A BMW 8 Coupé háromnegyedes elölnézetből, egy gyárépület előtt.

BMW 8 COUPÉ

Erő. Kontrollálhatóság. Kényelem. Különleges dizájnjával, kivételes agilitásával és lenyűgöző motorjaival a BMW 8 Coupé nemcsak a fordulatszámmérő mutatóját kergeti elképesztő magasságokba, hanem az adrenalinszintet is. Exkluzív, a versenyautózás világából származó felszereltségeivel a luxus sportautó a csúcsminőség és a maximális teljesítmény tökéletes fúzióját nyújtja.

Bővebben
BMW 8 COUPÉ

ÚJRAÁLMODOTT LUXUS

A BMW 8 Coupé főbb jellemzői.

BMW 8 Coupé, háromnegyedes hátulnézet, éjszakai környezetben.

LUXUS. A TÖKÉLY LEGMAGASABB FOKÁRA EMELVE

A BMW 8 Coupé külső dizájnja

A luxus legdinamikusabb megjelenési formája: a BMW 8 Coupé külső dizájnja a BMW Luxus Kategória tökélyre vitt eleganciájával ékesíti fel a sportautós géneket. Egy kombináció, amely a maximális teljesítmény nyújtására hivatott.

BMW 8 Coupé, belső tér, a sebességváltó kar közelről.

ELEGANCIA. A VÉGLETEKIG FINOMÍTVA

Exkluzív anyagok a BMW 8 Coupéban

A csúcsminőség és a dinamizmus találkozása: a kivételes külső színek, valamint a belső térben alkalmazott, luxus szintű anyagok lenyűgöző módon hagyják érvényesülni a BMW 8 Coupé progresszív dizájnnyelvét – sportos és elegáns karakterrel ruházva fel az autót.

Egy álló BMW 8 Coupé motorháztetője háromnegyedes elölnézetből.

ERŐ. FELFOKOZVA

A BMW 8 Coupé dinamizmusa

A dinamizmus terén a BMW 8 Coupé mindent kihoz magából. Az erős TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, az exkluzív, az autóversenyzés világából származó komponensek, valamint az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer garantáltan egy teljesen új dimenzióba emelik a vezetés élményét.

A BMW 8 Coupé műszerfala a kormánykerékkel és a központi kijelzővel.

INNOVÁCIÓ. AZ ÉLVONALBAN

Vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások a BMW 8 Coupéban

A magas műszaki színvonalról alkotott fogalmak teljes újraértelmezése – nos, a BMW 8 Coupé jeles osztályzatot érdemel e téren. A biztonsági és a vezetőt segítő rendszerek a legmodernebb kommunikációs funkciókkal együttesen a kényelem és a megbízható interakció eleddig nem ismeretlen szintjét valósítják meg.

A BMW 8 Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.

TÁNTORÍTHATATLAN ERŐ.

DIZÁJN

TÁNTORÍTHATATLAN ERŐ.

Pulzusnövelő méretre szabott öltönyben: Az új BMW 8 Coupé egy sportautó karakterét a BMW Luxus Kategória szellemiségével ötvözi – merőben új mércét teremtve ezzel az esztétikum terén.
A BMW 8 Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.
A BMW 8 Coupé oldalnézetből, álló helyzetben, városi környezetben.

KÜLSŐ

KÜLSŐ

A BMW 8 Coupé a BMW dizájn teljesen új korszakát nyitja meg, amelynek ismertetőjegyei – különösképpen a keskeny első fényszórók – azonnal szembe tűnnek. A sportos külső megjelenést alapvetően határozzák meg az autó teljes oldalfelületén végighúzódó, határozottan megrajzolt, egymással szokatlan interakcióban lévő vonalak, amelyek kiemelik a konkáv felületeket és az izmos vállakat. Mindez a lapos tetővonallal együtt egy különlegesen markáns kupéformává áll össze, amely merőben új mércét állít.
A BMW 8 Coupé oldalnézetből, álló helyzetben, városi környezetben.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé Lézervilágításáról.

