Egy mozgó BMW M8 Competition Coupé hátulnézetből, teliholdas éjszakán.

BMW M8 COUPÉ

BMW M8 COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ ÉS BMW M8 COMPETITION COUPÉ

A BMW 8-as Coupé M modellek – amelyek M génjeiket elegáns módon érvényesítik a mindennapokban – a luxus szintű autózás csúcsát képviselik. A paletta három variánsból áll. A BMW M850i xDrive Coupé a kényelem, a teljesítmény és a hatékonyság kivételes szintézisét testesíti meg. Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Coupé luxus interpretációban nyújtja a hamisítatlan, a dinamizmus végső határain való egyensúlyozáskor megtapasztalható versenyérzést. Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Coupé a nagy teljesítményű sportautó még erősebb, extravagáns verziója.

A BMW M8 COUPÉ ÉS A BMW M8 COMPETITION COUPÉ FŐBB JELLEMZŐI

KATTINTSON AZ ELSŐ PILLANTÁSRA FELISMERHETŐ NAGY TELJESÍTMÉNYÉRT

Az első BMW M8 Competition Coupé Marina Bay kék metálfényezéssel, háromnegyedes elölnézetből.

KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY

A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ M TWIN POWER TURBO 8 HENGERES BENZINMOTOR

A BMW M8 Competition Coupé erős, 4,4 literes, biturbó feltöltéses motorja kiugróan nagy, 625 lóerőnyi (460 kW) teljesítményt és 750 Nm-es nyomatékot állít elő. A hengersorok közé beépített közös kipufogóleömlő – amely megoldás az autóversenyzés világából ismert – rendkívül élénkké teszi a gázreakciókat. A két TwinScroll turbófeltöltő optimális mennyiségű erőt bocsájt rendelkezésre ­– úgy az úton, mint a versenypályán.

Egy, a csillagos ég alatt haladó, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé rézsútos oldalnézetből.

HATÁRTALAN VEZETÉSI ÉLMÉNY

A BMW M8 COUPÉ ÉS A BMW M8 COMPETITION COUPÉ HAJTÁSLÁNCA ÉS FUTÓMŰVE

Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Coupé és az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Coupé által nyújtott vezetési élmény egyszerűen elképesztő. Mindez a kimagaslóan fejlett, versenyautós génekkel rendelkező hajtáslánc- és futóműkomponensek tökéletes összjátékának köszönhető, amely a BMW műszaki virtuozitásának hű kifejezője. A határtalan vezetési élményért másodpercről másodpercre.

Egy éjszaka, egy villa előtt álló, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé felkapcsolt LED-es fényszórókkal, háromnegyedes elölnézetből.

ÍGY FEST EGY IKON

A BMW M8 COUPÉ ÉS A BMW M8 COMPETITION COUPÉ KÜLSŐ DIZÁJNJA

A luxus sportautók új dizájnnyelve – amelyet a nagyméretű, tökéletesen megformált, biztos kézzel megrajzolt vonalakkal határolt felületek határoznak meg – kiemelik a BMW M8 Coupé és a BMW M8 Competition Coupé elegáns sportosságát. A dinamikus orr-rész, a lendületes ívű kupésziluett, valamint az atletikus far a dinamizmus és a markáns jelenlét erőteljes megnyilvánulásává olvadnak össze.

BMW M8 Competition Coupé, műszerfal az M bőrkormánnyal és a kék színű Hangulatvilágítással.

EXTRAVAGÁNS SPORTOSSÁG

A BMW M8 COUPÉ ÉS A BMW M8 COMPETITION COUPÉ BELSŐ DIZÁJNJA

Az exkluzív belső tér még jobban kidomborítja az M modellek egyedülálló, sportos karakterét – a luxus szemernyi csorbulása nélkül. Az M bőrkormánytól a teljes Merino bőrkárpittal bevont M Sport üléseken, valamint az ajtókon és a középkonzolon pedánsan végigfutó világító csíkokon át egészen a kezelőszerveken látható, jellegzetes M vörös kontrasztszínű díszítésekig minden egyes részlet felerősíti a jármű expresszív sportautós karakterét.

Az új BMW M8 külsején az erő, az elegancia és az aerodinamikai virtuozitás adnak randevút egymásnak, aminek eredménye egy hihetetlenül vonzó jármű.
Marcus Syring, a BMW M dizájnfőnöke

