BMW ConnectedDrive online szolgáltatások és hálózati megoldások

BMW CONNECTED DRIVE

Mit tehet Önért a BMW-je? Jutassa el időben az úti céljához? Válaszoljon a kérdéseire? Netán szórakoztassa? Nos, a BMW ConnecrtedDrive digitális szolgáltatásai a legkülönfélébb funkciók széles választékával állnak az Ön rendelkezésére. Az intelligens és innovatív szolgáltatások megkönnyítik az életét és minden egyes utazását valódi élménnyé avatják.

Bővebben
BMW CONNECTED DRIVE

INTELLIGENS MEGOLDÁSOK

A BMW ConnectedDrive alábbi innovatív digitális termékeinek és szolgáltatásainak jóvoltából szavatolt az Ön stresszmentes és kényelmes mobilitása

Egy nő a BMW ConnectedDrive kínálatába tartozó My BMW appot használja az okostelefonján egy fehér BMW X5 előtt állva

My BMW APP

Az alkalmazás közvetlenül köti össze Önt a járművel és a BMW világával

A praktikus vezérlő funkcióktól az intelligens útvonaltervezésen át egészen az autójában futó szoftver frissítéséig: A My BMW app formájában Ön ugyanúgy élvezheti a modern és intuitív vezérlési koncepció, mint azon intelligens funkciók előnyeit, amelyek eszményi módon teszik még gördülékenyebbé mindennapi mobilitását.

Egy nő a BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assistantet használja a BMW-jében

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Az utolsó csavarig ismeri az Ön BMW-jét és támogatást nyújt megannyi helyzetben

A BMW Intelligent Personal Assistant formájában egy olyan személyi asszisztensre lel, amely mindig Önnel van a fedélzeten. Az asszisztens segítségével kommunikálhat a BMW-jével és kényelmesen, hangvezérlés útján irányíthatja az autó funkcióit. Amennyiben pedig úgy kívánja, a BMW Intelligent Personal Assistant elmagyarázza, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően Ön még jobban megismerheti a BMW-jét.

Egy nő arra vár, hogy a BMW Távoli szoftverfrissítés befejezze BMW X5-öse szoftverének frissítését

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

Az Ön BMW-je mindenkor garantáltan a technológiai élvonalban lesz

A Távoli szoftverfrissítés gondoskodik arról, hogy az Ön BMW-jében mindig a legújabb kiadású szoftver fusson. Frissítse járművének szoftverét egyszerűen és gyorsan, az éteren keresztül. A fentieken túl a Távoli szoftverfrissítés azt is lehetővé teszi, hogy rajta keresztül új funkciókkal gazdagítsa autóját.

MIELŐTT ÚTNAK INDULNA

Tervezze meg utazásait egyszerűen, a My BMW app segítségével

A jó tervezés megkönnyíti az életet: használja hát ki a My BMW app innovatív funkcióinak előnyeit már azelőtt, hogy útnak indulna. Ellenőrizheti például azt, hogy a BMW-je hatótávja vajon elegendő-e vagy akár kényelmesen, távvezérléssel átszellőztettetheti az utasteret. Mindemellett új úti célokat kereshet magának a My BMW appban, amelyeket azután közvetlenül a BMW-jébe továbbíthat az okostelefonjáról.

Egy férfi a BMW ConnectedDrive kínálatába tartozó My BMW appot használja az okostelefonján, miközben plug-in hibrid BMW X5-ösét tölti

My BMW APP

Intelligens, fejlett és mindig naprakész: Új dizájnjával és intuitív használhatóságával a My BMW app a mobilitás merőben újszerű élményével ajándékozza meg Önt. Tervezze meg következő utazását, ellenőrizze BMW-je státuszát, foglalja le a soron következő szerviz időpontját vagy használja a számos távvezérlési funkció valamelyikét – mindezt kényelmesen, az okostelefonján.
Ismerkedjen meg alaposabban a My BMW applikációval
Egy férfi a BMW ConnectedDrive kínálatába tartozó My BMW appot használja az okostelefonján egy BMW 4 Coupé előtt állva