LÉZERVILÁGÍTÁS

LÉZERVILÁGÍTÁS

Lézeres távolságifény-módban a BMW lézervilágítás akár 600 méteres útszakaszt is képes bevilágítani, vagyis a hatótávolsága közel kétszerese a hagyományos fényszórókénak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentősen fokozza a biztonságot. A fényszórók házában lévő kék kiemelések, illetve a „BMW Laser” felirat kihangsúlyozzák a jármű magas technológiai színvonalát és sportosságát.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé Lézervilágítás technológiájú első fényszórójáról.
A BMW 8 Coupé belső tere.

BELSŐ TÉR

BELSŐ TÉR

A luxus szegmens sportautója – az új BMW 8 Coupé modern, purista belső tere bizonyítja, hogy az ellentétek milyen remekül képesek kiegészíteni egymást. A kitűnő minőségű anyagok, az innovatív technológiák, valamint a számos szín- és felszereltségi variáció luxus atmoszférával és elsőrangú megjelenéssel ruházzák fel az utasteret, amelynek jellegzetesen sportautós karaktere ettől még mit sem csorbul. Mindez ráirányítja a figyelmet a maximális vezetőorientáltságra, egyszersmind még több dinamizmust visz az összképbe. Eszményiek hát a feltételek a színtiszta vezetési élményhez.
A BMW 8 Coupé belső tere.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé Merino bőrrel kárpitozott multifunkciós üléséről.

MERINO BŐRKÁRPIT

MERINO BŐRKÁRPIT

Mindenki megtalálja azt, ami megfelel az ízlésének. A legfinomabb Merino bőrrel borított BMW Individual bőr felszereltségi elemek még finomabbá, egyszersmind különleges atmoszférájúvá teszik a belső teret. A bőrkárpitok számos exkluzív – a feketétől és a Konyaktól az Elefántcsontig terjedő – színárnyalatban állnak az Ön rendelkezésére. Az új, kétszínű kárpit teremtette, ellenállhatatlanul vonzó kontraszt pedig minden versenyzőnek – és úriembernek – tartogat valamit.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé Merino bőrrel kárpitozott multifunkciós üléséről.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé belső téri metszett üveg díszítőelemeiről.

„CRAFTED CLARITY” METSZETT ÜVEG DÍSZÍTŐELEMEK

„CRAFTED CLARITY” METSZETT ÜVEG DÍSZÍTŐELEMEK

Minden részletében ellenállhatatlan: az elegáns CraftedClarity üveg díszítőelemek csiszolása és kékes árnyalata kivételesen vonzóvá teszi a sportos belső teret. A precízen megmunkált elemek a sebességváltó kar betétjét, az iDrive kontrollert és a Start/Stop gombot díszítik. Az eredmény a sportosság és az exkluzív dizájn összjátéka, ami megteremti az atletikus kellem soha nem tapasztalt érzetét.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé metszett belső téri üveg díszítőelemeiről.
A BMW 8 Coupé M Karbontetőjének közeli felvétele.

M KARBON ELEMEK

M KARBON ELEMEK

Minden részletből sugárzó dinamizmus: a BMW 8 Coupé a csúcsteljesítményt és a legmagasabb minőséget egy olyan karbontető alatt ötvözi, amely ráirányítja a figyelmet az autó különleges, a versenyzés világát idéző karakterére. Az M Karbon külső csomag olyan további, dinamikus részéletekkel gazdagítja a látványt, mint a diffúzor élesre vasalt vonalai és a kipufogókat keretező karbon díszítőelemek. Az összkép a valódi karbonból készült hátsó légterelővel, légbeömlő-borításokkal és külső tükörházakkal akkor is beindítja az Ön fantáziáját, amikor az autó éppen áll.
A BMW 8 Coupé M Karbontetőjének közeli felvétele.
A BMW 8 Coupé hátulnézetből, éjszaka, városi környezetben.

SZÍNTISZTA ERŐ. TÖKÉLETES PRECIZITÁS

DINAMIZMUS

SZÍNTISZTA ERŐ. TÖKÉLETES PRECIZITÁS

Színtiszta dinamizmus, színtiszta gyorsulás, színtiszta izgalom – a 4,4 literes lökettérfogatú, 8 hengeres, 530 lóerős (390 kW) TwinPower Turbo benzinmotor hatására nemcsak a fordulatszámmérő mutatója vágtázik rekordidő alatt a skála végéig, hanem a vezető pulzusa is. De, ami a legfontosabb: minél kanyargósabb az út, az autót annál élvezetesebb vezetni. A luxus sportautó az erőt és a precizitást exkluzív, az autóversenyzés világából származó megoldásaival emeli még magasabb szintre. A soros 6 hengeres, igen kulturáltan járó TwinPower Turbo dízel egység formájában pedig Önnek egy 320 lóerős (235 kW), sportos dízelmotorhoz lehet szerencséje.
A BMW 8 Coupé hátulnézetből, városi környezetben.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé motorháztetőjéről, madártávlatból.