A BMW M8 COMPETITION COUPÉ DIZÁJNJA

FEDEZZE FEL NÉHÁNY KATTINTÁSSAL A KÜLSŐ ÉS A BELSŐ DIZÁJNT

A BMW M8 Competition Coupé progresszív dizájnja radikálisan dinamikus, ugyanakkor kivételesen elegáns kontúrjaival nyűgöz le. A végeredmény egy lenyűgöző sportautó, amely minden látószögből könnyedén mutatja meg luxus karakterét. A legfinomabb anyagokból építkező, mesterien kidolgozott belső tér a kompromisszumoktól mentes dinamizmus és a választékos luxus szimbiózisát képviseli.
Egy mozgó, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé háromnegyedes elölnézetből, világító LED-es fényszórókkal.
Egy, a teliholdas égbolt alatt álló, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé háromnegyedes hátulnézetből, világító LED-es hátsó lámpákkal.
Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé rézsútos oldalnézetből, éjszaka.
Egy Marina Bay kék metálfényezésű, Karbonfekete M diffúzorral ellátott BMW M8 Competiton Coupé közeli hátulnézetből, éjszaka.
Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé vállrésze közelről, az M hátsó légterelővel, éjszaka.
BMW M8 Competition Coupé, a belső tér az M bőrkormánnyal és a kék színű Hangulatvilágítással, nyitott vezetőoldali ajtóval.
BMW M8 Competition Coupé, az M8 logóval ellátott, Midrand bézs kontrasztvarrású fekete teljes Merino bőrkárpitozású M Sport ülések.
Egy mozgó, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé háromnegyedes elölnézetből, világító LED-es fényszórókkal.

Keskeny, BMW Lézervilágítást alkalmazó első fényszórók, valamint magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel ellátott, jellegzetes vesék. Plasztikus kialakítású, nagyméretű légbeömlőkkel és méhsejt-mintás betéttel ellátott M első kötény. Az említett, különleges elemek alacsony építéssel találkoznak, ami rendkívül dinamikus benyomásúvá teszi az összképet. A luxus sportautó tehát láthatóan készen áll arra, hogy bármelyik pillanatban valóságos térugrást hajtson végre.

Egy, a teliholdas égbolt alatt álló, Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé háromnegyedes hátulnézetből, világító LED-es hátsó lámpákkal.

A BMW M8 Competition Coupé izmos hátsó része a maximális teljesítményt fejezi ki. A kontúros, a LED-es hátsó lámpákba futó vállvonalak, valamint a hangsúlyos, domborodó kerékjárati ívek egyetlen, kompakt egységet képeznek. Az M hátsó légterelő egyszerre látványelem és az autóversenyzés által inspirált általános aerodinamikai koncepció szerves része.

Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé rézsútos oldalnézetből, éjszaka.

A luxus sportkupé sziluettjéből, amelyet a hosszú orr-rész, a lágyan ívelő tetővonal, az atletikus far és a kis túlnyúlások határoznak meg, elegánsan kecses arányok bontakoznak ki. A dinamizmus benyomását a tekintélyt parancsoló, 20” méretű könnyűfém keréktárcsák, valamint a magasfényű fekete díszbetéttel ellátott Air Breather erősítik fel.

Egy Marina Bay kék metálfényezésű, Karbonfekete M diffúzorral ellátott BMW M8 Competiton Coupé közeli hátulnézetből, éjszaka.

Az opcionális M Carbon külső csomag exkluzív, sportos részleteivel támasztja alá a BMW M8 Competition Coupé lenyűgöző potenciálját. Az egyedi hátsó köténybe harmonikusan beleolvadó, Karbonfekete M diffúzor az autó összképének meghatározó eleme a 100 mm átmérőjű, kétoldali dupla kipufogókkal együtt.

Egy Marina Bay kék metálfényezésű BMW M8 Competition Coupé vállrésze közelről, az M hátsó légterelővel, éjszaka.

Az M Carbon tető nem csak a nagy teljesítményű koncepció hiteles megjelenítője, hiszen jelentősen csökkenti a BMW M8 Competition Coupé tömegét, valamint lejjebb viszi az autó súlypontját a kivételes menetdinamikai tulajdonságok érdekében.

BMW M8 Competition Coupé, a belső tér az M bőrkormánnyal és a kék színű Hangulatvilágítással, nyitott vezetőoldali ajtóval.

A BMW M8 Competition Coupé sportos, luxus színvonalú, M-specifikus műszerekkel ellátott műszerfala nyílt állásfoglalás a kompromisszummentes vezetőorientáltság mellett.

BMW M8 Competition Coupé, az M8 logóval ellátott, Midrand bézs kontrasztvarrású fekete teljes Merino bőrkárpitozású M Sport ülések.

A BMW M8 Competition Coupé belső egyszerre luxus jellegű és ellenállhatatlanul sportos. A kézzel varrott, rendkívül elegáns teljes Merino bőrkárpittal bevont, a fejtámlájukon világító M8 logóval ellátott M Sport ülések tökéletes oldaltartást biztosítanak és a hosszú utakon is kimagaslóan kényelmesnek bizonyulnak.

A BMW M8 COMPETITION COUPÉRÓL ÉS A BMW M8 COUPÉRÓL RÉSZLETESEN: INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK.

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ FŐBB JELLEGZETESSÉGEI

A HATÉKONY SPORTOSSÁG EGYETLEN KATTINTÁSNYIRA: MOTOR, DINAMIZMUS ÉS DIZÁJN

Egy épület előtt álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé háromnegyedes elölnézetből.

MEGGYŐZŐ ERŐ

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ HAJTÁSLÁNCA

A BMW M850i xDrive Coupé 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú, remekbe szabott benzinmotorja mindig túláradó teljesítményt nyújt.

