Külső, BMW M2 modellek, G87, G42
M2 Coupé
Shop The Look
TeljesítményAkár 460 Le (338 kW)
Motor és hajtástípusBenzin

A BMW 2 COUPÉ M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A sportosság tényezői.

BMW M2 COUPÉ.

A lenyűgöző teljesítmény által megteremtett, exkluzív autóverseny-érzés.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 460 lóerővel
 • Aktív M futómű Aktív M differenciálművel és hátsókerék-meghajtás
 • Manuális sebességváltó vagy Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó
 • 338 kW, 550 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,1 másodperc alatt (M Steptronic)
Konfigurátor, BMW M2 Coupé, G87

BMW M240i COUPÉ.

Atletikus teljesítmény és lenyűgöző agilitás.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 374 lóerővel
 • M Sport futómű, M Sport differenciálmű és M Sport fékrendszer alapfelszereltségként
 • 275 kW, 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,7 másodperc alatt
Konfigurátor, BMW M240i Coupé, G42

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Adrenalinnal telített dinamizmus kompromisszumoktól mentes mindennapi használhatósággal párosítva.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 374 lóerővel
 • M Sport futómű, M Sport differenciálmű és M Sport fékrendszer alapfelszereltségként
 • Intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtás
 • 275 kW, 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt
Konfigurátor, BMW M240i xDrive Coupé, G42
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – FŐBB JELLEMZŐK.

AZ ÚJ BMW M2 COUPÉ DINAMIZMUSA ÉS DIZÁJNJA.

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, BMW M2, G87

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Egy színtiszta vezetési élményt nyújtó csúcsatléta: Az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort dinamikus teljesítményleadás és karakteres, hörgő M motorhang jellemzik. A kimagasló hatékonyságot szavatoló olyan technológiák, mint a dupla-VANOS, a Valvetronic, a nagy precizitású befecskendezés és a TwinScroll turbófeltöltő egyúttal hozzájárulnak a nagyszerű erőnléthez is.

Manuális sebességváltó, BMW M2, G87

Manuális sebességváltó.

A hatfokozatú manuális sebességváltó a színtiszta vezetési élmény ígéretét hordozza. Az automata sebességváltóval ellentétben itt Ön választja ki és kapcsolja a fokozatokat, így közvetlen, valódi kapcsolatot teremthet a BMW-jével – vagyis a legtisztább formájában tapasztalhatja meg a sportos vezetést. Mindemellett előnyökkel jár az is, hogy a sebességváltó könnyebb, mint automata társa.*

Adaptív M futómű, BMW M2, G87

Adaptív M futómű.

A változó csillapítású Adaptív M futómű jóvoltából egyénileg szabályozható a jármű futási karakterisztikája – a lehetőségek sora a kényelmestől a hangsúlyosan agilis menettulajdonságokkal együttjáró, markánsan sportosig terjed. A Driving Experience kapcsoló segítségével Ön gyorsan és egyszerűen az útviszonyokhoz és a pillanatnyi vezetési helyzethez igazíthatja az elektronikus vezérlésű futómű működését.

Orrdizájn, BMW M2, G87

Orrdizájn.

A BMW M2 Coupé dizjánját a kompakt arányok és a tiszta kontúrok határozzák meg. A BMW 2002 stílusát követve az első fényszórók egymástól különálló egységeket képeznek.

M Karbon tető, BMW M2, G87

M Karbon tető.

Az intelligens könnyűépítési koncepció részét képező M Karbon tető jelentős mértékben csökkenti a jármű tömegét. Annak köszönhetően, hogy karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készül, a tető nagyjából 6 kilogrammal könnyebb annál, mintha acélból lenne. Az ily módon lejjebb kerülő súlypont még tovább javítja a menetdinamikai tulajdonságokat.*

Fardizájn, BMW M2, G87

Fardizájn.

Az erőtől duzzadó hátsó sárhányók és a tipikusan M-es kerékjárati ívek még inkább kidomboritiák a BMW M2 Coupé széles és erőteljes kiállását. Mindettől az autó külsejéből csak úgy sugárzik a kirobbanó erő és a sportosság. Az oldalra nyúló hátsó lámpák esetében teljesen új értelmezésben mutatkozik meg a jellegzetes L-alak.

M Karbon kagylóülések, BMW M2, G87

M Karbon kagylóülések.

A világító M2 logóval ellátott M Karbon kagylóülések a kagylóülésekre jellemző filigrán könnyedséget és sportos karaktert az M Sport ülések funkciókínálatával ötvözik. A kagylóülések optimális oldaltartást adnak és hosszú távon is kényelemesek. Az ülések kompatibilisek a többpontos biztonsági övekkel, így versenycélokra is alkalmasak.**

M bőrkormány, BMW M2, G87

M bőrkormány.