TWIN POWER TURBO 8 HENGERES BENZINMOTOR

TWIN POWER TURBO 8 HENGERES BENZINMOTOR

Amikor az extrém módon nagy erő belső nyugalommal találkozik: 4,4 literes lökettérfogatú, 8 hengeres, 530 lóerős (390 kW) BMW TwinPower Turbo benzinmotorjával a BMW 8 Coupé a maximális dinamizmus és hatékonyság különleges fúzióját teremti meg. A maga 750 Nm-nyi nyomatékával a motor maximális vezetési élményt visz minden megtett kilométerbe. A két darab, változó turbinageometriájú turbófeltöltő, valamint a 2500 bart is elérő befecskendezési nyomás még tovább optimalizálja az erő áradását, egyszersmind fokozza a hatékonyságot is. Az aktív hangdizájnnak köszönhetően pedig a motor éppen olyan erőteljesen szól, mint ahogyan teljesít.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé motorháztetőjéről, madártávlatból.
A BMW 8 Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.

PÁRJÁT RITKÍTÓ DINAMIZMUS

PÁRJÁT RITKÍTÓ DINAMIZMUS

A BMW 8 Coupét következetesen a dinamizmusra és a sportosságra tervezték. Az intelligens, hátsókerék-orientált BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, valamint az eltérő méretű első és hátsó kerekekkel – amelyek alapfelszereltségként járnak – együtt optimális trakciót és menetstabilitást biztosít. Mindehhez jön még a csökkentett hasmagasság, a minden részét tekintve kimagaslóan merev karosszéria és az Adaptív M futómű – ideális alapok ezek egy valódi sportautóhoz. Az opcionális, elektromechanikus működési stabilizátor csökkenti a karosszéria oldalirányú mozgásait kanyarvételkor, meglepően nagy kanyarsebességeket lehetővé téve ezzel.
A BMW 8 Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé műszerfaláról.

ÉLVONAL

INNOVÁCIÓK

ÉLVONAL

Folyamatosan egy lépéssel mások előtt: legyen szó akár a biztonságról, akár a vezetőt segítő rendszerekről – az új BMW 8 Coupé innovatív technológiáinak köszönhetően Ön mindig az élvonalban érezheti magát. Az úttörő 7.0 verziószámú BMW operációs rendszernek köszönhetően pedig a navigáció, valamint az autó kommunikációs funkcióival való interakció minden eddiginél egyszerűbb és testre szabhatóbb.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé műszerfaláról.
A BMW 8 Coupé belső tere a központi kijelzővel és a BMW Live Cockpit Professional műszeregységgel.

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional egy kitűnő minőségű kijelzőhálózat, amely a nagy felbontású, 10,25” méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint a teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglalja magában.
A BMW 8 Coupé belső tere a központi kijelzővel és a BMW Live Cockpit Professional műszeregységgel.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé belső teréről, fókuszban a középkonzollal.

INFOTAINMENT RENDSZER

INFOTAINMENT RENDSZER

Talán említeni is felesleges, hogy az új BMW 8 Coupé felbukkanása egyben egy új korszak nyitányát is jelzi a fedélzeti hálózati kapcsolatok terén. Az innovációkat a BMW Live Cockit Professional tömöríti. Egy kimagasló színvonalú kijelzőrendszerről van szó, amely egy nagy felbontású központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglal magában. A másik előremutató fejlesztés az innovatív 7.0 verziószámú BMW operációs rendszer, amely a gesztusokkal, beszédhanggal és érintéssel való intuitív vezérlés lehetősége mellett többféle módon teszi lehetővé a kijelzők tartalmának testre szabását.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé belső teréről, fókuszban a középkonzollal.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé belső teréről, fókuszban a kormánykerékkel.