A járműállapot ellenőrzése

A My BMW app jóvoltából minden szem előtt lehet az Ön számára anélkül is, hogy oda kellene mennie az autójához. Vajon elég a hatótáv egy spontán kiruccanáshoz? Esetleg BMW-jének szervizelésre van szüksége? Naprakész az autó szoftvere? Ellenőrizze már indulás előtt kényelmesen, az okostelefonjáról az utazás szempontjából releváns információkat – és töltse el a megnyugtató tudat, hogy legközelebb is stresszmentes utazásban lesz része a BMW-jében.
Ismerkedjen meg alaposabban a My BMW applikációval
Egy férfi otthonról, a My BMW appon keresztül továbbítja az úti célt a BMW-jébe

Továbbítsa az úti célt az autóba

Legközelebb merre? Keressen új úti célokat a My BMW appban, majd továbbítsa azokat közvetlenül a BMW-jébe. Amint beszállt az autóba, az úti célt ott találja a központi kijelzőn megjelenő üzenetek között, majd egyetlen kattintással elindíthatja a célhoz vezetést.
Ismerkedjen meg alaposabban a My BMW applikációval
A járműfunkciók távvezérlése a My BMW appon keresztül, egy búvárruhás nő a lékben

Távvezérelje autójának funkcióit

A My BMW app egy egész sor távvezérlési funkciót kínál a járművéhez. Ha például indulás előtt szeretné átszellőztetni az utasteret, egyszerűen megteheti ezt az okostelefonja segítségével. Ehhez pedig még az sem szükséges, hogy a BMW-je látótávolságban legyen.
Ismerkedjen meg alaposabban a My BMW applikációval
Az autó megkersése az okostelefon segítségével, a My BMW app Járműkereső funkciójával

Találja meg autóját az okostelefonja segítségével

Bizonytalan abban, hogy az ismeretlen városban pontosan hol is parkolt le? Netán legutóbb valaki más használta az autóját és nem tudja, hogy az illető hol hagyta azt? Mindez nem probléma a My BMW app Járműkereső funkciójának köszönhetően: a funkció térképen jelöli BMW-jének tartózkodási helyét. Teszi mindezt a maximális kényelem érdekében, valamint azért, hogy Önnek több ideje maradjon mindarra, amit igazán fontosnak tart.
Ismerkedjen meg alaposabban a My BMW applikációval
Nyissa ki a járművet az okostelefonjára telepített My BMW appban létrehozott BMW Digitális kulccsal

BMW DIGITÁLIS KULCS

Változtassa okostelefonját digitális kulccsá: A My BMW appon keresztül létrehozhatja BMW Digitális kulcsát, amelyet azután az iPhone-ján tárolhat, amennyiben a készülék kompatibilis. A digitális eszköz segítségével Ön a fizikai kulcs használata nélkül nyithatja ki és zárhatja be a BMW-jét, illetve indíthatja be az autó motorját. Lehetősége van arra is, hogy öt további személyt feljogosítson BMW-je használatára.

ÚTKÖZBEN

Élvezze a pihentető utazás előnyeit a BMW ConnectedDrive számos elemének és szolgáltatásának jóvoltából

A BMW ConnectedDrive egy egész sor olyan digitális terméket és szolgáltatást kínál, amelyek gördülékenyebbé varázsolják az Ön mindennapi mobilitását, egyszersmind még kényelmesebbé teszik BMW-jének vezetését. Fedezze hát fel az intelligens asszisztenseket, valamint az innovatív kényelmi és szórakoztató szolgáltatásokat.