Az M bőrkormány jóvoltából Önnek sportos, közvetlen kormányzási élményben lesz része. Az előzetesen elmentett M Drive beállításokat kényelmesen, a kormányon lévő gomb megnyomásával hívhatja elő.

BMW Curved Display, BMW M2, G87

BMW Curved Display kijelző.

Az egybefüggő, teljes egészében digitális BMW Curved Display kijelzőn nagy felületen, tiszta elrendezésben jelennek meg a BMW-jével kapcsolatos információk. A kijelző egy 12,3" méretű műszeregységet, valamint egy 14,9" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt ötvöz egymással. A vezérlés ergonómiailag optimális és intuitív. A hajlított kialakítású, szinte lebegni látszó kijelző megjelenése egyszerre kifinomult és modern.

BMW M240i COUPÉ ÉS BMW M240i xDRIVE COUPÉ – JELLEMZŐK.

A BMW M240i Coupé és a BMW M240i xDrive Coupé menetdinamikai tulajdonságai és dizájnsajátosságai.

Külső, BMW M240i, G42
M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, BMW M240i, G42

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Versenyzői szív, mint a vezetési élmény forrása: az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor nagyszerű teljesítményt nyújt.

Steptronic Sport sebességváltó, BMW M240i, G42

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT PLUS módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.

BMW M240i, G42, Steptronic Sport sebességváltó

Adaptív M futómű és Változó áttételű sport kormánymű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet. A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz szükséges erő nagyságát.

Orrdizájn, BMW M240i, G42

Orrdizájn.

Elölről a motorháztetőn kialakított „powerdome”, a kifejező vesék, valamint az éles kontúrokkal rendelkező, háromszög alakú légbeömlő nyílásokkal ellátott, M-specifikus első kötény nyomatékosítják a BMW M240i Coupé és a BMW M240i xDrive Coupé dinamikus jellegét.

Oldalnézet, BMW M240i, G42

Oldalnézet.

A BMW M240i Coupé és a BMW M240i xDrive Coupé karosszériájának agilitást kifejező, „háromdobozos” kialakítása, a hosszú, nyúlánk motorháztető, a rövid túlnyúlások, valamint a hátratolt utascella sportos, jellegzetesen kupés sziluettet biztosítanak.

Fardizájn, BMW M240i, G42

Fardizájn.

A BMW M240i Coupé és a BMW M240i xDrive Coupé hátsó részét az M-specifikus hátsó szoknya, valamint az alapfelszereltséghez tartozó, a jármű kiviteli színére fényezett hátsó légterelő gazdagítja markánsan sportos részletekkel. Az atletikus összképet a trapéz alakú kipufogók teszik teljessé.

M Sport ülések, BMW M240i, G42

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.

M bőrkormány, BMW M240i, G42

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.

Megvilágított M belső díszbetétek, BMW M240i, G42

Megvilágított M belső díszbetétek.

A megvilágított, az M színeket különleges módon megjelenítő M belső díszítőelemek valóságos tekintetmágnesek. Az ajtóborításokban elhelyezett világító, M színű betétek kihangsúlyozzák a jármű exkluzív, sportos karakterét. Az elmosódó körvonalú sávok érzékletesen fejezik ki azt a dinamizmust, amely olyannyira ismertté tette a világ legerősebb betűjét.

TECHNOLÓGIA.

A BMW M2 Coupé, a BMW M240i Coupé és a BMW M240i xDrive Coupé vezérlési koncepciója, digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

Technológia, BMW M2 modellek, G87, G42
BMW Live Cockpit Professional, BMW M2 modellek, G87, G42

BMW Live Cockpit Professional.

A nagyméretű hajlított kijelzőt felvonultató BMW Live Cockpit Professional színes head-up kijelzővel toldja meg a BMW Live Cockpit Plus tartalmát. A head-up kijelző a sebességhez és a navigációs útmutatásokhoz hasonló, a vezetéssel összefüggő információkat közvetlenül a látómezőbe vetíti a jobb áttekinthetőség és a nagyobb biztonság jegyében.

8-as verziószámú BMW operációs rendszer, BMW M2 modellek, G87, G42

M-specifikus megjelenítési koncepció a 8-as verziószámú BMW operációs rendszertől.

A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer egyebek mellett a hang- és érintésvezérlési lehetőséggel könnyíti meg a jármű funkcióinak működtetését. A rendszer leglátványosabb eleme az M-specifikus dizájn: a tartalmak könnyen leolvasható módon, 2D-ben, M logóval kiegészítve jelennek meg. A két M mód, a ROAD és a SPORT pedig egyedi, érzelemgazdag vezetési élményt szavatol.

Vezeték nélküli töltőtálca, BMW M2 modellek, G87, G42

Vezeték nélküli töltőtálca.

A vezeték nélküli töltőtálca jóvoltából Ön vezeték nélkül, ennélfogva rendkívül kényelmesen töltheti fel okostelefonját. A megnövelt méretű tartófelületen nagyobb méretű eszközök is elhelyezhetők – könnyen elérhető módon, a használatot zavaró fedelek és kusza kábelek nélkül. Az indukciós töltési rendszerhez beépített hűtés is tartozik, amely megóvja az eszközeit a túlmelegedéstől.

BMW Távoli szoftverfrissítés, BMW M2 modellek, G87, G42

BMW Távoli szoftverfrissítés.

A Távoli szoftverfrissítés szolgáltatás jóvoltából az Ön BMW-je mindig megőrzi naprakészségét. Egyszerűen csak töltse le a frissítéseket a My BMW appon keresztül vagy közvetlenül a járműben.

Driving Assistant, BMW M2 modellek, G87, G42

Driving Assistant.

A Driving Assistant jóvoltából Ön még biztonságosabban érhet célba. A vezetőt segítő rendszer az elölről vagy hátulról fenyegető ütközésveszélyre figyelmeztető jelzéssel, a Sávelhagyásra, illetve a Sávváltásra figyelmeztető rendszerrel, a Sebességhatár-asszisztenssel és a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzéssel támogatja Önt a veszélyes közlekedési helyzetekben. Vészhelyzetben pedig az asszisztens automatikusan lefékezi a járművet.

Parkolóasszisztens Plus, BMW M2 modellek, G87, G42

Parkolóasszisztens Plus.

Jobban átlátható környezet parkoláskor és manőverezéskor: A Parkolóasszisztens Plus kamerákkal egészíti ki az alapfelszereltséghez tartozó Parkolást segítő rendszer érzékelőit. Annak köszönhetően, hogy a jármű környezete panoráma-, illetve 3D-s nézetben jelenik meg, Ön még a szűk helyeken is könnyedén manőverezhet. Ily módon elkerülhetők a parkolási sérülések, valamint nehezen átlátható helyzetekből fakadó balesetek.

A BMW 2 COUPÉ M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW M2 Coupé és a további modellek.

Teljesítmény, kW (LE):

338 (460)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

4,3

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

9,6-9,9

Kombinált CO₂-kibocsátás (WLTP), g/km:

218-223

*Előzetes adatok

Külső motívum, BMW M2 modellek, G87, G42

EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 2 COUPÉ M MODELLEKHEZ.

Ruházza fel maximálisan sportos karakterrel BMW M2 Coupéját a BMW M Performance Parts tartozékokkal – vagy válogasson az eredeti BMW tartozékok között, amelyekkel autóját a saját igényeihez szabhatja.

19"/20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 963 M, BMW M2, G87

19"/20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 963 M, központi differenciálművel ellátott járművekhez.

19"/20" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 963 M, Jet fekete, központi differenciálművel ellátott járművekhez Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

A termékhez
20"/21" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 1000 M, Aranybronz, BMW M2, G87

20"/21" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős.

20"/21" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, keresztküllős 1000 M, Aranybronz. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal.

A termékhez
M Performance titán kipufogómodul, BMW M2, G87

M Performance titán kipufogómodul.

Mutassa meg, hogy mi lakozik a mélyben. A prémium minőségű, titánból készült M Performance kipufogómodul kivételes csemege a szemnek.

A termékhez
M Performance karbonszálas vesekeret, BMW M240i, G42

M Performance karbonszálas vesekeret.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.

A termékhez
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW M240i, G42

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.

A termékhez
M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW M240i, G42

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autót.

A termékhez
BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW M240i, G42

BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 320 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.

A termékhez
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW M240i, G42

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

A termékhez
BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára, BMW M240i, G42

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyeget rozsdamentes acél betét díszíti.

A termékhez

BMW FINANCIAL SERVICES FOR THE BMW 2 SERIES COUPÉ M AUTOMOBILES.

Whether for financing or leasing – each of our offers is individually adapted to your needs and desires.

SZERVIZ- ÉS KONZULTÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 2 M MODELLEKHEZ.

BMW SERVICE: PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS A BMW 2 COUPÉ M MODELLEKHEZ.

BMW Proactive Care, BMW M2, G87

A Proactive Care szolgáltatás automatikusan felismeri az esedékes karbantartási vagy javítási igényt és proaktívan kapcsolatba lép Önnel.
 

 • Közvetlen segítség a BMW szakembereitől
 • Problémamegoldás távkarbantartással
 • Elkerülhetővé válnak az esetleges út közbeni meghibásodások
 • Kiegészítő egyedi szervizajánlatok
 • A szolgáltatás ingyenesen jár aktív ConnectedDrive szerződés megléte esetén
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 2 Coupé M modellekkel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy személyesen, a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

 

 

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a www.bmw.de/wltp weboldalon talál.