikáció szolgáltatásaival egyszerűen menedzselheti a BMW-je szerviz- és karbantartásigényével kapcsolatos teendőket. A kellő időben push üzeneteket kap, amikor autója a szerviz beavatkozását igényli, emellett közvetlenül az appon keresztül foglalhat magának időpontot az Ön által preferált BMW Márkaszervizben. Amennyiben autója meghibásodna, az app közvetlenül kapcsolatot teremt Ön, valamint a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzet-menedzsment diszpécsere között, egyszersmind – a lehető leghatékonyabb támogatás érdekében – továbbítja az Ön pillanatnyi tartózkodási helyét és járművének adatait.

Bővebben

AZ ÉN ÉLETEM.

Nem kell lemondania semmiről. Hiszen mindent megkaphat.

Why make compromises when on the road? Enjoy the digital lifestyle you are used to in your BMW as well. Transform your vehicle into a mobile office with Microsoft Office 365. Take part in Skype for Business Meetings, dictate your e-mails and manage your appointments. With Apple CarPlay® you have access to the key functions of your iPhone during the journey and, if you’re looking for more entertainment, Connected Music with more than 30 million songs from Deezer or Napster supplies you with the best music en route.

Bővebben
Az Apple CarPlay® felhasználói felülete a BMW kijelzőjén

Apple CarPlay®.

Miért kéne nélkülöznie iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, ha egyszer ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Apple CarPlay® előkészítés segítségével a távolból férhet hozzá a telefon olyan funkcióihoz, mint az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Music. A beszédvezérlés kormánykeréken lévő gombjával akár az Apple hangasszisztensét, a Sirit is aktiválhatja.

Bővebben

MINDIG NAPRAKÉSZEN.

BMW Szoftverfrissítés

MINDIG NAPRAKÉSZEN.

BMW Szoftverfrissítés USB-n keresztül.

Az okostelefonok, a zenelejátszók és a tabletek operációs rendszere folyamatosan fejlődik. A BMW Szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy applikációi és a BMW-je mindig lépést tartsanak a legújabb fejlesztésekkel. Ily módon az Ön mobil eszközei bármikor használhatók lesznek a jármű fedélzetén.