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK

A csúcsteljesítményhez a legmagasabb fokú függetlenség illik: ez az oka annak, hogy az új BMW 8 Coupéhoz elérhető az innovatív Driving Assistant Professional felszereltség. A rendszer támogatja a vezetőt abban, hogy tartsa a megfelelő távolságot és sebességet, valamint, hogy a sávjában maradjon és elkerülhesse a baleseteket. A Driving Assistant Professional mindemellett figyelmeztet a közelgő útkereszteződésekre, a ráfutásos ütközés veszélyére, az útpályán tartózkodó személyekre, sőt, hathatós segítséget nyújt vészhelyzetben.
Közeli felvétel a BMW 8 Coupé belső teréről, fókuszban a kormánykerékkel.
A BMW 8 Coupé nyitása a mobiltelefonnal és a BMW Digitális kulccsal.

BMW DIGITÁLIS KULCS

BMW DIGITÁLIS KULCS

Miért használná az autókulcsot, ha egyszer Önnél van Android okostelefonja? A Digitális kulcs* vagy kulcskártya segítségével ugyanis a fizikai kulcs használata nélkül zárhatja be vagy nyithatja ki BMW-jét, illetve indíthatja be a motort. Az eszközt – amelyet családtagjaival és barátaival is megoszthat – a BMW Connected appon keresztül töltheti le Android okostelefonjára**. *A Digitális kulcs a BMW ConnectedDrive Store elindulásával egyidejűleg válik elérhetővé Magyarországon. **A funkció csak bizonyos Samsung márkájú okostelefonokkal kompatibilis.
A BMW 8 Coupé nyitása a mobiltelefonnal és a BMW Digitális kulccsal.
A BMW 8 Coupé belső tere a központi kijelzővel és a Távoli szoftverfrissítés funkcióval.

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Ön egyszerűen, a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül töltheti le az aktuális frissítéseket, amelyeket azután máris telepíthet. BMW-jének bizonyos funkciói is az említett módon aktiválhatók.
A BMW 8 Coupé belső tere a központi kijelzővel és a Távoli szoftverfrissítés funkcióval.
"A BMW 8 Coupé megjelenésével egy új fejezet kezdődött el a BMW dizájnnyelv történetében."
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design rangidős alelnöke
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé álló helyzetben, oldalnézetből, városi környezetben, éjszaka.

MINDEN TEKINTETBEN KÜLÖNLEGES

BMW INDIVIDUAL

MINDEN TEKINTETBEN KÜLÖNLEGES

Egyedien különleges még az individualisták között is: a BMW Individual felszereltség exkluzív fényezésekkel, bőrrel borított elemekkel és elegáns belső díszbetétekkel gazdagítja az új BMW 8 Coupé megjelenését.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé álló helyzetben, oldalnézetből, városi környezetben, éjszaka.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé álló helyzetben, elölnézetből, városi környezetben, éjszaka.

KÜLSŐ

KÜLSŐ

Úriember vagy versenyző? Öné a választás. Az új BMW Individual metálfényezések jóvoltából bőséges kínálatból választhat, amely egyebek mellett olyan különlegességekből áll, mint a Dravit szürke, az Aventurine vörös, az Almandine barna és a Tanzanite kék. A fényezés az exkluzív könnyűfém keréktárcsákkal együtt elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy Ön igazi látványosság lesz mindenütt..
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé álló helyzetben, elölnézetből, városi környezetben, éjszaka.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé belső tere.

BELSŐ TÉR

BELSŐ TÉR

Exkluzív, ízig-vérig sportos és rendkívül elegáns: e jelzőkkel írható le az Ön által összeállított belső tér, amely mindenben megfelel a kívánalmainak. Az eszköztárba tartoznak például a Zongoralakk nemesfa belső díszítőelemek, vagy éppen a BMW Individual Merino teljes bőrkárpit, amelynek esetében a választható színek palettája a feketétől a Konyakig és az Elefántcsontig tart. Ön immár kétszínű kárpitok közül is válogathat, amelyeknél a Tartufo, Fiona vörös és Éjkék felületeket erőteljes fekete ellenpontozza.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8 Coupé belső tere.
Egy nő áll türkiz színű háttér előtt.

PROGRESSZÍV LUXUS

BMW LUXUS KATEGÓRIA

PROGRESSZÍV LUXUS

BMW LUXUS KATEGÓRIA

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás