BMW 2 Coupé, G42, 2021, egy mozgó, Thundernight metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
TeljesítményAkár 275 kW (374 Le)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW 2 COUPÉ

TeljesítményAkár 275 kW (374 Le)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel
BMW 2 Coupé

Az erőt sugárzó arányok és a sportos dinamizmus találkozása: fedezze fel az új BMW 2 Coupét. Az elődjénél 31 mm-rel nagyobb nyomtávval, valamint hátsókerék-meghajtással – amely különlegességnek számít a kategóriában – rendelkező BMW 2 Coupét a korábbiaknál is jobb kormányzási karakterisztika, valamint extrém módon agilis menettulajdonságok jellemzik. A modellhez elérhető izmos motorok biztosította vezetési élmény ugyanannyira szól a hatékonyságról, mint a dinamizmusról.

 
Bővebben

NÉHÁNY AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ A BMW COUPÉHOZ.

BMW 220d Base

ESSENCE.

BMW 2 Coupé, G42, 2021, az Essence konfiguráció rézsútos elölnézetből, BMW 220d, széria kivitel
 • Automatikus klímaberendezés
 • Sport bőrkormány
 • BMW Live Cockpit Plus

BMW 220i M Sport csomag

BALANCE.

BMW 2 Coupé, G42, 2021, egy Balance M Sport csomaggal ellátott autó rézsútos elölnézetből, BMW 220i
 • M Aerodinamikai csomag a jármű kiviteli színére fényezett első köténnyel, oldalküszöbökkel és hátsó lökhárítóval, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Driving Assistant

BMW M240i xDrive

SIGNATURE.

BMW 2 Coupé, G42, 2021, a Signature konfiguráció rézsútos elölnézetből, BMW M240i xDrive
 • harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer
 • M Sport ülések
 • Adaptív M futómű

A BMW 2 COUPÉ HAJTÁSLÁNCA, TECHNOLÓGIÁI ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSAI.

BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor, M240i, BMW 2 Coupé, G42, 2021

A BMW 2 Coupé kimagaslóan hatékony motorjai.

A BMW 2 Coupé motorterébe hatékony BMW TwinPower Turbo négyhengeres benzin- vagy dízelmotorok kerülhetnek, mindemellett ott van még a BMW M240i xDrive változat is, amelynek mozgatásáról egy 374 lóerős BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor gondoskodik.
Steptronic Sport sebességváltó, BMW 2 Coupé, G42, 2021, a középkonzol a sebesség-előválasztó karral

Steptronic Sport sebességváltó a gyors kapcsolásokért.

Az opcionális 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT PLUS módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
Adaptív M futómű, BMW 2 Coupé, G42, 2021

Adaptív M futómű optimális csillapítással.

Az opcionális Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
M Sport differenciálmű, BMW 2 Coupé, G42, Thundernight metál, 2021, közeli oldalnézet

M Sport differenciálmű az optimális tapadásért.

Az opcionális M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
Kijelzőkoncepció, BMW 2 Coupé, G42, műszerfal, belső tér

A BMW 2 Coupé kijelzőkoncepciója.

A 12,3" méretű műszeregységet és a 10,25" méretű központi kijelzőt felvonultató multifunkciós kijelzőt magában foglaló BMW Live Cockpit Professional segítségével a BMW 2 Coupé a lehető legideálisabb módon tárja Ön elé a vezetéssel kapcsolatos információkat. Mindemellett a felszereltség jóvoltából egyszerűen és intuitívan vezérelhetők a jármű digitális szolgáltatásai.
BMW Intelligent Personal Assitant, BMW 2 Coupé, G42, a központi kijelző közelről

BMW Intelligent Personal Assistant.

Az új BMW 2 Coupéban található BMW Intelligent Personal Assistant az általa lehetővé tett természetes, személyre szabott interakcióval nyűgöz le. Az asszisztens már a legelső méterektől lesi az Ön kívánságait – és magától megtanulja, hogy miként alkalmazkodhat a szokásaihoz és a szükségleteihez. Hangutasítással kiadott paranccsal például SPORT módba válthat, de akár el is magyaráztathat magának bizonyos, a járművel kapcsolatos kérdéseket.

A BMW 2 COUPÉ KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

Az új BMW 2 Coupé „háromdobozos” kialakításában a BMW kompakt kupék hagyománya jelenik meg modern átiratban. A jellegzetesen BMW-s arányok, valamint a szélesen terpesztő kerekek mellett a háromszögek és az átlós vonalak ruházzák fel dinamizmussal a BMW 2 Coupé összképét.

