Egy sötét hajú, narancsszínű dzsekit viselő nő egy ablak előtt állva az okostelefonját nézi.

„A FEJEM GONDOLATOKKAL VAN TELE. NEM IDŐPONTOKKAL.”

Karbantartási előjegyzés? Bízza ezt a BMW Teleszervizre.

„A FEJEM GONDOLATOKKAL VAN TELE. NEM IDŐPONTOKKAL.”Karbantartási előjegyzés? Bízza ezt a BMW Teleszervizre.

Tudta, hogy a BMW-jére mindig számíthat, valamint, hogy az autó bármikor készen áll segítő kezet nyújtani Önnek? A BMW Teleszerviz például gondoskodik a karbantartási időpontok egyeztetéséről és kisegíti vészhelyzetekben is. Amennyiben pedig Ön rendelkezik ConnectedDrive előfizetéssel vagy autójába be van építve a vészhívás funkció, ezek a szolgáltatások pénzbe sem kerülnek. A hozzáférés megteremtése gyors, megbízható és rendkívül egyszerű. A BMW Teleszervizt Ön a BMW ConnectedDrive portálon való regisztrációval vagy a BMW Connected applikációban aktiválhatja. A szolgáltatásokat párosítsa a BMW-jével, végül válassza ki a kívánt BMW Szervizpartnert. Ezután pedig nyugodtan élvezze azt a plusz időt, amelyet az élet fontos dolgaira fordíthat.

Bővebben

6 NYOMÓS ÉRV A BMW TELESZERVIZ MELLETT

  • 01 Idő arra, ami a leginkább számít – engedjen nagyobb teret az élet legfontosabb dolgainak.
  • 02 Maximális biztonság – minden szorosan kézben tartva a karbantartást, a szervizidőpontokat, a baleseteket, az út menti meghibásodásokat vagy az akkumulátort illetően.
  • 03 Automatizáltan és szabadon – a BMW ConnectedDrive vagy a vészhívás funkció jóvoltából.
  • 04 Nincs többé elfelejtett szervizlátogatás – BMW Szervizpartnere ugyanis proaktívan jegyez elő Önnek időpontot.
  • 05 Ne töltsön sok időt a szervizben – rövidebb szervizlátogatások és hatékonyabb ütemezés az autóspecifikus adatoknak köszönhetően.
  • 06 Hamar visszanyert mobilitás – gyorsan érkező segítség út menti meghibásodás esetén.
Egy narancssárga dzsekit viselő, sötét hajú nő egy BMW előtt állva az okostelefonját nézi.

IDŐPONTEGYEZTETÉS – A BMW-JE KÉZBE VESZI A DOLGOKAT.

Szerviz a szükséges időben. BMW Teleszerviz hívás.

IDŐPONTEGYEZTETÉS – A BMW-JE KÉZBE VESZI A DOLGOKAT.

Szerviz a szükséges időben. BMW Teleszerviz hívás.

Legyen szó olajcseréről vagy a fékkel kapcsolatos munkálatokról, az Ön BMW-je mindig tudja, hogy mikor van szüksége karbantartásra – köszönhetően a BMW Teleszerviznek. BMW-jének érzékelői felismerik, hogy mikor van szükség a szerviz beavatkozására. Az autó ily módon a releváns adatokat elküldi annak a BMW Szervizpartnernek, amelyet Ön a BMW ConnectedDrive portálon, a BMW Conneted applikációban vagy a BMW iDrive menüjében kiválasztott. BMW Szervizpartnere ezután kapcsolatba lép Önnel időpontegyeztetés céljából, majd előre felkészül a fogadására. Mindezzel időt és energiát takarít meg – hiszen a szerviz mindent előre elintézett. Amennyiben BMW Szervizpartnerének valamilyen más szolgáltatását – például a vakációs átvizsgálást, a tartozékértékesítést és -beépítést vagy a kerékcserét – kívánja igénybe venni, manuálisan is hívhatja a BMW Teleszervizt autójának iDrive menüjén keresztül.

Bővebben
A BMW Teleszerviznek köszönhetően nem kell aggódnom a karbantartások időzítése miatt. BMW Szervizpartnerem ugyanis felveszi velem a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából és előre felkészül a fogadásomra. Mindez nem is lehetne ennél egyszerűbb.
Egy BMW belső fotója, amelyen a központi kijelzőn zajló hívás látható.

ÚTON LENNI – FELSZABADULTAN ÉS KIPIHENTEN.

Nyugalommal eltöltő, jó érzés. BMW Teleszerviz Országúti segélyszolgálat és Vészhelyzet-menedzsment funkciókkal.

Utazásaira ne vigye magával az aggodalmait. A helytől, a szituációtól és az időponttól függetlenül specialistáink professzionális támogatást nyújtanak Önnek az út menti meghibásodások, a balesetek vagy bármilyen működési rendellenesség esetén. Egyetlen kattintás BMW-je iDrive menüjében vagy a BMW Connected applikációban, és Ön máris közvetlen összeköttetésbe kerül Országúti segélyszolgálatunk és Vészhelyzet-menedzsmentünk csapatával. A csapat tagjai tájékoztatják teendőkről, szükség esetén szervizautót küldenek a helyszínre vagy a legközelebbi BMW Szervizpartnerhez irányítják Önt. Egyébként tudta Ön, hogy sok hiba a távolból is elhárítható?

Bővebben

ÚTON LENNI – FELSZABADULTAN ÉS KIPIHENTEN.

Nyugalommal eltöltő, jó érzés. BMW Teleszerviz Országúti segélyszolgálat és Vészhelyzet-menedzsment funkciókkal.

Egy leparkolt, a hátsó tartóelemén mountain-bike-ot szállító, sötétkék BMW X3 nyílt terepen

AZ ÖN BMW-JE – TELJES KONTROLL ALATT.

Lemerült akkumulátor? Ilyesmi többé nem fordulhat elő. BMW Teleszerviz Akkuőr.

Biztos, hogy lekapcsolta a fényszórókat? A BMW Teleszerviz Akkuőr funkciója folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségét és szükség esetén SMS-t vagy e-mailt küld Önnek – akkor is, ha már kiszállt a BMW-jéből. Amennyiben műszaki hiba lépne fel, az Akkuőr automatikusan tájékoztatja BMW Szervizpartnerét. A rendszer elejét veszi az akkumulátor miatti indítási problémáknak és az út közbeni kényszerű megállásoknak. Íme, egy újabb olyan dolog, ami miatt többé nem kell aggódnia.

Bővebben

AZ ÖN BMW-JE – TELJES KONTROLL ALATT.

Lemerült akkumulátor? Ilyesmi többé nem fordulhat elő. BMW Teleszerviz Akkuőr.

A BMW TELESZERVIZ INGYENES HASZNÁLATÁHOZ REGISZTRÁLJON MOST.

A BMW Teleszerviz jóvoltából maga mögött hagyhatja az aggodalmaskodást. Amennyiben Ön rendelkezik BMW ConnectedDrive előfizetéssel vagy autója el van látva a vészhívás funkcióval, ingyenesen használhatja a szolgáltatásokat. E lépéseket kell megtennie:
1. Regisztráljon a BMW ConnectedDrive portálon vagy a BMW Connected applikációban
2. Párosítsa a szolgáltatásokat a BMW-jéhez
3. Válassza ki a kívánt BMW Partnert