Úttörő BMW iDrive vezérlési koncepció a BMW ConnectedDrive-tól

BMW iDrive

Tapasztalja meg, hogy a BMW iDrive folyamatos evolúciója miként ajándékozza meg merőben újszerű és innovatív vezetési élménnyel. Egy átfogó vezérlési koncepcióról van szó, amely a modern dizájnt és az intelligens technológiát ötvözi oly módon, hogy a vezetési élmény egyszerre legyen kényelmes és izgalmas. A szenzortechnológiát mesterséges intelligenciával elegyítő BMW iDrive intuitív és magával ragadóan vonzó interakciót teremt a vezető és a jármű között, az autózás új korszakát harangozva be ezzel.
Egy nő a BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assistantet használja, miközben a BMW-jét vezeti

BMW Intelligent Personal Assistant

’Hey BMW. Who are you?’* Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően Ön még jobban megismerheti a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
Ismerkedjen meg alaposabban a BMW Intelligent Personal Assistant funkcióval
Egy pár ül fesztelenül a BMW-jében a BMW ConnectedDrive Concierge Service szolgáltatásának köszönhetően

Concierge Service

Holnap napos idő lesz Rómában? Mikor is indul a gépem? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt Önnek, amikor úton van. A jóvoltából egyetlen gombnyomásra érkezik a támogatás. A segítség jelentheti például az asztal-, a szállodaiszoba- vagy éppen a mozijegyfoglalást. Tartózkodjon tehát bárhol vagy legyen szüksége bármire, a Concierge Service-re biztosan számíthat.
Egy nő az In-Car Experiences segítségével relaxál, miközben a BMW-jét vezeti

In-Car Experiences

BMW-je gondoskodik Önről. Felélénkíti, ha fáradt, megnyugtatja egy stresszes nap után és autója belső terének atmoszféráját tökéletesen az Ön hangulatához igazítja. Az In-Car Experiences – amely a Caring Car programokat és az Expericence módokat foglalja magában – szavatolja, hogy mindenkor a lehető legjobban érezze magát.
A személyes vezetői profil a BMW központi kijelzőn

Személyes vezetői profil

Érezze otthon magát. BMW-je személyre szólóan üdvözli, majd gondkoskodik arról, hogy amint kinyitja az ajtót, az ülés, a tükrök és a navigációs rendszer a szokásos módon beállítva várják Önt. Mindehhez csak be kell programoznia a saját vezetői profilját és hozzá kell rendelnie azt az autókulcshoz. Amennyiben úgy kívánja, a vezetői profilját egy másik BMW-be is továbbíthatja. Vezetői profilját olyan BMW-kben használhatja, amelyekben 7-es vagy annál nagyobb verziószámú BMW operációs rendszer fut. Járművenként akár három profil is létrehozható.
BMW Drive Recorder, ConnectedDrive digitális szolgáltatások

BMW Drive Recorder

A BMW Drive Recorder segítségével Ön videóra veheti a jármű környezetében zajló történéseket, majd visszajátszhatja a felvételt a központi kijelzőn, valamint az USB-csatlakozáson keresztül bármely más eszközén. A videofelvételekkel együtt az olyan fontos járműinformációk, mint a sebesség és a GPS-pozíció is rögzítésre kerülnek. A BMW Drive Recordernek két alfunkciója van – az egyik az Event Recorder, a másik a Crash Recorder.
Okostelefon-integráció a BMW ConnectedDrive részét képező Apple CarPlay segítségével, központi kijelző

APPLE CARPLAY©

Ön szívesen használná iPhone-jának funkcióit a BMW-jében is – úgy, ahogyan már megszokta? Nos, az Apple CarPlay pont ezt teszi lehetővé intelligens és biztonságos módon. Az okostelefon és a jármű között vezeték nélküli kapcsolatot létesítő Apple CarPlay olyan funkciókhoz biztosít hozzáférést, mint az Apple Zene, az iMessage, a telefon, a Siri, az Apple Térképek, de annak segítségével bizonyos harmadik féltől származó appok – köztük a Spotify és a Google Maps – is használhatók a jármű kezelőszerveivel. A funkciók, illetve applikációk tartalma hiánytalanul megjelenik az autó kijelzőin. Ez azt jelenti, hogy mindig szem előtt lesznek az Apple Térképek tippjei – akár a BMW Head-Up kijelzőn is.
Fedélzeti okostelefon-integráció a BMW ConnectedDrive részét képező Android Auto segítségével, központi kijelző

