Egy városi környezetben álló BMW 8-as Coupé háromnegyedes elölnézetből.

A BMW 8-AS

A BMW 8-AS

A BMW 8-as
Egy BMW 8-as Coupé háromnegyedes hátulnézetből éjszaka, városi háttér előtt.

TÁNTORÍTHATATLAN ERŐ. ILYEN EGY TÖKÉLETES ÚRIEMBER.

Dizájn.

Egy álló BMW 8-as Coupé háromnegyedes elölnézetből, álló helyzetben, városi környezetben.
Pulzusnövelő méretre szabott öltönyben: Az új BMW 8-as Coupé egy sportautó karakterét a BMW luxus kategória szellemiségével ötvözi – merőben új mércét teremtve ezzel az esztétikum terén.
A BMW 8-as Coupé oldalnézetből, álló helyzetben, városi környezetben.

KÜLSŐ.

A BMW 8-as Coupé oldalnézetből, álló helyzetben, városi környezetben.
A BMW 8-as Coupé a BMW dizájn teljesen új korszakát nyitja meg, amelynek ismertetőjegyei – különösképpen a keskeny első fényszórók – azonnal szembe tűnnek. A sportos külső megjelenést alapvetően határozzák meg az autó teljes oldalfelületén végighúzódó, határozottan megrajzolt, egymással szokatlan interakcióban lévő vonalak, amelyek kiemelik a konkáv felületeket és az izmos vállakat. Mindez a lapos tetővonallal együtt egy különlegesen markáns kupéformává áll össze, amely merőben új mércét állít.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé elején lévő lézeres fényszóróról

LÉZERES FÉNYSZÓRÓK.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé elején lévő lézeres fényszóróról
Lézeres távolságifény-módban a BMW lézervilágítás akár 600 méteres útszakaszt is képes bevilágítani, vagyis a hatótávolsága közel kétszerese a hagyományos fényszórókénak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentősen fokozza a biztonságot. A fényszórók házában lévő kék kiemelések és a „BMW Laserlight” feliratok kihangsúlyozzák a jármű magas műszaki színvonalát és sportosságát.
A BMW 8-as Coupé belső tere.

BELSŐ TÉR.

A BMW 8-as Coupé belső tere.
A luxus szegmens sportautója – az új BMW 8-as Coupé modern, letisztult belső tere bizonyítja, hogy az ellentétek milyen remekül képesek kiegészíteni egymást. A kitűnő minőségű anyagok, az innovatív technológiák, valamint a számos szín- és felszereltségi variáció luxus atmoszférával és elsőrangú megjelenéssel ruházzák fel az utasteret, amelynek jellegzetesen sportautós karaktere ettől még mit sem csorbul. Mindez ráirányítja a figyelmet a maximális vezetőorientáltságra, egyszersmind még több dinamizmust visz az összképbe. Eszményiek hát a feltételek a színtiszta vezetési élményhez.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé Merino bőrrel kárpitozott multifunkciós üléséről.

MERINO BŐRKÁRPIT.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé Merino bőrrel kárpitozott multifunkciós üléséről.
Mindenki megtalálja azt, ami megfelel az ízlésének. A legfinomabb Merino bőrrel borított BMW Individual bőr felszereltségi elemek még finomabbá, egyszersmind különleges atmoszférájúvá teszik a belső teret. A bőrkárpitok számos exkluzív – a feketétől és a konyaktól az elefántcsont fehérig terjedő – színárnyalatban állnak az Ön rendelkezésére. Az új, kétszínű kárpit teremtette, ellenállhatatlanul vonzó kontraszt pedig minden versenyzőnek – és úriember – tartogat valamit.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső téri üveg díszítőelemeiről.

