LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

Az új BMW i3 dizájnja.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

Az új BMW i3 dizájnja.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.Az új BMW i3 dizájnja.

A BMW i3 nem ül fel semmilyen divathullámra – ez az autó a magabiztos életstílus kifejezője. Progresszív formanyelve letisztultságot fejez ki és egyértelmű utalást tesz a lounge-jellegű belső térre. Utóbbi könnyed stílusa mellett fenntartható anyagaival és praktikus részleteivel hódítja meg Önt. Egy olyan járműről van szó tehát, amely az egyéniségével maga diktálja a trendeket.

Read more
BMW i

AZ IDŐK SZELLEME – MODERN ÁTIRATBAN.

TETŐTŐL-TALPIG DINAMIKUS.

A BMW i3 kívülről már a legelső pillantásra csak úgy sugározza magából a sportosságot. A kétszínű fényezéssel ellátott felületek és a belőlük kiemelkedő, rövid élek a modern dizájn iskolapéldái. Az opcionális Sport csomag számos elemmel gazdagítja tovább az autó külsejét. Például a 20” méretű, Jet fekete vagy kétszínű könnyűfém keréktárcsák és a megnövelt nyomtáv lenyűgöző módon teszik magabiztosan sportossá a jármű kiállását. A dinamizmust sugárzó összképet a tíz milliméteres ültetéssel ellátott sportfutómű és aerodinamikus kialakítású oldalküszöbök teszik teljessé.

Read more

BIZTONSÁGOT NYÚJTÓ SZABAD TÉR.

Elég egy pillantás az egymással ellentétes irányban nyíló ajtókon át, és a BMW i3 különleges és tágas belső tere azonnal a szemlélő elé tárul. A nyitottságot sugárzó, hívogató kialakítás egyszerűvé és kényelmessé teszi úgy a beszállást, mint a berakodást – mindezért ráadásul semmit sem kell feláldozni a biztonság terén, hiszen az ajtók zárt állapotukban átveszik a B-oszlopok védelmi funkcióját.

Read more

ELRAGADÓ MÁR AZ ELSŐ PILLANTÁSRA.

A BMW i3 minden egyes porcikájára valósággal rá van írva a dinamizmus. Az alapfelszereltségként járó LED-es első fényszórók látványosan fogják közre a márka szimbólumát: a dupla vesét. A lámpák alatt ott a lökhárító, amely optikailag megnyújtja az orr-részt, és ezzel a rajta elhelyezett, nagyméretű irányjelzőket rendkívüli módon erőt sugárzóvá teszi.

Read more

LÉNYEGRE TÖRŐ SPORTOSSÁG.

A diffúzorhoz hasonlatos, 40 milliméteres hátsó lökhárító uralja a széles far látványát. Az üvegezett csomagtér-fedélen az „eDrive” és az „i3” feliratokat a szélekre tolták ki, hogy ezzel még hangsúlyosabbá tegyék az autó sportos és masszivitást sugárzó kiállását. A BMW i kék kiemelésekkel ellátott BMW logó még látványosabbá teszi az autó egyik fő ismertetőjegyének számító „black belt”-et és újfent felhívja a figyelmet autó magától értetődően sportos karakterére.

Read more

A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK.

A hatásos megjelenés titkát a jól megválasztott kiegészítők jelentik. A BMW i3 a legletisztultabb módon bizonyítja ennek igazságát. A finom részletekre kitűnő példa az A- és a tetőoszlopok magasfényű Fekete, matt Króm dekorbetéttel ellátott borítása, amely kiemeli a jármű innovatív dizájnját, egyszersmind eleganciát visz az összképbe.

Read more

ERŐS KISUGÁRZÁS.

Az opcionális LED-es első fényszórók magukban foglalják a kanyarfényeket és a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztenst.

Read more

NAPPALLÁ VÁLTOZTATOTT ÉJ.

A BMW i modellekre jellemző módon U-alakú, LED-es hátsó lámpák a helyzetjelzőket, a féklámpát és az irányjelzőket foglalják magukban. A lámpák, amelyek még kedvezőtlen viszonyok között is jól láthatóvá teszik az autót, szélről az üvegezett csomagtérfedélre húzódnak rá. A tolatólámpák, a hátsó ködzárófény, valamint a fényvisszaverő betétek a lökhárítón kaptak helyet.

Read more

TÖBB KÖNNYEDSÉG. NAGYOBB AGILITÁS.

A BMW intelligens könnyűépítési koncepciójának részeként a karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tető segít a jármű tömegének csökkentésében, egyúttal lejjebb viszi az autó súlypontját. Mindennek jótékony hatása a fokozott agilitásban és dinamizmusban jelentkezik kanyarvételkor, gyorsításkor és fékezéskor.

Read more

MÉLYRŐL JÖVŐ DINAMIZMUS.

A Sport csomag kiemeli a BMW i3 dinamizmusát. A felszereltség a 20” méretű, duplaküllős, kétszínű, opcionálisan Jet fekete, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt könnyűfém keréktárcsákat, a 10 milliméteres ültetéssel ellátott sportfutóművet, a szélesebb kerékjárati íveket, valamint az aerodinamikus kialakítású, magasfényű Feketére fényezett oldalküszöböket foglalja magában.

Read more

KÜLÖNLEGES KARAKTER – MINDENFÉLE ÉRTELEMBEN.

Számos mód kínálkozik az egyéniség kifejezésére. Az egyik lehetőséget a BMW i3 modern színsémái jelentik, amelyek hat briliáns színt vonultatnak fel. Ott van például az elegáns Imperial kék és az erőt sugárzó Melbourne vörös, amelyeket a Frozen szürke metál kiemelés tesz még látványosabbá. A színek tisztaságukkal és teltségükkel keltenek bizsergető izgalmat a szemlélőben. Mostantól pedig az elegáns Jucaro bézs fényezés is a kínálat része. A progresszív megjelenést az autóhoz illő, különböző dizájnnal elérhető, 19 és 20 colos könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

VILLÁMGYORS. ÉS ÉRZELMEKKEL TELI.

   

HATÓTÁVOLSÁG, TÖLTÉS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,1
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 310–285
  Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
  Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
  Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (2) felső indexszel megjeltölt modellek esetében feltüntetett adatok előzetes, hivatalosan egyelőre meg nem erősített értékek.

  Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.