ANDROID AUTO

A BMW-jében található Android Auto jóvoltából egyszerűen használhatja út közben az okostelefon zenei, média- és üzenetkezelő alkalmazásait. A járműve és az Android eszközei között létesített vezeték nélküli kapcsolat rendkívüli kényelmet szavatol. Az Android Auto közvetlenül a jármű digitális műszerfalába integrált. A rendszer segítségével akár a BMW Head-Up kijelzőn is megjeleníttetheti a Google Maps tippjeit. A Google integrált digitális hangasszisztense, a Google Asszisztens hasonlóan könnyen használható. Miközben az utat figyeli, mondja meg a Google-nak, hogy milyen feladatot akar végrehajtatni, hogy hová kíván menni, illetve, hogy milyen zenét óhajt hallgatni.
BMW Teleszerviz, egy, a telefonját a kezében tartó nő áll a BMW-je előtt

TELESZERVIZ

Önnek nem kell többé fejben tartania a szervizidőpontokat. A Teleszerviz funkciónak köszönhetően BMW-je tudja, hogy mikor válik szükségessé a kötelező szerviz vagy az előre nem eltervezett karbantartás elvégzése – a mindezzel kapcsolatos információkat pedig automatikusan továbbítja az Ön BMW márkaszervizébe. Ily módon a megfelelő időben kapcsolatba léphet a márkaszervizzel időpont-egyeztetés céljából.

MEGÉRKEZÉS UTÁN

A BMW ConnectedDrive és a My BMW app innovatív szolgáltatásokkal és funkciókkal nyújt Önnek támogatást azután is, hogy elérte úti célját

A My BMW app és a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásainak a jóvoltából az Ön számára a mobilitás egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha – azután is, hogy elérte úti célját. Például könnyedén naprakészen tarthatja BMW-jét a frissítéseket az éteren keresztül lebonyolító Távoli szoftverfrissítés segítségével. Az intelligens My BMW appban pedig egyebek mellett ellenőrizheti, hogy az ablakok fel vannak-e húzva vagy éppen utólagosan bezárhatja az ajtókat, ha ezt korábban elfelejtette megtenni.

Egy nő csészéből iszik, miközben a BMW Távoli szoftverfrissítés BMW X5-ösének szoftverét frissíti

Távoli szoftverfrissítés

BMW-jében mindenkor a legfrisebb verziójú szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. A frissítés aktiválja a járművében található egyéb funkciókat is.
További információk a Távoli szoftverfrissítésről
Egy pár a My BMW appon és a Távszolgáltatásokon keresztül irányítja BMW-jének funkcióit

Vezérelje autóját az okostelefonjával

Vajon bezártam az autómat? Egyáltalán, hol is hagytam pontosan? A Távszolgáltatások jóvoltából Ön a My BMW applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járművének bizonyos funkcióihoz. Mielőtt útnak indulna, szellőztesse át BMW-jének belső terét vagy zárja be az autót bárhonnan – az okostelefonja segítségével.

Connected Charging

A Connected Charging innovatív bőséges választékban kínál olyan innovatív szolgáltatásokat, amelyek még gördülékenyebbé teszik az Ön e-mobilitását és még tovább egyszerűsítik tisztán elektromos BMW i vagy plug-in hibrid BMW járművének töltését. Például a My BMW appban beprogramozhatja autójának töltési idejét. Amint az akkumulátor elérte a teljes töltöttséget, Ön push üzenetet kap. Mindemellett megnézheti BMW-jének töltési előzményeit, illetve rápillanthat az aktuális töltési műveletre.

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW ConnectedDrive portál, egy nő az okostelefonjával

BMW CONNECTED DRIVE PORTÁL

Az Ön adatai, igénybe vett szolgáltatásai és beállításai – amelyeket a BMW ConnectedDrive összekapcsol a BMW-jével és a nagyvilággal. Regisztráljon most a még nagyobb kényelemért, biztonságért és élményért.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.
BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a My BMW applikációt vagy a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.