CRAFTED CLARITY ÜVEG BELSŐ DÍSZÍTŐELEMEK.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső téri üveg díszítőelemeiről.
Minél több részletét fedi fel, annál ellenállhatatlanabb: Az elegáns Crafted Clarity üveg díszítőelemek fenséges megjelenésűvé teszik a sportos belső teret egyenes vonalú metszésükkel és kékes tónusukkal. Az üveg díszítőelemek a sebesség-előválasztó karon, a központi vezérlőegységen, a hangerőszabályozón, valamint a start/stop gombon egyaránt ott láthatók. Az eredmény: a sportosság és az exkluzív dizájn izgalmas összjátéka, amely eleddig soha nem látott módon ötvözi az atletikus jelleget és a pompát.
A BMW 8-as Coupé M karbon tetejének közeli felvétele.

M KARBON ELEMEK.

A BMW 8-as Coupé M karbon tetejének közeli felvétele.
Minden részletből sugárzó dinamizmus: a BMW 8-as Coupé a csúcsteljesítményt és a legmagasabb minőséget egy olyan karbontető alatt ötvözi, amely ráirányítja a figyelmet az autó különleges, a versenyzés világát idéző karakterére. Az M karbon külső csomag* olyan további, dinamikus részletekkel gazdagítja a látványt, mint a diffúzor élesre vasalt vonalai és a kipufogókat keretező karbon díszítőelemek. Az összkép a valódi karbonból készült hátsó légterelővel, légbeömlő-borításokkal és külső tükörházakkal akkor is beindítja az Ön fantáziáját, amikor az autó éppen áll.
A BMW 8-as Coupé hátulnézetből, városi környezetben.

SZÍNTISZTA ERŐ. TÖKÉLETES PRECIZITÁS.

Dinamizmus.

A BMW 8-as Coupé hátulnézetből, városi környezetben.
Színtiszta dinamizmus, színtiszta gyorsulás, színtiszta izgalom – a 4,4 literes lökettérfogatú, 8 hengeres, 530 lóerős (390 kW) TwinPower Turbo benzinmotor hatására nemcsak a fordulatszámmérő mutatója vágtázik rekordidő alatt a skála végéig, hanem a vezető pulzusa is. De ami a legfontosabb: minél kanyargósabb az út, az autót annál élvezetesebb vezetni. A luxus sportautó az erőt és a precizitást exkluzív, az autóversenyzés világából származó megoldásaival emeli még magasabb szintre. A soros 6 hengeres, igen kulturáltan járó TwinPower Turbo dízelmotor formájában pedig Önnek egy 320 lóerős (235 kW), sportos dízelmotorhoz lehet szerencséje.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé motorháztetőjéről, madártávlatból

TWIN POWER TURBO 8 HENGERES BENZINMOTOR.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé motorháztetőjéről, madártávlatból
Amikor az extrém módon nagy erő belső nyugalommal találkozik: 4,4 literes lökettérfogatú, 8 hengeres, 530 lóerős (390 kW) BMW TwinPower Turbo benzinmotorjával a BMW 8-as Coupé a maximális dinamizmus és hatékonyság különleges fúzióját teremti meg. A maga 750 Nm-nyi nyomatékával a motor maximális vezetési élményt visz minden megtett kilométerbe. A két darab, változó turbinageometriájú turbófeltöltő, valamint a 350 bart is elérő befecskendezési nyomás még tovább optimalizálja az erő áradását, egyszersmind fokozza a hatékonyságot is. Az aktív hangdizájnnak köszönhetően pedig a motor éppen olyan erőteljesen szól, mint ahogyan teljesít.
A BMW 8-as Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.

PÁRJÁT RITKÍTÓ DINAMIZMUS.

A BMW 8-as Coupé háromnegyedes hátulnézetből, éjszaka, városi háttér előtt.
A BMW 8-as Coupét következetesen a dinamizmusra és a sportosságra tervezték. Az intelligens, hátsókerék-orientált BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, valamint az eltérő méretű első és hátsó kerekekkel – amelyek alapfelszereltségként járnak – együtt optimális trakciót és menetstabilitást biztosít. Mindehhez jön még a csökkentett hasmagasság, a minden részét tekintve kimagaslóan merev karosszéria és az adaptív M futómű – ideális alapok ezek egy valódi sportautóhoz. Az opcionális, elektromechanikus működési stabilizátor csökkenti a karosszéria oldalirányú mozgásait kanyarvételkor, meglepően nagy kanyarsebességeket lehetővé téve ezzel.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé műszerfaláról.