Egy mozgó, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé háromnegyedes bal elölnézetből, éjszaka.

PÁRJÁT RITKÍTÓ DINAMIZMUS

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ DINAMIZMUSA

A BMW M850i xDrive Coupé az egyedülálló dinamizmust nagyszerű kényelemmel ötvözi. A tökéletes trakció és az optimális iránytartás zálogai a 20” méretű, nagy sebességindexű gumiabroncsok, az M Sport differenciálművel kiegészített BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, az Adaptív M futómű, valamint az opcionális, elektromechanikus működésű karosszériadőlés-szabályozás.

Egy álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé háromnegyedes bal hátulnézetből, éjszaka.

EXTRAVAGÁNS MEGJELENÉS

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ KÜLSŐ DIZÁJNJA

A BMW M850i xDrive Coupé külsején látható számos, kitűnő minőségű, galvanizált, Cerium szürke elem még exkluzívabbá teszi az autó megjelenését.

BMW M850i xDrive Coupé, a műszerfal a BMW Live Cockpit Professional kijelzőhálózattal és az M bőr kormánykerékkel.

KÉNYELEMMEL ÖTVÖZÖTT SPORTOSSÁG

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ BELSŐ DIZÁJNJA

A BMW M850i xDrive Coupé legfinomabb anyagokból építkező belső tere az egyedülálló kényelmet ötvözi az exkluzív sportossággal.

A BMW M850i xDRIVE COUPÉ DIZÁJNJA

FEDEZZE FEL NÉHÁNY KATTINTÁSSAL A KÜLSŐ ÉS A BELSŐ DIZÁJNT

A szabatos vonalak és az erőt sugárzó arányok tökéletes összjátéka által a BMW M850i xDrive Coupé dizájnja dinamizmust és eleganciát sugároz. E benyomást erősítik tovább az egyedi, M-specifikus, Cerium szürke dizájnelemek, amelyek kizárólag a BMW M850i xDrive Coupéhoz érhetők el. Ezek közé tartoznak többek között a vesék keretei és függőleges rácselemei, valamint az Air Breatherek borításai, illetve a trapéz alakú kipufogóvégek. A belső térben az exkluzív kárpitok és felszereltségek biztosítanak kényelmes, minden apró részletében hívogató környezetet – úgy, hogy közben maradéktalanul érvényesül a luxus sportkupé dinamikus karaktere.
Egy épület előtt álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé háromnegyedes bal elölnézetből.
Egy épület előtt álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé oldalnézetből.
Egy mozgó, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé hátulnézetből, éjszaka.
BMW M850i xDrive Coupé, a belső tér a Tartufo/fekete kibővített BMW Individual Merino bőrkárpitozású Multifunkciós ülésekkel.
Egy épület előtt álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé háromnegyedes bal elölnézetből.

A BMW M850i xDrive Coupé orr-része a hatszögletű, Cerium szürke kerettel és függőleges rácselemekkel ellátott dupla vesével már első pillantásra félreérthetetlenül kinyilvánítja az autó sportos ambícióit. E benyomást csak felerősítik az extrém módon vékony, BMW Laserlight technológiával ellátott LED-es fényszórók, valamint a légbeömlők magasfényű fekete elemei.

Egy épület előtt álló, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé oldalnézetből.

A BMW M850i xDrive Coupé hosszan elnyúló sziluettje, amely elegáns könnyedséggel olvad bele a szoborszerűen megformált farrészbe, a sportosság benyomását teremti meg. A hatást tovább erősítik a kifejező, 20” méretű könnyűfém keréktárcsák, valamint az Air Breatherek Cerium szürke díszbetétjei.

Egy mozgó, Barcelona kék metálfényezésű BMW M850i xDrive Coupé hátulnézetből, éjszaka.

A BMW M850i xDrive Coupé jellegzetes fara a szélesen terpesztő kerekekkel és az izmos kerékjárati ívekkel tökéletesen tükrözi az exkluzív sportkupéban lakozó teljesítményt. A keskeny, plasztikus kialakítású LED-es hátsó lámpák, a trapéz alakú, Cerium szürke kipufogók és a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorok lenyűgözően hangsúlyozzák ki az autó dinamikus alkatát.

BMW M850i xDrive Coupé, a belső tér a Tartufo/fekete kibővített BMW Individual Merino bőrkárpitozású Multifunkciós ülésekkel.

A BMW M850i Coupé belső tere magas szintű dinamizmusával és luxusával vonz. A kényelmes, BMW Individual Merino teljes bőrkárpitozású Multifunkciós ülések kiemelik az exkluzív karaktert, és ugyanezt teszik az M bőrkormány, valamint az itt látható, hálómintás nemesacél belső díszítőelemek is. Az olyan további részletek, mint a sebességváltó karon lévő CraftedClarity metszett üveg díszítőelemek csak még tovább erősítik a luxus benyomását.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ: MOTOR, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW M8 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M8 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M850i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.0–9.9
CO2 emissions in g/km (combined): 227–224


Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Bővebben