BMW 2 Coupé, G42, 2021, egy mozgó, Thundernight metálfényezésű autó rézsútos oldalnézetből
BMW 2 Coupé, G42, 2021, a közös keretbe foglalt dupla elölnézetből, közelről

Közös keretbe foglalt dupla vese.

A közös keretbe foglalt dupla vese érzékletesen domborítja ki azt a markáns karaktert, amely az új BMW 2 Coupé dizájnjának legfőbb vonása. A vesék klasszikus függőleges rácselemeinek helyére kifejező stílusú, mozgó lamellák kerültek. Utóbbiak a hűtési igény függvényében nyílnak ki vagy záródnak be – ezzel pedig egyértelmű utalást tesznek a mögöttük megbújó motor teljesítménypotenciáljára.
BMW 2 Coupé, G42, 2021, Thundernight metál, rézsútos hátulnézet

Fardizájn.

Az oldalra kitolt, egyedi megjelenésű hátsó lámpák még hangsúlyosabbá teszik az új BMW 2 Coupé széles mivoltát. A vízszintesen futó vonalak által létrehozott fény-árnyék játék hatására pedig még látványosabbá válik az autó hátsó szekciója.
BMW 2 Coupé, G42, 2021, a Bi-LED első fényszórók közelről

Bi-LED első fényszórók.

Az új BMW 2 Coupé áttervezett első lámpái nem a megszokott dupla kerek formákból építkeznek, hanem két különálló egységből állnak – ezzel pedig olyan ikonikus BMW kupék előtt tisztelegnek, mint amilyen a BMW 2002. A Bi-LED technológiának köszönhetően a tompított és a távolsági fényszórót közös világító csőbe integrálhatták.

A BMW 2 COUPÉ BELSŐ DIZÁJNJEGYEI.

A BMW 2 Coupé műszerfalán található kijelzők és kezelőszervek következetesen a vezetőt helyezik a középpontba. Az opcionális, multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, puha Nappa bőrrel borított M bőrkormány sportos, közvetlen kormányzási érzetet biztosít.

Bővebben
BMW 2 Coupé, G42, 2021, a belső dizájnt bemutató videó

A BMW 2 COUPÉ MODELLVÁLTOZATAI ÉS FELSZERELTSÉGEI.

ADVANTAGE MODELL

A BMW 2 Coupé szériaváltozatának extravagáns dizájnnal rendelkező, praktikus megoldásai fokozzák a kényelmet és a biztonságot.
BMW 2 Coupé, 220d, G42, 2021, Kristály fehér metál, rézsútos elölnézet

M SPORT CSOMAG

A BMW 2 Coupé M Sport csomaggal ellátott, dinamikus megjelenésű változata számos M-specifikus elemmel rendelkezik.
BMW 2 Coupé, 220i, M Sport csomag, G42, 2021, M Brooklyn szürke metál, rézsútos elölnézet

M SPORT PRO CSOMAG

Az M Sport Pro csomaggal – amely az M Sport csomag kibővített tartalmú változata – felvértezve a BMW 2 Coupé a legatletikusabb oldalát mutatja, többek között az M-specifikus elemek lenyűgöző összeállításának köszönhetően.
 BMW 2 Coupé, M Sport Pro csomag, 220i, M240i xDrive, G42, 2021, Thundernight metál, rézsútos elölnézet
 • ADVANTAGE MODELL
 • M SPORT CSOMAG
 • M SPORT PRO CSOMAG

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 2 COUPÉHOZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW 2 Coupéját. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A tökéletesen a BMW 2 Coupéhoz szabott termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók a BMW 2 Coupéhoz.

M Performance karbonszálas vesék, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.
M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autóját.
BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 320 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.
BMW négy évszakos elülső lábszőnyegek, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyeget rozsdamentes acél betét díszíti.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc

135 (184)/5000–6500

Max. nyomaték, Nm / 1/perc:

300/1350–4000

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

7,5

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

6,9–6,3

BMW 2 Coupé, 220i, G42, rézsútos elölnézet
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 2 COUPÉHOZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 2 Coupéval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW 2 COUPÉHOZ.

A BMW márkaszerviz alkalmazottja egy női ügyféllel beszélget

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

 • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz

A BMW 2 Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW 2 Coupé fogyasztása és СО₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.