ÉLVONAL.

Innovációk.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé műszerfaláról.
Folyamatosan egy lépéssel mások előtt: legyen szó akár a biztonságról, akár a vezetőt segítő rendszerekről – az új BMW 8-as Coupé innovatív technológiáinak köszönhetően Ön mindig az élvonalban érezheti magát. Az úttörő 7.0-ás BMW vezérlőrendszernek köszönhetően pedig a navigáció, valamint az autó kommunikációs funkcióival való interakció minden eddiginél egyszerűbb és testre szabhatóbb.
A BMW 8-as Coupé belső tere az ellenőrző kijelzővel és a BMW Live Cockpit Professional műszeregységgel.

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

A BMW 8-as Coupé belső tere az ellenőrző kijelzővel és a BMW Live Cockpit Professional műszeregységgel.
A navigációs funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional egy kimagasló minőségű kijelzőrendszert foglal magában, amely egy nagy felbontású, 10,25” méretű, érintő funkciós információs kijelzőből, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységből áll.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső teréről, fókuszban a középkonzollal.

INFOTAINMENT RENDSZER.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső teréről, fókuszban a középkonzollal.
Talán említeni is felesleges, hogy az új BMW 8-as Coupé felbukkanása egyben egy új korszak nyitányát is jelzi a fedélzeti hálózati kapcsolatok terén. Az innovációkat a BMW Live Cockit Professional tömöríti. Egy kimagasló színvonalú kijelzőrendszerről van szó, amely egy nagy felbontású információs kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglal magában. A másik előremutató fejlesztés az innovatív 7.0-ás BMW vezérlési koncepció, amely a gesztusokkal, beszédhanggal és érintéssel való intuitív vezérlés lehetősége mellett többféle módon teszi lehetővé a kijelzők tartalmának testre szabását.
Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső teréről, fókuszban a kormánykerékkel.

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Közeli felvétel a BMW 8-as Coupé belső teréről, fókuszban a kormánykerékkel.
A csúcsteljesítményhez a legmagasabb fokú függetlenség illik: ez az oka annak, hogy az új BMW 8-as Coupéhoz elérhető az innovatív Driving Assistant Professional felszereltség. A rendszer támogatja a vezetőt abban, hogy tartsa a megfelelő távolságot és sebességet, valamint, hogy a sávjában maradjon és elkerülhesse a baleseteket. A Driving Assistant Professional mindemellett figyelmeztet a közelgő útkereszteződésekre, a ráfutásos ütközés veszélyére, az útpályán tartózkodó személyekre, sőt, hathatós segítséget nyújt vészhelyzetben.
A BMW 8-as Coupé nyitása a mobiltelefonnal és a BMW digitális kulccsal.

BMW DIGITÁLIS KULCS.

A BMW 8-as Coupé nyitása a mobiltelefonnal és a BMW digitális kulccsal.
Miért is bajlódna az autókulccsal, ha egyszer Önnél van Android operációs rendszerű okostelefonja? A digitális kulcs* jóvoltából ugyanis a fizikai kulcs használata nélkül zárhatja be és nyithatja ki a BMW-jét, valamint indíthatja be az autó motorját. A digitális kulcsot – amelyet a BMW Connected app segítségével tölthet le Android okostelefonjára – családtagjaival és barátaival is megoszthatja. Az eszköz használati jogosultságát évente kell megújítani. * Kizárólag Android Oreo (8.1) operációs rendszerű + NFC chipkártyával ellátott Samsung okostelefonokhoz érhető el. A szolgáltatás Magyarországon jelenleg nem érhető el.
A BMW 8-as Coupé belső tere az ellenőrző kijelzővel és a távolsági szoftverfrissítés funkcióval.

