Egy nő a My BMW appot használja az okostelefonján

My BMW

A My BMW app ugyanolyan tökéletesen illik Önhöz, mint a BMW-je. Az alkalmazás közvetlen kapcsolatot teremt Ön és a jármű, illetve a BMW világa között, még akkor is, amikor éppen nem BMW-je volánja mögött ül. Modern dizájnjával, intuitív felhasználói felületével és számos funkciójával a My BMW app megbízható útitársává szegődik a mindennapi jövés-menés során. Tervezze meg előre utazásait, vagy otthon, a kanapén ülve küldje át a következő úti célját közvetlenül a BMW-jének. Indulás előtt tekintse meg a még rendelkezésre álló hatótávot vagy kényelmesen, a távolból állítsa be az autó belső terének klimatikus viszonyait. Nem biztos abban, hogy vajon bezárta-e az autóját, miután kiszállt? Mindezt könnyen leellenőrizheti az appban, és ha szükséges, egyetlen érintéssel pótolhatja a mulasztást. A My BMW app elektromos meghajtású vagy plug-in BMW-jéhez is számos hasznos funkciót kínál. Például optimalizálhatja autójának energiafogyasztását és a töltés költségeit, de rendelkezésére áll az időzítő is, amellyel előre beprogramozhatja légkondicionáló berendezést. Amikor pedig esedékessé válik a következő szerviz, az app értesíti Önt erről, egyszersmind lehetővé teszi azt, hogy közvetlenül a BMW márkaszervizénél foglaljon időpontot, illetve, hogy kapcsolatba lépjen a szerviztanácsadóval, ha valamilyen kérdése lenne. A My BMW app tehát felhőtlenül gondtalan mobilitást és még több felvillanyozó vezetési élményt szavatol – mindig, mindenhol. Az Ön világa. My BMW.

Bővebben
My BMW

AZ 5 LEGFŐBB ELŐNY, AZ ÚJ My BMW APP

  • 01 Azonnali hozzáférés a jármű státuszával kapcsolatos információkhoz és az autó funkcióihoz
  • 02 Közvetlenül léphet kapcsolatba BMW márkaszervizével
  • 03 Intelligens szolgáltatások az egyszerű és kényelmes e-mobilitáshoz
  • 04 Kiterjedt navigációs és térképes szolgáltatások útiterveinek összeállításához
  • 05 Rendszeres frissítések, valamint a funkciók számának és képességeinek a bővítése

AZ ÚJ My BMW APP SZOLGÁLTATÁSAI ÉS TULAJDONSÁGAI

My BMW app, a „Járműállapot” funkció használata, egy, az okostelefonját a kezében tartó, a BMW 2 Coupéja előtt álló férfi
My BMW app, a „Járműállapot” funkció felülete az okostelefonon

A JÁRMŰÁLLAPOT MEGTEKINTÉSE

A My BMW app jóvoltából minden szem előtt lehet az Ön számára anélkül is, hogy oda kéne mennie az autójához. Vajon elég a hatótáv egy spontán kiruccanáshoz? Hány kilométer is van az autómban? Minden ajtó be van zárva?

My BMW app, a jármű funkcióinak távvezérlése, egy nő búvárkodik a jeges vízben
My BMW app, a járműfunkciók távvezérlésének felülete az okostelefonon

A JÁRMŰFUNKCIÓK TÁVVEZÉRLÉSE

Vajon bezártam az autómat? Egyáltalán, hol is hagytam pontosan? A Távszolgáltatások jóvoltából Ön a My BMW applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járművének bizonyos funkcióihoz. Mielőtt útnak indulna, szellőztesse át BMW-jének belső terét vagy zárja be az autót bárhonnan – az okostelefonja segítségével.

Változtassa át okostelefonját digitális kulccsá: A My BMW appon keresztül létrehozhatja BMW Digitális kulcsát, amelyet azután az iPhone-ján tárolhat, amennyiben a készülék kompatibilis.

My BMW app, útiterv-összeállítás és „Küldés a járműnek” funkció, egy férfi a sivatagban
My BMW app, az útiterv-összeállítás és a „Küldés a járműnek” funkció felülete az okostelefonon

ÚTITERV-ÖSSZEÁLLÍTÁS

A My BMW app minden utazást stresszmentessé tesz. Keressen új úti célokat vagy határozzon meg személyes érdekes helyeket az appban, majd küldje át azokat közvetlenül a BMW-jébe. Alternatívaként Ön olyan térképes alkalmazásokból – így például a Google Mapsből – is továbbíthat úti célokat, amelyek támogatják az úti célok közvetlen megosztását a My BMW applikációval.

My BMW app, szervizmenedzsment, egy, a BMW-je motorháztetőjén ülő férfi
My BMW app, a szervizmenedzsment funkció felülete az okostelefonon

SZERVIZMENEDZSMENT

Vajon mikor válik esedékessé BMW-jének szervizelése? A My BMW app pontosan ismeri BMW-jének szükségleteit – és tájékoztatja Önt, amikor BMW-jének ismét el kell látogatnia a szervizbe. A My BMW app emellett az Ön és a hivatalos BMW márkaszervize közötti közvetlen kommunikációs csatornaként is szolgál. A szervizkereséstől az időpontfoglalásig minden gyorsan, kényelmesen és késedelem nélkül zajlik le.

MY BMW APP LETÖLTÉSE

My BMW app, Profil

KÖZVETLEN KAPCSOLAT A BMW VILÁGÁVAL

A My BMW app hozzáférést biztosít az Ön számára a BMW világát érintő, izgalmas információkhoz, illetve a kapcsolódó linkekhez. Annak érdekében, hogy naprakészen értesülhessen a hírekről és a különleges ajánlatokról, használja a Discover BMW hírfolyamot. Fedezze fel a BMW ConnectedDrive digitális termékeit és szolgáltatásait, hogy megtalálja közülük azokat, amelyek a leginkább illenek mobil életstílusához. Amennyiben Ön BMW Financial Services ügyfél, az applikációban megtekintheti szerződését, illetve kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

My BMW app, egy nő okostelefonnal

A My BMW APP

Fedezze fel az új My BMW appot, amely egyszerű hozzáférést biztosít számos BMW szolgáltatáshoz és funkcióhoz

A My BMW APP

Fedezze fel az új My BMW appot, amely egyszerű hozzáférést biztosít számos BMW szolgáltatáshoz és funkcióhoz

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW Connected Charging, My BMW app, BMW elektromobilitás

BMW CONNECTED CHARGING

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW Connected Charging által a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid BMW járművekhez kínált digitális szolgáltatásokkal.
BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a my BMW applikációt vagy a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokat érintő kérdés merülne fel önben, csak vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélkapcsolati Központtal a +36 80 990 011-es telefonszámon vagy az ügyfélszolgálat@bmw.hu email címen.
My BMW app, BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., gyakran ismételt kérdések

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a My BMW applikációval, valamint a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.

*A My BMW app minden olyan BMW járművel kompatibilis, amelyet 2014-ben vagy azt követően gyártottak és rendelkezik a BMW ConnectedDrive szolgáltatások felszereltséggel. Az app használatának előfeltétele továbbá egy kompatibilis okostelefon is. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata országonként változhat.


Bővebben