LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

Az új BMW i3 dizájnja.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.

Az új BMW i3 dizájnja.

LÁTNOKIAN ÚJSZERŰ MINDEN PERSPEKTÍVÁBÓL.Az új BMW i3 dizájnja.

A BMW i3 nem ül fel semmilyen divathullámra – ez az autó a magabiztos életstílus kifejezője. Progresszív formanyelve letisztultságot fejez ki és egyértelmű utalást tesz a lounge-jellegű belső térre. Utóbbi könnyed stílusa mellett fenntartható anyagaival és praktikus részleteivel hódítja meg Önt. Egy olyan járműről van szó tehát, amely az egyéniségével maga diktálja a trendeket.

Bővebben
BMW i

AZ IDŐK SZELLEME – MODERN ÁTIRATBAN.

TETŐTŐL-TALPIG DINAMIKUS.

A BMW i3 kívülről már a legelső pillantásra csak úgy sugározza magából a sportosságot. A kétszínű fényezéssel ellátott felületek és a belőlük kiemelkedő, rövid élek a modern dizájn iskolapéldái. Az opcionális Sport csomag számos elemmel gazdagítja tovább az autó külsejét. Például a 20” méretű, Jet fekete vagy kétszínű könnyűfém keréktárcsák és a megnövelt nyomtáv lenyűgöző módon teszik magabiztosan sportossá a jármű kiállását. A dinamizmust sugárzó összképet a tíz milliméteres ültetéssel ellátott sportfutómű és aerodinamikus kialakítású oldalküszöbök teszik teljessé.

Bővebben

BIZTONSÁGOT NYÚJTÓ SZABAD TÉR.

Elég egy pillantás az egymással ellentétes irányban nyíló ajtókon át, és a BMW i3 különleges és tágas belső tere azonnal a szemlélő elé tárul. A nyitottságot sugárzó, hívogató kialakítás egyszerűvé és kényelmessé teszi úgy a beszállást, mint a berakodást – mindezért ráadásul semmit sem kell feláldozni a biztonság terén, hiszen az ajtók zárt állapotukban átveszik a B-oszlopok védelmi funkcióját.

Bővebben

ELRAGADÓ MÁR AZ ELSŐ PILLANTÁSRA.

A BMW i3 minden egyes porcikájára valósággal rá van írva a dinamizmus. Az alapfelszereltségként járó LED-es első fényszórók látványosan fogják közre a márka szimbólumát: a dupla vesét. A lámpák alatt ott a lökhárító, amely optikailag megnyújtja az orr-részt, és ezzel a rajta elhelyezett, nagyméretű irányjelzőket rendkívüli módon erőt sugárzóvá teszi.

Bővebben

LÉNYEGRE TÖRŐ SPORTOSSÁG.

A diffúzorhoz hasonlatos, 40 milliméteres hátsó lökhárító uralja a széles far látványát. Az üvegezett csomagtér-fedélen az „eDrive” és az „i3” feliratokat a szélekre tolták ki, hogy ezzel még hangsúlyosabbá tegyék az autó sportos és masszivitást sugárzó kiállását. A BMW i kék kiemelésekkel ellátott BMW logó még látványosabbá teszi az autó egyik fő ismertetőjegyének számító „black belt”-et és újfent felhívja a figyelmet autó magától értetődően sportos karakterére.

Bővebben

A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK.

A hatásos megjelenés titkát a jól megválasztott kiegészítők jelentik. A BMW i3 a legletisztultabb módon bizonyítja ennek igazságát. A finom részletekre kitűnő példa az A- és a tetőoszlopok magasfényű Fekete, matt Króm dekorbetéttel ellátott borítása, amely kiemeli a jármű innovatív dizájnját, egyszersmind eleganciát visz az összképbe.

Bővebben

ERŐS KISUGÁRZÁS.

Az opcionális LED-es első fényszórók magukban foglalják a kanyarfényeket és a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztenst.

Bővebben

NAPPALLÁ VÁLTOZTATOTT ÉJ.

A BMW i modellekre jellemző módon U-alakú, LED-es hátsó lámpák a helyzetjelzőket, a féklámpát és az irányjelzőket foglalják magukban. A lámpák, amelyek még kedvezőtlen viszonyok között is jól láthatóvá teszik az autót, szélről az üvegezett csomagtérfedélre húzódnak rá. A tolatólámpák, a hátsó ködzárófény, valamint a fényvisszaverő betétek a lökhárítón kaptak helyet.

Bővebben

TÖBB KÖNNYEDSÉG. NAGYOBB AGILITÁS.

A BMW intelligens könnyűépítési koncepciójának részeként a karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tető segít a jármű tömegének csökkentésében, egyúttal lejjebb viszi az autó súlypontját. Mindennek jótékony hatása a fokozott agilitásban és dinamizmusban jelentkezik kanyarvételkor, gyorsításkor és fékezéskor.

Bővebben

MÉLYRŐL JÖVŐ DINAMIZMUS.

A Sport csomag kiemeli a BMW i3 dinamizmusát. A felszereltség a 20” méretű, duplaküllős, kétszínű, opcionálisan Jet fekete, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt könnyűfém keréktárcsákat, a 10 milliméteres ültetéssel ellátott sportfutóművet, a szélesebb kerékjárati íveket, valamint az aerodinamikus kialakítású, magasfényű Feketére fényezett oldalküszöböket foglalja magában.

Bővebben

KÜLÖNLEGES KARAKTER – MINDENFÉLE ÉRTELEMBEN.

Számos mód kínálkozik az egyéniség kifejezésére. Az egyik lehetőséget a BMW i3 modern színsémái jelentik, amelyek hat briliáns színt vonultatnak fel. Ott van például az elegáns Imperial kék és az erőt sugárzó Melbourne vörös, amelyeket a Frozen szürke metál kiemelés tesz még látványosabbá. A színek tisztaságukkal és teltségükkel keltenek bizsergető izgalmat a szemlélőben. Mostantól pedig az elegáns Jucaro bézs fényezés is a kínálat része. A progresszív megjelenést az autóhoz illő, különböző dizájnnal elérhető, 19 és 20 colos könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

VILLÁMGYORS. ÉS ÉRZELMEKKEL TELI.

   

HATÓTÁVOLSÁG, TÖLTÉS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.