TÁVOLSÁGI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

A BMW 8-as Coupé belső tere az ellenőrző kijelzővel és a távolsági szoftverfrissítés funkcióval.
Szeretné, ha BMW-jében mindig a legfrissebb szoftver futna? Ennek semmi akadálya: a távolsági szoftverfrissítésnek köszönhetően az Ön BMW-je mindig olyan naprakész lesz, mintha aznap gördült volna le a gyártószalagról. A funkció kényelmes, megbízható és stresszmentes – és a jóvoltából még csak a BMW márkaszervizt sem kell felkeresnie. A szoftverfrissítések az éteren keresztül mennek végbe, pont úgy, ahogy az az okostelefonja esetében is történik.
Egy BMW 8-as Coupé álló helyzetben, oldalnézetből, fehér háttér előtt.

A TÖKÉLY MÉRŐSZÁMAI.

MŰSZAKI ADATOK.

A TÖKÉLY MÉRŐSZÁMAI.

MŰSZAKI ADATOK.

Egy BMW 8-as Coupé és egy M8 GTE áll városi környezetben, éjszaka.

A BMW M8 GTE.

Versenyautós gének.

Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé álló helyzetben, oldalnézetből, városi környezetben, éjszaka.

MINDEN TEKINTETBEN KÜLÖNLEGES.

BMW Individual.

Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé álló helyzetben, oldalnézetből, városi környezetben, éjszaka.
Egyedien különleges még az individualisták között is: a BMW Individual felszereltség exkluzív fényezésekkel, bőrrel borított elemekkel és elegáns belső díszbetétekkel gazdagítja az új BMW 8-as Coupé megjelenését.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé álló helyzetben, elölnézetből, városi környezetben, éjszaka.

KÜLSŐ.

Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé álló helyzetben, elölnézetből, városi környezetben, éjszaka.
Úriember vagy versenyző? Öné a választás. Az új BMW Individual metálfényezések jóvoltából bőséges kínálatból választhat, amely egyebek mellett olyan különlegességekből áll, mint a Dravit szürke, az Aventurine vörös*, az Almandin barna* és a Tanzanit kék*. A fényezés az exkluzív könnyűfém keréktárcsákkal együtt elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy Ön igazi látványosság lesz mindenütt. * 2019 márciusától lesz elérhető.
Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé belső tere.

BELSŐ TÉR.

Egy BMW Individual felszereltséggel ellátott BMW 8-as Coupé belső tere.
Exkluzív, nagyon sportos és rendkívül elegáns: Ön tervezheti meg azt a belső teret, amely megfelel az igényeinek. A belső díszítőelemek Zongoralakk fekete színben is elérhetők. A BMW Individual teljes Merino bőrkárpitok* a Feketétől a Konyakon át az Elefántcsont fehérig számos színváltozatban érhetők el. Most először Ön olyan kétszínű kárpitok közül is választhat, mint az erőt sugárzó Feketével kombinált Tartufo, Fiona vörös vagy Éjkék. * 2019 márciusától lesz elérhető.

Találkozzon egy valódi versenyző alkattal.

Kapcsolat.

Testközelből, személyesen szeretné megismerni az új BMW 8-as Coupét? Semmi akadálya: az Ön hivatalos BMW márkakereskedője minden olyan információval és szolgáltatással a rendelkezésére áll, amire csak szüksége lehet.

Read more
Egy nő áll türkiz színű háttér előtt.

PROGRESSZÍV LUXUS.

BMW LUXUS KATEGÓRIA.

PROGRESSZÍV LUXUS.

BMW LUXUS KATEGÓRIA.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

BMW 840d xDrive (2)(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–5,9
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 164–154

BMW M850i xDrive (2)(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,5–10,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240–228

Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

A (2) felső indexszel megjelölt modellekre vonatkozó adatok előzetes, hivatalosan egyelőre meg nem erősített értékek.

A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

A CO2-kibocsátási adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást az NEDC ciklus alapján határozták meg.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.


Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 840d xDrive (2)(3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–5,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 164–154

  BMW M850i xDrive (2)(3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,5–10,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240–228

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (2) felső indexszel megjelölt modellekre vonatkozó adatok előzetes, hivatalosan egyelőre meg nem erősített értékek.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátási adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást az NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.